Nieuwe route voor “vluchtelingen” geopend!

Screenshot_57

Het Spaanse rotseiland Alboran tussen Marokko en Spanje in de Middellandse Zee.

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Zogenaamd is de Balkan-route vanuit Turkije via Griekenland en Servië naar Duitsland gesloten, zoals de grootste kanselier aller tijden in haar alwetendheid had verkondigd. Er komen weliswaar minder “vluchtelingen” via deze route het land binnen, maar volgens informatie van het EU-grensagentschap Frontex kan van gesloten geen sprake zijn.

PI News (2)

Bijzonder populair is daarentegen de route via de zuidelijke Middellandse Zee, dus van Libië richting Italië. Daar wachten immers de watertaxi´s van de goedmenschen en –regeringen op de gasten om hen zo snel mogelijk naar de Duitse sociale dienst van de wereld te brengen. Eindelijk is er echter een alternatief voor de route via Libië, meldt de Engelse krant “The Telegraph”.

De route leidt vanuit Marokko naar Spanje. Dat is in principe niets nieuws, want de route via de kleine Spaanse exclaves Melilla en Ceuta, die met hoge hekken beveiligd worden, nemen de “vluchtelingen” nu immers al graag, omdat ze denken in Melilla of Ceuta gemakkelijk EU-territorium bereikt te hebben. Maar de meeste aankomende negers worden snel weer naar Marokko teruggestuurd. En blijven het uiteraard proberen.

Wat is er dan logischer voor goedmenschen en smokkelaars om een andere route te zoeken, via welke men het voor half Afrika mogelijk kan maken om voor de geldoogst naar Germoney te komen!

Ongeveer 140 kilometer scheiden het Marokkaanse Ras Tleta Madari van het Andalusische Almeria. Almeria ligt in Andalusië en is vooral bekend wegens zijn vruchten en als populaire vakantiebestemming voor toeristen.

De andere soort reizigers hebben dit doel eveneens uitgekozen. Dan komt het heel goed uit dat er zo ongeveer halverwege het rotseiland Alboran in zee ligt. Ongeveer 0,07 km² groot, het hoort bij Spanje en het bezit een klein garnizoen van de Spaanse marine, een landingsplaats voor helikopters en een sportveld. Men hoeft de “vluchtelingen” dus alleen maar in de buurt van het eiland te brengen en ze te laten “redden”, zoals men dat immers in de zuidelijke Middellandse Zee tot in de perfectie heeft uitgedacht. Of het lukt om zelfs tot de stranden van Alemria te komen, wat gezien de geringe hoogte van de golven ook niet echt een probleem vormt.

“The Telegraph” meldt dat in de eerste vier maanden van het jaar 2017 3.300 binnendringers deze route zouden hebben genomen, een jaar daarvoor zouden het 1.063 zijn geweest, en de Spaanse kusten bereikt hebben, aldus de Internationale Organisatie voor Migratie (OIM). Alleen al in de afgelopen week werden 200 personen aan de Andalusische kusten opgepakt, die aankwamen in zes boten.

Enkele dagen geleden werden 32 personen “gered” die in een rubberboot voor het eiland Alboran onderweg waren, waarvan de buitenboordmotor in brand was geraakt. De Spaanse marine en lokale vissers “redden” 23 mannen en 9 vrouwen.

De nieuwe reisroute is bijzonder populair bij “vluchtelingen” uit de landen ten zuiden van de Sahara, die vanuit Mali, Soedan, Nigeria en de Centraal-Afrikaanse Republiek op weg gaan naar de geldbronnen in Duitsland. Maar ook Syriërs, de VIP-gasten van de bondskanselier, zouden volgens “The Telegraph” al gezien zijn, die deze route wilden gebruiken om aan Duits en Europees geld te komen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Marokko, Rotzakken, Spanje. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nieuwe route voor “vluchtelingen” geopend!

 1. Alex Delarge zegt:

  Verrek.Dat eiland bestaat echt! Je moet wel inzoomen. https://www.google.nl/maps/@36.1668516,-3.0445495,10.25z

  Like

 2. Beschouwer zegt:

  Nog meer gelukszoekers in aantocht dus..

  Like

 3. Even wat anders en tevens de reden dat we niet helemaal overspoeld worden. De helft van de avonturiers worden onderweg al uit de karavaan gehaald en geslacht om hun organen te verkopen. Beetje nier brengt per stuk 150.000 dollar op. Een gezond hart een half miljoen. De Aziatische uitbeenindustrie zou daar honderden miljarden per jaar mee verdienen door vooral rijke Europese en Amerikaanse lui die een vers onderdeel nodig hebben te helpen. Dat er ook onderdelen doorgeleverd worden naar de Westerse ziekenhuizen is niet uit te sluiten. Dus stel dat ik niet kan dansen en dan ook nog een nieuw hart nodig heb, geopereerd wordt en tot mijn verbazing daarna kan heupwiegen als een Jamaicaanse hoer en dol ben op Afrikaanse volksdansen en wormenkoekjes, dan weten jullie hoe dat komt.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Had het wel gedacht.
   Als je weet dat al die negertkindertjens tegenwoordig met ritssluitingen worden geboren.
   Is lekker handig, voor het geval dat je plotseling ’n orgaantje nodig hebt.
   Hub even de Zip open en ’t ligt daar voor het oprapen.

   Begrijp trouwens helemaal niet waarom dat slachtafval zo duur moet zijn.
   Als ik ’n nieuwe nier, k’noem maar ’n dwarsstraat wil, ga ik even om de hoek bij de Keurslager.
   ’n Hart heb ik niet. Nooit gehad trouwens.
   Is wel handig, want tegenwoordig moet je overal ’n hart voor hebben.
   Ik zeg altijd maar zo. Heb hart voor je vrouw want ze is ook hard voor jou.
   Verder wil ik niet gaan.
   Voor je het weet zit ze bovenop je.
   Hoe smaakt dat eigenlijk, die wormkoekjes?
   Wat kriebelig in de keel zeker.

   Geliked door 3 people

   • Dat van die wormenkoekjes heb ik uit een propagandastuk van een waarschijnlijk katholieke missionaresse die blogde in de Katholieke Illustratie die later de Nieuwe Revue werd en daarna denk ik de Tuk of de Chick. Met gelige zwart-wit foto’s ging het erover dat de arme negertjes met een vlieg op de neus geboren werden en een goede opvoeding genoten want als ze stout waren kregen ze geen lekker wormkoekje waarvoor mamma voor dag en dauw de nodige worden uit de grond had gedanst en maden uit de boom had geschud. Welke boom stond er niet en dat had ik nu net willen weten omdat ik opgezadeld met dit niet afgemaakte informatieflard later een hekel kreeg aan alles wat maar in de verste verte leek op ‘made’. Zo werd ik al misselijk als ik zag dat er op mijn Dinky Toy iets stond van Made in Germany of Made in China. Nooit zag ik staan dat het Made in Afrika was.

    Ik zou dus echt geen nier in mijn lijf willen die wormenkoekjes heeft zitten schransen. Of een opleiding dobberbeentje heeft moeten doen tijdens het eten van wormenkoekjes. Was niet meer dan een beetjee liggen in de hangmat en dan met je beentje een soort dobberbeweging maken, meer was ’t niet. Die cursus dobberbeentje zou wel eens van pas komen, volgens de Katholieke Illustratie, die volgens mij ook nog eens van de heilige Sint Memisa was, de uitvindster van de Zieligheidsindustrie. En dat van pas komen zou zijn op het moment dat pappa een goede collega met een boot zou hebben voor een trip naar het Paradijs waar ze gratis wormenkoekjes zouden krijgen maar dan met zonder wormen en maden. Dan zoude kinderen met een dobberbeentjesdiploma op het strand mogen liggen voor een fotosessie met allemaal beroemde mensen, meestal blond met een spanbroek of zoiets. Dus dan ben je weer op de hoogte.

    Geliked door 3 people

   • Even ter aanvulling van die wormen en maden koekjes. Die maden, dat moesten dan wel weer witte zijn omdat die nogal proper op zichzelf waren en dus in een boom woonden. Die andere maden dat was niks, want niet in beweging te krijgen voor het keelkriebeleffect. Dat waren trouwens overwegens aarsmaden, ook wel dobbermaden genoemd, die de hele wereld doortrokken om ergens maar een aars te vinden. De meeste trokken naar Europa, het continent met aarsen zo ver het oog reikt, dus het paradijs. Die kreeg je echt niet in een koekje, die maden.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Arturo Sosa, Generaal Overste van de Jezuïten:”Populisme is een valstrik, Europa heeft al die immigranten nodig……………”

  De zwarte Paus van de Jezuïten, vader Arturo Sosa Abascal, zegt niet alleen vaak dingen die tegen de Katholieke Leer ingaan [ zo heeft hij gezegd:”de duivel is een symbolische figuur, die wij zelf geschapen hebben .! ], maar nu vraagt hij ook zelfvoldaan een Europa dat totaal openstaat voor immigranten.
  Hij herhaalt hetzelfde “bla-bla”-refrein dat ons al decenialang door de immigratie-adepten wordt voorgeschoteld.

  In een interview met de RK-instelling, SIR, (Service Information Religieuse), een groep die een goede leerling is van het Proletarisch Marxisme dat zich verder ontwikkelt heeft na de val van de USSR, en wel in de richting van een
  wereldse doctrine van multi-culturism, multi-ethnisch, voorstander van immigratie en fel tegenstander van Nationalisme.

  Hij valt het “populisme”heftig aan:
  “Het populisme is een valstrik, het veronderstelt dat de mensen achter hun leider staan, maar zoiets bestaat niet meer”.

  Het is in Latijns amerika ontstaan met enorme bewegingen van mensen die de overgang meemaakten van een agrarische naar een industrieële maatschappij.
  Het populisme van tegenwoordig echter bevestigd dit gekleurd marxisme, militant, proletarisch revolutionair.
  Maar haat in feite de Nationale tradities en worden vertegenwoordigd door individuën die niet door de bevolking worden ondersteunt.
  Ze zijn eerder anti-politiek en anti-partijen.
  Zij volgen de nationalistische impulsen en bevorderen die door het bouwen van muren.

  Zij hongeren naar persoonlijke macht, ze zijn zeer gevaarlijk
  De mensen worden misleid, het deert hen niet.
  De leiders maken gebruik van de ongemakkelijke gevoelens onder de bevolking om hun eigen belangen te cultiveren.

  Dit concludeert dan deze Jezuït die de “Nationalisten” a.h.w oproept om hun gevoelens na te gaan en op kwaardaardige en zelfzuchtige bedoelingen te onderzoeken.

  De Jezuït “Sosa” moet zelf eens iets doen om zijn marxistische cultuur te onderzoeken en ook zijn manier van spreken, de “Newspeak”, als men zijn boodschap wil begrijpen:”de nieuwe mondiale immigratie-politiek”.
  Het nieuwe totalitarisme van de 21ste Eeuw.
  ……..
  DE WAARHEID ?, dat is de leugen……
  Het werd al 10-tallen jaren terug voorspelt door de schrijver Orwell in zijn boek “1984”.

  De minachtende en misleidende uitspraak van deze Jesuït over Nationalisme en Patriotisme in diverse landen, misprijzend en minachtend “POPULISME” genoemd, ligt in de lijn van het globalistische humanisme en haat iedere vorm van identiteit.

  De toekomst van Europa, zegt hij, hangt af van de arbeidskrachten die uit andere landen komen.
  Door deze woorden laat hij ook zien wat hij aanmoedigt.
  Het tegenstrijdige aan de belangen van het proletariaat, het model van de wereldwijde ultra-liberalisme dat men immigranten nodig heeft die U later zullen bedanken.
  Wat dat betreft zijn marxisme en ultra-liberarisme “twee-handen-op-één-buik”.

  Hij is een zelfde fanaat van het ” immigrationnisme”als zij, die keer op keer dezelfde platitudes herkauwen om de invasie van
  de horden in het Oude Continent, te rechtvaardigen:

  “Migranten zijn een bron van rijkdom: de mannen en vrouwen die oorlogen ontvluchten zijn de toekomstige werkers, Europa heeft behoefte aan migranten. ”

  Met een dergelijke zwarte paus aan het hoofd, kan de Sociëteit van Jezus echt worden beschouwd als een krachtig netwerk van invloed in de wereld van “—————immigrophilie”van Franciscus, de WIITE paus…………
  Francesca de Villasmundo
  http://www.medias-presse.info/le-pere-arturo-sosa-general-des-jesuites-le-populisme-est-un-piege-leurope-a-besoin-des-migrants/75229/

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Ik had liever gelezen . Nieuwe route voor Fluchtelingen naar de Zuidpool geopend

  Like

 6. Marian zegt:

  Siberië lijkt mij ook wel een spannende route.

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Uitstekend idee hoor!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   ’n Beetje moeilijk begaanbaar als je bevrozen bent en er plotseling ’n beer aan je vraagt of hij ’n orgaantje van je mag doneren.
   Typisch Russisch trouwens.
   Vandaar dat ze zoveel Wodka zuipen.
   Moskou ligt elke morgen helemaal onder de glasscherven van al die kapotte wodka-flessen. Echt waar.
   Kijk. ik heb helemaal niks tegen zuipen maar hou die flessen heel.
   ’t Kost je per slot statiegeld.
   Laten we eerlijk zijn, na ‘maand zuipen kun je weer ’n half jaartje gratis leven.
   Daardoor zijn er ook zoveel Russische miljonardairs.
   Rijk geworden van het statiegeld..

   Geliked door 1 persoon

 7. Mirjam zegt:

  Kijk naar deze film en zie wat zogenaamde ‘vluchtelingen’ van Europa willen (eisen).

  Like

 8. Pingback: Cyprus: nieuw geopende invalspoort voor de reis naar “Germoney” | E.J. Bron

 9. Marian zegt:

  Dit kan ik niet aanhoren of zien. Het zijn gewoon STRONTVLIEGEN, die moet je kapot slaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s