München: Nog maar 56,8% Duitsers

Screenshot_4

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het Beierse “Mia san Mia” (“Wij zijn Wij”) zou weldra tot het verleden kunnen behoren, dan heet het in het vervolg in plaats daarvan “Mia san bunt” (“Wij zijn divers”). Vooral bij de Groenen en Die Linke zou dit wel eens kunnen zorgen voor vreugde: nog maar 56,8% Duitsers in München, het aandeel migranten bedraagt 43,2%, tendens stijgend. Dat zijn alarmerende cijfers, maar de Point of no Return is al lang overschreden. Over enkele jaren zal het aandeel Duitsers vermoedelijk onder de 50% liggen. Het absurde hieraan is dat slechts een minderheid van de Duitsers zich eraan stoort de minderheid in eigen land respectievelijk in de eigen stad te worden.

politikstube

Blijft alleen nog de tovenaarsleerling van Goethe over: “Meester, de nood is groot! Diegenen die ik opriep, de geesten, raak ik nu niet meer kwijt.” Met dit kleine, maar wezenlijke, verschil dat de tovenaarsleerling Politiek ze helemaal niet kwijt wil raken, en een “Meester”, die dit thema de baas zou kunnen, is eveneens nergens te zien.

[…] Bijna één op de twee inwoners van München – 43,2% of 666.450 inwoners – had eind 2016 een migratieachtergrond. Tendens nog steeds stijgend. Volgens het bureau voor de statistiek van de stad zijn er nog maar 876.400 van de 1,542 miljoen inwoners van München die geen enkele migratieachtergrond hebben. Dat is 56,8%. Als “migratiekenmerken” gelden een buitenlands staatsburgerschap, een buitenlands geboorteland of het bewijs van inburgering. Ook kinderen van zulke inwoners van München worden hiertoe gerekend, dat zijn er echter slechts 14.844. […]

Bron: “Bild-Zeitung”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Genocide, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op München: Nog maar 56,8% Duitsers

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Dit klinkt zeer beangstigend. Hopelijk gaat het gezond verstand overheersen en komt de ware Volksaard van de Germaanse volkeren weer terug. Een politieke omwenteling van 180 graden zou ik niet eens erg vinden. Integendeel zelfs, ik zou het toejuichen. Een slap aftreksel van Hitler lijkt me ruim voldoende om Duitsland en de rest van West Europa weer leefbaar te maken voor zijn eigen volkeren. Het uitheemse getijsem hoeft niet dood, maar een massale uitzetting naar hun landen van oorsprong, desnoods onder dwang, lijkt me geen overbodige luxe om het voortbestaan van Europese bevolking veilig te stellen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ivan Chapka zegt:

  Wat is daar voor bijzonders aan die 43,2 % allochtonen?
  Hier bij ons in de randsteden is het veel erger met percentages van 60% en meer in steden als Amsterdam, Rotterdam , den Haag, Delft, Vlaardingen ,Schiedam etc.
  En dan gaan we uit van de “eerlijke” percentages van het CBS, maar die zijn, is nu gebleken, opgeleukt, dus er zijn veel meer allochtonen dan dat men bij het CBS aangeeft. Ook wordt de derde generatie niet meer meegenomen. Over misleiding gesproken.
  Op die manier komt het voor de overheid leuker over, maar de werkelijkheid zal tot onze ontsteltenis vele malen erger zijn.
  Alleen diegenen onder ons die in “prachtwijken wonen” worden dagelijks geconfronteerd met de werkelijkheid en ik, als zo’n bewoner, kan u zeggen, het is afschuwelijk!

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  De Duitsers sterven uit, de Zweden sterven uit, de Belgen stevent uit, de Fransen sterven uit, de Nederlanders sterven uit, enz, enz., Bedankt Europese Unie, Bedankt regeringen, Bedankt domme domme kiezers, U was de hoofd oorzaak !

  Geliked door 2 people

 4. Marian zegt:

  Zwedystan Germanystan, welke smaken blieft u nog meer??????

  Like

 5. Hendrik zegt:

  De hoogste tijd! Moslims uit Europa trappen!

  Geliked door 1 persoon

 6. sarlin zegt:

  Het is te laat ! Binnenkort ook zoals in een democratie behoort ook 50% islamieten in de regering en met een barbaarse denkwijze die 500 jaar achterloopt op onze manier van denken. En die zetten de grenzen natuurlijk helemaal wagenwijd open

  Like

 7. boorzalf zegt:

  En wat te bedenken van Rotterdam, 47% allahtoon?

  Like

 8. fransdewit zegt:

  We zijn gewoon overgeleverd aan dat tuig, we zijn verraden door onze medelanders. Maar waarom? Er is geen redden meer aan ze fokken als konijnen. Het is een heetgebakerd volk, ik ben blij dat ik op een gegeven moment mag verhuizen naar het hiernamaals. Maar mens wat vind ik het toch erg voor onze kinderen en kleinkinderen, waar worden ze meer opgezadeld. Dat tuig krijgt allemaal hun trekken wel thuis, want het wordt hier net zo lelijk, vies, haatdragend land als daar ginter waar de ratten vandaan gekomen zijn. Dus uiteindelijk vreten ze elkaar op. Maar die gasten zijn nergens gelukkig, kunnen ze niet nadenken over hoe het ander kan? Moet eigenlijk al schrijven KON want het is net een virus een kanker gezwel er helpt helemaal niet tegen.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Op het ogenblik is Beieren de meest rijke deelstaat van Duitsland. Beieren is de kloppende hart van de Duitse industrie, kennis- en High Tech. De deelstaat kon zich zo ontwikkelen dankzij de intelligentie, vaardigheden, hoge motivatie en de arbeidstraditie van de plaatselijke bevolking, Men moet niet vergeten dat Beieren heeft tegen het einde (en einde) van de Tweede Wereldoorlog de meeste “Vertriebenen” opgevangen (Duitsers uit Sudetenland, Oost Pruisen enz.). Zij waren goed ontwikkelde lui met hoge motivatie iets van hun nieuwe leven te maken. Maar wat in Beieren nu binnenkomt, is geen succesformule. Deze mensen bestaan uit een combinatie van twee elementen a) Allah en b) zwarte kloten. Bij sommigen is het gehalte Allah wat hoger dan de zwarte kloten en anderen bestaan uitsluitend uit kloten. Als de boel daar zou niet binnen afzienbare tijd worden schoongeveegd, zal de Trotse Beieren kelderen tot het niveau van Congo.

  Like

 10. dendieje zegt:

  Dan wordt het tijd dat de burger in actie komt. Achter de toetsenbord zittend, wezenloos starend naar het beeldscherm. Die tijd is voorbij. Mooi wat fransdewit zegt “Maar mens wat vind ik het toch erg voor onze kinderen en kleinkinderen, waar worden ze meer opgezadeld.”
  Wat voor dringender reden zou men moeten hebben om in actie te komen ??

  Like

  • fransdewit zegt:

   De mensen komen alleen in actie als het hun familie of vrienden betreft. Ik denk dat de Koning nu maar een moet gaan optreden want hij mag dan weinig te vertellen hebben bij de regering. Maar hij mag toch wel eens op gaan merken dat “zijn” Koninkrijk op de toch t komt te staan.

   Like

 11. Williaan zegt:

  Het is te laat ! Bij de volgende keer stemmen halen de moslims gemakkelijk een meerderheid. Gelukkig zijn ook zij onderling nogal verdeeld, hoewel gelukkig? De kans bestaat dat zij dan ook hier onderling elkaar afmaken waardoor er een anarchie en chaos ontstaat in de westerse samenleving.

  Like

 12. H zegt:

  in de jaren tachtig ging het mis we zijn ons eigen nest aan het bevuilen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s