Beieren: CSU treedt op tegen scholieren die tegen “vluchtelingen” zijn

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

In Beieren wordt van de kant van de CSU (!) tegen scholieren opgetreden die van mening zijn dat er al teveel “vluchtelingen” in Duitsland zijn.

Mitteleuropa

Het achtergrondverhaal: Barbara Stamm (CSU) vroeg in een onderbouwgroep van een Beierse school: “Zijn er teveel of te weinig vluchtelingen in Beieren?” Het door haar gewenste antwoord – wie had dat anders verwacht – het tweede zijn. Echter ging slechts 10% van de kinderen hiermee akkoord. De andere 90% antwoordde dat er al teveel vluchtelingen in Beieren zouden zijn, en laten daarmee vooral een fenomeen zien: Het is heel natuurlijk wanneer men opkomt tegen vreemde overheersing. Scholieren zijn, vooral op jonge leeftijd, vaak nog politiek in stabiel en onkundig, en beslissen met gezond boerenverstand en zuiver buikgevoel. Niet voor niets bestaat de oude bekende spreuk: “Dronkenlappen en kinderen spreken de waarheid”.

Barbara Stamm vond de scholieren echter te conservatief en te rechts, zodat ze concrete maatregelen tegen het kinderverstand wil nemen. Met in totaal 58 vertegenwoordigers uit de samenleving en de politiek wil ze een manifest opstellen “hoe men zich in deze tijd van Pegida-marsen, openlijke vreemdelingenhaat en rechts-populistische verkiezingswinnaars in de buurlanden correct gedraagt.” De officiële titel van het manifest luidt: “Houding telt!” Bij de kinderen wil men blijkbaar hun houding uitdrijven.

Wat zijn ook een paar terreuraanslagen, verkrachtingen en vreemde overheersing tegenover een handvol scholieren die een andere mening hebben dan de heersende politici?

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Beieren: CSU treedt op tegen scholieren die tegen “vluchtelingen” zijn

 1. Edjan zegt:

  Noord-Korea achterna.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  Kinderen hebben de toekomst, is duidelijk dat als steeds meer mensen uit andere landen worden binnen gehaald de toekomst van deze kinderen en andere kinderen in Europa geen toekomst meer hebben , niet op de manier wat ze tot nu toe gewend zijn,maar ja de waarheid zeggen daar houdt de linkse kliek niet van

  Like

 3. Japio zegt:

  Zijn er nog leerlingen die nog niet gehersenspoeld zijn? Denken die nog zelf na? Het is een grove schande overheid.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  CDU heeft haar doorgedraaide Merkel, CSU haar doorgedraaide Stamm. Ergo is de hele Duitse christen-democratie doorgedraaid.
  Bij ons trouwens ook: Het valt niet te bevatten, dat een Buma de PVV blijft uitsluiten, terwijl nu uit de perikelen met die halvegare Klaver tóch weer blijkt, dat-ie anderzijds ergens wel een strenger immigratiebeleid wil!
  Zijn die christen-democraten misschien massaal hun identiteit kwijt?!

  Geliked door 1 persoon

  • Henk.V zegt:

   Jazeker, Theresa! Over de hele linie zijn de meeste gevestigde christelijke kerkgenootschappen en -partijen in de loop der jaren verlinkst.. Alleen de zwaar dogmatische kerken zijn nog niet alle aangestoken.
   Het oorspronkelijke christelijke denken is stelselmatig in een linkse dwangbuis geperst.
   En we weten het zo langzamerhand wel: wie verlinkst is in het denken wordt een gemakklelijke prooi voor linkse, politiek correcte manipulators. Het huidige linkse geachtegoed is tot een vorm van geestesziekte verworden., dank zij het voorbereidende, alles ontwrichtende werk van de Frankforter Schule, dat in de eind jaren zestig op onze westerse maatschappij werd losgelaten…
   Politieke correctheid heeft zich ontwikkeld tot een wereldse vorm van religie, dictatoriaal ingesteld en volstrekt intolerant tegen ieder die realiteitszin verkiest boven schadelijke vormen van dagdromerij.
   Er is geen greintje gezond verstand meer over in die hoek en dus ook niet meer in de zogenaamde christelijke partijen die hun christelijke inspiratie hebben ingeruild voor links gedweep..

   Like

  • JanKlaassen zegt:

   @Theresa,
   Ooit gedacht dat 95% van de gristenheid denkt dat de gehele wereld hun zogenaamde naaste is en ze zoveel mogelijk van die parasieten naar DE + NL willen halen omdat ze zielig zijn?? Het begint erop te lijken dat de hele gristelijke politieke top ziende blind is en horende doof gemaakt omdat ze van hun GOD zijn afgedwaald. Het begint op een straf te lijken van boven voor de hele westerse wereld.

   Like

 5. Mary zegt:

  Het fijne van mensen van deze leeftijd is dat ze moeilijk van standpunt te veranderen zijn en in dit geval moesten ze daar ook maar halsstarrig bij blijven!!!!

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Ik denk dat de Duitsers door hun leiders minderwaardig worden bevonden tov de miljoenen gelukszoekers die het land teistert. Straks wordt de bevolking nog opgeroepen om in dwangarbeiders kampen een heropvoeding te krijgen a la Pol Pot methode in Cambodja.
  Het fascisme met wortel en tak uitroeien is toch het stokpaardje van de CDU,CSU en SPD ? Nu bezondigd de overheidskliek zichzelf aan fascisme.
  Hoogste tijd voor Neurenberg II.

  Like

 7. IkBenHet zegt:

  Zeker in Beieren kunnen ze toch, geheel traditioneel, weer besluiten tot het oprichten van heropvoedingskampen… Wie niet horen wil, moet maar voelen. De ovens kunnen later alsnog gebouwd worden. Die tekeningen zullen nog wel ergens rondslingeren 😉

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Als je het hedendaagse straatbeeld in de Duitse steden bekijkt met grote groepen hangende migranten op de pleinen en hoeken van straten kun je moeilijk met droge ogen beweren dat het er nog niet genoeg zijn.

  Like

 9. tjonge zegt:

  even nog een tandje bijzetten dacht Barbara Stamm na haar vraag want deze kinderen zijn blijkbaar nog niet voldoende geïndoctrineerd….

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Politiekcorrecte linksige censuur, buitensluiting en moraalclaiming kweekt uiteindelijk rechts electoraat. Het kan even duren maar de werkelijkheid komt uiteindelijk uit en leidt tot politieke afrekening in geval van moedwillige misleiding. Zeker iemand van het CSU zou uit eigen overleveringen moeten weten dat waar het licht schijnt, de duisternis vliedt. Laten we maar hopen dat er in de tussentijd als gevolg van door velen ongevraagde culturele verrijking geen aanslag en kostencumulering plaatsvindt

  Like

 11. Cathja zegt:

  Geef kinderen vooral de gelegenheid om zich uit te spreken. Als zij vinden dat er teveel vluchtelingen in Beieren zijn, dan zou dit reden voor de politiek moeten zijn om na te denken. Kinderen zijn puur, en zeggen vaak de waarheid.
  Hiermee bedoel ik niet de moslimkinderen, die zowat met haat en nijd ter wereld komen, en vijandschap jegens niet-moslims met de paplepel wordt ingegeven.

  Like

 12. Marian zegt:

  In Beieren brengen sommige nog de Hitler groet. Die zijn wel erg ver van het padje.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Bedankt webmaster, eindelijk erkenning.

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Dat hele gedoe van de CSU omtrent de scholieren die eerlijk de waarheid zeggen over hun afkeer van “vluchtelingen is me uit het hart gegrepen! Recent geleden durfden nog een stel van die huichelachtige linkse onderzoekers te beweren dat door de Brexit ineens alle Europeanen pro-EU waren geworden hoewel ze maar een kleine 10.000 mensen hiervan ondervroegen! Het idee dat die akelige EU opeens populairder kan zijn is gewoon een prul-gedachte omdat vooral in Oost-Europa de EU-haat steeds weerzinwekkender wordt met de opgedrongen immigratie en als daar landen gaan uitstappen dan is het hopelijk zeker met de EU gedaan!
  De CSU lijkt zich zelfs te gedragen aan aanleiding van het land van OZ waarin het meisje Dorothy Gale in deze sprookjeswereld belandde. Haar oom Henry en tante Emmy geloofden dit echter niet en zij wilden haar naar een kliniek sturen die geleid werd door een zekere dokter Worley en hoofdzuster Wilson in de hoop dat zij Dorothy konden genezen! Deze twee “dokters” (ze hadden de leermeesters van de nazi-arts Jozef Mengele uit Auschwitz geweest kunnen zijn!) bleken echter levensgevaarlijke psychopaten te wezen die “gestoorde” kinderen met fantasieën met een breinwasmachine wilden gaan hersenspoelen en puur alleen maar uit eigenbelang, gelijk aan de CSU! De natuur leek zich echter te wreken op deze misdadige praktijk daar het door een hevig onweer werd vernietigd en eens zal ook het gehate linkse EU-bestuur en de islam van binnen of van buiten worden vernietigd en wat mij betreft door de hamer van Thor, de dondergod!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s