CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON

 1. Cathja zegt:

  Eigenlijk zouden alle moslims die zich streng houden aan de regels voor de ramadan een rijverbod moeten krijgen tijdens de uren dat ze niet mogen eten. Het lijkt op dit moment wel een excuus te worden als moslims ernstige ongelukken veroorzaken omdat ze ‘nuchter’ zijn!
  Mevrouw Annemarie van Gaal en haar man zijn de laatst bekende slachtoffers van vier hysterische moslim-wijven, die dit echtpaar hebben aangereden, en daarna hardop durfden te schreeuwen ‘dat zij ook slachtoffers zijn’! Je moet het gore lef maar hebben!
  De houding en uitspraken van de politie richting mevrouw Van Gaal en haar man vereist in deze kwestie nader onderzoek, plus een berisping aan het adres van de agenten! Insinuaties mogen niet gemaakt worden richting moslims, maar dan ook niet naar mevrouw Van Gaal en haar man!
  Hun scooter was beslist NIET opgevoerd!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Aanrader ! Bild laat voor 24 uur een Reportage zien, die iedereen moet kijken
  die aan de Joden/Pallestijn geschiedenis interreseert is ! aanrader !

  Geliked door 1 persoon

 3. jackholland zegt:

  Waarom doen wij of islam een normale religie is terwijl wij allen het geloof van de maya s en azteken (mensenoffers) als compleet achterlijk beschouwen.

  Wat is het verschil? Stel dat we maya s of azteken als gastarbeiders hadden binnengehaald en deze mensen net zo gepamperd hadden als onze turken en marokkanen hadden we dan begrip moeten hebben voor de geloofsgewoonte om mensen te offeren?

  We moeten deze islamitische shit die nu over ons heen komt gewoon bestrijden door het gewoon benoemen van de achterlijkheden die het met zich meebrengt.

  Als ji als bijvoorbeeld suikerpatient zo stom bent om voor een denkbeeldig vriendje genaamd allah heel je bloedsuikerspiegel te ontregelen dan hebben wij daar geen begrip voor en dan betaal jezelf maar de kosten om na de ramadan alles weer op peil te krijgen.

  Als jij per se voor je denkbeeldige vriendje allah een hoofddoek wil dragen en daarom geen baan krijgt dan zoek je het maar uit met een uitkering.

  Als jij perse voor je denkbeeldige vriendje allah tijdens je werk wil gaan bidden dan donder je maar op met je onzin.

  waarom moet ik moslims serieus nemen en als normaal intelligent beschouwen ? als ze met droge ogen beweren dat volgens mo de duivel snachts in je neus slaapt en in je oren pist.
  Als ze met droge ogen beweren dat toen mootje werd geboren er een licht uit de vagijn van zijn moeder scheen die hele kastelen in het licht zette .
  Als ze met droge ogen beweren dat ramadan is om te voelen hoe mensen zich voelen die geen eten hebben om zich vervolgens s nachts vol te vreten wat hebben die hongelijdende mensen daar aan? Geef dan gewoon geld en vreet op normale tijden.
  Als ze met droge ogen eisen dat dochtertje van 10 jaar in aparte ruimte moet omkleden anders zien andere jongetjes haar haar en is ze een lusrtobject
  Alls ze met droge ogen beweren dat islam vrede is .

  Kortom moslims sporen gewoon niet ,

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  “Ik zou zelf ook niet graag geopereerd worden door een chirurg die aan het vasten is.”
  Aldus van Gaal.
  Ik zeg:Koekie van eigen deeg.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  500 m i l j a r d heeft deze islamONZIN ons al gekost!! We schijnen weer in economiese hoogtijdagen te leven, maar nergens is geld voor. Ieder dubbeltje moet tig keer omgedraaid worden. Verdomme, waar gaan al onze centen wel niet naar toe? Nou die belanden allemaal in het OetkerungsInfuus!! Want ohwee als “De Verrijking” gaat morren!! Schijtbang is dat Zooitje op Het Binnenhof voor ze!!

  Like

 6. Peacepipe zegt:

  Door wie wordt op basis van welke criteria bepaald of een levensovertuiging de status van “Godsdienst” krijgt? Zeker gezien de al decennia gaande ontkerkeling in Nederland zou het erkennen van een “godsdienst” aan strenge eisen gebonden moeten zijn. Als eerste zou het verlaten van een “godsdienst” zonder enig gevolg gewaarborgd moeten zijn. Bij de Islam is dit niet het geval. Zij (er)kennen vrijheid van “godsdienst” alléén als het in hun voordeel werkt.

  Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, New York 10 december 1948:
  Artikel 4
  Niemand zal in slavernij of horigheid gehouden worden. Slavernij en slavenhandel in iedere vorm zijn verboden.

  Bij de Islam is duidelijk sprake van horigheid, maar daar letten we maar even niet op. Dan wordt het zo moeilijk. Ook landen waarvan de paspoorthouders hun Nationaliteit niet mogen opgeven maken zich hieraan schuldig.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s