Saoedi-Arabië als strijder tegen islamitische terreur? Gegarandeerd niet!

Screenshot_28

(Door: Markus Ripfl – Vertaling: E.J. Bron)

De aankondiging van Saoedi-Arabië om de betrekkingen met Qatar af te breken en het land met volle kracht te willen bestrijden, was nauwelijks aan belachelijkheid te overtreffen (grenzen sluiten, handel afsnijden, diplomaten en burgers uitzetten). Belachelijk is namelijk de reden, die weliswaar in principe niet belachelijk is, maar wel degelijk als deze van Saoedi-Arabië afkomstig is.

Mitteleuropa

Juist Saoedi-Arabië, dat al jarenlang islamitische parallelsamenlevingen in de hele wereld bevordert, beticht Qatar ervan de terreur te financieren. Dat klopt. Qatar financiert en ondersteunt de islamitische terreur, Saoedi-Arabië is echter geen haar beter. Dat nu juist Saoedi-Arabië, dat een van de meest fundamentalistische stromingen van de islam in zijn land heeft en de oeroude vorm van de sharia, inclusief stenigingen, amputaties enz. onderhoudt, zich uitgeeft als vooruitstrevend terreurbestrijder, is belachelijk en vooral hypocriet.

Want juist landen als Saoedi-Arabië dienen op grond van hun geloofsoriëntatie als voorbeeld voor terreurmilities zoals de “Islamitische Staat”, en dat hoewel Saoedi-Arabië officieel als vijand van ISIS geldt. Daarom is er alleen maar directe ondersteuning voor andere radicaalislamitische rebellen. Saoedi-Arabië kan daarom ideologische brandstichter genoemd worden en probeerde/probeert al decennialang deze vorm van de islam te exporteren. Zo werden/worden door de Saoedi´s ettelijke moskeeën in de hele wereld gesubsidieerd respectievelijk gebouwd, die daarna deze steentijd-vorm van de islam (Wahabieten) propageren. Ook in Oostenrijk en Duitsland geldt Saoedi-Arabië als een financier van de salafistische scene. Dit wordt zelfs door multiculti-politici steeds opnieuw openlijk toegegeven. Saoedi-Arabië werd er door de anders zo verblinde Duitse regering toe opgeroepen om te stoppen met de bevordering van de radicale islam in Duitsland, uiteraard zonder succes. De mensen worden in de moskeeën door de achtergebleven wahabitische islam gerekruteerd en trekken daarna deels als huurlingen naar Syrië om zich daar aan te sluiten bij een radicaalislamitische groepering.

Saoedi-Arabië betaalt moskeeën, eigen scholingscentra en stuurt zelfs haatpredikers. Saoedi-Arabië ondersteunt bovendien nog de islamitisch-terroristische rebellengroepen zoals Al Qaida of het Al-Nusra Front. Zo vecht men in Syrië aan hun zijde. Wie dus de ommekeer “ten goede” van het meer dan achtergebleven land Saoedi-Arabië gelooft, zou nog eens heel goed moeten nadenken over zijn mening.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com
Auteur: Markus Ripfl

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Islamisering, Qatar, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Taqiyya. Bookmark de permalink .

8 reacties op Saoedi-Arabië als strijder tegen islamitische terreur? Gegarandeerd niet!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tja, een land als SA heeft feitelijk geen IS nodig: Het i s IS.

  Geliked door 2 people

 2. D. G. Neree zegt:

  Verhelderend artikel over Trumps 110 miljard wapendeal
  http://verenoflood.nu/trump-en-de-saudische-megadeal/

  Like

 3. Edjan zegt:

  Zeker financiert Quatar terrorisme en wel sjiietisch terrorisme = Iraans terrorisme (Hezbollah).
  En Saoedi-Arabië financiert soennitisch terrorisme zoals IS en Al Quaida en Hamas.

  Sjiieten en soennieten kunnen elkaars bloed wel drinken want er zijn een paar minieme verschilletjes in hun geloofsbeleving en daar kunnen mohammedanen niet op een normale manier mee omgaan. Dus je kunt er op wachten tot ze elkaar af gaan maken. Saoedi-Arabië heeft atoombommen van Amerika gekregen en Iran heeft ze stiekem zelf gemaakt of kan ze snel produceren.

  Nu zullen wij er niet veel moeite mee hebben als ze elkaar opruimen, maar… om mij onbegrijpelijke redenen staan “wij”, Amerika en Europa achter Saoedi-Arabië en Rusland achter Iran.

  Wordt spoedig vervolgd.

  Like

 4. dirkroelofs zegt:

  een bevriend land van Nederland.( lees de shell belangen van de zg. oranjes)

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Islam = islam. En in SA is een van de meest extreme vormen van de islam aan de macht. Dus deze hele opzet van SA dient om ons ” zand in de ogen”, te strooien.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Maar we moeten eerlijk blijven SA wil vrede , heel het midden Oosten wil vrede ….Hitler streefde ook naar vrede maar op voorwaarde dat alle joden werden uitgeroeid en heel Europa danste naar de pijpen van de Nazi’s “””Daar alleen kan liefde wonen daar alleen is het leven zoet als men stil en ongedwongen steeds de Islam zijn goesting doet”””

  Like

 7. Marian zegt:

  Misschien voor de goedgelovige, die stinken er wel in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s