De Europese elite maakt van Europa een oorlogsgebied!

Screenshot_62

(Door: “Balkanske priče”)

De mislukte massa-immigratie in West-Europa is door de wereldtop en banken bedacht om een nieuwe wereldoorlog te creëren… De afgelopen decennia was het multiculturalisme het heersende geloof: de christelijke traditie is slecht, alle andere culturen zijn goed. In deze sfeer werden vanaf de jaren ’60 van de vorige eeuw op grote schaal islamitische immigranten binnengehaald in West-Europa.

Maar, de geschiedenis van de islamitische veroveringen vanaf de zevende eeuw vertoont grote gelijkenissen met de groeiende islamitische invloeden binnen het moderne Europa. Veel islamitische leiders erkennen ook OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen en, zodra hun aantallen groot genoeg zijn, de macht over te nemen en iedereen tot slaaf te maken. In Libanon was er maar een generatie nodig om een duidelijke christelijke meerderheid in een duidelijke moslimmeerderheid te veranderen. In Maleisië was een moslimpercentage van 51% genoeg om de islamitische republiek uit te roepen… Met de massale islamitische immigratie (het zijn geen vluchtelingen), is Europa bezig zelfmoord te plegen!…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De Europese elite maakt van Europa een oorlogsgebied!

 1. Jean zegt:

  Daarom dat wij burgers met kinderen en kleinkinderen NU moeten ingrijpen en EISEN dat die achterlijke perverse gewelddadige barbaren lees: islamieten massaal verdreven worden uit Europa ‘zonder uitzonderingen’ want het wordt dramatisch.
  Volkeren mengen is smeken om oorlog, dat is nooit gelukt en zal ook nu niet gaan lukken, de reden dat we dus eerst de veroorzakers van alle ellende en geweld moeten uitschakelen nl. de EU bende volksverraders en cultuurbarbaren.
  Europa is van de Europeanen.
  Afrika is van de Afrikanen.
  Amerika is van de Amerikanen.
  Wie van A naar B gaat past zich voor 100% aan aan de normen & waarden én seculiere wetten en nooit andersom, lafaards onder eigen volk moeten uitgeschakeld worden en mogen nergens nog een mandaat invullen, ze horen thuis in een isoleercel voor de rest van hun leven.
  Vlamingen, Nederlanders, Duitsers, Britten, e.a. please handen uit de mouwen steken en starten met de grote schoonmaak van ons Europa, nergens willen wij barbaren zien die weigeren zich aan te passen aan onze cultuur en seculiere wetten alsook qua klederdracht, die kopvodden horen hier niet thuis en die smeerlapperij islam sowieso niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Ivan Chapka zegt:

   1 kleine correctie Jean:
   Amerika is van de Indianen

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Als ze( moslims) zich gaan aanpassen aan onze wetten en waarden , moeten ze ook de handjes later wapperen, werken dus, en kunnen GEEN Takya meer eisen, om hun luxe luie leventje voort te zetten, en hoeven hun misdaden niet te verantwoorden( ‘is immers allah’s wil, volgens de Koran, ) en dat is reuze gemakkelijk, op andermans geldzak teren,(logisch toch dat ze daar aan vast blijven houden!)

   Like

 2. Marian zegt:

  Het is het al aan het worden helaas. We wachten op een wonder die dat kan keren, Van onze regering hoeven wij niets te verwachten. het zal wel in een revolutie eindigen, ieder voor zich en god voor ons allen.

  Geliked door 2 people

 3. boorzalf zegt:

  De islam voorziet als enige ideologie aan alle Bijbelse kenmerken van ‘Antichrist’, compleet met ‘valse profeet’, tekenen op voorhoofd en arm, aanbidding van een ‘beeld’ (de zwarte steen in Mekka die uit de hemel zou zijn gevallen) en het onthoofden van christenen. Westerse gelovigen kunnen daar maar beter zo snel mogelijk hun ogen voor open doen, want de ‘Antichrist’ zal niet stoppen, ook niet als straks miljoenen christenen in het Midden Oosten en Afrika zijn afgeslacht in de naam van Allah en zijn profeet Mohammed.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  Het duurde http://www.dailymail.co.uk/news/article-4592242/Islamic-State-sisters-bridge-killers.html

  ISIS ‘sisters’ will be Britain’s next terror threat, warns undercover TV journalist who filmed London Bridge killer for Channel 4

  ISIS ‘zusters’ zullen de volgende terreurdreiging voor Groot-Brittannië zijn, waarschuwt een ondercover TV-journaliste die Londen Bridge-moordenaar voor Channel 4 heeft gefilmd

  By ‘aisha’, Undercover Tv Journalist, For The Mail On Sunday

  Door ‘aisha’, Undercover Tv Journalist, Voor De Mail Op Zondag

  When I saw the face of Khuram Butt staring out of the newspapers at me last week, after he was named as one of the three London Bridge killers, I was deeply shocked.

  Toen ik het gezicht van Khuram Butt zag, die mij de vorige week vanuit de kranten aanstaarde, nadat hij als één van de drie London Bridge-moordenaars werd genoemd, was ik diep geschokt.

  It took me back to the day nearly two years ago when I filmed him with a hidden camera as he protested, clad in headdress and robe, outside Regent’s Park Mosque in London.

  Het bracht me bijna twee jaar terug, toen ik hem met een verborgen camera filmde, zoals hij protesteerde, gekleed in hoofddoek en djellaba, buiten Regent’s Park Mosque in Londen.

  We had gone undercover to make a Dispatches documentary for Channel 4, focusing not on Butt and his fellow Islamists but on a less obvious group – the ‘sisters’, the women who share their twisted views. Unlike their male counterparts, the women only ever express these views behind closed doors or online.

  We waren ‘undercover’ gegaan om een ​​documentaire te maken voor Channel 4, waarbij we ons niet op Butt en zijn mede-islamisten hadden gericht, maar op een minder voor de hand liggende groep – de ‘zusters’, de vrouwen die hun verdraaide standpunten delen. In tegenstelling tot hun mannelijke tegenhangers, geven de vrouwen deze standpunten alleen achter gesloten deuren of online door.

  Now my greatest fear is that one of those women I watched being brainwashed – or, even worse, one of the children who ran around playing as the hate-filled rants were delivered – might go on to murder innocent people as Butt did.

  Nu is mijn grootste angst dat een van de vrouwen, waarvan ik zag dat ze gehersenspoeld werden – of, nog erger, een van de kinderen die al spelende rondliepen, terwijl de met haat gevulde holle frasen werden uitgesproken – misschien door zouden kunnen gaan met het vermoorden van onschuldige mensen, zoals Butt dat deed.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Misschien moeten we zorgen om van deze zogenaamde elite af te komen !!

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   HELAAS zit héél Europa opgescheept met dezelfde soort elite club.
   Allemaal KLOTE SOCIALISTEN die liever eigen volk vermoord en de ander verheerlijkt!!!!!!!!!

   Geliked door 1 persoon

 6. Marian zegt:

  HET WORDT TIJD OM DE ELITE AAN HET KRUIS TE NAGELEN. anders komen wij nooit van dat vieze zootje af in Brussel.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Heb jij een plan dan?
   Want ik geloof dat buiten internet eigenlijk nog weinig overblijven die actie gaan ondernemen. De meute komt pas op gang als de GROEP groot is…en dat weet de elite maar al te goed….

   Geliked door 1 persoon

 7. Onno zegt:

  De Staat der Nederlanden is vanaf 1945 nooit hersteld. Wij zitten de facto in een USA/GB ‘deep state’ vazalstaat, gevormd door een puur kwaadaardige criminele SS’er/psychopaat/hoogverrader die ons het door hem Nazi-style omgebouwde ambtenarenapparaat vol psychopaten en narcisten (waarmee niet te redeneren valt: ‘You can’t argue or bargain -for real- with narcissists/psychopaths) heeft nagelaten en die onderhorig (!) zijn aan de Britse en Amerikaanse schaduwregering waarin vanaf WOII steeds figuren terechtkomen met een ‘MINDSET’ als die van de weerzinwekkende, abnormale en onmilitaire gruwelmoordenaars van een van de mooiste en vriendelijkste steden van Europa (toen een immens vluchtelingenkamp waar medemenselijkheid werd bedreven): Dresden.
  Dat zegt PRECIES wat de “goede bedoelingen” van deze MONSTERS met Europa zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan eind deze maand op Sicilië in gesprek met migranten. Ook spreken ze bestuurders, hulpverleners en vrijwilligers die te maken hebben met de opvang van migranten. Het koningspaar brengt van 20 tot en met 23 juni een staatsbezoek aan Italië en Vaticaanstad. De RVD maakte donderdag meer details bekend.

  Willem-Alexander en Máxima gaan in Italië niet alleen naar Rome, maar doen ook de Siciliaanse hoofdstad Palermo en Milaan aan. Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken reist met het koningspaar mee, minister Lilianne Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking leidt parallel een brede economische missie.

  Op de eerste dag van het staatsbezoek treffen de koning en koningin vooral Italiaanse autoriteiten. Na een officieel ontvangst door president Sergio Mattarella staan onder meer een ontmoeting met minister-president Paolo Gentiloni op het programma. Die dinsdagavond vindt het staatsbanket plaats.

  Zo, die zit.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Mijn reactie was een beetje off topic, heeft er zijdelings iets mee te maken,echter de artikelen van de bonnetjes-affaire alsmede mesjogge Tijs veronderstel ik, en gelukkig veel anderen, dat we in een krankjorume wereld leven.
  De regelmatige parade van Jeroen Snel terzake van “blauw bloed” bij de EO doet mijn bloed allang niet meer koken, ben er aan gewend, hoewel het nooit helemaal zal wennen, een mens kan echter geen ijzer met handen breken.
  De elitekanker, is dat nou oplichting of flessentrekkerij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s