Jarenlang “vluchtelingen” als bovenburen. Logboek van een woedende huurder.

Screenshot_26

(Door: Joost Niemöller)

Na de klachten van een inwoner uit W. door extreme overlast vanwege “vluchtelingen” in de straat, kreeg ik veel reacties binnen via de sociale media met vergelijkbare verhalen. “Vluchtelingen” worden geplaatst in woonwijken met veel huurwoningen en de leefomgeving wordt onleefbaar. Iets waar de bestuurselite geen rekening mee hoeft te houden, aangezien die in dure wijken met koopwoningen leeft.

Een persoon in een flat in Naaldwijk stuurde me de klachten toe zoals deze genoteerd zijn in het logboek van de woningbouwvereniging. De klachten duren al tweeënhalf jaar en worden veroorzaak door een gezin uit Eritrea dat er pal boven woont. Niets helpt. De geluidsoverlast en de stankoverlast blijft. Ik heb een selectie gemaakt van de klachten. Zo wordt leven in het eigen huis onmogelijk gemaakt.

Deze bewoner mailde ook:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Jarenlang “vluchtelingen” als bovenburen. Logboek van een woedende huurder.

 1. leefbarbaar zegt:

  Suggestie: stuur uw burgemeester een brief en maak hem/haar persoonlijk verantwoordelijk voor het leed van de voortdurende mishandeling van de kinderen boven u.
  Ga in de gemeenteraad inspreken en vertel de slaapzakken daar hoe het is te wonen onder kabaalnegerts. Spreek ook uw gemeenteraad er op aan. Zij weten er alles van maar gaan pas iets doen als ze er in gewreven worden.
  Eis maatregelen van uw woningbouwvereniging. Vraag de fractievoorzitter van de PvdA (de hoofdschuldige) met u mee te gaan naar de woningbouwvereniging.
  Mocht dit allemaal niet helpen, dan heb ik volkomen begrip voor wat er daarna gaat doen.

  Like

 2. Japio zegt:

  Die lui horen hier niet, ze komen hier de boel verstieren. Van waar ze vandaan komen daar hadden ze niks en hier krijgen ze alles maar nog is het niet goed. En van die klote overheid en woningstichtingen hoef je al helemaal niks te verwachten. Moet je als Nederlander eens een feestje vieren waarbij er geluidsoverlast is dan zijn de rapen gaar. Dan staan binnen no time de helden van de politie voor je deur. De opdracht van de EU en daarmee van de Nederlandse overheid is, behandel die zgn vluchtelingen met andere maten als de autochtoon. Ze hebben nog nooit gehoord van het spreekwoord “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. De overlast neemt hand over hand toe en we staan erbij en kijken er naar. Het is ronduit schokkend wat er zich ontvouwd voor onze ogen. Moorden, overvallen, verkrachtingen, geweld, intimidatie enz, alles wordt bedekt met de mantel der liefde als het om die dobbernegers gaat.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Denk dat klaagster niet op PVV of FvD getemd heeft en er dus zelf voor gekozen heeft…
  Blijft dat die asielparasieten hier niet gewenst zijn!

  Like

 4. Steven zegt:

  Een BLANKE Nederlander had allang een DREIGBRIEF op zijn mat gevonden. En indien de situatie op korte termijn niet verbetert, dan volgt uitzetting.
  Nu zijn het ‘sociaal stelsel moordenaars’ en doet men .. NIETS!

  Like

 5. Roeland zegt:

  Overlast Statushouders

  Woningcorporaties krijgen doorgaans ook nog eens een pluim omdat ze het zo goed doen. Dat lees je dan later in de fabeltjeskrant die wekelijks in je deur wordt gepleurd. De lui die jaar en dag in dat soort corperaties in het “management” werken en zich noemende verhuurmakelaars of zoiets dergelijks, hebben totaal geen affiniteit met de werkelijkheid en vangen maandelijks hun centen. That’s it. Daar zijn ze ook op aangenomen .. Onze maatschappij is uitgemolken en opgedroogd; waar voorheen deuren en balies waren, vind je nu sjachrijnige arrogante types en de verwijzing het digitaal aan te melden, dan krijg je een nummertje en word je geholpen wanneer je dood bent.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Het is niet alleen een overlastprobleem, maar ook een hele grote miljeuramp!! Al dit soort volk (en het gaat om 100.000en!) heeft schijt aan het miljeu! Wij scheiden ons het leplazerus en hebben ontzag voor Moedertje Aarde etc., maar daar hebben de allahtonen schijt aan! 1000en flessen chloor, containers vet/olie/bakzooi etc etc verdwijnen dagelijks in het riool, met alle gevolgen. En Jan L. maar mooi de rekening op een presenteerblaadje gepresenteerd krijgen!! Verdomme!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  De hele flat klaagt, maar onderneemt niets. Ja, die ene bewoner dan, maar die word niet serieus genomen door de instanties. Flatbewoners; Wie zwijgt, stemt toe, volgens een wijs gezegde. Zouden alle flatbewoners actief zijn zoals die en man, dan zou het rap afgelopen zijn met die Afrikaanse familie. Ja, dan zouden die Afrikanen er uit gewerkt zijn door alle bewoners. Ook hier zou het gezegde van het varkenshok moeten gelden; zet een vreemd varken in een hok met een homogene groep varkens die al jaren bij elkaar zitten, en het vreemde varken wat zich niet wil aanpassen, zal abrupt doodgebeten gaan worden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s