FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Hypocrisie, Nederland, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Joshua zegt:

  Zoveel mogelijk van dat tuig bij het schorem dumpen die de waanzinnige imigratie bedacht en uitgevoerd hebben en nog uitvoeren.

  Like

 2. Marian zegt:

  Ze doen net of die parasieten ons probleem zijn. Ja, ze zouden er graag ons probleem van willen maken maar kunnen dat niet.. Nee, bedankt hoor!!!!!

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Typisch voor de ‘gutmenschen’: luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden. Ze zijn zo lief, meneer, op een ander, wel te verstaan !

  Liked by 1 persoon

 4. Een aanslag op laten draaien als ongeval is politiek gezien geen stunteldiplomatie. Geen aftredende bestuurders en de Amsterdamse burgemeester & wethouders opgelucht dat het met een sisser is afgelopen, op naar de volgende crypto-diabetische aanval op onze cultuur.

  Liked by 1 persoon

 5. Golden Girl / Yvonne zegt:

  de BNers hebben alleen grote monden als ze in een tv uitzending zitten, ze willen ze in huis, met 1000 wagens ze ophalen in Griekenland en daarna blijft het stil, raar hé ?

  Liked by 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Is dit echt of fake, die foto hierboven? Hij is iig raak!
  Zojuist gelezen dat Telegraafcolumniste Annemarie van Gaal samen met haar man op de scooter op weg was naar de sportschool en toen geschept werd door een auto met vastende moslima’s, waarna ze als slachtoffers zwaar onbeschoft werden behandeld.
  Haar verhaal staat in de Telegraaf en op Geen Stijl te lezen, het was voor haar een ruw ontwaken…..wel prima dat ze het nu openbaar maakt.

  Like

 7. Japio zegt:

  Hypocriet volk is het die BN’ers. Als er iets fake is dan zijn dat die BN’ers wel met hun arrogante en slijmerige gedrag. Nep mensen zijn het in een nep wereld.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Ach, we hebben het al druk genoeg met onszelf. Wist u inzake Romy:

  Verdachte (14) bekent misbruik en betrokkenheid bij dood Romy

  Woensdag werd bekend dat de jongen uit Lunteren,in de gemeente Ede, op school zat met Romy. Veel scholieren van de J.H. Donnerschool wonen in pleeggezinnen of tehuizen in De Glind met een inwonertal van zeshonderd. Het dorp staat daarom ook wel bekend als jeugddorp De Glind.

  http://www.nu.nl/binnenland/4753341/verdachte-14-bekent-misbruik-en-betrokkenheid-bij-dood-romy.html

  Van ‘Romy’ zullen we waarschijnlijk nooit zo veel horen. Als bij een goegemeente als De Glind niet lukt, wat kan dan de verwachting zijn van asielzoekers, zo mogelijk in eigen huis?

  http://www.rudolphstichting.nl/jeugddorp-de-glind

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Bij Marcel van Dam (de meest afstotelijke, weerzinwekkende ‘socialist’ die ik ken) is ook nog ruimte genoeg. Kunnen die mohammedaanse raketgeleerden meteen z’n landgoed voor ‘m opknappen.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/10/19/marcel-van-dam-pvda-zoekt-hulp-bij-opknappen-van-zijn-landgoed/

  Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   Goed idee, Tistochwat! Als beloning kunnen deze geleerden dan een poosje bij hem logeren. De ene dienst is de andere waard….toch?

   Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Ze zeggen wel dat ze met die Zielenpieten van doen hebben, maar dit is voor de bühne! Openlijk voor je mening uitkomen, kan dodelijk zijn! Ook voor de grachtengordelaliens!

  Like

 11. Ivan Chapka zegt:

  BN’ers??
  Tuig van de richel !!

  Like

 12. wouteenhoorn zegt:

  Met in huis nemen bedoelden ze ,,het huis schoonmaken voor een grijpstuiver.

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Wie ooit heeft geloofd dat een BN-er er eentje in huis zou nemen, moet zich na laten kijken. Altijd weer veel geschreeuw en weinig wol.

  Like

 14. tjonge zegt:

  deze foto gaat ook op met politici/grachtengordelaars en kaklui die asieltuig in hun buurt/straat krijgen te wonen, ook 0.000000 dus !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s