De ware reden voor islamitisch terrorisme

Screenshot_56

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

Slechts heel weinig media en politici durven de ware reden voor het islamitisch terrorisme te noemen. Iedere keer wanneer onschuldigen in het Westen getroffen worden door een nieuwe Jihad-aanslag haasten media en politici zich om daarvan de schuld te geven aan “slechte integratie”, “armoede”, “buitensluiting” en “racisme”. Om de een of andere reden komen ze nooit op het idee om te vragen of het islamitisch terrorisme en het toenemend aantal van zijn aanhangers in het onze landen wellicht iets met de islam heeft te maken. Zien ze iets over het hoofd? Zou er sprake kunnen zijn van een verband?

EuropeNews

Islam en geweld?

De Deense wetenschapster Tina Magaard en haar onderzoeksteam hebben de teksten van de 10 grootste religies ter wereld uiterst nauwkeurig geanalyseerd om te zoeken naar mogelijke verbanden tot geweld. De conclusies van Magaard zijn duidelijk:

“De religieuze teksten van de islam roepen hun aanhangers er in een veel hogere mate toe op om gewelddaden te plegen en te vechten dan dit in andere religies het geval is. De teksten in de islam onderscheiden zich duidelijk van die van andere religies, omdat zij in veel hogere mate tot geweld en agressie tegen aanhangers van andere geloofsrichtingen oproepen. Er zijn ook rechtstreekse aanwijzingen tot terreur. Dat was lange tijd taboe binnen het onderzoek rondom de islam, maar het is nu een feit dat we moeten erkennen”, zegt Tina Magaard.

In de loop van haar onderzoekswerk vonden Magaard en haar team honderden oproepen tot strijd tegen aanhangers van andere geloofsrichtingen in de koran.

“Als het waar is dat veel moslims de koran beschouwen als de eigen woorden van Allah, die men niet anders kan formuleren of niet alleen maar letterlijk kan interpreteren, dan hebben we een probleem”, waarschuwt Magaard.

Een studie van het Duitse Instituut voor Sociaal Onderzoek (WZB) bevestigt de bedenkingen van Magaard: 75% van de moslims in Europa denkt dat men de koran letterlijk moet nemen.

Zou het toenemende aantal moskeeën en imams, die deze teksten prediken, iets met de desbetreffende stijging van het islamitisch terrorisme te maken hebben?

Zijn moslims gewelddadiger?

Hoe beïnvloeden het lezen van de koran en het praktiseren van de islam de mensen?

Een groot opgezette studie, die diepte-interviews met 45.000 geënquêteerden omvatte, uitgevoerd door de voormalige minister van justitie van de Duitse deelstaat Niedersachsen, Christian Pfeiffer, ging nader op dit thema in. Uit talrijke interviews bleek dat de islam zich daardoor van andere religies onderscheidt dat hij de enige religie is die bij mensen voor meer geweld-affiniteit zorgt naarmate ze religieuzer worden.

“Ook wanneer je andere sociale factoren in aanmerking neemt, blijft er een significante correlatie tussen religiositeit en bereidheid tot geweld”, stelde Pfeiffer vast, en hij voegde er aan toe dat hij geschokt zou zijn over de resultaten van het onderzoek, omdat ze de critici van de islamitische immigratie, zoals Thilo Sarrazin en anderen, steunen.

Zou het toenemende aantal islamitische scholen iets met het feit te maken kunnen hebben dat de Europese islamitische jongeren steeds meer geradicaliseerd worden?

Misschien: 80% van de jonge Turken in Nederland zien er “niets verkeerds” in om Jihad tegen niet-moslims te plegen. 27% van alle jonge Fransen en 14% van alle jonge Britten onder de 25 jaar sympathiseren met de genocidale terreurorganisatie “Islamitische Staat”. Dat is vermoedelijk inclusief de grote meerderheid van jonge moslims in deze beide landen.

In plaats van onbewezen speculaties en theoretische discussies over de oorzaak van het islamitisch terrorisme bij te houden, besloten de onderzoekers van de universiteiten van British Columbia en Waterloo om met overlevende terroristen te praten om zo uit de eerste hand te weten te komen wat hen motiveert.

In deze gesprekken met de terroristen werd duidelijk dat ze niet aangedreven werden door sociaaleconomische factoren in de maatschappij, zoals door een laag inkomen, gebrekkige opleiding, het gevoel van buitensluiting of gewoon door verveling. In plaats daarvan bleek dat de terroristen door hun religie werden aangedreven en door hetgeen die van haar aanhangers eist.

“Niet één van de terroristen duidde direct of indirect aan dat hij op deze extreme weg werd gedreven door sociale of economische buitensluiting”, zeiden de onderzoekers van het onderzoek, Lorne L. Dawson, Armarnath Amarasingam en Alexandre Bain.

“Academische studies hebben teveel het zwaartepunt op deze ´Push´ factoren gelegd – de problemen en frustraties in het leven van jonge mannen die extremisten worden  en uiteindelijk naar terroristisch geweld grijpen. Op basis van datgene wat wij in de interviews met buitenlandse strijders te weten kwamen – meer interviews dan ooit tevoren werden gehouden – denken wij dat men meer aandacht en betekenis zou moeten hechten aan de herhaalde instemming van de positieve effecten een Jihadist te zijn.”

 Zo zei een terrorist tijdens een interview: “Het enthousiasme voor de Jihad greep me toen ik in mijn kamer zat en de koran in Engelse vertaling las.”

“We worden gemotiveerd door onze religie, door onze koran en de soenna en daarvoor schamen we ons niet”, zei een ander.

Bron:
https://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.10news.one
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Jihad, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

48 reacties op De ware reden voor islamitisch terrorisme

 1. Japio zegt:

  Je kan er een hoop woorden of studies aan spenderen maar met “MISDADIGE HORROR RELIGIE” zeg je ruim voldoende. Iedereen ziet het iedereen weet het inclusief de moslims zelf.

  Geliked door 2 people

 2. Hendrik zegt:

  Ten overvloede maar deze ideologie moet verboden worden

  Geliked door 2 people

 3. Jean zegt:

  Wie nu nog niet inziet dat die barbaarse smeerlapperij islam “verboden” moet worden is ofwel achterlijk ofwel misdadig & gewelddadig ingesteld, voor beide is een oplossing nl.
  Achterlijk > interneren en behandelen.
  Misdadig én gewelddadig > levenslang opsluiten.

  Geliked door 1 persoon

 4. willz zegt:

  Ze willen, net als de nwo, de wereldheerschappij hebben.
  De islamieten gaan samen met de paus en een deel van alle religieuse stromingen de nieuwe nwo-wereldreligie vormen. Omdat de nwo lucifer aanhangt valt er niets goed van te verwachten.
  Laten we bidden en vechten voor onze vrijheid van lichaam, ziel en geest.
  M.a.w.: ” kies voor het licht=leven en niet de duisternis=dood”.
  May the Lord bless you en keep you.

  Geliked door 2 people

  • BM Fidel zegt:

   Wat is er eigenlijk mis met Lucifer? Hij bracht het vuur (=kennis) naar de mensen.
   God was natuurlijk pissig, hij wilde alle kennis voor zichzelf houden. Daarom werd Lucifer gedemoniseerd. Kortom, Lucifer staat voor geestelijke verlichting, god voor geestelijke duisternis.
   “Deze duisternis des geestes kan slechts verdreven worden, niet door het licht van de zon, maar het licht van zuivere wetenschap.” Dat schreef Lucretius 2070 jaar geleden, maar het is nog steeds actueel.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik wist echt niet dat ze in de tijd toen God nog bestond, al lucifers hadden…
    Wat die mensen toch allemaal al niet kunnen bedenken om maar gelovig te kunnen zijn.
    Leuke hobby maar je spaart er totaal geen punten mee, zoals bij de supermarkt.
    En het is tot op heden nog steeds niet bewezen dat er ooit een echte God heeft bestaan.
    Dan moet je toch wel erg lichtgelovig te zijn om daar aan te geloven.

    En dan die Lucretius die 2070 jaar geleden al kon schrijven.
    Hoe kan dat nou.
    We leven nu in 2017. Hoe kan die Lucretius dat nou al in 2070 – 2017 jaar geleden hebben geschreven? Dus.
    In het licht der zuiveren wetenschap… Zogezegd.
    Welke zuivere wetenschappen bedoelt hij dan…?

    Graag wat meer licht in de duisternis, zogezegd.
    Misschien kan Lucifer ’n handje helpen…

    Like

   • BM Fidel zegt:

    Lucifer betekent licht-brenger. Hij bracht, net als zijn Griekse tegenhanger Prometheus, vuur (licht, kennis) naar de mensen. Met beiden liep het slecht af.
    Lucretius was een Romeinse intellectueel die in de krijgsbuit uit het veroverde Griekenland geschriften vond over de -verbijsterend nauwkeurige- atoomtheorie van Democritus, die zo’n 2400 jaar geleden leefde. Hij was zo enthousiast det hij er een leerboek over schreef, waarin hij duidelijk liet blijken dat hij dat hele goden gedoe achterlijk en hinderlijk vond. (De Romeinen geloofden in Jupiter, Juno en Janus, het christenDOM moest nog uitgevonden worden). Het boek werd beloond met een cordon sanitaire en van Lucretius werd nooit meer gehoord.
    Pas 200 jaar geleden werd weer een fatsoenlijke atoomtheorie ontwikkeld, dus 2200 jaar na Democritus. Zó lang heeft het geduurd voor de “duisternis des geestes” een stukje teruggedrongen werd, door “zuivere wetenschap”.

    Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Niet te vergeten, de vele imam’s die vanaf de kansel haat tegen ons prediken. Je ziet de minachting voor ons aan ze af als je gewoon door de straat loopt en ze tegen komt.

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Dan volgt hieruit:

  Stop import beroepsmoslims.
  Controleer elke moskee wat daar verteld en gememoriseerd wordt. Verbod op Arabisch.
  Sluit alle islamitische scholen op elk niveau.
  Stop verdere bouw moskeeën.
  Sluit de grenzen voor nieuwe aanvoer jihadisten.
  Zet elke sympathisant van het kalifaat en/of de sharia uit.
  Stuur elke criminele dubbel paspoort houder van de islamitische persuasie terug naar land van herkomst.
  Absoluut moratorium op islamitische immigratie de eerste komende 10 jaar.
  Ontmantel elke islamitische no go area. Desnoods met geweld.
  Geen moslims meer op gevoelige posten.
  Uitbannen van alle islamitisch religieuze merktekens uit de openbare ruimte. Wie in een driekwart broek en jurk of nikab wil rondlopen hoort hier niet thuis.
  Geen hoofddoeken bij wetgevende en uitvoerende macht. Ook geen hoofddoeken bij de zittende magistraat.
  Geen islam promotende uitzendingen, schrijfsels en commentaren meer in de media. De moslim mag best weten dat we zijn ideologie niet pruimen.
  Stoppen met alle verbindende en bruggen bouwende inspanningen. De islam is niet ingesteld op dialoog. Een enkele moslim misschien wel maar daar gaat het niet om.
  Geen subsidies meer naar moslim instellingen.
  Een rem op knuffelmoslims in de media. Het is mooi genoeg geweest. Want waar zijn de knuffel boeddhisten en de knuffel Joden?
  Stop alle buitenlandse financiering uit islamitische landen. Vooral ook de financiering van islamitische leerstoelen. Wetenschap moet onafhankelijk zijn.
  Bericht consequent eerlijk over de islam en tik de media op de vingers als ze een gesuikerde versie van de islam promoten.
  Maak een begin met vrijwillige repatriëring van moslims en maak hier stimuleringsgelden voor los. Beter dan uitgeven aan windmolen gekte. Dit geld gaan zich terug verdienen zodra de moslim populatie daalt. Want de hele samenleving gaat ervan opknappen.
  Trek alle militaire activiteiten terug uit moslim landen. We hebben daar niets te zoeken en de militairen hebben we in eigen land nodig voor bescherming tegen islamitisch geweld.
  Bevries alle tegoeden van de moslimbroederschap en onteigen al het vastgoed.

  Geliked door 5 people

  • anna zegt:

   we vergeten nog het “ramadan journaal” !!!!!!!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Leuk wensrijtje.
   En jij dacht dat allemaal op je verjaardag te krijgen…?
   Ik denk het niet.
   Ik waardeer natuurlijk dat je er zo veel moeite aan besteed hebt, maar je krijgt die dingen nooit zo maar, zonder veel moeite en dojen en zo voorts.
   Dus ik zou dat programma van je nog maar even opbergen totdat de laatste stofwolken zijn opgetrokken, en het smartelijk gehuil der weinig overgebleven te deporteren beroepsmoslims in de verte vergaan is…

   Like

 7. Sabeltant zegt:

  De eerste stap naar vrede begint met de vernietiging van de islam.

  Geliked door 4 people

 8. joga zegt:

  Tsja, ik ben het roerend met alle commentaren eens, maar nu nog even uit zien te leggen aan Rutte en zijn beoogde kompanen. Paarlen voor de zwijnen?

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Regeringen die hunv olk en land op deze manier aan de moslems overleveren, moeten eveneens bestraft worden door de zelde regels die Guss al heeft opgesteld. Deze engerlingen zijn meer dan waarschijnlijk nog erger dan de moslims. Spoor ze op en verdrijf ze zo ver hun benen nog kunnen lopen, als ze niet meer kunnen zal hun eveneens de straf van Allah overkomen d.m.v.h zwaard.

   Like

  • Aan Rutte of wie dan ook in de regering is niets uit te leggen, want die zijn in vergaande staat van ontbinding.

   Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Vernietigen cq uitroeien zoals ze ons willen uitroeien.
  Islam is géén vrede
  Heren politici…….Islam is géén vrede!

  Geliked door 1 persoon

 10. Stef zegt:

  heel veel woorden zijn niet nodig.
  Alle moslims uit de westerse landen verjagen.
  Laat ze hun olie maar opzuipen tot ze pik zwart zijn.
  Deugdelijke kerncentrales of alternatief voor olie.
  Wapensystemen verbeteren.
  En dan stort de hele moslim wereld vanzelf in.
  Dan hebben we voldoende politie en onderwijzers hier.
  Werkt de zorg weer optimaal en kunnen we lekker van ons verdiende pensioen genieten.
  Verder worden dan ook onze dochters niet meer verkracht en ouderen lastig gevallen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps48 zegt:

  Een goed artikel, maar er staat geen nieuws in. We wisten het al lang.
  De islam is GEEN religie. De islam is een perverse en gewelddadige IDEOLOGIE uit een lang vervlogen tijd en bestemd voor ongeschoold simpel volk, dat leeft in woestijn omstandigheden.
  De islam is ontsproten uit een gedachtenkronkel van Mohamed.
  De islam past NIET in onze westerse maatschappij !!!

  Geliked door 4 people

 12. N.E. Derlander zegt:

  Hoezo “religie van vrede?” Linksliberale leugens.

  Geliked door 1 persoon

 13. ed zegt:

  Bijna alle geloven gaan om macht over de massa,veel voor weinige weinig voor vele.Teveel zijn nog steeds niet wakker,deze aardkloot daar zijn er vele van ,2017 nu internet enz .het zit iets anders in elkaar dan wat in de sprookjes boeken staat.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pietersen zegt:

  We moeten stoppen met ons te laten gijzelen door welke religie dan ook. Sprookjes horen in een sprookjesboek en moeten vooral niet als waar beoordeeld worden.
  Waarom zouden normale mensen zich aan moeten passen of rekening houden met een religie ? Dat is pure waanzin en op die manier worden wij ook door de politiek gegijzeld.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Maar je ziet Pietersen ,
   hoe zwaar de religie geworteld is in de samenleving .
   Ook hier op de site vliegen de vonken er soms af .

   Zelfs als je de grootste bedreiging van onze samenleving probeert te bestrijden , de islam , dan komen de christenen weer om de hoek kijken , ook al is het maar met één oog , om hun zienswijze met de grootst mogelijke pressie te pluggen .
   Net als moslims zijn ze niet in staat om – op een enkeling na – te beseffen dat een heleboel mensen daar niet op zitten te wachten .
   Het kerkbezoek loopt terug , kerken worden gesloten , mogelijk vechten zij verbeten en wanhopig om hun clubje overeind te houden .
   Het heeft iets van communicerende vaten , maar dan onder grote druk !

   Heel irritant !

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Of religie heilig is of waardevol kan ik niet over oordelen al zijn er wel sommige mensen in Nederland die het willen ontheiligen waaronder bepaalde atheïsten of geloofsmisbruikers. Nou heb ik er niets op tegen dat mensen atheïstisch willen zijn maar een grote Bijbel- of religiekenner als prof. Bob Smalhout kaart dit al jarenlang aan in zijn columns van de Telegraaf.
   Zo heeft Smalhout zich lang gestoord aan hooggeplaatste en “intelligente” atheïsten die het Opperwezen en inheemse geloven (en dus ook gelovigen) belachelijk maken, beledigen of zelfs voor het afschaffen van religie waren! Wat daarbij nogal huichelachtig overkomt is dat deze personen alleen nóóit hebben verkondigd dat de Koran een afschuwelijk boek zou zijn, Allah een vreselijke god zou zijn, Mohammed een valse profeet, de islam een primitieve godsdienst en dat moslims en imams misschien dol zijn op honden, varkens, homo’s of overspelige vrouwen! Want degenen die dat hier in Nederland wél deden werden meteen verketterd door bepaalde linkse bestuurders (of die gek zijn op de islam is me onduidelijk), uitgemaakt voor xenofoben, racisten, neo-nazi’s of mensen die de weg in Nederland totaal kwijt zijn!
   Zo weet ik ook dat een zeer beruchte atheïstische tiran, Jozef Stalin geheten, in de periode 1924-1953 in de USSR tienduizenden gelovigen (waaronder christenen, orthodoxen, moslims, protestanten en katholieken) heeft laten deporteren of vermoorden en duizenden kerken, kloosters, synagogen en moskeeën liet sluiten of verwoesten! Stalin zag zichzelf namelijk als een godheid terwijl hij, net als iedereen, maar een gewone sterveling was. Hij kwam in 1953 op een afschuwelijke wijze aan zijn einde (misschien door vergiftiging, een hersenbloeding of door een ziekte die God of Allah hem gaf via de engel des doods) en moest zichzelf, samen met miljoenen andere atheïsten, heidense ongelovigen, geloofsmisbruikers, dictators, massamoordenaars e.v.a. mensen die liever kaf dan koren wilden zijn en hem voorgingen, eventueel verantwoorden voor het Opperwezen!
   En om nog even op Smalhout terug te komen: deze schreef twee boeken over ‘Bijbelse Tijdgenoten’ waarin hij de Bijbel vergeleek met onze huidige maatschappij en zelfs dat atheïsten bepaalde bewoordingen van Jezus Christus vaak uitspreken en hen erop attent maken dat de Eeuwige geen politieagent is die alle aardse problemen kan oplossen. Jezus voorspelde zelfs dat er na zijn opstanding gruwelijke oorlogen, revoluties, hongersnoden, ziektes, natuurrampen etc. gingen uitbreken die honderden miljoenen mensen zouden doden in de vorm van de vier ruiters van de Apocalyps; Oorlog, Honger, Pest en Dood!
   Zo zou het tijdens oorlogen en revoluties ook geregeld gaan voorkomen dat mensen (zelfs als ze vrienden, kennissen of familie waren) elkaar gingen verloochenen, verraden, vermoorden of elkaar ter dood brachten wat helaas vaak ook wrede werkelijkheid werd tot op de dag van vandaag toe!

   Like

   • vanhetgoor zegt:

    Zelfs God kan niet in de ziel van Joseph Stalin kijken, ten eerste omdat God fictief is, ten tweede omdat de ziel net als ether slechts enkel een veronderstelde zuiver theoretische aanwezigheid heeft en ten derde omdat Joseph Stalin zo dood als een pier is. Bij zijn leven had Stalin geen behoefte aan gerommel in zijn psyche, en na zijn dood is het niet meer te doen.

    Stellen dat Joseph Stalin zichzelf als een god waande is maar een stelling, veel mensen die grote macht krijgen die lappen alle regels aan hun laars. Er zijn er maar weinig die dat niet doen. (“Koningin Juliana is altijd zo’n gewone vrouw gebleven”) Stop met het spelen van de biechtvader van Joseph Stalin, het heeft geen zin, er is niets meer aan te veranderen of goed te praten. Stalin ruimde iedereen op die hem tegenwerkte, niets meer en niets minder.

    Like

 15. Moslims liegen in hun gesprekken met de ‘ongelovigen’. Ze hebben het dan over slecht onderwijs, geen islamitisch onderwijs, geen gebedsruimten, geen Arabisch op Nederlandse scholen, geen halal eten, meisjes met korte rokken en zonder hoofddoeken, weinig geld, slechte huisvestiging, christenen en Joden.” Zulke figuren als Elle Vogelaar nemen dat serieus. Daarom ook de Vogelaarwijken??? Maar waar ze het niet over mogen hebben in hun gesprekken met de ‘ongelovigen’ is over het feit dat iedere moskee een geheime sharia-raad heeft die hen dingen beveelt!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Beschouwer zegt:

  Door met name terrorisme streeft de islam naar onderwerping aan de islam

  Like

 17. tjonge zegt:

  wat mij toch altijd zo frappeert is dat de zogenaamde vredelievende en goed bedoelende islamiet zich niet de ogen uit de kop schamen met al die aanslagen namens hun ¨religie¨ ?
  ik zou als moslim(a) niet eens meer islam-kenmerken willen dragen, ik zou me rot schamen !
  .
  en dus alleen al DAAROM, dat de moslim(a) zich totaal NIET schaamt en vrolijk door leeft alsof er niets aan de hand is, is voor mij puur een teken dat ze er ALLEMAAL voor 100% achter al het geweld staan !!!!
  .
  ook die ¨zachtaardige¨ moslim buurman…….

  Like

 18. kampersrene zegt:

  Die foto heeft niets met de Islam te maken . Ik zag ze al eerder .Het is reklaambrocure van het waspoeder “” Dasch””” niets wast witter

  Like

 19. iemand zegt:

  De koran en het voorbeeld van de profeet. Stop de tijd.

  Like

 20. Jan zegt:

  Oorzaak is de multiculturele shit en niets anders. Hoe meer deze rotzooi, ook wel ‘cultuur’ genoemd door linksvolk, vermengd wordt met de westerse civilisatie hoe groter de ellende.

  Wie westerse geneeskunde en voodoo met elkaar verenigt moet niet raar staan kijken dat het met de patiënt slecht afloopt.

  Like

 21. Jan zegt:

  Cressida Dick (Dyke was toepasselijker geweest): “Het ben verheugd dat de slachtoffers tot alle bevolkingsgroepen behoren”

  Het geesteszieke wijf

  The commissioner of London’s Metropolitan Police has remarked that the range of nationalities of the victims of last weeks terror attacks proudly showcases the diversity of the city. “It’s a place where the vast majority of time it’s incredibly integrated and that diversity gives us strength.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/british-police-chief-praises-diversity-victims-london-bridge-attacks/

  Geliked door 1 persoon

  • Ook daar hebben de Dwergen de macht overgenomen, zo te zien of die rechtse stamt van de reuzen af. Niet alleen zijn de mafketels uit hun dwangbuizen gehaald en regeren de toko maar ook de Kabouters, de Kobolt,s de Mannen Zonder Ballen en de Vrouw met Geen Tieten zitten in kabinetten, regeringen en Torentjes. Ik vind ’t vroeger al zat als er zo eentje al buitelend voor de fanfare uit rende en na afloop als voetbal gebruikt werd door de jongens uit de buurt en moet je nou kijke, Johnnie!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat ’n groot wijf is dat zeg…
    Gewoon veel te veel plastic gegeten.
    Haar man komt in bed nog maar tot aan dr navel.
    Wel lastig om nog tot ’n zinvol gesprek te komen lijkt me.

    Geliked door 1 persoon

   • @paulzwueste

    Haar man schijnt de bedenker van het kanshebbend Woord van 2004 te zijn geweest maar dat werd afgekeurd omdat het teveel leek op ‘Echoput’. Hoe komt ie d’r op?

    Geliked door 1 persoon

 22. de overheid gaf hen een paspoort, dus die is de oorzaak van terrorisme

  Like

 23. M.A.L. Sion zegt:

  Wanneer komt er een EUREKA ???
  Alle commentaren op dit artikel en vele andere eerder verspreide artikelen hebben het bij het rechte eind. De islam is vergif.
  We kunnen nog vele jaren filosoferen over de slechte kant van de islam. Beter is als we ons op onszelf richten. Wij zijn de bewoners van dit land, dit continent. Wij zijn de kinderen van de oorspronkelijke bewoners, die het opgebouwd hebben en aan ons hebben nagelaten. Wij hebben de eerste rechten op deze gebieden. Wij moeten dan ook het lef hebben om ons eigendomsrecht op te eisen. Daarvoor mogen we net zoveel geweld gebruiken als de moslims die als indringers ons gebied over willen nemen.
  Wij mogen ons als egoïstische nationalisten gedragen. Wie met slechte bedoelingen op ons erf komt moet er afgejaagd worden. Dat is door de eeuwen heen het adagio van de grondbezitter geweest en dat moeten we zo snel mogelijk opnieuw in ere herstellen.
  Trump zegt America first. Laten wij zeggen: Ons eigen stekkie eerst.
  ISLAM ??? – Weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 24. Marian zegt:

  Ze durven het beestje nog steeds niet bij naam te noemen, slappe zakken.

  Like

 25. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 26. 4sjun zegt:

  The Two Faces of Islam: Why All Muslims Benefit from Terrorism (David Wood)

  Acts17Apologetics

  Geliked door 1 persoon

 27. Pingback: De ware reden voor islamitisch terrorisme | vanhetgoor

 28. vanhetgoor zegt:

  Er mist iets in de gedachtengang van de gemiddelde moslim. Er is een defect! Het ontbreekt de moslim aan moraal. We moeten beginnen om de islam actief te bestrijden en dan hoort er ook bij dat wij alle aanbidders van Mohammed een spiegel voorhouden. Die spiegel zal eerst niet begrepen worden en die spiegel zal ook eerst ontweken worden of worden ontkend. Maar de enige manier om van het kwaad van de islam af te komen is om de islam te laten zien zoals de islam werkelijk is.

  Persoonlijk denk ik niet dat alle mensen kwaadaardig zijn. Ik denk dat ieder mens van nature goed is, maar dat het kwaad dat de mensen rondstrooien aangeleerd is. Het bevrijden van de wereld kan alleen gebeuren als de islam met wortel en stam, en tak en blad volledig voor de volle 100% wordt vernietigd. Iedereen die vast blijft houden aan enig aspect van de islam die heeft het kwaad in zich. Net als met dodelijke ziektes is de islam een maatschappelijke ziekte waarbij de maatschappij alleen kan overleven als de ziekte geheel wordt weggenomen. Elk restant van een dodelijke ziekte is weer een start van een nieuwe aanval van die ziekte.

  We hebben als mensheid geen keus. De islam moet vernietigd worden, helemaal! De mensheid moet kiezen voor het leven en de vrijheid. Naar de Hel met het kwaad!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s