Privédetective: ‘Frustratie bij burger groot, krijg steeds meer onderzoeken die politie laat liggen’

Screenshot_41

(Door: Bert Brussen)

‘Burgers voelen zich niet gehoord door de politie’

Weet u nog? Die zaak van die vrouw in Hoorn die gruwelijk bijna werd verkracht door een Somalische asielzoeker maar in plaats van hulp van de politie nog een paar trappen na kreeg terwijl ze al hulpeloos op de grond lag terwijl de asielzoeker in kwestie een verblijfsvergunning kreeg? Die zaak staat niet op zichzelf, qua politie die helemaal niets doet en qua burgers die het dus zelf maar moeten uitzoeken (niet perse qua verkrachtende asielzoekers). Zegt ook privédetective en oud-politieman Gerard Wuite (foto) uit het Noord-Hollandse Wognum.

In vergelijking met tien jaar geleden heeft Wuite maar liefst twee keer zoveel zaken te onderzoeken, doorgaans aangedragen door gefrustreerde burgers die niet worden geholpen en niet worden gehoord door politie en justitie. Zelfs niet als ze, net als bij die verkrachting door de Somalische asielzoeker in Hoorn, de naam van de dader inclusief bewijzen naar de politie komen toebrengen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Privédetective: ‘Frustratie bij burger groot, krijg steeds meer onderzoeken die politie laat liggen’

 1. leefbarbaar zegt:

  Ze lossen zeer weinig misdrijven op, ook al is soms de naam van de dader bekend. Men heet nu onderbemand te zijn en slecht opgeleid, terwijl de politietop zo rot en corrupt is dat vele commissarissen ontslag nemen om zich aan te laten stellen als adviseur. Voor een krankzinnige vergoeding.
  Tevens is er geen 1 PVV-bromsnor maar wel vele PvdA-leidinggevenden. Raar, want voor een gezonde rechtstaat zou de politie neutraal moeten zijn. Dit komt niet zomaar goed, een Rutte III zal hier zeker geen verbetering brengen.

  Bij de weg: ook deze meneer Wuite, de detective, is opgeleid op onze kosten en daarna voor zichzelf begonnen en profiteert van de wanprestaties van dezelfde politie, waar hij ook werkzaam was. Niet mijn vriend dus.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marian zegt:

  Aangifte doe ik allang niet meer, geeft alleen maar ergernis en frustratie. Wij lossen het wel op op onze eigen manier. We hebben een mortuarium schuin bij ons aan de overkant, altijd makkelijk.
  Ik ben allang mijn vertrouwen in onze rechtstaat kwijt

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Niet gehoord door de politie. Niet gehoord door de politiek enz enz.
  Overheidsinstanties zijn niet geïnteresseerd in wat burgers denken, vinden of waar ze zich over uitspreken !
  Kortom ze zitten er alleen voor zichzelf en hun eigen mening !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Nederland het land waar alles faalt; de regering faalt, de tweede kamer faalt, de eerste kamer faalt, de politie faalt, het OM faalt, de rechtspraak faalt, de NS faalt, Prorail faalt, Schiphol faalt, het uitzetten van nep vluchtelingen faalt, de controle op zogenaamde asielzoekers faalt, de controle op terugkerende jihadisten faalt, enz, enz.,
  En als er weer gestemd moet worden dan falen de Nederlanders om op partijen te stemmen die echt willen regeren en het land uit het slop willen trekken !!
  Kortom we zijn een falend land met een falende overheid en falende burgers !
  If you are not prepared to use force to defend civilization,
  then be prepared to accept barbarism.
  Thomas Sowell.
  American Economist.

  Geliked door 1 persoon

 5. ildiko zegt:

  mijn dochter werkt bij de politie. Zij vertelde mij dat de frustratie wegens diversiteit beleid zo groot dat de sfeer en cultuur is helemaal kapot gegaan. De beste banen en posten krijgen alleen de moslims, op ene na andere dag totaal nieuwe gezichten komen bij, die geen ervaring en opleiding hebben alleen omdat ze moslims zijn!!!!!!!! Onze kinderen die voor deze beroep
  hebben bewust gekozen zijn zwaar DISCRIMINEERT, MAAR DURVEN OOK NIKS ONDERNEMEN OMDAT VOLGENS HUN IS VANUIT DE POLITIEK????? en als nu onze nieuwe regering doorgaat met D66 Een GL ik vrees en ze vrezen voor een totale dictatuur. Wat en waar kunnen we iets tegen deze ONEERLIJKHEID ondernemen?????

  Like

 6. ildiko zegt:

  correctie D66 en GL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s