Ons niet, hen wel: gemeente Den Haag deelt gesubsidieerde baantjes uit aan migranten

Screenshot_22

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Nederlanders mogen creperen voordat ze aan een baan geholpen worden, maar gelukszoekers uit verre oorden krijgen luizenbaantjes in de schoot geworpen.

Na jaren van zeer pijnlijke jaren gaat het volgens vele statistieken stukken beter met Nederland: we exporteren meer, kunnen meer besteden en de economie groeit weer met een redelijke snelheid. Helaas merkt de gemiddelde Nederlander daar nog bar weinig van, wat slechts één van de symptomen is van het feit dat het rampenkabinet van Rutte en Asscher ook precies dat was: een ramp.

Toch hebben zeker niet alle Nederlanders het slecht. Sterker nog: één groep heeft het beter dan ooit tevoren. Ik heb het natuurlijk over de nieuwe Nederlanders: zogenaamde ‘vluchtelingen’ (lees: gelukszoekers) uit Somalië, Irak, Afghanistan en andere fijne landen. Hoewel Nederland nou niet bepaald het dichtstbijzijnde veilige land is komen ze toch en masse hierheen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ons niet, hen wel: gemeente Den Haag deelt gesubsidieerde baantjes uit aan migranten

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik vermoed dat hier weer, de “rode linkse kerk”, met hulp van GL en D66, in de gemeenteraad van Den Haag achter zitten. Eigen volk laatst.

  Like

 2. Jan zegt:

  De gehele DWI in Amsterdam bestaat uit volk dat niets kan, dus volk uit de woestijn en de jungle. Het ziet er dan ook zwart, letterlijk. Ooit eens mee te maken gehad en gemerkt dat alle hersenen van dat volk bij elkaar in een vingerhoed passen

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Volgens mij doen meerdere gemeentes dit. Ik kwam eind december ook zo’n donker getinte “gezelligerT” tegen aan de balie. Er kon geen lachje af en meneer keek puur verveelt…

  En dan deze; een jongeman waarvan het ID nog niet is verlopen, een nieuwe aanvraagt en bij aanvraag, dus voor de nieuwe aanwezig is, doorgeknipt wordt. Ik kan niet in detail treden, maar wat als jongeman aangehouden wordt? Geen ID kan overleggen?

  We worden overspoelt door totaalidioten en je moet ontzettend op de qui vive zijn, anders walsen ze dwars over je heen!

  Like

 4. Thomasson zegt:

  In mijn laatste bezoek aan het noorden van Nederland, zei iemand tegen mij in een café: “Er is iets echt vreemd gaande in ‘Holland!’. Als ik hier iemand bel, krijg ik een Fries of een Groninger aan de lijn. Echter, zodra ik iemand in Holland aan de lijn moet hebben, wordt ik bijna altijd beantwoord door een exotische stem; Turks, Marokkaans, Antilliaans, uit Timboektoe en weet ik wel wat!. Maar bijna nooit door een gewone Nederlander. Het lijkt wel dat de Nederlanders in Holland zijn uitgestorven”.
  Ik legde uit dat wij spreken over twee verschillende landen. Nederland begint ten noorden van Zwolle en de rest hoort bij Allochtonië. In Allochtonië zijn de Nederlanders een onderdrukte minderheid zonder volle burgerrechten; dus ook minder recht op werk; of überhaupt!.
  Toen ik thuis kwam, moest ik aan dit gesprek herinneren en daarover lachen. Echter, na het weekeinde besefte ik pas dat Allochtonië en Nederland zijn geen metafoor, maar een verschrikkelijke realiteit. Bij iedere contact met een instantie of nutsbedrijf wordt men niet meer door autochtone Nederlanders geholpen. Nederlanders in Allochtonië behoren tot een uitstervend volk. Door het land continue volpompen met zwermen gelukzoekers, verkrachters, Jihadisten en criminelen uit Islamitische landen en Afrika zouden straks de resterende Nederlanders in reservaten moeten leven; mits ze door de Islam überhaupt recht zouden hebben op leven.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  @Jan
  Gemeente Den Haag hanteert dit beleid al jaren. Als jij zo op een werkdag het stadhuis aan het Spui bezoeken, krijgt je het letterlijk en figuurlijk ‘zwart voor je ogen’. Het publiek dat op de stenen bankje zit, is identiek aan het publiek dat je vind in de markt van Marrakesh, Istanboel, ergens op de Antillen of Afrika. Als een Nederlander waan jij jezelf als een toerist in een ver land. De rij medewerkers aan de balie m(meestal vrouwen) bestaat uit donkere vrouwen; groot deel van hen gesluierd. Het zou je behoorlijk wat moeite kosten om een Nederlandse vrouw of meisje er tussen te vinden. Door de samenstelling van het personeel in het stadhuis en andere Haagse instanties, zakt de algemene kwaliteit van de dienstverlening steeds verder naar beneden in de richting van de Derde Wereld.
  Je schrijft: “Ooit eens mee te maken gehad en gemerkt dat alle hersenen van dat volk…enz”. Daar heb jij geen gelijk in. Wij zijn de sukkels en dombo’s. Wij laten dat toe; al wetend wat ons, onze kinderen en kleinkinderen in de nabije toekomst te wachten staat. Door welke hel zouden wij moeten verder leven- of sterven. Wij laten vuurgevaarlijke mensen werken in de meest gevoelige plekken. Bijvoorbeeld het bevolkingsregister, privé informatie van burgers, nutsbedrijven enz. Wij laten ze een vrije toegang toe tot strategische data die straks zal nuttig zijn bij de overname van het land door het kalifaat Hollandistan. Een leger van honderdduizenden bloeddorstige strijders staat al klaar voor de nieuwe islamitisch en Derde Wereld
  D-Day om de boel hier plat te vegen. Ik zeg met nadruk islamitisch en Derde Wereld D-day. Het is aan te nemen dat ook donkere of getinte niet moslims (nog niet!) zullen zich als ‘Brothers in Arms’ bij het leger van de islam sluiten om gezamenlijk ons van de aardebodem te laten verdwijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s