Terroristische aanvallen tijdens ramadan 2017 hebben tot nu toe 1003 doden en 1036 gewonden opgeleverd

Screenshot_2

RAMADAN 2017: Tijdens de eerste helft tot nu toe 1003 doden en 1036 gewonden bij 70 terroristische aanslagen in 21 landen.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Over deze aantallen slachtoffers zult U in de Duitse Stalin-pers niets lezen. De Duitse regeringsmedia doen er alles aan om de islam, in strijd met de waarheid, nog steeds neer te zetten als religie van de vrede. Ze hebben geen keuze, nadat media en politiek de islam als “deel van Duitsland” hebben betiteld en tegen de wil van de meerderheid der Duitsers ons land overspoelen met miljoenen indringers uit islamitische landen.

Ramadan 2017 is de dodelijkste ramadan sinds vele jaren

Ramadan heeft – ik heb daarover meermaals geschreven – niets met vasten te maken. Het is geen vastenmaand, maar een maand van disciplinering en controle van de wereldwijde islamitische gemeenschap. In geen enkele maand wordt zoveel gegeten als tijdens de ramadan. De Oemma, de gemeenschap van alle “gelovigen”, valt niet – zoals bij een vastentijd te verwachten zou zijn – qua gewicht af, maar neemt meerdere tonnen aan levend gewicht toe.

Ramadan: de belangrijkste maand van de islamitisch terreur

Maar ramadan is vooral de maand van het terrorisme. Doelwit zijn allen die door moslims als “ongelovigen” worden gezien. Het zwaardvers gebiedt de jacht op deze “ongelovigen” voor, tijdens en direct na ramadan. Islamitisch-extremistische groeperingen moedigen het “martelaarschap” onder hun sympathisanten en opvolgers aan en stimuleren het geloof dat ze dubbelop worden beloond als ze ongelovigen doden tijdens ramadan.

Als “ongelovigen” gelden in geen geval alleen wij, westerse niet-moslims. De islam bedrijft zijn terreur sinds 1400 jaar vooral ook binnen zijn religie. “Ongelovig” zijn in de ogen van de soennieten de sjiieten, in de ogen van de sjiieten de soennieten “Ongelovig” zijn in de ogen van beiden de Alevieten, de Jezidi, de Syrische Alawieten en verdere minitakken der islam. Als “ongelovig” gelden ook zij die zich niet regelmatig in de moskeeën hebben laten zien, en zij die een fundamentele hervorming van de islam voorstaan.

De islam is een terreur- en oorlogscultus

De islam als ideologie is een pure terreurcultus. Deze aan te duiden als religie van vrede zit zo’n beetje op dezelfde lijn als wanneer men de NSDAP zou aanduiden als ideologie ter bescherming van de veiligheid en het voortbestaan van het Jodendom.

De islam brengt onverzettelijke terreur tegen niet-islamitische religies en beschavingen voort, zelfs onder zijn eigen diverse stromingen, Wat maar weinig westerlingen en ook weinig moslims weten: Interne islamitische conflicten hebben een meervoud aan dodelijke slachtoffers geëist als alle  conflicten van de islam met niet-moslims tezamen.

Natuurlijk zwijgt de islam daarover. De regels van de Fitna schrijven voor om interne islamitische conflicten niet naar buiten te brengen, teneinde de ware tegenstanders, de niet-moslims, geen propagandistische munitie ten opzichte van de islam te leveren.

Moslims hebben elkaar wederzijds veelvuldiger gedood dan ze in conflicten met niet-moslims gedood werden

Aldus is het zo dat tot nu toe – vooral bij de westerse “intellectuelen” – de misvatting heerst dat de islam veelvuldiger door christenen aangevallen zou zijn (kruistochten-leugen) of in oorlogen met christenen meer mensen zou hebben verloren dan omgekeerd.

Niets daarvan is waar. Allemaal een zorgvuldig door moslims en de met hen collaborerende westerse media overeind gehouden leugen. De ramadan speelde bij de interne islamitische conflicten steeds een centrale rol met betrekking tot de afrekening met interne islamitische “dissidenten”, die op één lijn te zetten zijn met “ongelovigen.”

De leugenachtige gelukwensen van Duitse politici met ramadan

Wanneer dus een Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Gabriel, zoals aan het begin van de ramadan van dit jaar gebeurde, de Duitse moslims  en de moslims overal ter wereld een “vreedzaam en gelukkig feest” wenst, getuigt dat van ongelooflijke onnozelheid in de top van de regering met betrekking tot een religie die zij bestempelt als “behorend tot Duitsland.”

Historisch gezien en en islamitisch meet toepasselijk zou Gabriel de Duitse en internationale moslims voor de ramadan van dit jaar een “gelukkig wederzijds afslachten” kunnen wensen.

Ik weet het, dit is bitter sarcasme. Maar dit sarcasme is het resultaat van een man, die de islam en de absurde westerse pro-islamitische opstelling beter kent dan de meeste van zijn medemensen.

Bekijk voor de “oogst” van ramadan 2017 tot nu toe onderstaande link:

www.breitbart.com

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, Geschiedvervalsing, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Terroristische aanvallen tijdens ramadan 2017 hebben tot nu toe 1003 doden en 1036 gewonden opgeleverd

 1. Marian zegt:

  Ze zijn met recht hun belofte nagekomen de smeerlappen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De enige die hun beloften niet zijn nagekomen zijn onze eigen politici.
   – Belastingen blijven stijgen.
   – Pensioenen worden ingekort.
   – Pensioenleeftijd blijft stijgen.
   – Kosten van het dagelijks levensonderhoud blijven stijgen.
   – Zorg wordt steeds minder.
   – Kosten voor de zorg blijven stijgen.
   – Referenda worden niet opgevolgd.
   – Vreemdelingen blijven binnenstromen.
   – Eisen van de islam worden steeds weer ingewilligd.
   – De onveiligheid op straat wordt steeds groter.

   Like

 2. Beschouwer zegt:

  De islam is een ideologie die door geweld alles wat leuk fijn en vrij is kapot wil maken. De islam eist totale onderwerping aan de islam. Elke keer wanneer ik zo’n overduidelijke hoofddoekjesmoslim of een baardjesmoslim zie lopen dan zie ik een aanhanger van het kwaad. Een goede moslim is een ex-moslim.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  “Fijne Ramadan” citaat Rutte.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Feit is , de Europese bevolking worden verdeeld in twee kampen . Diegene die hun levensgewoonte en hun cultuur niet zomaar willen opgeven voor een stelletje baardapen .die moorden en verkrachten , onder het goedkeurend gemomperl van Al en Hah en twee de “goeden” of Gutmenschen , de Islamneukers die nog altijd geloven in sprookjes , spijtig gennoeg gesteund door de correcte politiek waaronder drankorgel Junckers . Maar wij zijn in de meerderheid en zoals Nostradamus voorspelde Wij zullen winnen , zonder enige twijfel. Het kwade heeft een geduchte tegenstander namelijk ” Het goede, het gezond verstand . De helden van nu zijn al gekend , ze moeten niet wachten op de geschiedenisboeken .Wilders , Filip Dewinter van het VB Marina Le Pen en uiteraard ook onze toekomstige ondergrondse E.J..Bron Wij j zijn nog lang niet verslagen

  Liked by 2 people

 5. Marlies zegt:

  Moet je op een gegeven moment niet vaststellen, dat we hier niet meer vanaf komen? Wereldwijde infiltratie door die mutanten, politici die meeheulen, pers is corrupt, rechterlijke macht een lachertje, geen wapenbezit in Noord=Europa, Hoe moet dit enorme probleem opgelost worden? Ik zie het zeer somber in
  (Ik wilde weer wat praktijk doen m.b.t. schietoefeningen. Mijn god, wat een rompslomp. Lid worden van een vereniging, geen eigen wapen het eerste jaar, “goed gedrag” verklaring, geen contact met justitie gehad, etc. etc. Als terugkerend jihadist heb je het makkelijker.)

  Like

 6. Thoth zegt:

  (..)Ik wilde weer wat praktijk doen m.b.t. schietoefeningen. Mijn god, wat een rompslomp. Lid worden van een vereniging, geen eigen wapen het eerste jaar, “goed gedrag” verklaring, geen contact met justitie gehad, etc. etc. Als terugkerend jihadist heb je het makkelijker.

  Vooral wanneer je in Zweden woont…

  https://ejbron.wordpress.com/2017/06/05/zweden-vluchtelingen-krijgen-schietcursus/

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   En het in het bezit zijn van een klein pennenmesje leidt tot heuse strafvervolging.
   Ik neem meestal mijn Cold Steel-Bowie Mes mee.
   Totale lengte 45 cm. Lemmetlengte 33 cm. Dikte lemmet 8 mm.
   Gewicht ca. 2.5 kg.
   Vlijmscherp. Hakt door als een bijl.
   Het is mogelijk om met een slag ’n arm bij de schouder te scheiden.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Wie nu nog geloofd dat het niets met de islam te maken heeft, is volslagen krankzinnig en een gevaar voor de samenleving !!

  Liked by 1 persoon

 8. Witte raaf zegt:

  http://www.at5.nl/artikelen/169978/man-die-op-mensen-inreed-is-45-jarige-amsterdammer-nog-vier-slachtoffers-in-ziekenhuis

  Blijft een vreemd verhaal,getuigenverklaringen wijken toch iets af van de verhalen die in de msm te lezen zijn.

  Liked by 1 persoon

  • anna zegt:

   wellicht laag suikergehalte door ramadan honger, dat lokt ook aggresiviteit uit …..en godsdienstwaanzin

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Verhaal lijkt mij duidelijk.
   Getuigenverklaringen zijn in bijzondere mate belastend in de richting van de dader.
   Nationaliteit van de dader wordt niet bekend gemaakt.
   De politie zwijgt als het graf, en in alle toonaarden.
   Ze hebben dus van alles te verbergen.

   Dit lijkt mij een heuse aanslag…

   Liked by 2 people

   • BertG. zegt:

    Waarom moeten ze anders je huis doorzoeken als je volgens de politie een ongelukje hebt gehad.
    Dat doen ze toch ook niet als per ongeluk door rood bent gereden.
    Het kan haast niet anders dan dat er meer aan de hand moet zijn.

    Het huis van de man die zaterdagavond inreed op een groep voetgangers voor Amsterdam CS, is zondag door de politie doorzocht.
    Ook is hij opnieuw verhoord. ,,Zowel uit de huiszoeking als uit de verhoren is nog altijd geen enkele aanwijzing voortgekomen die duidt op iets anders dan een onwelwording”, vervolgt de zegsman. ,,Maar uiteraard blijven we nader onderzoek doen.”
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/28362902/__Bestuurder_crash_had__hypo___.html

    Liked by 1 persoon

   • Marian zegt:

    Hij kreeg dus van het ene moment op het andere moment last van een lage blds. spiegel? En reed zomaar op een groep mensen in. Dit is echt eng!!! Er zijn moslims met diabetes en doen ondanks hun kwaal toch mee aan de Ramadan. Dit is levensgevaarlijk als hij auto rijdt. Of kan je ook je kwaal gebruiken om juist op mensen in te rijden om expres slachtoffers te maken, dan heb je een mooi excuus. Kunnen anderen nog wat van leren.

    Like

  • kampersrene zegt:

   Ik heb twee prangende vragen die veel zouden verklaren . Had die 45 jarige Amsterdammer een getaande huid ? …en twee , lag er in de koffer van zijn auto
   een bidmatje

   Like

 9. Duitse – en of Europese politici hebben werkelijk niets geleerd van de Tweede Wereldoorlog ,de islam is met argumenten een erger kwaad dan het nationaal socialisme van Mijnheer Hitler en zijn trawanten!!!!Shalom van Léon van Duren.

  Liked by 1 persoon

 10. Robby E. zegt:

  Dat de meeste slachtoffers van het moslimgeweld moslims zelf zijn is mij al langer bekend en dat juich ik toe!
  Wat mij zorgen baart is het tempo………..kan dat gvd niet wat sneller!!

  Like

 11. Anna zegt:

  De gecivilseerde wereld schiet hazen en reeen voor het kerstfeest ……….
  Moslims doen dit anders……

  Like

 12. Jan zegt:

  Sheriff: Arm Up & Be Ready To Fight ISIS!

  Is nog eens wat anders dan die slome klootzakken in Europa

  Like

  • Marian zegt:

   Ja Jan, toen mijn echtgenoot en ik van het vliegveld in Los Angeles buiten kwamen , was het eerste wat wij zagen zo een persoon buiten staan . Gaf wel een veilig gevoel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s