AMERIKAANSE ECONOMIE BLOEIT OP, BEURS STIJGT, WERKLOOSHEID DAALT

Screenshot_17

Waarom Nederland niet uit klimaatakkoord en ook steenkoolmijnen weer open!?

Het presidentschap van Donald Trump blijft dankzij de media op de voorgrond gehuld in schandalen. Op de achtergrond stijgende beurzen, vooral ook na het breken met het Parijse klimaatakkoord slingert de groei in een hogere versnelling en daalt de werkloosheid. Slagroom op de taart is de opening van een kolenmijn in Pennsylvania.

Lees verder>>>
(h/t E. van B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Patriottisme, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op AMERIKAANSE ECONOMIE BLOEIT OP, BEURS STIJGT, WERKLOOSHEID DAALT

 1. Mary zegt:

  Geweldig!!!! en Trump is pas een paar maanden bezig!!!!, de EU club heeft heel Europa al decennia in een financiële crisis!!!!, hoe duidelijk wordt het dat Europa aangestuurd wordt door een stelletje ongelooflijke incompetente nitwits!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Amerika is helemaal niet zo geweldig met zijn economische groei, de banensector groeit niet zo hard als ze wel willen, de rente wordt nog steeds gehandhaafd en nog steeds proberen Amerikanen grote bedrijven in Europa over te nemen.
  Via die weg is ook macht te vergaren in Europa.

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Reagan kon destijds in de ogen van Nederlandse media niks goeds doen en werd in de VS ook al door nagenoeg de hele democraten-gezinde media verketterd.
  Ze kregen ons in Nederland zelfs zo gek dat wij met honderdduizenden tegelijk tegen hem gingen demonstreren. Maar nu moeten zelfs rooien als Geert Mak en Maarten van Rossum toegeven dat hij het achteraf bezien niet zo slecht gedaan heeft.

  En vergeet ook niet het gehuil en verongelijkte gekrijs dat massaal opwelde vanuit de wereldwijde linkse kerk toen, tot hun VERBIJSTERING en ONTZETTING en tegen al hun verwachtingen, St.Hillary, de Beata Maria van hun geloofsgenootschap, zomaar de verkiezingen verloor. ”Newsweek” had N.B. al een heel themanummer aan ”Madam President” gewijd, met het smoelwerk van Hillary pontificaal en triomfantelijk op de cover.

  Maar hun feestje ging niet door.
  Dat kon natuurlijk niet en het moest daarom allemaal bedrog zijn, of inmenging van de baarlijke zoon van satan en beelzebub, Putin. En nu deze pogingen tot delegitimatie van Trump’s presidentschap stranden doen ze er alles aan om hem in discrediet te brengen.
  Wie een middagje CNN kijkt, op wat voor dag dan ook, ziet en hoort werkelijk niks anders dan gehak op Trump, op een manier die herinnert aan de duisterste dagen van het stalinisme en dr. Goebbels.
  Wraak, wraak………

  Like

 4. Marian zegt:

  Lang leve Trump, hij komt zijn belofte tenminste nog eens na.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s