De top-10 van “Europese waarden”

Screenshot_15

(Door: “Leo” – Vertaling: E.J. Bron)

De omvolkers en rechtbrekers aan de top van de staat gebruiken af en toe conservatief vocabulaire om hun politiek de schijn van serieusheid en rechtschapenheid te geven. Zo spreekt de heks in Berlijn steeds maar weer van “onze waarden”, ook graag van “onze Europese waarden”, waartoe zij zich zogenaamd verplicht voelt. Welke “Europese waarden” concreet bedoeld worden, bleef echter tot nu toe een staatsgeheim. PI kreeg nu uit een geheim rapport van de Duitse Bondskanselarij exclusief de top-10 van “Europese waarden” toegespeeld. Hier zijn ze:

PI News (2)

1. Zwakheid

Zwakheid behoort tot de belangrijkste waarden van de Europeanen – tenminste van de West-Europeanen. De Oost-Europeanen bleven in 1968 gelukkig van de muesli-ideologie van de hippies verschoond en kijken hoofdschuddend naar de actuele waanzin in het oude Westen. West-Europeanen vieren hun verzwakte muesli-dom als evolutionaire vooruitgang, willen echter in principe alleen maar geslagen worden. Ze houden ervan wanneer men hen uitscheldt voor uitbuiters, kolonisten, racisten of varkensvleesvreters, omdat ze zich dan kunnen wentelen in hun eigen huilerigheid. Niets maakt hen gelukkiger dan wanneer men hen op een kerstmarkt doodrijdt en ze de volgende dag al voor nog meer moslims in het land mogen demonstreren. Hoe meer islam, des te meer oorlog, en hoe meer oorlog, des temeer klappen krijgen ze.

2. Tolerantie

Europeanen – ook hier vooral de muesli vretende West-Europeanen – zijn toleranter dan welk Turks boerenschaap dan ook. Je kunt ze rond duwen, je kunt ze de grond onder hun voeten wegtrekken, je kunt hun land van hen afpakken en ze doodslaan. Steeds opnieuw tonen ze hun andere wang.

3. Onderdanigheid

Europeanen willen niets liever dan zich onderwerpen. Een van hun meest populaire gezelschapsspelletjes is het om de dagen te tellen tot ze eindelijk de minderheid in eigen land zijn. Velen verheugen zich nu al als kleine kinderen op de vele islamitische partijen, die daarna door de islamitische meerderheid aan de macht gekozen worden en die dan aan de resterende Europese en Duitse minderheden niet alleen in Parijs voor de Notre Dame zullen laten zien hoe de vlag erbij hangt.

4. Geflikflooi

Wie het zichzelf nu nog aandoet om actuele beelden van Angela Merkel te bekijken, die valt al snel de diep ingegraven mondhoeken in haar gezicht op. Geneeskundig gezien gaat het hierbij om zogenaamde “speekselplooien”, een niet fraaie, maar praktische misvorming van de gelaatstrekken die de afvoer van veel speeksel gemakkelijker maken, dat onze kanselier tijdens haar smeekbezoeken aan de sultan in Ankara moet wegslikken. Merkel´s speciale voorliefde voor deze, ook door talloze andere EU-politici, zeer gewaardeerde waarde om opgeblazen, duistere potentaten uit Derde Wereldlanden stroop om de mond te smeren, verklaart ook haar beroemde, tot nu toe niet verklaarbare geste: Merkel´s “Raute” is geen teken van psychische verkramptheid en gebrek aan innerlijke balans, maar heeft heel simpel tot doel om het uit beide speekselplooien naar beneden druppelend speeksel hygiënisch probleemloos in de tot een speeksel-pannetje gevouwen handen op te vangen. Zo hoeft men na haar bezoeken aan Ankara de vloer niet te dweilen en zijzelf hoeft daarna alleen maar haar smerige handen te wassen.

5. Verachtelijkheid

Zelfs een straathoer heeft haar eer – Europeanen hebben deze zoals bekend niet, vooral niet in West-Europa. Men kan hen beledigen, bespugen, iedere dag onder hun kont trappen en hun vrouwen wanneer men wil de vingers in de vagina schuiven, ze slaan nooit terug. Verachtelijkheid is voor de meeste Europeanen nu zelfs een nog grotere waarde dan hun gebruikelijke kont-kruiperij tegenover het islamfascisme, en dat is met afstand de hoogste waarde die huidige Europeanen zich kunnen voorstellen.

6. Wetsovertredingen

“Politiek vervolgden genieten asielrecht. Hierop kan diegene zich niet beroepen die vanuit de EU binnenkomt” – zo staat het, zoals bekend, in artikel 16a van de grondwet. In de dagelijkse juridische praktijk in het huidige Europa heeft het geschreven recht uiteraard geen enkele betekenis. Ook deze belangrijke Europese waarde van de opzettelijke en met mateloos fanatisme op de spits gedreven wetsovertreding door de staat wordt in geen enkel ander Europees land zo in ere gehouden als in de diverse republiek Duitsland.

7. Wetteloosheid

“Anarchie is maakbaar, buurman”. Bij deze Europese waarde van een algemeen wetteloze maatschappij is men in Merkel´s rijk al behoorlijk in de buurt gekomen. Zoals altijd in de geschiedenis is de toestand van de hoofdstad tegelijkertijd een symbool voor de totale toestand van het hele land: het huidige Berlijn met zijn door de staat bevorderde wetteloosheid in het Görlitzer Park, zijn No-Go-Areas in Neukölln, zijn alomtegenwoordige geweld, de gebruikelijke straatroof, zijn inbraken en diefstallen, de moorden op de Alexanderplatz, de iedereen-doet-wat-hij-wil-mentaliteit in Kreuzberg, zijn luier-zachte knuffeljustitie tegenover de buitenlander-maffia en andere uiterst criminele zware misdadigers – dat is de geleefde anarchie van de totale diverse republiek, dat is Europese waarde bij uitstek!

8. Idiotie

Tot de nieuwste idioterieën van een idiote cultuur behoort het gezwam dat de schoolopleiding van de kinderen toeneemt wanneer zo mogelijk veel zwart-Afrikaanse analfabeten, onderwijs-vijandige islamisten, ziekelijke gedragsgestoorden en zelfs geestelijk gehandicapten deelnemen aan het reguliere onderwijs. Het voorbeeld laat zien: geen enkel onbegrijpelijk, onzinnig en idioot idee is in het huidige West-Europa idioot genoeg om geen onaanvechtbare Europese waarde van de hoogste rang te kunnen worden.

9. Verwaarlozing

De Europese waarde van de verwaarlozing wordt op het hele continent geleefd. Deze waarde begint in het klein en mondt uit in het groot: wie geen waarde meer hecht aan zijn kleding, wie afziet van beleefde omgangsvormen, wie geen gezin meer sticht, omdat hij zich liever niet wil binden, wie orde, zelfdiscipline, de wil om te presteren en vlijt als secundaire deugden beschouwt, wie zijn eigen geschiedenis niet meer kent en zijn eigen cultuur niet meer begrijpt, omdat hij uit nonchalance afziet van de uiterlijke en innerlijke vormen van zijn cultuur, diens maatschappij verliest dan ook aan vorm en gestalte, diens staat verliest eveneens zijn interne samenhang, betrouwbaarheid en vriendelijkheid.

10. Ootmoedigheid

De modernste van alle Europese waarden is de ootmoedigheid – per slot van rekening wordt het continent van de Verlichting en de Rede dankzij Allah weer middeleeuws. Tot de meest populaire geloofsbekentenissen van moderne Europeanen behoort daarom de fatalistische drieklank “Daar kun je sowieso niets aan doen”, “Dat kun je sowieso niet meer veranderen”, “Dat gaat allemaal toch gewoon door”. Deze kippenborst achtige overgave aan de eigen passiviteit, deze zatte, trage lust in de eigen zelf-opgave van een ooit daadkrachtige, vastberaden, altijd strijdlustige en door niets ter wereld te stoppen hoge cultuur is de Allah-hoogste waarde überhaupt. Hij is het beslissende, centrale credo van de Europese politiek.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Leo”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, Merkel, Multiculti, Satire. Bookmark de permalink .

12 reacties op De top-10 van “Europese waarden”

 1. delamontagne zegt:

  Zouden die twee ook denken aan de veranderende “Normen en Waarden” in EU.
  En dan bedoel ik richting de hen bewonderde ISLAM. ?
  ****
  Een asielzoekert steekt zijn vrouw 19 keer, gooit haar uit het raam en als ze beneden ligt snijdt hij ook nog eens haar keel door.
  Man van 32 moet nu voor 13 jaar de gevangenis in.
  Omdat hij vermoedde dat ze hem ontrouw was stak hij de moeder van 5 kinderen dood.
  Daarna gooide hij haar uit ,t raam en zij belandde bij de ingang van het huis, waarna hij alsnog haar keel doorsneedt.
  De Rechtbank van Cottbus veroordeelde de verdachte in November 2016 tot 16 jaar gevangenis.
  De advokaat pleitte voor strafvermindering omdat hij de drug ” Crystal Meth” had gbruikt.
  Ook het feit dat de man dacht dat zijn vrouw een “affaire” had en bij hem weg wilde gaan.
  Zijn advocaat zei ook dat hij in Tsjetsjenië verschrikkelijke dingen had meegemaakt en een trauma had.
  Hij gebruikte nu drugs en pijn stillers.

  Volgens de “Lautsiter Rundschau”, zei de man tijdens het process:”
  “wanneer een vrouw is schuldig aan overspel heeft de man volgens de Sharia het recht haar te doden.

  Oorspronkelijk uit:
  https://www.welt.de/vermischtes/article165382489/19-Messerstiche-aus-dem-Fenster-geworfen-Kehle-durchgeschnitten.html

  Like

 2. Edjan zegt:

  De eu is de weigering van Polen, Hongarije en Tsjechië om arme fluchtelinge op te nemen beu en gaat dreigen. Gross Deutschland laat zien wie de baas is en dreigt subsidies stop te zetten als ze niet toegeven.
  Lakei Juncker is al aan het schelden en wie weet mag der timmerfranz een traantje weg gaan pinken. Deutschland voelt zich nu nóg meer über alles omdat Frankrijk weer braaf in de pas loopt.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28374171/__EC_roept_Oost-Europa_op_matje__.html

  Geliked door 1 persoon

 3. De ouwe Nazi’s zouden zich de kaakklem in hun graf liggen vloeken als ze konden zien wat er van hun Deutsche Kultur und Blut en dat van hun kleine broertje aan de Noordzee, waar ze elke zomer zo leuk gaten in het strand konden graven en Atlantik Walletje konden spelen, terecht is gekomen. Gek eigenlijk dat onze bevrijders een hele oorlog hebben gevoerd om te voorkomen dat er geen asielzoekers Europa binnen mochten komen.

  Like

 4. Marian zegt:

  Ik hoop echt dat zij hun poot stijf houden. Wat een tirannie.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De EU heeft geen waarde, het is een “sample without value” !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Beschouwer zegt:

  Goed artikel dit. Ook ik heb dat valse Europa met zijn huichelpolitici al lang opgegeven.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Uitstekend spotartikel dat ontegenzeggelijk de visie van Merkel en Luxemburgerse staats minkukel Juncker tekent voor de toekomst.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Na het lezen van dit trefzekere, cynische artikel over de stand van zaken in het Europese Krankzinnigengesticht zou het iedere lezer zo langzamerhand toch wel duidelijk genoeg moeten zijn, hoe dringend wij af moeten van de brengers van onheil in ”Brussel” en ”Berlijn” en het ”rijk van het kwaad ” dat zij willen creëren.
  De wens om van ” de boze verlost te worden” is zeer beslist ook van toepassing op de de EU en de leiders ervan!,
  ”ZO SNEL MOGELIJK UIT DE EU !!!”” is een gedachte die bij de meerderheid van ons volk MOET post vatten.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Ze hadden beter allebei hun middelvinger opgestoken naar de Europese bevolking Merkel met haar historische rampzalige uitspraak ” De Islam hoort in Duitsland” en Junckers die de meest idiote beslissing neemt na het nuttigen van een aantal borrels waardoor hij “verward” wordt , zoals een zelfmoord “martelaar”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s