“Nafris” terroriseren de buurt: burgerwacht geformeerd

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

De burgers van de stad Bozen/Bolzano in Zuid-Tirol waren het zat. Omdat overvallen door Noord-Afrikaanse, mannelijke jongeren (zgn. “Nafris”) hand over hand toenemen, sloten ze zich aaneen om in de buurt van de Pestalozzi-school in een park de wacht te houden. De veroorzaker van de moedige actie was een aanval op twee Chinese vrouwen op 3 juni.

Mitteleuropa

In de steek gelaten door een kwakkelende staatsmacht en een “tolerante” burgemeester, treden de weerbare, bezorgde burgers nu zelf tegen de vermoedelijk ongeveer 30 “Nafris” op. Deze gedroegen zich in het verleden asociaal door de bewoners met luid geschreeuw, vaak tot diep in de nacht, te terroriseren en zelfs met stenen een lokale winkel bekogelden. Bovendien speelden ze met luidsprekers vaak keiharde muziek af, waarmee ze de Duitse bewoners nachtenlang wakker hielden.

De burgemeester is niet echt blij met de burgerwacht. Men zou toch vertrouwen in de ordedienst moeten hebben en door middel van contact en nabijheid het conflictpotentieel met de “Nafris” moeten afbouwen. Renzo Caramaschi, de burgemeester van Bozen/Bolzano, spreekt zich dus indirect uit tegen de mensen die hem gekozen hebben, en voor de “Nafris, die naar Zuid-Tirol komen om het systeem uit te buiten en het volk te ondermijnen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Nafris” terroriseren de buurt: burgerwacht geformeerd

 1. Japio zegt:

  In Tirol verwacht je toch “schöne Tiroler Frauen” ipv Noord-Afrikaans tuig? Waar gaat het naartoe mensen?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Bovendien begrijp ik die “Duitse bewoners” niet helemaal…
   Zijn we nu in Zuid-Tirol of niet…?
   En dan komen er ook nog 2 Chinese vrouwen op het toneel…
   Ik verwacht gewoon Leder Hosen mit Mädel und Titen mit bier.
   Maar zeker geen Chinese vrouwen en/of Duitse burgers mit bier.

   Nafris of helemaal geen Nafris!

   Like

 2. Pietersen zegt:

  Stuur de Tiroler Holzacker Bubn met hun bijlen erop af.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Natuurlijk komt het moment dat burgers de zaken in eigen hand gaan nemen daar waar overheid het totaal laat liggen of dat nu hier de politie is die kwalijke zaken laat liggen of waar dan ook en dat zal steeds vaker voorkomen en gelijk hebben ze!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  Met andere woorden: Een gutmensch van het zuiverste water, die Caramaschi, en daarnaast -al zal dat wel paradoxaal klinken – géén man met ‘roots’ van de streek, aan zijn naam te horen:
  Want ware dat wèl het geval geweest, dan had hij geen Italiaanse, maar een Dúitse naam gehad, omdat het hier Zuid-TIROL betreft. Zoals bv. de bekende Italiaanse cineaste van de jaren ’80, Lina Wertmüller er één had.
  Alle reden voor Bolzano om bij de volgende verkiezingen niet meer op deze Italiaanse D66- variant te stemmen, maar bij voorkeur op een kandidaat van Lega Nord: Dit ís tenslotte óók nog Noord-Italië dus beter kan het al niet.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Voor zover ik weet is Bolzano in Zuid-Tirol tegen de Italiaanse grens en daar spreekt men ook Italiaans zoals de naam Bolzano ook al zegt. Dus die naam van die burgemeester kan een Oostenrijker zijn met Italiaanse roots, zoals er daar zovelen zijn. Het doet schter NIETS af aan het politiek-correcte antwoord dat hij en zijn gemeenteraad en politie heeft op al die overlast van die zgn “vluchtelingen”. Hij zal politiek wel een linkscher zijn tja en dan weet je het wel. En ik verbaas mij nog steeds hoe het toch mogelijk is dat waar ook in het westen al die zgn democraten van linkse en socialistische komaf met dezelfde woorden en akties komen als het gaat om “vluchtelingen”, “aszielzoekrs” en moslims! Het is niet alleen in de EU, maar ook in de UK, USA, Canada, Noorwegen en ga zo maar door. Er is veel meer aan de hand dan men ons – zoals ook Rutte en cs doen – wil laten geloven. Zie ook maar al die akties tegen Hongarije, Polen, Tsjechië en de geprekken van SOROS en niet te vergeten de BILDERBERGERS die op de achtergrond echt aan de touwtjes trekken en gewoon WERELDzeggenschap willen hebben, die NWO’ers dus! En wie zijn degenen die het constant hebben over fakenieuws en die het internet en de vrije meningsuiting willen in-/beperken? Juist ja, diezelfde groep mensen, die onwelgevallige berichten en kritiek in de grond willen smoren en wel klagen en mopperen en kritiek hebben op andersdenkenden, maar zelf géén enkele kritiek of op-/aanmerking kunnen verdragen laat staan accepteren.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Correctie op mijn opmerking in bovenstaand bericht. Het is schiet me te binnen precies omgekeerd: Zuid-Tirol met hoofdstad Bolzano valt onder Italië en is dus Italiaans en niet Oostenrijk….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat was in de jaren ’30 ook al zo, het VIEL en VALT inderdaad onder Italië.
    Maar dat wil niet zeggen, dat de oorspronkelijke bevolking Italiaanse roots had/heeft, laat staan het Italiaans als moedertaal! Als U het mij vraagt, zouden veel Zuid-Tirolers zich beter thuisvoelen onder Oostenrijk.

    Like

 5. Xcobra zegt:

  Dat ga je krijgen.
  OOK HIER!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Ik wil geen kritiek op het vertaalde artikel schrijven, maar de foto van de plek, zo’n mooie omgeving.
  en dan is er dit tuig, sorry “Nieuwe-Italianen” ?????, te vinden.
  Het gaat om dergelijke typen……
  Bürgerwehr wegen aggressiver „Jugendlicher“ gegründet

  ///////////
  In dezelfde plaats een maand eerder;

  “” VLUCHTELINGEN-LEED”…………
  …”nous voulons de l’argent et nous ne voulons pas aller à pied”

  **********
  WIJ WILLEN GELD EN WE WILLEN NIET LANGER TE VOET GAAN…………!

  Dat ze in “Hotel-Alpi” in
  Bolzano werden geplaatst, was niet helemaal naar hun zin.
  Sommigen van de “beklagenswaardigen” !, klagen over niet correcte behandeling en ze vragen zich ook af waar het beloofde geld blijft dat de Italiaanse Staat hen heeft toegekend.
  Ze hebben al een HELE maand niets ontvangen.
  Zouden deze ONDANKBARE Vluchtenlingen weten dat er in Italië werklozen zijn die al 4 maanden op een uitkering wachten? ?
  Of dat één van hen in uit wanhoop zelfmoord pleegde in Maart ?
  Trouwens vinden zij het normaal om te klagen dat ze een honderdtal meters moeten lopen van hun “HOTEL” naar de plaats waar zij hun maaltijd krijgen.
  HELEMAAL GRATISS UITERAARD…………….
  Bekijk de Video, maar erger je niet aan de BRUTALITEIT van deze mensen.

  BRON: http://www.imolaoggi.it/2015/05/07/protesta-dei-presunti-profughi-vogliamo-i-soldi-e-non-vogliamo-andare-a-piedi/

  Like

 7. Lucie zegt:

  Duitse bewoners?
  In Zuid-Tirol?
  Dit is Noord-Italië en daar wonen geen Duitse bewoners.Ja misschien een paar.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wel degelijk Duitstalige bewoners!! Velen die zich maar al te graag willen afscheiden van Italië!

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Ingepikt = ingelijfd na WO II door Italie.
    Of de bewoners werden gevraagd weet ik niet……………..

    Like

   • William zegt:

    Ik zou graag de situatie wat willen verduidelijken.

    Tirol was vroeger in zijn geheel een provincie van Oostenrijk (wat toen veel groter was dan tegenwoordig). Na de eerste wereldoorlog is het zuidelijke deel van deze provincie door Italië geannexeerd (=afgepakt). Het noordelijke deel hoort nog bij Oostenrijk en staat bekend als (Noord-) Tirol.
    Het zuidelijke deel is nu een regio van Italie (Trentino-Zuid-Tirol), wat weer bestaat uit de provincies Zuid-Tirol en Trentino.

    In het vroegere Oostenrijk woonden vele volken, waar onder veel etnische Duitsers, deze vormden ook een meerderheid in het huidige Zuid-Tirol. Na de annexatie door Italie, zijn deze Duitsers in Zuid-Triol blijven wonen, en tegenwoordig vormen zij nog steeds een meerderheid in deze Italiaanse provincie. Ook is er een Italiaanse minderheid. Leden van de Duitse meerderheid zien zichzelf als Duitser en spreken tot op de dag van vandaag Duits.

    Behalve de Zuid-Tirolers behoren ook de meeste Oostenrijkers en vele andere bevolkingsgroepen in andere landen tot de etnische Duitsers.

    Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh jawel, Lucie! Zie mijn comment van 20.07u.
   Daarom zijn alle plaatsnamen daar ook tweetalig: Bolzano/Bozen, Merano/ Meran, Trentino/Trente, Mendola/Mendel.
   In de jaren ’30-’40 probeerde Mussolini, alle Zuid-Tirolers te ‘assimileren’: Het Duits als voertaal werd verboden en ze moesten Italiaanse namen aannemen. Na de “Anschluss” met Oostenrijk hoopten ze op hulp van Hitler, maar die wou zijn bondgenoot Mussolini niet voor het hoofd stoten. Hij bood ze wel aan, om te emigreren naar het Derde Rijk – als kanonnenvoer, zogezegd.
   Zpek op you tube de serie “Verkaufte Heimat” maar eens op: Die gaat daarover!
   Zelf ben ik als kind twee maal met mijn ouders daar geweest: De muziekkapellen bij feesten en begrafenissen waren wel degelijk Duits qua stijl, niet Italiaans.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Lucie
   Ben er een aantal keren geweest.
   Je kunt ze niet meer beledigen dan ze voor Italianen uitmaken.

   Like

 8. tjonge zegt:

  tjezus, ook al dat mooie oostenrijk verneukt !!!!!

  Like

 9. Duchesne zegt:

  ….enkele honderden meters van het hotel naar waar ze hun eten krijgen…lijkt me dat de oplossing al tussen de regels staat.

  Like

 10. Prince Casio zegt:

  De overname van Zuidtirol door Italie was een geschenk van Hitler aan Mussolini als beloning voor samenwerking. Intussen worden de zuidtirolers met uitsterven bedreigd. Omdat het officieel in Italie ligt zijn veel Italianen naar Meran en Bozen verhuisd. Deze steden voelen niet meer als Zuidtirol maar als een soort van Napels. Italiaans neemt steeds meer de overhand. Inmiddels is ook daar de crisis hard toegeslagen waardoor vele fabrieken verwaarsloosd zijn achtergelaten. Als je nog wat van het mooie Zuidtirol wilt zien, ga dan maar gauw, vooral oost vanaf Brixen richting de schilderachtig mooie Dolomieten. Laat je vooral niet wijsmaken dat Italiaans daar de lingua fracto moet zijn en sla Meran en Bozen maar over.

  Like

  • Prince Casio zegt:

   Herstel: het uiteenvallen van het Austro-Hongaarse rijk en de eerste wereldoorlog zijn een van de ware redenen. Excuses.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik wou maar zeggen: In de jaren ’30 viel Zuid Tirol allang onder het Italië van Mussolini. Hitler mag dan onnoemelijk veel op zijn kerfstok hebben, maar een Duitstalig gebied wegschenken….Nooit!
    Iets anders was het, dat hij het Mussolini niet zomaar weer af durfde nemen. Ook al liet hij er in ’43 of zo wèl de SS binnen marcheren.

    Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  De eerste plannen zijn hier al gemaakt om naar Hongarije te verhuizen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s