Geile Mohammed

Screenshot_46

(Door: Ton Nijhof)

De Somalische asiel-verwerver Mohammed Kameel M. is zijn asielverstrekkers zonder twijfel bijzonder dankbaar. Hij interpreteerde de toegewezen verblijfsvergunning tenminste als een vrijkaartje voor urenlange zoektochten op het internet naar seks en geweld. Daar, op het internet, zocht en vond hij prachtige zaken. Niet alleen bleek het internet vol te zitten met dames die een relatie zochten, maar ook de ranzige filmpjes van ISIS genoten zijn niet aflatende belangstelling. Mohammed Kameel M. zocht niet naar werk en de Nederlandse taal of cultuur interesseerde hem waarschijnlijk ook totaal niet. Mohammed was slechts op zoek naar seks en islamitische geweldverheerlijking. De ‘outkiering’ werd door hem waarschijnlijk opgevat als de islamitische ‘Jizya’, een belasting die de ongelovigen voor de islamgetrouwen op moeten brengen wegens hun ongelovigheid.

De inmiddels helaas Nederlandse Mohammed stond vrijdag voor de rechter om zich te verantwoorden voor de aanranding van een jongedame uit Hoorn. Hij wordt ervan verdacht haar op gewelddadige wijze te hebben aangerand en bijna gewurgd. Nadat de Hoornse vrouw aangifte deed met het sperma van de dader nog op haar hoofd, bleek de politie niet veel met haar klacht uit te richten. Daarom begon ze zelf een onderzoek, te beginnen met een poging haar door de aanrander gestolen telefoon te traceren. Omdat dit haar vlot lukte en zij er ook in slaagde deze geile Mohammed te traceren (!), kreeg de zaak landelijke aandacht dankzij publicaties in het dagblad De Telegraaf.

De aanrander bleek in 2013 asiel te hebben aangevraagd en op 9 december 2014 werd hem een verblijfsvergunning verleend. De Telegraaf schrijft in de editie van 10 juni:

’Recherchebureau Esmée & Co’ duikt in het leven van Mohammed. Ze schrikt bij het doorzoeken van zijn Facebookpagina. “Hier, moet je kijken. Dit is toch niet normaal”? Op het beeldscherm van haar computer verschijnen gewelddadige foto’s, filmpjes van IS-strijders en de Libische oud-leider Kadaffi. “Dit is een gestoorde gek. Het maakte me nog angstiger. Wat als ik bij hem thuis was beland? Het ergste is dat deze man gewoon vrij rondliep en alles van mij wist”.

VVD

Twee zaken die hier een hoofdrol spelen, schetsen het volstrekt falende overheidsbeleid van dit moment: enerzijds de hevig falende Hermandad en anderzijds het krankzinnige asielbeleid. Dat de politie kennelijk zelfs niet in staat is dezelfde eenvoudige opsporingsmethoden van de aangerande vrouw te hanteren, is te gortig voor woorden. Hieruit blijkt dat het met de veelgeroemde ‘waakzaamheid en dienstbaarheid’ maar povertjes is gesteld. Helaas ook moeten we constateren dat, sinds de VVD de scepter zwaait over onze veiligheid, diezelfde veiligheid met sprongen achteruit is gegaan. De dossiers ‘Veiligheid en Justitie’ en ‘Defensie’ zijn uitgelopen op een rampzalige puinhoop onder leiding van de VVD-ministers en –staatssecretarissen. De samenvoeging in het superministerie Veiligheid en Justitie blijkt averechts te werken en ons defensiepersoneel leent inmiddels schoeisel bij de Chinese krijgsmacht. Beide veiligheidsmachten beperken hun handelingen inmiddels vooral tot het verzorgen van de catering bij de in conflict zijnde partijen.

Ook het achteloze gemak waarmee talloze asielzoekers hun verblijfsvergunning weten te bemachtigen, is ons land onwaardig. Natuurlijk is de miljarden verslindende asielindustrie hieraan hevig debet, maar het past iedere regering om dan maar de subsidie in dat veld tot nul terug te brengen: jammer maar helaas. Wie zo graag alles en iedereen asiel wil verlenen, moet ook zo sportief zijn zelf de portemonnee te trekken voor dat doel. Onze overheid dient zich te beperken tot het filteren van échte asielzoekers. Degenen die na terugkeer naar hun land hun leven niet zeker zijn, zouden voor de duur van de onveiligheid in dat land hier kunnen verblijven. In dat geval echter wel in bescheiden opvangsituaties zoals bijvoorbeeld onze bejaarden ten deel vallen. Want waarom zou het een asielzoeker in de wachtstand beter moeten vergaan dan een willekeurige Nederlander?

Kabinetsformatie en ‘Eindhoven’

De ‘informatie’ intussen spitst zich onverminderd toe op een ‘Klimaatkabinet’. De onderwerpen ‘veiligheid’ of ‘immigratie’ lijken nog geen prominent deel van de onderhandelingen uit te maken. Niettemin is de politie vrijdagavond j.l. massaal uitgerukt in Eindhoven naar een concert van de artiest Guus Meeuwis. Niet om dat concert bij te wonen, maar om welgeteld één ‘geradicaliseerde’ Amsterdammer op te pakken. Hij stond met een rugzak op de rug te filmen en had geen kaartje voor het concert. Voldoende gronden dus om honderden politieagenten naar het PSV stadion te sturen.

De nadruk op het klimaat intussen blijft merkwaardig. De laatste aanslag van het milieu dateert al van vorig jaar, toen een blikseminslag het tuinhuisje van de familie Jansen in Apeldoorn reformeerde tot composthoop, met honderden tomaten als slachtoffer. De ‘geradicaliseerde’ Amsterdammer echter dateert van enkele dagen geleden, onder de conditie dat het dreigingsniveau in ons land al jaren hoger ligt dan in de tijd van de ‘koude oorlog’.  Het enkele feit dat de Haagse politiek zich nog steeds niets van de zorgen onder de burgers aantrekt, is daarom een niet mis te verstaan signaal. Wij gaan inderdaad nog donkere tijden tegemoet.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geile Mohammed

 1. Beschouwer zegt:

  De klimaatleugen is voor links de kans om iedereen in een satanische valse dictatuur te dwingen met een sterk verarmde bevolking en een kleine ultrarijke elite. Als kers op de taart een enorme massa-immigratie van nogal veel criminele asielparasieten. De ultrarijken hebben geen last van criminelen want die wonen in beveiligde wooncomplexen en aan de grachtengordel en dergelijke.

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Oh ja en als een asiel/uitkeringszoeker een uitkering aanvraagt dan wordt die op een presenteerblaadje aangereikt. Als een autochtoon werkloos wordt dan wordt die via allerlei vernederende treitertrajecten behandeld als een kind dat telkens door klierderige treiterhoepeltjes moet springen. Er wordt namelijk bij de UWV en ook de sociale dienst aan de medewerkers geinstrueerd om autochtone werklozen zo hufterig en kleinerend mogelijk te behandelen en de asielparasieten worden in de watten gelegd. Zo vies en vals is dit land !!

   Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Sleep dat tuig die dit somalisch stuk drek een verblijfsvergunning heeft gegeven voor een volkstribunaal en geef ze de doodstraf !

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  In het “heilige” land Saoudie Arabia [ heilig voor de muslim welteverstaan], is men DOODSBANG voor het minste-geringste stukje bloot menselijk lichaam.
  Een Franse firma maakt er reklame voor zwembadenb/badjes.
  De mannen / kinderen zitten aangekleed in het water, vrouw[en]……………………..! ZIJN VERDWENEN en vervangen door “opblaas-ballen”.

  Boven voor de EU-reklame
  De met kleding te water gelatenen voor de vröme moslim………..

  Like

 4. Peter Rissing zegt:

  Prima samenvatting. Mohammed Kameel M. liep tegen de lamp maar hoeveel van zijn islamitische soortgenoten lopen er nog vrij rond? De politie heeft de mankracht niet om hier tegen op te treden dus preventief uitzetten is de enige veilig oplossing voor de echte Nederlanders.
  Als de drug 4-FA verboden kan worden wegens een groot risico voor de gezondheid (https://www.trimbos.nl/actueel/nieuws/bericht/?bericht=2398)
  Waarom kan de islam, die ongetwijfeld meer schade en een groter risico voor de maatschappij en gezondheid teweeg brengt, dan niet ook verboden worden?

  Like

 5. Asgard zegt:

  Heel erg voor de vrouw uit Hoorn,..maar ook wel heel naief natuurlijk om in deze tijd bij een asielzoeker achter op de fiets springen om haar thuis af te zetten, en hoe komt ze aan deze Somalier, ergens opgedoken bij een multicultireel feest, onder de noemer “Welkoms Immigranten”,..hopelijk is ze genezen uit haar Multiculturele droom en hopelijk ook wakker geworden. Maar het verdriet overheerst bij haar daarom ook strekte gewenst met de psycholoog!

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Asgard
   Dat ben ik helemaal met jou eens in dit verhaal.
   .
   Zij komt uit de kroeg, en stapt op de fiets met dit heerschap./die ze nog nooit eerder gezien heeft
   Dat praat het niet goed, maar in deze tijd,waar we nu in leven,het zegt in mijn optiek
   ook iets over deze mevrouw,

   Like

   • Asgard zegt:

    Ja toch Tineke,…hopelijk heeft ze gestemd op Gl of D66,…die is nu voor altijd genezen!!

    Like

 6. hoe meer moslims, hoe groter de aanslagkans is

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Toen de Taliban (eens) verdreven werd uit Kabul, verschenen dezelfde dag nog de eerste pornovideo’s in de marktstalletjes. In NL zitten 10.000 mohammedanen dagelijks een beetje te geilen van ONZE centen. Wordt hen op een presenteerblaadje aangereikt door wereldvreemde lullo’s vanuit Het Binnenhof!!

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   En als je als werknemer van Blokker ontslagen wordt dan is het UWV en de sociale dienst niet zo gretig om je een uitkering te verschaffen. Dat wordt dan voor jou als autochtone werkloze een “kastjes naar de muur” gedoe. De asielparasieten krijgen hun uitkeringscenten en woning op een presenteerblaadje uitgereikt. ZO IS HET !

   Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @Beschouwer

    Inderdaad, dat zou het beste zichtbaar worden als de autochtonen massaal zouden (kunnen) stoppen met werken……………..

    Like

 8. Bezorgde burger zegt:

  De Nederlandse politiek / politie heeft het monopolie op geweld gekregen met als taak haar burgers beschermen. Klaarblijkelijk zijn er inmiddels zoveel gaten geslagen in deze nacht dat er bij veel misdaden en in veel gebieden sprake is van totaal machtsverlies. Misschien wordt het tijd dat burgers zichzelf weer gaan verdedigen nu de overheid hiertoe niet meer in staat blijkt. Laten we een voorbeeld nemen aan Amerika of Israël. Ik denk dat de volgende hersenloze gelukszeker het wel uit z’n kop laat om een Nederlandse vrouw lastig te vallen als deze viespeuk in een bodybag retour afzender was gestuurd.

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Zo”n vent laat je toch gewoon verdwijnen……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s