Polen: Minister van Binnenlandse Zaken eist EU-inreisverbod voor moslims

Screenshot_27

“We staan niet toe dat ons land zichzelf infecteert met de West-Europese epidemie van de islamitische terreur”

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken Mariusz Błaszczak (foto) eist een inreisverbod in de EU voor personen uit islamitische landen. Polen zou zijn grenzen moeten beschermen. “We staan niet toe dat ons land zichzelf infecteert met de West-Europese epidemie van de islamitische terreur”, aldus Błaszczak, die de liberaal-conservatieve vorige regering er van beschuldigt met haar toezegging aan de EU om 6.200 zogenaamde “vluchtelingen” over te nemen “rekruteringsbases voor terroristen” in Polen gecreëerd te hebben.

PI News (2)

De aanleiding voor zijn duidelijke formuleringen was een door de oppositie en de asiellobby scherp bekritiseerde antiterreurwet, op basis waarvan personen gemakkelijker uitgezet kunnen worden. Błaszczak vindt dat nu echter juist zinvol – mensen al bij de “verdenking van betrekkingen met terroristische organisaties, islamitisch georiënteerde organisaties, gevaarlijke organisaties”, zoals hij zegt, onmiddellijk het land uit te zetten.

Afkeer van multiculti

“Het gevaar door terreuraanslagen, die gepleegd worden door islamitische terroristen, is een feit. Dat zijn niet alleen maar gewoon incidenten”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken. Hij eist van de EU om “christelijke waarden” tot prioriteit te maken en eist een einde aan de “multiculti”-politiek ten nadele van het christendom.

“West-Europa beleeft een identiteitscrisis, een afkeer van de wortels van de Europese beschaving en daarmee van het christendom”. Dat en de politieke correctheid zouden tragische gevolgen hebben. Dat zou ook een reden zijn waarom Polen niet aan de “vluchtelingenpolitiek” van de EU zou deelnemen, verduidelijkte hij zijn standpunt en verwees daarbij naar de door Merkel doorgedrukte quotaregeling, die na 2015 werd vastgelegd, om 120.000 binnendringers uit de EU-periferie over de lidstaten te verdelen. Błaszczak noemde dat “onacceptabel”.

Hij eiste consequente maatregelen om het terrorisme uit te roeien. Eén aspect daarvan zou zijn om een einde te maken aan de politiek van de open grenzen voor de toestroom van islamitische immigranten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Brussel overweegt sancties

Ook Hongarije weigerde mee te doen aan Merkel´s  uitnodiging om de ellende van de wereld mee te dragen. Het “Europese Centrale Comité” dreigt beide landen met sancties als ze niet bereid zouden zijn zich aan de quotaregeling te houden (inmiddels ook het derde land: Tsjechië).

In het geval van Hongarije wil het Europees Parlement zelfs de regering-Orbán onder observatie plaatsen en controleren of het land wel voldoet aan de eisen van een rechtsstaat. Het Hongaarse parlement had begin maart besloten om alle binnendringers tot de beëindiging van de asielprocedure vast te houden, in ieder geval wat betreft de bewegingsvrijheid in het land. Iedereen die dit echter niet wil, mag ook onmiddellijk vertrekken. Brussel ziet hierin een schending van de mensenrechten van de illegalen en keurt het bovendien af en vindt dit, uitgerekend in tijden waarin de vrijheid van meningsuiting van alle burgers niet alleen in Duitsland, maar ook van de kant van de EU enorm beperkt moet worden, een ondermijning van de vrijheid van meningsuiting, uiteraard alleen met betrekking tot de VIP-gasten.

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken voelt zich echter, vooral met het oog op de jongste terreuraanslagen, niet verplicht om zich te houden aan de onverantwoordelijke concessies van de vorige Poolse regering.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Polen, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

32 reacties op Polen: Minister van Binnenlandse Zaken eist EU-inreisverbod voor moslims

 1. anna zegt:

  en gelijk hebben ze …

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Polen en de andere Balkanlanden lopen op de ontwikkelingen in West-Europa vooruit.
   Het grote probleem voor deze laatste landen is echter dat zij al vergeven zijn van het islamitisch kwaad, en niet zonder een burgeroorlog, die ongekend in de geschiedenis zal woeden, het islamitisch kwaad ongedaan kunnen maken…

   Liked by 1 persoon

 2. sarlin zegt:

  waarom zijn ze in polen hongarije ed nu wel zo slim om te zien dat er alleen maar ellende van komt ?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat moeten die gore rode flikkers, van de kotsrode EUSSR met hun grote bek, tegen Polen en Hongarije. Ik zou zeggen Polen hou uw rug recht, geef niet toe aan dat smerig, communistisch zooitje der Ellende Unie, onder de SS Führer Juncker, en GAULEITER Timmerfranz. Mijn haat tegen dat vuile teringzooitje in Brussel groeit met de dag. Ongezien kunnen deze verraders in Brussel van mij de tyfus krijgen.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Fantastisch!. Ik heb bewondering voor deze landen, dat ze gewoon doorzetten en doorgaan met zich te verzetten tegen de waanzinpolitiek van de EU elite. Hongarije onder observatie plaatsen! Waar halen ze het recht vandaan een soeverein land aan te vallen dat zichzelf verdedigd tegen hun waanzin en weigert zich aan hun politieke dwang te onderwerpen! Wie denkt de EU wel dat ze zijn?! En dan ook nog de vrijheid van meningsuiting en van de eigen wil van de Europese burgers en landen monddood te willen maken doormiddel van verordeningen en wetten en ze daarmee gewoon willen ‘onderwerpen’ aan hun wil. Ik vind het zó goed dat viselanden zich verweren. Ik heb heel veel bewondering voor deze landen. Bravo!

  Liked by 2 people

 5. biebie zegt:

  Ik hoop dat ze een hogere boete van de EU krijgen dan dat ze aan EU-subsidie’s ontvangen.
  Dit is dan een goede motivatie om de EU te verlaten.
  Als deze 3 dan eens afgevallen zijn is het een mooi begin van het einde…..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vergis je niet.
   De Balkan-landen vinden het schiotterend om EU-subsidie te ontvangen maar ze zullen zich NIMMER laten omkopen om ’n vazal van de islamitische EU te worden..,.!

   Liked by 1 persoon

   • biebie zegt:

    Daar zou ik maar niet zo zeker van zijn,door de EU-subsidie’s gaat het in die landen nu economisch veel beter.
    Als de geldkraan dicht gaat zullen de gevolgen (wel vertraagd) ook economisch voelbaar zijn waardoor de meningen wel gaan veranderen.(iedereen is omkoopbaar alleen de hoeveelheid geld waarmee verschilt,anders sturen ze vanBalen en Verhofstad wel even langs).
    Daarom zou het beter zijn als de financiele klap onoverkoombaar groot zou zijn en ze de EU niet meer nodig hebben.
    En ….Exit.

    Like

 6. Hans zegt:

  Voor het beschermen van je eigen bevolking gelden geen regels. Migratie in islam is een jihad, een vorm van verovering. Dan gelden de oorlogs wetten. Voor moslims gelden mensenrechten niet, zoals voor geen enkele moordenaar.

  Like

 7. Golden Girl / Yvonne zegt:

  die landen staan hun mannetje, alleen de slapjanussen van West Europa luisteren niet naar hun eigen bevolking, we zullen het door onze strot geduwd blijven krijgen of we willen of niet
  Nee dus ik en waarschijnlijk vele met mij zijn deze invasie spuugzat, mensen blijven binnen halen die een pesthekel aan ons hebben, en de gewone burger is het doelwit, de hoge heren/ dames blijven buiten schot, als Polen enz ze niet willen krijgt west Europa ze weer

  Like

 8. Peacepipe zegt:

  Bravo! Zo hoort een minister te reageren als het land wordt bedreigd. In “Brussel” weten ze echter niet dat bescherming van de eigen bevolking OOK een mensenrecht is!!!

  Like

 9. Jan zegt:

  Make Polska great again!

  Liked by 1 persoon

 10. Japio zegt:

  Hey Rutte, watch and learn. Dat heet je volk beschermen tegen dat islamitische terreur. Tegen het verkrachten van vrouwen en kinderen. Maar ja wat weet jij nou van het houden van een vrouw of een kind. Doordat je geen van tweeën hebt kan je je ook niet verplaatsen in de gevoelens van andere mensen die dat wel hebben. Empathie is jou vreemd en daarom heb je constant die vreselijk irritante grijns op je leugenachtige smoelwerk.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Respect voor de woorden van deze Minister van Binnenlandse Zaken!

  Like

 12. T.Troubadour zegt:

  Heel veel bewondering voor deze landen nu ook metTsjechie

  Like

 13. Beschouwer zegt:

  De Poolse bevolking heeft geen zin in grote migranten stromingen uit moslimlanden

  Like

 14. Mary zegt:

  “Merkel’s uitnodiging om de ellende van de wereld te dragen”??, welke ellende?? er zijn geen asielzoekers bij!!! de Islam die ze uitnodigt is ter vernietiging van dit continent en daar werken deze landen fijntjes niet aan mee, vooral zo houden!!!, komt ze met haar Europese leger zoals ze in de Oekraïne de boel ontwricht hebben dan even de hulp van Rusland (eventueel met vriendje China) inroepen zou ik zeggen!!!!

  Like

 15. John van Antwerpen zegt:

  Het was o.a. de Poolse Koning in 1683 die de Ottomanen tegen hield met bij Wenen.
  Zijn naam was Sobieskie en nu heeft Europa, en trouwens heel de wereld Sobieskie,s
  nodig !!! En niet te vergeten Karel de hamers !!! (632; Poitiers).

  Like

 16. fleckie zegt:

  Frau Merkel is BUNDESKANZLER,,: hoe komt het eigenlijk dat ze zich OVERAL mee kan bemoeien? In het BUITENLANDSE,

  Like

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Al vast 1 verstandige minister

  Like

 18. Marc zegt:

  Als ik een van die Oost-Europeanen was geweest, had ik gezegd “bekijk het maar met je EU”. Maar dat vind ik nu zo bewonderenswaardig van iemand als Orban. Hij kritiseert op rationele wijze het irrationele Brusselse immigratiebeleid. Maar toch geeft hij het ideaal van een organisatie waarin Europese volken gezamenlijk optrekken niet op. Ergens vind ik dat toch hoopvol.

  Dat Orban en de zijnen een klinkende overwinning mogen boeken op het onverstand in Brussel, Berlijn en Rome.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Orban heeft een realistisch EU voor ogen, zoals de EU-elite ons jaren geleden voorschotelden dat het bedoeld was te worden. Gewoon soevereine landen en de EU samenwerking in handel onderling. Maar dat was bedrog, ze hadden een heel ander doel voor ogen: een doel dat ze nu al jaren proberen te realiseren en af te dwingen. Eén Europa, één natie en één groot machtig land. Niemand meer soeverein en iedereen onderworpen. Forgett it, dat zal niemand ooit toelaten en dat weet ik zeker. Daarom ben ik ook blij dat de viselanden pin houden en niet opgeven tegenover de EU chantage van de elite. Zij zijn, in feite, onze redders en onze redding, ook in het vluchtelingenvraagstuk.
   Ik heb echt bewondering voor deze landen, ze zijn arm, maar vastberaden en recht voor zijn raap. Fantastisch.

   Liked by 2 people

 19. Republikein zegt:

  Iemand ooit in Polen geweest?
  Is de orgaanhandel nog in bedrijf?

  Like

 20. Klippie 72 zegt:

  Nederland, ogen open en volg die voorbeelden. Dan kunnen vrouwen en meisjes ook weer gewoon de straat op.

  Like

 21. Jan zegt:

  Syrisch-Poolse activist: laat geen moslims toe en donder er uit die er nu zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s