Europa vecht terug met kaarsjes en teddyberen

Screenshot_49

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: E.J. Bron)

Europa heeft zich nog steeds niet gerealiseerd dat de terreur die haar metropolen teistert een oorlog is, en niet de fout van enkele gestoorde mensen die de islamitische religie verkeerd begrepen hebben. We zijn kennelijk nog niet bereid om onze masochistische actieregels op te geven, die het volk van de vijand meer waarderen dan ons eigen. Het lijkt erop dat voor Europa het islamitisch terrorisme niet reëel is, maar slechts een verstoring van het dagelijks leven van voorbijgaande aard. We vechten tegen aardopwarming, malaria en de honger in Afrika. Maar zijn we niet bereid om voor onze beschaving te vechten? Hebben we het al opgegeven?

Onderstaande lange en droevige lijst is de menselijke oogst van het islamitisch terrorisme op Europees grondgebied:

Madrid: 191, Londen: 58, Amsterdam: 1, Parijs: 148, Brussel: 36, Kopenhagen: 2, Nice: 86, Stockholm: 5, Berlijn: 12, Manchester: 22. En dat is nog exclusief al die honderden Europeanen die in het buitenland afgeslacht worden, in Bali, in Sousse, in Dhaka, in Jeruzalem, in Sharm el Sheikh, in Istanboel.

Maar na 567 terreurslachtoffers begrijpt Europa het nog steeds niet. Alleen al de eerste helft van 2017 heeft gemiddeld alle negen dagen pogingen tot terreuraanvallen in Europa gezien. En ondanks het islamitisch offensief vecht Europa terug met teddyberen, kaarsjes, bloemen, protest-waken, Twitter Hashtags en cartoons.

Na 9/11 en 2.996 verhieven de VS onder George W. Bush zich om te vechten. De Verenigde Staten en een paar moedige Europese geallieerden zoals Groot-Brittannië, Italië en Zweden bewezen het “sterkere paard” te zijn. Islamitische strijders werden teruggedrongen in het defensief. Jihadistische strijders trokken zich terug en er werden tientallen terreurplannen ontdekt en verijdeld. Maar deze reactie hield niet aan. Europa trok zich snel naar haar thuisfront terug, terwijl de radicale islamieten de oorlog naar Europees grondgebied brachten: Madrid, Londen, Theo van Gogh . . .

Sindsdien is de situatie nog erger geworden: een simpele berekening laat zien dat we van één aanval in de twee jaar zijn overgegaan naar één aanval in de negen dagen. Neem alleen maar de laatste zes maanden: Berlijn, Stockholm, Parijs, Manchester, Londen.

Europa heeft zich nog steeds niet gerealiseerd dat de terreur die haat metropolen teistert een oorlog is, en niet de fout van enkele gestoorde mensen die de islamitische religie verkeerd begrepen hebben. Tegenwoordig bevinden zich meer Britse moslims in de gelederen van ISIS dan in de Britse strijdkrachten. Volgens Alexandre Mendel, de schrijver van het boek “Jihadist France”, zijn er meer gewelddadige Salafisten in Frankrijk dan normale soldaten in het Zweedse leger.

Dertien jaar na de aanval op de treinen in Madrid lezen de leiders van Europa voor uit hetzelfde script: de beelden van pijn verbergen om niemand te laten schrikken; in de doofpot stoppen dat de radicaalislamitische aanvallers “Made in Europe”-insiders zijn; herhalen dat de islam “een religie van de vrede” is; gevangene binnen onze vrijheden te zijn; toekijken hoe enkelen in lucht oplossen, terwijl wij verkondigen dat “we onze manier van leven niet zullen veranderen”; en de fundamenten van onze beschaving vernietigen – vrijheid van meningsuiting, vrijheid van gedachten, vrije vestiging, godsdienstvrijheid – het volledige fundament van het joods-christelijke Westen.

De radicale islam is de grootste bedreiging voor Europa sinds het nationaalsocialisme en het Sovjet-communisme. Maar we zijn nog steeds niet geneigd om vraagtekens te zetten bij de een of andere politieke of ideologische zuilen, die tot de huidige catastrofe geleid hebben, zoals multiculturalisme en massa-immigratie. Keiharde maatregelen om het terrorisme te bestrijden, het enige dat de plannen en de moraal van de terroristen zou kunnen breken, werden niet genomen. Daartoe behoren het sluiten van moskeeën, de deportatie van radicale imams, het verbod op buitenlandse financiering van moskeeën, de sluiting van giftige NGO´s, het droogleggen van de liefdadigheidsfinanciering van de Europese Jihadisten, het verhinderen van het flirten met Jihadisten en het stoppen van de terugkeer van buitenlandse strijders van het slachtfront naar huis.

Wij behandelen oorlog en volkerenmoord alsof ze gewoon fouten zouden zijn die door onze geheime diensten werden gemaakt.

We kwalificeren de radicale islam als de “geestesziekte” van enkele gestoorde mensen. Ondertussen worden er in Frankrijk elke week twee nieuwe Salafisten-moskeeën geopend, terwijl in meer dan 2.300 Franse moskeeën de radicale islam gepredikt wordt. Duizenden Europese moslims zijn vertrokken om de Jihad in Syrië en Irak te voeren, en fundamentalisten nemen de controle over moskeeën en islamitische centra over. In Brussel worden alle moskeeën door de Salafisten gecontroleerd, die aan de islamitische massa´s de radicale islam prediken.

De droevige waarheid is dat Europa nooit de politieke wil gehad heeft om een totale oorlog tegen ISIS en de andere Jihadisten te voeren. Anders zouden Raqqa en Mosul al lang geneutraliseerd zijn. In plaats daarvan namen de radicale islamieten Molenbeek in Brussel over, de Franse voorsteden en grote delen van Groot-Brittannië. We zouden nu de bevrijding Mosul en de terugkeer van de christenen in hun huizen moeten vieren; in plaats daarvan treuren we om 22 mensen, die door een islamitische zelfmoorddader in Manchester vermoord werden, evenals 64 gewonden, en 29 christenen, die alleen al in Egypte werden gedood.

Serieuze gevechten zouden enorme bombardementen vereisen om zoveel mogelijk radicale islamieten naar de andere wereld te helpen. Maar we zijn kennelijk nog niet bereid om onze masochistische actieregels op te geven, die het volk van de vijand meer waarderen dan ons eigen. Europa heeft ook nooit geëist dat haar islamitische gemeenschappen het Jihadisme en het islamitisch recht, de sharia, afzweren. Dit zwijgen helpt de radicale islamieten om de stemmen van de moedige islamitische dissidenten tot zwijgen te brengen. Ondertussen worden de Europese legers steeds kleiner, net alsof we dit spel al als verloren beschouwen.

Na iedere aanval recyclen Europa´s leiders dezelfde lege slogans: “Doorgaan”; “Wij zijn sterker”; “Business as usual”. De islamitische burgemeester van Londen, Sadiq Khan, vertelde ons dat we aan een dagelijks bloedbad moeten wennen! Hij zei te geloven dat de bedreiging door terreuraanvallen “deel uitmaakt van het leven in een grote stad” en dat grote steden in de hele wereld “op dit soort zaken voorbereid moeten worden”. Bedoelt hij serieus dat we aan zulke bloedbaden op onze eigen kinderen zoals in de Arena van Manchester moeten wennen? De islamitische terreur maakt inmiddels deel uit van het landschap in veel Europese grote steden: Parijs, Kopenhagen, Nice, Toulouse, Berlijn, Londen, . . .

Screenshot_50

In plaats van zich te concentreren op de jihad en de radicale islam, spreken de Europese leiders voortdurend van de “Russische bedreiging”. Het zou inderdaad een fout zijn om het Russische expansionisme te verwaarlozen. Maar hebben de troepen van Vladimir Poetin Westminster aangevallen? Hebben Russische agenten zichzelf opgeblazen tijdens een concert in Manchester en kinderen vermoord? Heeft een voormalige Sovjet-Russische spion wandelende Zweden in Stockholm afgeslacht? Voor de leiders van Europa is Poetin een welkome afleiding van de ware vijanden.

De Franse schrijver Philippe Muray schreef in zijn boek “Dear Jihadists”:

“Beste Jihadisten, wees bang voor de woede van de man in de bermuda-shorts, wees bang voor de woede van de consumenten, de reizigers, de toeristen, de vakantiegangers die uit hun caravans stappen, stel je eens voor hoe wij ons wentelen in de vreugde en de luxe die ons verzwakt heeft.”

Het lijkt erop dat voor Europa het islamitisch terrorisme niet reëel is, maar slechts een verstoring van het dagelijks leven van voorbijgaande aard. We vechten tegen aardopwarming, malaria en de honger in Afrika. Maar zijn we niet bereid om voor onze beschaving te vechten? Hebben we het al opgegeven?

Bron:
https://de.gatestoneinstitute.org
Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

43 reacties op Europa vecht terug met kaarsjes en teddyberen

 1. Cathja zegt:

  Wat moeten nabestaanden met lichtjes en teddyberen? Hun verdriet om degene(n) die ze verloren is immens groot! Dit verdriet dragen ze hun hele verdere leven met zich mee!
  Laten al die mensen, die menen met het neerleggen van bloemen en knuffels iets goeds te doen voor de nabestaanden, liever een vuist maken richting de daders! Laat blijken dat we dit geen dag langer kunnen tolereren!
  Als het deze mensen ernst is, hun ‘verdriet’, dan moet er een antwoord komen op deze onmenselijke terreurdaden.
  Het is genoeg. We accepteren het niet langer!!

  Liked by 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 10 juni 2017 om 17:40

   Nabestaanden hebben er veel meer aan als ze zien dat de ‘lichtdragende teddybeer-neerleggers’ de mohammedaanse moordenaars martelen en langzaam afslachten. Dát werkt pas therapeutisch! Het zal verdorie je moeder of je kinderen maar zijn die door die duivelsaanbidders zinloos worden vermoord. Wát een vreselijk diep verdriet.
   En dan als nabestaande ook nog moeten aanzien dat de ‘deugmens’ de mohammedaan met nóg meer ‘liefde’ tegemoet treedt.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  De doorsnee slappe hap.
  Het zijn ook telkens weer dezelfde slappe knieën die meelopen.
  Zelden ziet u de bevolkingsgroep waaronder deze terroristen zich schuilhouden meelopen.
  En als er al iemand meeloopt dan wordt die door onze leugenpers zo vaak in beeld gebracht dat het lijkt alsof….

  Stop met die halve zachte methodes die enkel bedoeld zijn voor onze leiders zodat zij hun handen weer in onschuld kunnen wassen.

  Het zijn precies die leiders die ongebreidelde moslimimport voor staan en ons land overspoelen met lieden die het westen haten.
  Dezelfde leiders die meteen na een aanslag klaarstaan om te vertellen dat het niets met de islam te maken heeft en dat we sterk moeten zijn en ons niet uit het veld moeten laten slaan.

  In 40-45 hadden we het verzet, nu hebben we theedrinkende teddyberen leggende sukkels.

  Beter roert u uw mond op uw werk, in winkels en openbare gelegenheden en verteld u klip en klaar hoe u er over denkt.

  Stop met de leugens over de islam. De publieke opinie dat bent U!

  Liked by 5 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Nou, dat heb ik gedaan vanmiddag,luid en duidelijk…..in een winkel~.
   Iedereen ging ineens druk doen en ik voelde duidelijk dat er met minachting naar me gekeken werd.en niemand zei wat……
   we hebben nog een lange weg te gaan!

   Liked by 3 people

  • Harry zegt:

   Goed gezien Sabeltant !
   Gewoon in de praktijk ook de boel opkloppen !

   Je ziet het Wilders-effect , onwillekeurig , ook al gaan ze met een grote boog om hem heen bij wijze van spreken , trekt ie toch het hele circus een beetje naar zijn kant .

   Dat moeten wij in de praktijk toch ook kunnen , bespreekbaar maken die islam-ellende !
   En zorgen dat de mensen niet bang meer zijn om hun mening te zeggen .

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Sabeltant 10 juni 2017 om 17:41

   Beter roert u uw mond op uw werk, in winkels en openbare gelegenheden en verteld u klip en klaar hoe u er over denkt.

   Ik doe niet anders, maar mijn ‘landgenoten’ zwijgen en/of kijken me aan alsof ze me willen verscheuren. NOG NOOIT HEB IK VAN IEMAND BIJVAL GEKREGEN!

   Like

 3. Manna zegt:

  De laatste 9 seconden van deze video laten zien wat er mis is in de westerse samenleving…

  Liked by 1 persoon

  • Manna zegt:

   sterker nog, over deze laatste 9 seconden kun je een heel artikel schrijven. niet alleen van het moslim sneeuwvlokje, welke maar een wannabe moslim is want ze is black first, maar ook de reactie van tucker van 2 seconden stilte, ongeloof en besef…

   Liked by 1 persoon

 4. sarlin zegt:

  Vind je het gek dat veel mensen geen kinderen meer nemen ? Het Brussel beleid zorgt ervoor dat onze toekomst dood en verderf , burgeroorlogen , aanslagen en leegvreten van ons met zorg opgebouwde soc. stelsel is. Er is GEEN toekomst !

  Liked by 2 people

  • Marian zegt:

   Sarlin ik ben bang dat dit de waarheid is helaas.

   Liked by 1 persoon

  • Golden Girl / Yvonne zegt:

   sarlin, ik zie om me heen Hollandse dames met kleine kinderen en alweer 1 in de maak
   ik kan me inhouden maar ik zou zo graag tegen ze zeggen waarom laat je in hemelsnaam kinderen op deze verrotte aarde rond lopen, ik hou mijn hart vast hoe het eind deze eeuw eruit ziet op deze aarde, maar dat ga ik niet meer meemaken

   Liked by 2 people

 5. Theresa Geissler zegt:

  Sadiq Khan bedoelt inderdaad, dat we aan die bloedbaden moeten wennen omdat hij er in z’n hart niet voldoende tégen is; omdat ook hij vindt, dat de islam langzamerhand vaste voet moet krijgen op Europese bodem, op welke manier dan ook, als het niet anders kan, snap dat dan!
  Dat heb je nu eenmaal als je een Pakistaanse moslim in het zadel helpt: Leuker kunnen we het niet maken.

  Liked by 1 persoon

 6. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .

  We zouden helden zijn…als we bij zinnen waren,
  Maar wij zijn blinden voor de doelen van Islam…
  En steeds maar hopen kool en geit te sparen
  En duimen dat pure haat tot liefde kwam…!
  .
  JAsterke
  .
  .

  Liked by 1 persoon

 7. Heb maar 1 reactie hier op dit artikel ‘wij’ worden langzaam maar zeker vervangen.

  Liked by 1 persoon

 8. Benesha zegt:

  Ik haat het dat ook deze auteur het niet nalaat Rusland te bashen. Welk Russisch expansionisme beste schrijver? Iemand die zich als kritisch auteur wil profileren kan best ook even kritisch zijn wat Nato propaganda betreft. Kiev was een CIA Nato overname en de Krim, de autonome republiek, sloot zich via referendum vrijwillig bij Rusland aan.

  Liked by 1 persoon

 9. keizer zegt:

  Bijna heel Nederland is gehypnotiseerd en gehersenspoeld, ik probeer nog wel eens tot deze mensen door te dringen maar dan worden ze boos en beginnen te schreeuwen. Dus laat maar gaan, zorg goed voor je zelf en de rest zoekt het maar uit. En als er dan weer eens een bom ontploft moet je ook zeggen dat het vreselijk is maar dat het niet aan de Moslims ligt, zo krijg je allemaal nieuwe vrienden…… geweldig.

  Liked by 2 people

  • Dat gevoel heb ik ook. Niemand neemt je serieus, zelf eigen familie niet. Dan vind men dat ik een alu-hoedjes gek ben. Terwijl de werkelijkheid is dat ik mijn ogen open heb en dondersgoed weet wat er gaande is.

   Maar verzt is moeilijk want mensen worden gewoon aggressief tegen je aks ze horen dat je PVV stemt. Als ik niet uitkijk liggen mijn ramen eruit. Dus ik houd mijn mond, en kies voor mijzelf. Ik probeer mij zoveel mogenlijk terug te trekken uit de huidige samenleving. Eerste stap is verhuizen uit de stad…

   Liked by 2 people

   • keizer zegt:

    Je kan beter het spel meespelen, anders hou je niets meer over. in de tussen tijd wapens verzamelen voor als het tijd is.

    Like

 10. Lol zegt:

  @sarli: en 11 van de 10 hansworsten op straat snapt het niet; stelletje minkeunkels, dat moet je volk noemen, het doodschoppen niet waard

  Liked by 2 people

 11. Ivanhoe zegt:

  Ik niet en de cultuurverrijker die aan de mijnen komt snij ik open bij zijn kruis en voer hem levend aan de varkens.
  Dat gaat eerst op Liveleak en dan meld ik me wel.

  En voor diegenen die nu met de vinger boven de knop houden om te zeggen dat ik pervers en gewelddadig ben:

  Om de vijand te bestrijden moet je hem worden.

  Je kunt niet met het wetboek in de hand optreden tegen een vijand die totaal wetteloos is en geen respect heeft voor het leven, zelfs niet zijn eigen leven.

  Ze zijn nergens bang voor behalve dat het sprookje niet doorgaat. Daar moet je ze pp pallken.

  Liked by 2 people

 12. Theodoor zegt:

  Ja, het is zo ontzettend belachelijk wat de zogenaamde leiders ten toon stellen.
  Je zal maar bij dat clubje horen.
  Gelukkig ben ik wel goed geïnformeerd.

  Liked by 1 persoon

 13. Jean zegt:

  Beste Giulio Meotti, wij zullen NOOIT opgeven met onze strijd tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, wij zullen blijven strijden tot die rotzooi verboden én verdreven is uit onze westerse samenleving, wij respecteren onze seculiere wetten en nooit bullshit wetten komende van perverse smeerlappen.
  Politiekers die deze smeerlapperij blijven knuffelen en beschermen én financieel blijven ondersteunen zullen als eersten gaan delen in de klappen.
  Onze veiligheid, onze vrijheid, onze identiteit en onze nationaliteit zijn ons heilig en die laten wij nooit vernietigen door die EU lafaards.

  Liked by 1 persoon

 14. Japio zegt:

  Misschien met teddybeertjes gaan gooien naar ze? Of tijdens een stille tocht ineens keihard boe roepen met z’n allen? Of van die kaarsjes aansteken die je niet kan uitblazen, raken ze in de war. Of zelf met de neergelegde bloemen gaan voetballen? Of met boorden gaan lopen met erop , stoute moslims? Zouden ze hier van onder de indruk zijn? Denk van niet, hier passen alleen keiharde maatregelen. Grenzen sluiten, alle hier vertoevende moslims eruit flikkeren, lukt het niet goedschiks dan kwaadschiks. De tijd van pappen en nathouden is voorbij.

  Liked by 2 people

 15. Arnold1963 zegt:

  Ennnnn… Is het al bekent wie die killers zijn van die twee 14 jarige meisjes??? je lees er NIKS van, aleen –boerenzoon en treinfanaat– kwats! 5 op 10 lochtoonen zijn ,,boerezoon” en alemaal (zwartreiden) treinfanaat, dus??? wie van de spitse lezers van Bron weet het?
  Arnold, Ljouwert.

  Liked by 1 persoon

 16. Beschouwer zegt:

  DE ISLAM EIST ONDERWERPING AAN DE ISLAM. HET WOORD ISLAM BETEKENT NAMELIJK ONDERWERPING AAN DE ISLAM !

  Liked by 1 persoon

 17. Oeps48 zegt:

  Het politiek correcte slinxe middellandse klootjesvolk treurt en legt teddyberen en bloemen en klaagt het: “ach en wee”.
  En de duivel lacht zich weer eens kriek.

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Eens kijken hoe MEN reageert, : als …ANDERSTALIGEN’, baasjes van honden, .’ benaderen’ of ze hun honden mogen ‘OVERNEMEN’ eventueel’bedoeld’ voor VECHTHONDENGEVECHTEN? zelfs ‘ ‘achtervolging’ ‘ tot aan de woning is voor gekomen…..HONDENUITLAATSERVICE met auto ‘ achtervolgen’. ……..WANNEER is het EINDE van RAMADAN? …Met als gevolgen HET MARTELEN van DIEREN!!!tot de dood erop volgt!! DUS is het zaaks opletten of men niet gevolgd wordt, en hondenriem stevig vasthouden!

   Like

   • fleckie zegt:

    correctie: het woord hondenuitlaatservice met auto achtervolgen’ moet vervallen, ter vervanging moet er staan ‘een enkeling die andermans hond uitlaat, met auto ‘achtervolgen’.

    Like

 18. kampersrene zegt:

  Voorlopig vechten we terug met reactie’s te schrijven ! Bloemen, kaarsen en knuffels dienen om de overledenen te herdenken ,slachtoffers van die vervloekte Islam . Ik zag onlangs wat Joetuubekes onder de tittel Frankrijk is Frankrijk niet meer .Het was hallucinant om te zien hoe de Islambroeders te keer gingen met hun vernielzucht . Ik wacht op het ogenblik dat een politieagent zijn zelfbeheersing verliest en vuurt op een krapuul ” exemplaar” met resultaat , recht naar het pretpark van Al en Lah. De gevolgen zijn niet te overzien . Geweldadige betogingen als steun voor de nabestaanden van hun arme vernielzuchtige getaande broeder . Dat soort incident zou wel eens het begin kunnen worden van een volksopstand en een omwenteling die voor de Gutmenschen en Islamneukers een nachtmerrie zullen zijn

  Liked by 1 persoon

 19. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 20. fleckie zegt:

  …..VERGELIJK….., commentaar E.Voet,hoofdredacteur ,Nw.Isr.Weekblad…:9.6.2017………….. ..’Dit kunnen geen prettige tijden zijn voor goedwillende moslims die het publieke debat overschreeuwd zien worden door salafistisch extremisten die hun VIJF minuten in de spotlights opeisen door op mensen in te rijden,hen met messen te lijf te gaan of simpelweg naar het hiernamaals te bombarderen. En ja,Europa polariseert volgens mij in rapper tempo dan dat je dat in Israel zitting.Joden en moslims die elkaar nog nooit hebben ontmoet,schelden elkaar de tent uit. Maar zij zijn niet de enigen: extreem – rechts,extreem- links ,Niks- met-een-moskee- te-maken-hebbende allochtonen( sorry: Nederlanders met een niet-westerse achtergrond) doen een duit in het zakje.Maar dat ‘wetenschappers’ hieraan mee gaan doen ,is echt verontrustend. …………………
  Neem Leo Lucassen,verbonden aan de Universiteit van Leiden als Professor of Global Labour and Migration and director of the international Institute of Social History’….Lucassen mag zich er graag op voorstaan de cijfertjes goed te kennel en zich aan de feiten te houden.Hij heeft een hekel aan Paul Scheffer ,verbonden aan de Universiteit van Amsterdam,die als PvdA- lid tonneau bagger over zich heen kreeg toen hij het immigrantenvraagstuk aan de kayak durfde te stellen.De tijd gaf Scheffer gelijk. In tegen STELLING tot politiekcorrecte cijfertjesvreter Lucassen .Welnu,deze Lucassen had in ‘De Kanttekening’ – opvolger van het Turks- Nederlandse Gulenblad ZAMAN VANDAAG- van afgelopen weekend een leuke hypothese.Hij vergeleek de huidige holding ten opzichte van moslims met het antisemitisme van voor de Tweede Wereldoorlog.” Het is HEEL vergelijkbaar “, meende de professor…………….Van deze godwins heb ik mijn buik vol.Waar waren in de jaren 30 de aanslagen door Joden op het westerse gedachtegoed? Waar was het gebrek aan de wil om in ieder geval aan de maatschappij en economies een bijdragen te leveren ?. Joden- atheist ,agnostic,religious,orthodox- werden weggezet als tweederangsburgers en vervolg. …Om wie zij waren…Waar staat dat gelijk aan wat ze denken?Ziet meneer Lucassen niet ,die hele hordes studenten klaarstoomt tot de volgende generatie wetenschappers ,niet het verschil tussen wie je bent en wat je gelooft? En dat de aggressie die vanuit de Islam in Europa..op..ons..afkomt..,die onze westerse ,liberale ,vrije samenleving aan alle kanten afwijst,niets van doen heeft met de Joden uit de jaren 30? Als’wetenschappers’ anno 2017 dit soort onzin uitkramen,vraag ik me af hoe het met de wetenschap EN met de Nederlandse maatschappijmgesteld is.Alles wordt getoetst aan de Holocaust en de opmars daarnaartoe. En o o o ,hoe graag willen groeperingen en ‘wetenschappelijke” sympathisanten voor eigen gewin meepikken uit die ruif……Esther Voet.<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 21. Jan zegt:

  Aan deze randdebiel is een land toevertrouwd

  Liked by 1 persoon

  • Hans den Hollander zegt:

   Dear Jan,
   I think you are right … I came to the conclusion that Theresa M. took over power to commit treason right from the beginning. But what can we do ?

   Liked by 1 persoon

 22. fleckie zegt:

  …..IERLAND…..Nw.ISR.Weekblad 9.6.2017……… SCHIZOFRENIE,..GEEN..EXCUUS………………..
  De 40- Maribeth ..MAROKKAANSE -NEDERLANDER Shmael Heirouche is in het Ierse Cork veroordeeld tot 5 jaar cel nadat hij zijn twee Franse huisgenoten bedreigde ,..terreurbeweging ..IS..prees en zei dat hij Joden ging onthoofden. De twee huisgenoten waren volgens hem ‘zionisten’….Heirouche heeft de diagnose schizophrenie,maar de richter vond dit geen..excuus ..en..zei..dat..de..maatschappij..het recht had tegen deze dreiging beschermd te worden.<<<<<<

  Liked by 1 persoon

 23. koddebeier zegt:

  De westerse landen worden bevolkt door voor het merendeel een gedegenereerde bevolking, die schijnbaar niet meer de geestelijke vermogens bezit om te beseffen heeft wat er om hun heen gebeurd .

  Liked by 1 persoon

 24. semper fi zegt:

  Stille tocht???
  Ga nu eens een schreeuwtocht maken met als doel dat de daders van de ellende echt worden gestraft!Zoals ik eerder aangaf,lees film papillon ,in een betonnen cel met tralies boven in,elke dag een homp oud brood en wat water!
  Nee deze daders krijgen meer hulp dan onze ouderen en werkeloze burgers ,waarvan akte!
  Kennis zijn zoon is werkeloos en zoekt zich scheel naar een baan,ik zeg pleeg een moord en dan wordt hij meteen omringd door hulpverleners!!
  De misdadigers moeten wederom intrigeren!!
  Juist uw kind zonder wek wordt ook geholpen,ja de armoede in!
  Leve linksdraaiend nederland, die hebben tuig nodig om zo hun pluche veilig te stellen!
  Stille tocht?/KOTSDAGEN ORGANISEREN!!
  Ik wens overgens de familie van de slachtoffers veel sterkte!
  AMEN

  Liked by 1 persoon

 25. ReaGluurder zegt:

  Is er weer een ‘BOEM’, het zij zo… Het Klootjesvolk wil niet anders. Er is decennia voor gewaarschuwd, maar men had andere, belangrijker zaken aan het hoofd. De Verzorgingsmaatschappij heeft de mensen ook al geen goed gedaan. Men is ingedut, de centjes komen immers wel. De FUT is er uit. Het zal mijn tijd wel duren!

  Liked by 1 persoon

 26. fleckie zegt:

  …HET KAN NIET ZO ZIJN DAT DE ENE ..BEVOLKINGSGROEP …DOOR..OVERHEID..EN..WET…WORDT ..BESCHERMD…TEGEN HAATZAAIENDE..UITSPRAKEN,…TERWYL …EEN…ANDERE…VOGELVRIJ…IS………………………
  .. TIJD voor ..MASSA-AANGIFTE tegen…HAAGSE..ANTISEMIET…NW.ISR.WEEKBLAD 9.6.2017, , ……….Door Bart Schut: ……….De racistische uitspraken van gemeenteraadslid ABDOE KHOULANI kunnen ..NIET on bestraft Blijven. ‘ Zionistische terroristen in wording keurig op bezoek bij de SGP.Dit zijn de toekomstige kindermoorddenaars en bezetters”,Zo reageerde Abdoe Khoulani ,lid v.d.Haagse gemeenteraad voor de islamitische Partij van de Eenheid,op het bezoek van de ‘Young Ambassadors’, een groep schoolkinderen uit Israel,aan de Tweede Kamer.Reden voor Willem Pos,voorzitter v.d.SGP- jongeren ,aangifte tegen de Khoulani te doen………..Laten we vooropstellen dat het NIW de vrijheid van meningsuiting een grootste goed vindt,zeker ook voor politici,in de uitoefening van hun ambt.Maar aangezien de veroordeling van PVV-leider Geert Wilders wegens haatzaaien en groepsbelediging in de ‘minder Marokkanen’- zaak,,juichen wy de aangifte tegen deze antisemiet ..PUR SANG van harte toe en roepen wij onze lezers op zich er massaal by aan te sluiten.Het kan niet zo zijn dat de ene bevolkingsgroep door overhead en wet wordt beschermen tegen haatzaaiende uitspraken,terwijl een andere vogelvry is.Dus ga naar het dichtsbijzijnde politiebureau en doe aangifte tegen Khoulani wegens antisemitisme,haatzaaien en groepsbelediging.Ten eerste om een duidelijk signal af te geven dat de Joodse gemeenschap in NL dit soort bedraggled,dat ..steeds..NORMALER..lijkt te worden gevonden,niet meer pikt.En..ten
  tweede omdat de Wildersaffaire heeft geleerd dat hoe meer aangifte wordt gedaan,hoe URGENTER politie en OPENBAAR MINISTERIE een zaak in behandeling noemen en tot vervolging overgaan.Bij’minder,minder’verschafte de politie zelfs…VOORGEDRUKTE AANGIFTEFORMULIEREN………..Het is niet de eerste keer dat Aboe Khoulani met zijn uitspraken over de schreef is gegaan.In juni 2014 lite hij zich al’Leve ISIS’ ontvallen.Hiervoor werd het RAAD slid niet vervolgd,ondanks het standpunt van premier Rutte dat Nederland in oorlog is met de Islamitische Staat.Khoulani blood voor deze uitspraken halfslachtig zijn excuses aan. De’Partij van de Eenheid’ kwam al eerdere in opspraak,o.a.door boegbeeld en bekeerd oud-PVV’er Arnold van Doorn.Deze werd begin 2014 veroordeeld voor het lekken van GEHEIME stukken,verboden wapenbezit en het verkopen van drugs aan minderjarigen,………………..BLONDE .TEEF……………….
  Nu noemt Khoulani Israelische kinderen dus’toekomstige terroristen’ en ‘kindermoordenaars’.geconfronteerd met zijn uitspraken op Facebook door kunstenaar Anneke Brons,scholars Khoulani haar uit voor’blonde teef’ en ‘achterlijk dom wijf’.Brons laat weten dat zij aangifte wilde doen tegen Khoulani wegens belediging,maar dat de politie deze NIET WILDE OPNEMEN.Opvallend,wanneer wordt bedacht dat vergelijkbare beledigingen op Facebook aan het adores van activists…SYLVANA SIMONS wel degelijk tot vervolging en ZELFS tot VEROORDELING leidden.Facebook heeft inmiddels Khoulani’s opmerkingen,gemaakt in een reactie op de pagina van SGP- leider Van der Staay ,weggehaald,maar het HAAGSE RAAD slid zelf weigert excuses aan te bieden:’ Ik sta achter mijn mening”. ……….Het NIW vroeg een reactie van verschillende hoogwaardigheidsbekleders op de uitspraken van Khoulani en het voornemen asngifte te doen tegen het HAAGSE GEMEENTERAADSLID wegens antisemitisme,haatzaaien en groepsbelediging…………….Kees van der Staay, fractievoorzitter SGP Tweede Kamer:” Ik onder steun absoluut de oproep massaal aangifte te doen tegen deze uiting van Jodenhaat.Het gaat nota been om een group jongeren die een positive bijdragen aan een vreedzame samenleving willen leveren.Het is belangrijk dat juist een politiek verantwoordelijke niet alleen wordt aangesproken in de gemeenteraad,maar ..OOK. DOOR. ..JUSTITIE”. ……….Ron van der Wieken…
  Voorzitter CJO…” Een massale aangifte is geen gek idee,de kans op vervolging néemt dan toe.De uitspraken zijn absoluut antisemitisch,zo wel gevoelsmatig als JURIDISCH? Het lijkt mij een duidelijk geval van haatzaaien en groepsbelediging,de veroordeling van Geert Wilders na de ‘minder minder’-affaire zou hier PRECEDENTWERKING MOETEN HEBBEN”……Het CJO Kwan eerdere all met een felle reactie op Khoulani’s uitspraken te vinden op http://www.cjo.nl/ category/ nieuws ……….LINDA VOORTMAN ……….KAMERLID..GROEN LINKS:” Ik vind de uitspraak vooral ontzettend stom.Als hetzelfde wordt gezegd over de Islamitische jongeren,vinden we dat ook heel slecht.Het is aan het ..OM.. te beslissen of er tot vervolging moet worden overgegaan,maar het raakt zeker aan haatzaaien.[Lachend] Nee,ik zei mij niet direct met een ‘I am Israel’ -T-shirt rondlopen.[ Voortman droeg tijdensn de ‘minder-minder’- affaire een shirt met ‘Ik ben Marokkaan,red]. Ik heb geleerd dat ik mijn werk het beste gewoon in de Kamer kan doen”. ………..Het VALT OP dat de HAAGSE BURGEMEESTER Pauline Krikkw…( VVD) – OOK NA AANDRINGEN v.h.NIW – GEEN COMMENTAAR OP DE ZAAK WIL LEVEREN. Haar woordvoerder verschuilt zich achter de ‘scheiding der machten’:” Als de rechterlijke macht aan zegt is,past de politiek afstand”. Dit is opvallend om niet te zeggen bizar,gezien alle BEMOEIENIS van BURGEMEESTERS in de zaak-WILDERS.De Nijmeegse burgemeester Bruns bijvoorbeeld deed zelf aangifte tegen de PVV- leider ….Krikke lijkt het beleid van haar( ook al liberale ) voorganger Jozias van Aartsen voort te zetten,bij wie de Joodse gemeenschap vergeefs aanklopte
  nadat tijdens een demonstratie door IS-AANHANGERS in de Haagse Schilderswijk in 2014 ‘Dood aan de Joden’ werd gescandeerd. Van Aartsens woordvoerder liet toen weten dat er geen’rode lijnen’ waren overschreden. Met Krikke’s weigering zich uit te spreken tegen Khoulani’ s Jodenhaat lijkt er weinig te zijn veranderd in de residentie.*<<<<<<<<<<<<<<<<

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s