Presidente van Kroatië waarschuwt: 200 miljoen “vluchtelingen” smachten naar Europa

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

De komende jaren zouden er tot 200 miljoen “vluchtelingen” naar Europa kunnen komen, waarschuwt de Kroatische presidente Kolinda Grabar-Kitarović (foto). Ze sprak over het belang van de regeling van de migratie in een interview voor de Slowaakse nieuwssite “Teraz”.

nieuws spoetnik

“We kunnen de migratie niet stoppen, ze bestond altijd al, en nu is ze van enorme omvang. Dankzij de sociale netwerken komen de mensen in de hele wereld te weten waar betere leefomstandigheden zijn, en gaan daar naartoe. Volgens onderzoeken zouden er de komende jaren tot 200 miljoen vluchtelingen naar Europa kunnen komen. Maar wij hebben geen mogelijkheden om al deze vluchtelingen op te nemen. We zouden de vluchtoorzaken met het zogenaamde 3D-Modell (development, diplomacy, defence) moeten bestrijden”, zei Grabar-Kitarović, die eind mei deelnam aan de internationale conferentie GLOBSEC 2017.

Kroatië zou geïnteresseerd zijn in het herstel van de controle en de orde aan de zuidelijke EU-buitengrenzen. Dat zou ook verbonden zijn aan het feit dat het toerisme 20% van het Kroatische bnp uitmaakt. Bovendien komt volgens haar 90% van de toeristen via internationale autosnelwegen naar het land.

“Voor ons is het uitermate belangrijk dat men de grenzen, vooral naar Hongarije en Slovenië, mogelijk snel kan overschrijden. We zijn het o.a. eens geworden over de status van de EU-binnengrenzen, opdat de controle niet zo streng is als aan de buitengrens van Schengen”, aldus Grabar-Kitarović.

De binnenkomst in de Schengen-zone zou voor Kroatië optimaal kunnen zijn. Daarover sprak bovendien de voorzitter van het Europees Parlement, Antonio Tajani, tijdens zijn jongste bezoek aan Kroatië.

“Het zou voor ons ideaal kunnen zijn, maar de situatie ziet er niet zo eenvoudig uit. Op 27 juni sluiten we ons aan bij het informatiesysteem van Schengen. We doen alles wat we kunnen om de voldoen aan de criteria van Schengen, opdat de Schengen-grenzen de huidige EU-grenzen worden”, voegde de Kroatische presidente er aan toe.

Grabar-Kitarović vertelde ook van haar indruk van enkele “vluchtelingen”kampen in Kroatië en Macedonië die ze bezocht had.

“De meeste migranten zijn alleenstaande mannen in de leeftijd van 16 tot 18 jaar. Het is duidelijk dat er in dit geval sprake is van economische vluchtelingen, die geen recht hebben op asiel in Europa. Als we het hen zouden toestaan om verder naar het westen te reizen, dan zouden we in werkelijkheid de illegale mensenhandel hebben ondersteund, het systeem waarmee smokkelaars voor veel geld migranten naar Europa sluizen. Hier dient men zo snel mogelijk orde op zaken te stellen”, voegde de Kroatische presidente er aan toe.

Bron:
https://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, EUSSR, Genocide, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Presidente van Kroatië waarschuwt: 200 miljoen “vluchtelingen” smachten naar Europa

 1. Beschouwer zegt:

  200 miljoen migranten. Dat is een ramp.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Laat ik eerst zeggen dat Kroatië een hele leuke presidente heeft.
   Reden te over om direct en zonder verder tijdverwijl naar Kroatië te vertrekken en nooit meer terug te komen.
   Wat een ondeugende ogen heeft deze presidente.
   Is u dat al opgevallen?
   Vast een stout meisje geweest.
   Maar nu even over die beloofde 200 miljoen aasgieren die hijgend en met de tong uit de bek liggen te smachten om naar Europa te komen.
   Eerlijk gezegd maak ik me daar niet zo veel zorgen over, want als die 200 miljoen vegetatieve vampier-parasieten realiteit zouden worden en hier flapperend zouden neer strijken zou onmiddellijk de pleuris uit breken.
   Geen enkel continent kan 200 miljoen door de duivel gezonden bedelende uitzuigers aan, die bovendien nog als nomaden te keer zouden gaan.
   We hebben nu al de grootst mogelijke moeite om net te doen of er niks aan de hand is met het overheerlijke bezit van enkele miljoenen baarlijke duivels in diverse kleuren en tinten omdat die alleen al door hun gedrag en aantal ons zullen nopen t.z.t. de bijl er in te zetten en ze Europa uit te gooien.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Goh, hoe is het mogelijk.
   Het worden er steeds meer.
   Gooi er nog maar ’n paar honderd miljoen tegen aan.
   Nee, ik denk niet dat deze berichten enige realiteit bevatten.
   Gewoon omdat het onbestaanbaar is dat Europa zich onder de voet zal laten lopen door ongedierte dat hier totaal helemaal niks te maken heeft.

   Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  ‘Jonge mannen, van 16 tot 18 jaar, …..( vroeg) volwassen zeker? …..met last van ‘verouderingsproces’ waardoor ze er ouder uitzien, als de opgegeven leeftijd, mondeling? Of in hun (vervalste?) pas is vermeld.

  Like

 3. En die 200 miljoen komen gewoon omdat al die west-europese ‘leiders’ volstrekt corrupt, incompetent en laf zijn. Ze hebben willens en wetens minstens 50 miljoen geïmporteerd !

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Hier is jaren terug al voor gewaarschuwd. De Lullo’s in Brussel/Straatsburg/Den Haag etc etc móeten dit dus weten!!

  Like

  • zina zegt:

   tuurlijk weten ze dit… ons landje moet ten onder gaan en die viezerikken hebben poen zat dus die zitten zo in een heerlijk land eerst zakken vullen.en dan pleiten gaan

   Like

 5. Harry zegt:

  Waarom hebben de regeringen in de oostelijk gelegen Europese landen wel hun verstand behouden en zijn ze bij ons allemaal stapelgek ?
  Waait er met de westenwind iets Europa binnen dat politici net zo mesjogge maakt als lemmingen ?
  Als een soort agent orange met NWO genen ?

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  200 miljoen voor het merendeel islamitische asielparasieten staan klaar om ons uit te komen vreten !!

  Geliked door 1 persoon

 7. rebellio cross zegt:

  Waarom hoor ik die amateurs in Brussel iets dergelijks nooit zeggen?

  Like

 8. Ze willen Europa zo snel mogelijk economisch destabiliseren zodat er een WO-III uitbreekt en de VS weer flink wapens kan leveren aan de strijdende partijen. Die kroatische presidente heeft het overigens he-le-maal begrepen.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Die presidente spoort niet helemaal, of helemaal niet.
  Geldgeil.

  Like

 10. Ben blij dat ik geen kleinkinderen heb met die volstrekt waardeloze politici, ook in Nederland, heeft Europa totaal geen toekomst.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Grabar-Kitarović zegt: “We zouden de vluchtoorzaken met het zogenaamde 3D-Modell (development, diplomacy, defence) moeten bestrijden”. De volgorde klopt niet. De 3D-model bestaat in feite uit 2D: Defence en Diplomacy. Voor de derde D moeten de parasieten zelf zorgen. De komst van deze zgn. “vluchtelingen” zou dezelfde effect op Europa hebben als het uitbreken van de Zwarte Dood in 1348. Net als de pest zorgen ze nu al voor ondergaande spiraal van degeneratie, verwoesting, verderf en als laatst de dood. Ook de wijze van verspreiding van de “West Europese epidemie” (Mariusz Błaszczak, Poolse Min. voor Binnenlandse Zaken) is dezelfde als de verspreiding van de Pest. De pest wordt door ratten verspreid en de “West Europese epidemie” door de EU en de politiek-correct beleid van de nationale overheden. Zij maken de Nieuwe Pest mobiel.

  Like

 12. Bennywante zegt:

  Grenzen moeten gesloten worden ,, ze moeten terug dat is oorlogstuig , een grote nest met profiteurs , verkrachters , uitschot ,en nietsnutten , en steek 30000volt op de bedrading aan de grenzen !!!

  Like

 13. Fred zegt:

  Ach kom. Dat OVERLEEFT Europa gewoon niet. Dat beseffen jullie toch?

  Like

 14. Monique zegt:

  Eigen volk laten stikken en deze laten opdraaien voor de economische sores…
  Hogere belastingen om de zorg te betalen voor de vluchtelingen..hogere belastingen voor het zorgen voor woningen..uitkeringen..
  Het kreëren van werk om de vluchtelingen in toom te houden die we zonder hun ook nooit hadden gehad…werk om huizen te bouwen die we zonder de vluchtelingen nooit hadden hoeven bouwen..
  Eigen volk moet maar zelf uitzoekken hoe rond te moetten komen..exstra wachttijden voor woningen..gemeentes worden verplicht gesteld deze optevangen anders worden het rijkgelden stopgezet…
  Allen een uitkering…wij worden bij elkaar opgeteld en hebben nergens techt op..
  Zodra het geld oplevert voor gemeentes zorg kantoren enz. zullen ze altijd voorrang blijven hebben

  Like

 15. sarlin zegt:

  Niet zo gek toch ? met dank aan internet is alles binnen paar sec. op te zoeken. Verdien je in je eigen land met hard werken 150 euro per maand en bij geen werk NUL euro per maand, Zie je op het www dat je in Duitsland 350 euro per mnd. krijgt met niets doen + gratis huis + gratis dokter. Dat is hetzelfde als wanneer je hier voor 1500 euro per maand 5 dagen per week loopt te werken en je hoort dat er een land bestaat waar je 3500 euro krijgt met nix doen. Helaas bestaat dat land voor ons niet. Echter voor hun die 150 euro per maand verdienen wel dat land van 350 euro, niet zo gek toch dat ze allemaal hier ons soc. stelsel willen leegvreten ? En iedereen heeft het door behalve in Brussel niemand……………..

  Like

 16. alex zegt:

  Grenzen dicht dat wilde de pvv. Maar de Nederlanders moesten zo nodig groen links en vvd stemmen. We gaan naar de klote

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s