$ 450,-: NGO´s betalen voor “immigranten” die zich een overtocht naar Europa niet kunnen veroorloven

Screenshot_13

De “Topaz Responder”, een schip onder de vlag van de Maltese NGO “Moas” en het Italiaanse Rode Kruis.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Goed bedoeld, maar stom”: NGO´s betalen voor “migranten” die zich een overtocht naar Europa niet kunnen permitteren. Een luitenant-kolonel van de Libische kustwacht heeft nu kennelijk bewijzen voor de afspraken.

epoch times

Zoals de Britse krant “Daily Mail” bericht, betalen NGO´s mensensmokkelaars, opdat zij “migranten” naar hun schepen brengen.

Zo zei de luitenant-kolonel van de Libische kustwacht, Tarek Shanboor, o.a. “bankgegevens en telefoongesprekken te hebben die dat bewijzen en eveneens aantonen dat de NGO´s ook geld voor migranten betalen die de dure overtocht naar Europa zelf niet kunnen betalen.”

“De NGO´s versterken de crisis door dit gedrag. We kunnen nu bewijzen dat ze onder één hoedje spelen met de smokkelaars. De smokkelaars bellen rechtstreeks met de hulporganisaties en er bestaan ook directe zakelijke betrekkingen tussen hen.”

En verder: “Ze betalen tot $ 450,- per migrant aan de criminele bendes. Dat mag allemaal goed bedoeld zijn, het is echter stom en leidt ertoe dat er steeds meer op weg gaan”, aldus Shanboor.

Het Italiaanse openbaar ministerie bezit eveneens bewijzen voor de handel

Liefdadigheidsorganisaties, die voor de kust van Libië onderweg zijn, beweren daar alleen maar heen en weer te varen om eventuele “vluchtelingen” te redden. De redding moedigt echter smokkelaars en “immigranten” aan om ook op weg te gaan.

Ook een Italiaanse officier van justitie beschikt naar eigen zeggen over bewijzen, volgens welke meerdere hulporganisaties bij de redding van “vluchtelingen” in de Middellandse Zee samenwerken met Libische mensensmokkelaars.

Frontex, het Europese agentschap voor de grens- en kustbewaking, had vorig jaar december al gelijksoortige beschuldigingen als de Italiaanse officier van justitie geuit en gesproken van een soort taxidienst tussen Libië en Italië.

De chef van Frontex, Fabrice Leggeri, wees er in februari op dat twee vijfde deel van de hulpacties in de Middellandse Zee privé-initiatieven zouden zijn. De hulporganisaties wijzen de beschuldigingen categorisch van de hand en spreken van een campagne tegen hen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maffia, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, NGO´s, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op $ 450,-: NGO´s betalen voor “immigranten” die zich een overtocht naar Europa niet kunnen veroorloven

 1. Sabeltant zegt:

  Torpederen die smokkelschepen.

  Geliked door 5 people

 2. Pingback: “Liefdadigheidsinstellingen” betalen mensensmokkelaars om “vluchtelingen” naar Europa te brengen | Website van Dave Plantinga

 3. Mary zegt:

  Te bedenken dat er ook nog betaald wordt om ze hier te krijgen en van wie z’n geld betalen die hulporganisaties dit dan?. Soros, de EU club en al deze NWO duistere figuren?

  Like

 4. Edjan zegt:

  Het is niet goed bedoeld. Het is landverraad.

  Geliked door 3 people

 5. Golden Girl zegt:

  Wie helpt mij / ons die hier weg willen nadat de halve wereld hier heen is gehaald?

  Geliked door 3 people

 6. bigljohn zegt:

  Wat maakt het in feite nog uit, die geheime afspraken tussen NGO’s en mensensmokkelaars….. Wetten schijnen er in Europa niet meer te bestaan. Ja, wel voor ons, maar niet voor al die import volkeren uit Noord Afrika. Voor ons rechtse mensen is het vechten tegen de bierkaai. Wij moeten onze mond houden, of anders…..Die ongebreidelde import van muzelmannen, cq Islamieten, gaat almaar door en door, en in een steeds hogere versnelling. En het is niet te hopen dat we een kabinet krijgen met Groen Links er in, want dan is het hek helemaal van de dam. Al die stimulansen voor die import van Islamitische muzelmannen georganiseerd door wijdverbreide linkse krachten. Hoe is dit in hemelsnaam nog te stoppen ? Ik zou het niet weten !

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Bigljohn, ik was gisteren op het schoolfeest van mijn kleindochter, ik heb zitten bibberen ondanks de hitte, er stonden bijna meer zwarten op het podium dan blanke kinderen, beangstigend en dan heb ik nog niet de kinderen van die kopvoddenwijven meegeteld want dat is al dramatisch.
   Een oplossing: heel die handel voor 100% terugsturen naar landen van herkomst, alles boycotten wat zich inlaat met dat zootje ongeregeld, van school veranderen waarin die vreemdelingen meer dan 1% aanwezig zijn en……de politiekers afstraffen die pro import van achterlijke perverse gewelddadige barbaren lees: islamieten, dus D(ebielen) 66 en GroenLinks afstraffen zodat er binnen een maand niet meer over gesproken wordt, overal waar ze postjes invullen ze wegjagen en dat mag zelfs met wat druk…
   Nederland hoort thuis aan de Nederlanders, dus dubbele nationaliteit afnemen en verwijderen.
   Vlaanderen hoort thuis aan de Vlamingen, dus dubbele nationaliteit afnemen en verwijderen.
   Als we dat correct uitvoeren is redding nog mogelijk van onze samenleving en eigen gemeenschap.
   Teveel roet in de schoorsteen is gevaarlijk daarom dat de schoorsteen minimaal 1x per jaar grondig gepoetst wordt, dus…..

   Geliked door 3 people

 7. renato zegt:

  Een convoy oorlogsbodems heen en weer laten stomen langs de Afrikaanse kustlijn, de illegale veerdiensten op hun heenweg (leeg) opvangen en zonder pardon naar de kelder jagen. Doe dit een paar keer en de parasietenstroom droogt op. Er ligt daar op de bodem zeker meer dan 3.000 jaar aan conflicten verzameld. Dus niets nieuws onder de zon. Intussen Constantinopel weer bij het continent voegen en de Bosporus volledig afsluiten. Goedschiks of kwaadschiks. Daarna in eigen huis schoon schip maken. Vul maar in. Lijkt mij niet zo ingewikkeld.

  Like

  • Lies zegt:

   Het probleem is, dan moet je ze doodschieten de immigranten op de grens. Een andere oplossing kan ik niet bedenken. Het is oorlog. De islam komt om onze grond, dat hebben zij zelf gezegd. Wil je jezelf beschermen en het is oorlog dan moet je ze doodschieten.
   Ik geloof dat je de woestijnen vruchtbaar kunt maken, dat waren ze ooit. In zuid Afrika is dit ook gelukt, tegenwoordig kan dit in 1 generatie. Maar zij zijn te lui. Wat met een speerpuntenprogramma per noordafrikaans land, zoals landbouw dat levert nog steeds het meeste op wereldwijd. woestijnen groen maken.

   De linkse lui hoogverraders sturen we naar de landen waar zij zoveel van houden, dan mogen zij daar wonen waar zij gelukkig zullen zijn.

   20% van de bevolking van noord Afrika is rijker dan de gemiddelde nederlander, met vrijstaande villas die een half miljoen kosten (15 jaar geleden). Dit komt omdat zij maar 5 of 10% belasting hoeven te betalen zoals mijn opa begin 20e eeuw tot aan de jaren 50. zelfs op het hoogtepunt in Europa begin 1900, was maar 10% de bevolking rijk en die woonden in huizen langs de uitvalswwegen, die nu alleen betaald kunnen worden door bedrijven. Ze zijn er nog wel, maar het zijn er minder dan 10%. De 20% hebben wij nooit behaald. Dus wat let noordafrikanen om dit soort lui te bestelen en hogere belasting te eisen.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ja maar al die oorlogsbodems die daar langs de Afrikaanse kust heen en weer stomen, dat zijn toch ook die, die deze verschrikkelijk arme. verkleumde, hongerige vluchtelingen aan het redden zijn ???

   Like

 8. Petra DeBoer zegt:

  Die NGO organisaties zijn strafbaar..dus oppakken en berechten. Daarnaast de organisatie verbieden en uiteraard geen geld meer geven.

  Geliked door 1 persoon

 9. Soros krijgt de schuld van al dat gesmokkel terwijl onze eigen overheden via de Non Gouvernementele Organisaties zijn plannen uitvoeren. Want die zouden onafhankelijk van diezelfde overheid, met onafhankelijk geld van die overheid en onder onafhankelijk bestuur van die overheid onafhankelijk overheidsplannen uit kunnen voeren waar die onafhankelijke overheid naar buiten toe eigenlijk tegen zou zijn vanwege de stemmetjes. Had ik al gezegd dat ze onafhankelijk zijn? Net zoals die bekende Commissies voor tegen de Bezwaarschriften van de Gemeenten? Nu was het al tientallen jaren bekend dat het reisgeld gratis via de Zieligheidsindustrie ter plaatse door de EUSSR wordt betaald. Ze hebben daar speciale Lokmeisjes (m/v/x) die zich ter plaatse door dobberjongens in d’r haren laten blaffen en vervolgens een envelopje met reisgeld overhandigen met een uitnodiging om gauw eens langs te komen met fietskaart, reisbeschrijving en tips en trucs voor onderweg. Ja, dan ga je meteen op pad natuurlijk.

  Like

 10. Marian zegt:

  Dom, dom en heeeeeeeeeeel dom!!!!!!!!!

  Like

 11. Cathja zegt:

  Alle schepen die gepakt worden als zij ‘vluchtelingen’ oppikken, moeten aan de ketting. Als je op zo’n smerige manier de crisis in Europa vergroot, heb je je rechten als rederij verspeeld. Samenwerken met criminelen, zodat Europa nog meer immigranten te verwerken krijgt, is op geen enkele manier te rechtvaardigen.

  En het is zéker niet goed bedoeld….!

  Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Goed bericht van de Christen Unie Mirjam, klein beetje hoop weer.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja, Marian. Zij en de SGP zijn partijen die eigenlijk tegenhangers van de PVV zijn, maar als je goed kijkt en analyseert, ontdek je meer overeenkomsten dan verschillen. Het enige grote verschil bij de CU is het vluchtelingenbeleid. De SGP heeft, wat dat betreft, wél het licht gezien en ik vond het komisch hoe Staaij in de Tweede Kamer tijdens het debat over de islam, naast Geert ook zijn mening gaf tegen deze indoctrinatie en tegen de komst van aanhangers van deze ‘ellende’ naar ons land. Daar stond als het ware de ‘dominee’ zij aan zij, met de, door de rest van de politieke partijen als grootste criminele racist, gedoodverfde politicus elkaars standpunt te ondersteunen, gewoon prachtig om te zien.

    Voor mij mag de PVV, de CU en de SGP samen met de rest onderhandelen en een coalitie vormen, en mag Pechthold en Klaver het onderspit delven. Weg ermee.

    Like

 12. kraftavilqa zegt:

  Die liefdadigers zijn werkelijk totaal geschift ze kopen invasoren bij de smokkelbendes alsof de taxidienst die door Frontex e.d. geboden werd al niet erg genoeg was deze habbezakkers betalen zelfs voor ’t genoegen om Europa naar de kloten te helpen ik mag toch hopen dat deze liefdadigersclubjes uitsluitend op geld van soros drijven en niet op enig aan Europese burgers ontstolen belastinggeld.

  Like

  • Edjan zegt:

   Artsen zonder grenzen doet ook mee. Van de donaties kopen ze boten en ze redden er op los. De smokkelaars kunnen hun al bellen nog vóórdat ze de havens uitvaren. AzG vaart soms ook nog de territoriale wateren in om hun lievelingen op te halen. Laatst heeft de Libische kustwacht rond die schuit in het water geschoten en lelijk gedaan tegen de arme fluchtelinge. AzG heeft dagenlang in de media lopen janken en liegen.

   PS De directie van AzG vangt 499.000 Euri’s per jaar.

   Like

  • Ivan Chapka zegt:

   ALLE ik zeg ALLE NGO’s draaien op overheid subsidie, niet één uitgezonderd.
   M.a.w. de belastingbetaler betaald zijn eigen ondergang, maar de hotemetoten van die NGO’s hebben hun schaapjes allang op het droge, verdienen allemaal minimaal een ton per jaar.
   NGO’s , Goede Doelen, div.loterijen zeker de Postcode, en nog een stelletje van die zogenaamde vrijwilligers !! organisaties hebben maar 1 motto : Zakken vullen, zakken vullen, hi, ha, ho.

   Geliked door 1 persoon

 13. Beschouwer zegt:

  Door dit idiote gedoe zullen er veel meer en meer migranten komen.

  Like

 14. Williaan zegt:

  Liefdadigheids-instellingen vinden het prima als er 1 druppel op de gloeiende plaat valt werd mij door een liefdadigheidsinstelling verteld! (helaas geen fake bericht)

  Like

 15. Japio zegt:

  Voor zover het dat nog niet was, is het nu wel overduidelijk dat wij vervangen moeten worden. Alleen de strategie hierachter is me nog niet helemaal duidelijk. Die asielzoekers kosten alleen maar geld en wij verdienen over het algemeen geld voor de staat. Als die inkomsten wegvallen voor een groot deel hoe gaan ze het rondbreien dan? Die profiteurs gaan echt niet werken hoor sterker nog ze hebben nauwelijks of geen opleiding genoten. Er moet voor die elitezooi dus hele andere redenen zitten om te doen waar ze mee bezig zijn. Een van de aanjagers van dit desastreuze beleid is de opperverrader paus franciscus.

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Nu er steeds meer bewijzen/structuren bekend worden, moet het toch mogelijk zijn tot een juridisch sluitende aanpak te komen?!
  Of moeten we afwachten dat de duizenden x 450,00 Dollar zijn opgedroogd. Of zal het nooit gebeuren omdat het Vaticaan, EU en nationale regeringen mede geheime sponsors zijn?

  Overigens ben ik verbijsterd over de kracht van NGO.

  Like

 17. jungleelephant zegt:

  Levenslang moesten ze krijgen:wegens landverraad!

  Like

 18. Die #dobberhuurlingen worden hier tijdelijk opgeslagen om straks massaal als kanonnenvoer op de Amerikaanse Veldtocht naar Rusland te worden gestuurd. Dat ze van een bevroren kermis als ijslollie terug zullen komen zoals al die eerdere tochten zal me een zorg zijn maar die Russen laten niet met zich sollen en je kunt er dus op wachten dat er in Europa niemand meer ’t licht uit hoeft te doen omdat elk zandkorreltje een prachtig groen radioactief straaltje afgeeft. Voordeel is dan wel dat al die lui van GroenLinks d’r Groene Toekomst hebben. Ik zie jullie in Zuid-Amerika of nog verder weg.

  Like

 19. Pingback: Reden tot onrust ? | Islam in Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s