Welkom op Evergreen State College

 

(Door: “Manna”)

Wellicht de meest ‘verlichte’ school en campus in de VS en misschien wel van de wereld. Berkeley kan er zelfs nog een puntje aan zuigen. De linkse ideeën zijn hier zo verheven dat het een plicht is voor de blanke studenten zichzelf te haten. Helaas is de ‘Hogeschool’ afgelopen weken een beetje negatief in het nieuws gekomen, dit omdat een of andere zure biologieprofessor genaamd Weinstein niet bereid was één dag te vertrekken van de campus. Hij vond dit namelijk discriminatie, omdat dit alleen voor blanke mensen van toepassing was en schreef een brief naar het bestuur. Zoals men mag verwachten van onze linkse medemens brak de hel los. De sneeuwvlokjes kwamen op hem af en eisten zijn ontslag . . .

Omdat de heer Weinstein zich niet liet intimideren, en de campusbeveiliging de docent op tijd via een alternatieve route kon ontzetten (de beveiliging mocht volgens de campusregels niet door de studenten heen lopen), werden de studenten nog bozer en eisten een algehele bijeenkomst om hun zin te krijgen. Natuurlijk kreeg het bestuur geen gelegenheid om te praten, want alle aandacht werd door de grootste idioten opgeëist, waarachter de andere studenten zich als sluipende hyena’s opstelden. Het resultaat? De rector willigde alle eisen in en het bestuur zou een onderzoek instellen naar professor Weinstein.

 

Iedereen blij? Nee, natuurlijk niet. Sneeuwvlokjes en hyena’s ruiken bloed. Er komen nieuwe klachten en eisen, alle blanke docenten zijn racisten en huiswerk maken hoeft de komende de tijd niet, want de studenten hebben stress van de hele situatie. De docenten worden tijdelijk gegijzeld, die alles heel goed begrijpen en alle eisen als slappe puddingen inwilligen. De opper drilpudding en rector schrijft ook een brief dat blanken racisten zijn en zegt in een video (zonder dwang) dat hij op veroverd gebied van de indianen staat.

Een van de eisen van de studenten was de verwijdering van de campuspolitie. En aldus geschiedde. Vervolgens werd een studentenmilitie opgericht met honkbalknuppels om op zoek te gaan naar andersdenkenden, waaronder professor Weinstein.

Screenshot_35

Gelukkig kreeg de politie in tussentijd lucht van de zaak, nam Weinstein in bescherming en sloot de campus verleden week. De campus is nog steeds gesloten en dit kan nog wel even duren i.v.m. de veiligheid.

Gelukkig zijn er ook lichtpuntjes aan het verhaal: State Representative Matt Manweller (Republikein, Washington) heeft een wetsvoorstel ingediend om staatsgelden aan het college te onttrekken. Aangezien het hier gaat om 24 miljoen dollar betekent dit dat de campus definitief gaat sluiten.

Maar zelfs als dit voorstel het niet haalt, niet getreurd: ondanks de 98,9% acceptatiegraad voor nieuwe studenten kwam de campus dit jaar 300 studenten tekort voor het bestaansminimum en niemand verwacht dat er komend jaar studenten bijkomen . . .

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Intellectuelen/academici", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, discriminatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Welkom op Evergreen State College

 1. hslot4 zegt:

  Het moet wel zooooooooooooooooooooooooooo frustrerend zijn voor die leraar om dat geweldig domme kutvolk met een veel te grote waffel en te weinig hersenen wat proberen te leren .
  Echt als het volk nog te simpel is om dialectiek en debat niet van elkaar kan onderscheiden hou dan maar op of je moet masochistisch zijn en het lekker vinden lmfao.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier waar het marxistische cultuurrelativisme en de Frankfurter Schule toe leiden. Roden zijn zo waanzinnig, dat ze altijd bereid zijn tot geweld; als ze hun zin niet krijgen. En de grootste massamoordenaars kwamen voort uit het socialisme: Stalin, Hitler, Mao en Pol Pot.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Overal dezelfde debiliteit van linksvolk. Marie Antoinette en en Lodewijk XVI cs werd door hen afgeslacht tot men elkaar afmaakte.

  Like

 4. Jan zegt:

  Op 4 augustus 1789 werden in Frankrijk alle feodale wetten afgeschaft en op 26 augustus werd de Verklaring van de rechten van de mens en de burger aangenomen (waar links volk zijn mond van vol heeft), direct er na werden 40.000 onder de guillotine vermoord

  Like

 5. Jan zegt:

  “What happened on Evergreen State college territory is absolutely absurd . . . [It’s] all due to this sort of victimhood mentality that the left has pushed, right? They’re saying that black students are being held back, are being oppressed by every white person, they can’t name a policy, they can’t say who this is coming from, there’s this invisible force holding them back, and so the natural response to that is that these black students say ‘well, okay, we don’t wanna be held back, no whites allowed on campus, any white professor, you’re not allowed to teach.’”

  Geliked door 1 persoon

 6. Beschouwer zegt:

  Boycot de studenten die daar hebben gestudeerd. Geef ze geen werk.

  Like

 7. Asgard zegt:

  Ik heb een leraar gehad die wilde mij ook zijn gelijk aantonen dat ik discriminerend was in zijn ogen.dat was mijn maatschappijleraar van Indische afkomst,..die Hitler en alle Duitsers tot op het bot fileerde als evil volk,…maar geen woord slecht sprak over zijn eigen afkomst,..khad het daar helemaal mee gehad met deze reizende landverrader, zat ook standpunten te verdedigen van kapingen in Drenthe en het gijzelen van kinderen en mensen omdat de Nederlandse regering zijn afspraken niet was nagekomen,…echt volkomen geschift was deze idioot,…dat moest mij dan ff maatschappij les gaan geven!!? Een volk dat hoopt op zeggenschap en afspraak op welke regering dan ook is ten dode opgeschreven, dat snapte deze verknipte idioot niet. Ook wat betreft het demoniseren van het Duitse volk in het geheel gaf mij braakneigingen, dat de Duitse Leopard tanks Amerikaanse Ford motoren hadden was volgens hem niet waar en een verzinsel,..ook ontkende ik dat Hitler zelfmoord had gedaan en gewoon was ontkomen net zoals 1000den ander Duitsers, of ik dat kon aantonen en bewijzen vroeg ie mij,..dat kon ik niet natuurlijk, zo evenmin kon hij mij aantonen dat ie zelfmoord had gepleegd in de bunker in Berlijn,..dus stelde ik hem de vraag, kun je mij dat bewijzen,..Ja zei ie ook nog die idioot,…. ze hebben zijn botten gevonden getuigen verklaringen gehoord,..ik was er helemaal klaar mee en vertelde hem dat ie beter een ander vak kon uitdragen waar zijn gedachten en begrippen mij niet konden infecteren,…gevolg was bij de directeur op het matje komen en een week schorsing van school vanwege mijn totaal belachelijke uitspraken,…..ik heb er nooit spijt van gehad,..nu zie ik dat ik gewoon gelijk heb gehad,…en ook nu nog word dit onderwijs gegeven op de middelbare scholen, geschiedsvervalsing!!

  Like

 8. BM Fidel zegt:

  Afkomstig uit Nederlandsch Indië.

  Like

 9. Jan zegt:

  School in New Jersey censureert foto en citaat van leerling met Trump op shirt

  School Alters Yearbook Photos to Remove Trump Clothing and Pro-Trump Quotes
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/new-jersey-school-alters-yearbook-photos-remove-trump-clothing-pro-trump-quotes/

  Like

 10. Jan zegt:

  Linksvolk op Evergreen mataklap. Eisten zij eerst ontslag van een professor omdat hij niet mee wilde doen aan de idiotie van linksvolk om om 1 dag weg te blijven van de universiteit omdat hij blank is, nu ageert dat volk tegen hem dat hij zich achter zijn ‘joods-zijn’ verschuilt.
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/idiotic-evergreen-state-students-accuse-professor-hiding-behind-jewishness/

  Dit toont dus dat IEDERE socialist een racist is en antisemiet (wat vroeger niet per se gold maar nu wel)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s