Nederland ten onder aan eigen tolerantie en wetten

Screenshot_20

(Door: “BeWiseman”)

Westerse landen zijn ontwikkelde landen, landen waar zaken goed geregeld zijn, maar dat is schijnbaar niet zo met alles. Veel van de wetten die wij hier hebben, zijn gebaseerd op oude achterhaalde wetten. (Het vluchtelingenverdrag stamt uit 1951!!) Onze wetgeving is gebaseerd op een open westerse samenleving, met mensen die opgegroeid zijn in diezelfde open westerse samenleving en dus ook voor mensen die kunnen omgaan met een open westerse samenleving. Maar er komen steeds meer mensen die samenleving binnen die daar niet mee kunnen omgaan, niet mee willen omgaan of zelfs niet mee mogen omgaan. Vaak zijn het dan ook mensen die religieuze wetten meer respecteren dan onze wetten. En omdat onze wetgeving hier niet voor gemaakt is, wordt die wetgeving dan ook van binnenuit uitgehold.

De wetgeving is gemaakt om mensen te corrigeren en te straffen als ze wat verkeerd doen in onze samenleving. Maar tegenwoordig is er een grote groep mensen die helemaal niet tot onze samenleving wil behoren en die onze wetten en regels niet erkent. Zo zijn wij dus de dupe van onze eigen wetten. De wetten die ons behoren te beschermen, bieden zoveel vrijheid aan radicale types dat onze vrijheid onder druk staat. Onze wetten geven mensen volop de mogelijkheid om te radicaliseren terwijl er geen wetten zijn die mensen verplichten om mee te doen in onze samenleving.

Mensen kunnen met ISIS vlaggen demonstreren, ons verketteren en afgeven op onze open samenleving, omdat het hun recht is. Ze kunnen door onze straten heen paraderen, schreeuwend met vlaggen, en intimideren. Ze kunnen moskeeën bezoeken die haat prediken tegen alles wat ons lief is, en die moskeeën zitten vol! Dat kan, omdat we tolerant zijn. Ons mooie rechtssysteem maakt het mogelijk voor afgewezen asielzoekers om keer op keer in beroep te gaan en als ze dat maar lang genoeg volhouden, komen ze weer in aanmerking voor één of ander generaal pardon.

Gezinshereniging is mooi, maar komt uit de tijd dat de toestroom niet zo groot was. Intussen is er qua aantallen vluchtelingen heel veel veranderd in de wereld. Alleen de wetten veranderen niet genoeg mee. En om die mensen nog beter te faciliteren, hebben we een met overheidsgeld gesubsidieerde asielindustrie die hen bijstaat met raad en daad. Wij betalen met zijn allen mee aan die asielindustrie, advocaten die migranten/asielzoekers/ vluchtelingen helpen met uitkeringen, toeslagen, huisvesting, verblijfsvergunningen, gezinshereniging etc., etc. Het is triest om te constateren dat het binnenhalen van “nieuwe Nederlanders” een stuk sneller gaat dan het aanpassen van wetten en regels die ons moeten beschermen.

Bron:
www.bewiseman.nl
Door: “BeWiseman”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Nederland ten onder aan eigen tolerantie en wetten

 1. Zolang die volidioten van regeerders in de EU landen en EU niet willen accepteren dat het Westen in oorlog is met islam, zolang zal ‘nood breekt wet’ wet niet uit de stofkast gehaald worden……………

  Like

 2. tjonge zegt:

  ¨omdat we tolerant zijn¨
  .
  we tolereren onze eigen ondergang.
  als de goedmens er maar een goede gevoel er aan over houd, DAT is toch waar het om gaat, niet dan ? kuch….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 12.45. uur. Precies, en omdat het in Nederland stikt van deze zogenaamde “goedmensen”, met hun fijn gevoelsleven, mogen wij realisten daar de wrange vruchten van plukken. Nederland, verworden tot Absurdistan.

   Like

 3. Beschouwer zegt:

  En nu gebruiken de asielparasieten de wet weer om na afwijzing van de asielaanvraag net te doen alsof ze homo zijn. In de landen van herkomst worden homofielen vervolgd. Het valse van die Arabieren is dat men voor het huwelijk geen sex mag hebben met vrouwen en dat men het daarom nogal eens met mannen doet. Arabieren zijn vies en vals. In Afghanistan zijn er vele pedofiele homofielen die kleine jongetjes misbruiken.

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   En wat dacht u van die arme schapen?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat ’n ongelofelijke vuile, vieze, smerige schoften zijn die moslims toch!!!
    Staan ze daar gemoedereerd die schapen te neuken!!!
    Hoog opgeleid…
    Nu begrijp ik pas wat ze daar mee bedoelden.
    Als ze ’n kameel willen neuken staan ze op ’n opstapje…

    Like

 4. JanKlaassen zegt:

  Al die zwaar verouderde regels komen de trekpop ratten in den Haag heel goed uit, kunnen ze zoveel mogelijk parasieten naar binnen blijven halen op onze kosten. En ga er maar van uit dat men die wetten nooit zal aanpassen, want dat komt ze niet uit. Het wordt steeds duidelijker wie de echte vijand van de gewone burger is!! Een heel duur betaald circus met 225 trekpoppen+ministers en ook nog 1 miljoen ambtenaren die ook allemaal op onze zak leven.

  Like

 5. Marian zegt:

  Inderdaad we hebben met onze eigen wetten ons zelf de das omgedaan.

  Like

  • Golden Girl / Yvonne zegt:

   sorry Marian, wij? heeft het simpele volk die wetten gemaakt? 1951 was ik er nog niet eens, die poffertjes in Den-Haag hebben die wetten gemaakt

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Die poffertjes in Den Haag (Paviljoen Malieveld) waren vroeger de beste van heel Nederland. De oude bezitters/uitbaters zijn met pensioen gegaan en nieuwe Nederlanders hebben de zaak overgenomen. Resultaat? Ik ben twee keer in de zaak bij die nieuwe kansenparels geweest: de eerste en de laatste!
    Over poffertjes gesproken!

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   De oude strenge poffertjes leven niet meer, het is de ‘hippie’, vrijheid/blijheid cultuur van vroeger en hun vrijheid/blijheid kinderen die nu de ‘wet’ uitmaken en beslissen wat goed is voor de ‘burgers’ in Nederland. Wetten en regels zijn er genoeg, maar ze worden niet gevolgd, gebruikt of naar behoren uitgelegd.

   Like

 6. fleckie zegt:

  Is er niet ooit een woord voor bedacht , namelijk …SPRINKHANEN?………………..IN DUITSLAND schijnt men hetzelfde probleem te onderkennen?……………Op DINSDAG 13 juni a.s. om 20.15, op T.v.-zender ARTE…..”WIR SCHAFFEN DAS”!?…..WAS ANGELA MERKELS EINWANDERUNGSPOLITIK IN EUROPA VERANDERT HAT….ARTE zieht Bilanz…………….Dienstag 13- Juni ,20.15 Uhr…..DREI TAGE IM SEPTEMBER: ANGELA MERKELS EINSAME ENTSCHEIDUNG.( Doku.D 2017)……….21.05 Uhr ..GESPRACH mit FREDERIC LEMAITRE,……….21.15 UHR…DIE ASYLENTSCHEDER..( DOku . D 2016.<<<<<<

  Like

 7. Anna zegt:

  Een goed artikel.
  Dit is wat ik al jaren betoog.
  Dit is ook wat islamieten weten en ons mee om de oren slaan…en er vlijtig gebruik van maken ( zie Denk in de 2 e kamer!)
  Dit is ons enige en zeer gevaarlijke zwakke punt.
  Wij worden in W.Europa overgenomen door de islam vanwege onze tolerantie…..

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Als te je dom bent om voor de duvel te dansen kan je in Nederland altijd nog een beroepspoliticus
  (zgn. plucheklever) worden en dat bedenkt dan wetten, of ze werken en uitvoerbaar zijn wordt niet naar gekeken !

  Like

 9. Edjan zegt:

  Wij Europeanen gaan ten onder aan heel veel verschillende zaken.

  – De uitvinding van het postmodernisme (de absolute waarheid bestaat niet, al gauw geperverteerd tot: elke cultuur is even goed)
  – Het socialisme: zwakkeren in de samenleving moeten geholpen worden, nu geperverteerd tot: negers, vrouwen en mohammedanen zijn arme, onderdrukte mensen en dienen overal voorrang te krijgen.
  – Het feminisme. De zgn. eeuwenlang onderdrukte vrouw verheft zichzelf tot god en degradeert de man tot huisdier. Verwekelijkte manen hebben dit laten gebeuren.
  – Het hedonisme. In de vorige eeuw is er heel veel maatschappelijke vooruitgang doorgevoerd. Althans: het leek allemaal vooruitgang. Maar het is net als met een appel: hij is eerst groen en zuur en wordt dan steeds rijper. Maar daar stopt het proces niet. Het zelfde proces gaat verder en dan is de appel ineens rot. En hij zal nooit meer rijp of groen worden.
  – De overheid bestaat uit steeds meer psychopaten en narcisten die ons verkocht hebben voor eigen gewin en ons dankzij een geweldige propaganda bij de neus nemen.

  Het grijpt allemaal in elkaar en het lijkt rijp voor de slacht.

  Like

  • J.C.Jans zegt:

   Amerikanisering van Nederland is een van de hoofdzaken waardoor de Nederlandse identiteit om zeep word geholpen.Daarbij krijgen wij hier in Europa/Nederland elke keer de rekening gepresenteerd als Amerika weer zo nodig ergens ” demoNcratie” moet brengen/ergens iets wil halen {of zoals u zelf aangeeft het zo nodig “opneemt”voor bepaalde groepen}.

   Naar mijn mening is onder het juk van de EU uitkomen net zo belangrijk als los komen van Amerika met al zijn tentakels.

   Like

 10. bigljohn zegt:

  Onze wetten kunnen nog zo effectief zijn, maar voor – asielzoekers – zullen deze altijd anders ingevuld worden. Dat ziet men nu al. Voor hetzelfde vergrijp krijgt een Nederlander een celstraf van bijvoorbeeld twee jaar, maar een – asielzoeker – een korte werkstraf. We hebben dus nu al een dubbel recht-systeem, en als het een beetje verkeerd gaat lopen (net als in Engeland), krijgen we daar boven op ook nog de Sharia rechtbanken. De Nederlander bestaat niet meer zei Maxima spottend. Zij is de op een na de nieuwste aanwinst van het Bilderberg gespuis. Ook die jongen die de plastic – soep – in de oceanen gaat aanpakken werd bij Bilderberg ge-introduceerd. De enigen die een recht van bestaan zouden hebben zijn alleen maar die Allah mannen. Dankzij het linkse gespuis wat in Nederland overal de scepter zwaait, en ons langzaam maar zeker de nek omdraait !

  Geliked door 1 persoon

 11. Thoth zegt:

  En het zijn juist de linkse partijen (NSB e.d.) die juist die wetten omarmen uit de vorige eeuw…

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  U bent een Wijsman en ik ben het geheel met u eens!

  Like

 13. Sjuad Kirosati zegt:

  Huurlingen.

  Zo kom je ook van dat verwend democratisch volk af omwille een kneedbaar te onderdrukken volk als de islam voorstelt.

  Een andere reden is niet te bedenken,, met uitmoorden als in 1945 in gedachten.
  De grote bedrijven van toen heersen nog steeds,, aldus,, wat en wie stuurt hen?
  Volgens de complotters zijn dit dezelfden,, echter,, het vaticaan was de regie houder achter Josepf Retinger,, ( Illuminatie stichter) later door Bernhard opgevolgd,, en kom je weer bij de huidige MN uit.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens.
  Onze wetten en financiële systemen zijn gebaseerd op een samenleving waar ongeveer gelijkgestemde mensen verkeren.die paarhonderd duizend die er bewust misbruik van maken plus de mensen die ongewild in een uitkering terecht kwamen konden door het systeem verzorgd worden.
  Door de massale toestroom van hoofdzakelijk onwiligen raakt de hele balans in de war.
  De ontknoping zal dan ook heel erg vervelend worden.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  “Nieuwe Nederlanders” bestaan niet…………..!

  Like

 16. joga zegt:

  Stem verdomme dan eens PVV of ga allemaal naar de kloten. Dit op een nette manier een miljoen keer vertellen helpt blijkbaar niet. Het hele islam-midden-oosten ligt plat op de buik van het lachen. Wat zijn wij gedegenereerd sinds de kruisridders en een verschrikkelijk laf volk geworden.

  Like

 17. hendrikush zegt:

  “Onze wetten” is een leeg begrip aan het worden.
  Brussel bepaalt; de nomenklatura kan, niet gehinderd door inspraak en democratie, zijn dictaten opleggen. Burgers mogen slikken of stikken.

  Like

 18. Beschouwer zegt:

  De islam kent de Nederlandse wetten niet. De islam eist onderwerping aan de islam en de sharia.

  Like

 19. Janneke zegt:

  Snelle wijziging is noodzakelijk!!
  Wie gaat dat realiseren? Delen van dit bericht is belangrijk!!

  Like

 20. Mirjam zegt:

  De wetten zijn inderdaad niet meer toegepast op deze tijd en vooral niet bestand tegen een moslimverovering uit islamitische landen. Meer dan de helft van de tweede kamer heeft geen kennis over wetten en gaan pas, nadat ze weer ‘iets’ verzonnen hebben wat Nederland de nek omdraaid als land, als het kwaad al is geschied, in de wetboeken kijken of het wel legitiem is? De verkeerde mensen zitten op juist die plaatsen, waar ze het meeste kwaad kunnen aanrichten.
  De wetten moeten niet op de schop, maar aangepast en gebruikt worden voor dat wat ze bedoeld zijn: als bescherming voor de Nederlandse burgers en Nederland zelf, tegen aanvallen van buiten- maar óók van binnenuit, die zich richten op onze totale vernietiging, ondergang of eventuele onderwerping.

  Like

 21. Onno zegt:

  “Onze” wetgeving is “toevallig” extreem bevoordelend voor psychopaten en die willen dat graag zo houden…..

  Zou Cicero een gat in de lucht hebben gesprongen met een psychopatentest en proactief uitnemen/kaltstellen van deze gruwels, wij blijven ons bevreemdend vastklampen aan globaal hetzelfde instrumentarium waar de oude Romeinen het helaas mee moesten doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s