Duits rumoer om film over antisemitisme in Europa

 

 (Door: Wierd Duk)

Het Duitse massablad Bild heeft een omstreden documentaire over antisemitisme in Europa online gezet. Eerder weigerde de Frans-Duitse cultuur-zender Arte de film uit te zenden. 

ARTE wil docu over Jodenhaat niet uitzenden. BILD zet de docu online. Het is verbijsterend. De waanzin is terug: www.bild.de

De documentaire Auserwählt und Ausgegrenzt – Der Hass auf Juden in Europa (‘Uitgekozen en afgegrensd, de haat tegen Joden in Europa’)  is nog tot middernacht op de website van Bild te zien.

Volgens Arte-zenderdirecteur Alain Le Diberder wijkt de documentaire,  die met publiek geld en in opdracht van de omroep werd gemaakt, ‘te zeer af van het afgesproken concept’. De film zou zich te veel concentreren op de situatie in het Midden Oosten en te weinig op die in Europese landen.

Lees verder>>>
(“Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Duits rumoer om film over antisemitisme in Europa

 1. Petra DeBoer zegt:

  Ik heb deze film vandaag gezien en het is schrikbarend wat er zoal voorbij komt. Vooral alle geld wat naar de Palestijnen gaat (lees Hamas), gestort door de EU, Duitsland, Amerika en vele NGO’s is tenenkrommend. Dat evangelische kerken in Duitsland daar ook aan mee doen is ronduit schokkend. De walgelijke Jodenhaat, begaan door linkse, rechtse en andere partijen word in deze film zeer duidelijk.

  Geliked door 2 people

  • Sabeltant zegt:

   Met het door het westen gegeven geld worden er in Europa instellingen gefinancierd die enkel bestaan om de Jodenhaat aan wakkeren.
   Dat extreem rechts en moslims Joden haten is bekend.

   Maar dan die zichzelf op de borst kloppende linkse kliek.

   De hele linkse kliek zou het liefst zien dat Israël zou ophouden te bestaan.
   Dezelfde linkse kliek die er prat op gaan dat ze tegen fascisme zijn.
   Dezelfde linkse kliek die zo snel met “nooit meer 40-45” komt.
   De linkse kliek die Wilders met Hitler vergelijkt.

   Die linkse kliek, die via allerlei achterdeurtjes antisemitisme voedt en verkondigt.

   De huichelaars!

   En daarom mocht de film niet uitgezonden worden.
   Het was te confronterend voor links als ze er achter zouden komen dat een aanzienlijk deel van de Jodenhaat gewetenloos door links gefinancierd wordt.

   Geliked door 1 persoon

 2. Baksteen zegt:

  Alles wat ik nooit hoor of zie in onze media met de npo voorop wordt in deze film getoond en behandeld, in een woord geweldig! Wat erg dat het er maar tot 12 uur vannacht op staat.
  Heb goede hoop dat het op youtube oid komt te staan. Hulde aan Bild.

  Geliked door 2 people

 3. tjonge zegt:

  als de jodenhaat nou het enige is wat de eu importeert dan had ik er nog vrede mee, maar dat islamkankergezwel haat gewoon alles wat niet islam is…

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Quote:

   “als de Jodenhaat nou het enige is wat de eu importeert dan had ik er nog vrede mee”

   Hoe bedoelt u dit?

   Webmaster

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat Joden niet met rust gelaten kunnen worden en geen leven meer hebben hier, daar kan tjonge mee leven.
    Maar die mossels, dat is pas erg.
    Dat is wat er staat.

    Like

   • tjonge zegt:

    ik maak er geen geheim van beste bron dat joden/israel mij niet interesseren, ik heb niets tegen ze maar ben ook geen speciale fan zoals velen hier.
    het enige wat mij WEL interesseert is elke cultuur/bevolkingsgroep die anti nederland/nederlandse cultuur/blanken zijn.
    .
    dus kort gezegd het tuig wat onze maatschappij probeert te ontwrichten.
    .
    hoop dat dit antwoord u kan bekoren ?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, niet echt. Ik begrijp niet waarom de link gelegd wordt naar de Joden eigenlijk.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @tjonge: Ik snap in deze wel, wat je ermee wilt uitdrukken. Maar misschien helpt het, als je je realiseert, dat Israël ècht de enige democratie van het Midden-Oosten is?
    Dat sluit naadloos aan bij het feit, dat zij en wij aan dezelfde kant staan ten opzichte van dat moslimtuig en geeft het de zin er aan om bewust hún kant te blijven kiezen.
    De Joden hebben zich, door eeuwenlang verblijf in Europa de normen van de verlichting eigen gemaakt en de moslims níet, weet je nog?
    Dat lijkt me een meer dan geldige reden. Verafgoding op emotionele gronden hoeft dat niet te zijn, daar heb jij gelijk in: Daar doe ik zelf ook niet aan.

    Like

   • tjonge zegt:

    @ bron,
    ¨ Ik begrijp niet waarom de link gelegd wordt naar de Joden eigenlijk¨
    .
    ehhh, antisemitisme is toch een jodendingetje, of heb ik dat nu fout ?
    .
    .
    @theresa,
    ¨De Joden hebben zich, door eeuwenlang verblijf in Europa de normen van de verlichting eigen gemaakt en de moslims níet, weet je nog?
    Dat lijkt me een meer dan geldige reden¨
    .
    die verlichting hebben alle nationaliteiten in europa meegekregen, voor mij dus niet echt een geldige reden om alleen joden een speciale status te geven.
    daarbij komt ook nog eens dat het sterft van de mentaal gestoorde joden die zo fout zijn als ik weet niet wat, asscher, cohen, soros en nog vele, vele anderen waar ik even de namen niet meer van weet.
    nee, pro jood/israel ben ik niet en word ik nooit, nogmaals, voor de stresskikkers hier, ben ook geen anti jood.

    Like

  • Sabeltant zegt:

   Tjonge… lees dit nog eens over… wat zeg je nu?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @tjonge: Ik heb het dan ook niet over het geven van een aparte status aan de Joden: Op dát punt ben ik het nou juist met je ééns.
   Ik zeg alleen maar: Trek de juiste grens door de staat Israel te steunen, als zijnde de enige westers-georiënteerde democratíe. Dán zit je goed. De Jóden hoef je inderdaad niet op een voetstuk te zetten, net zo min als wie of wat dan ook, trouwens.

   Like

   • tjonge zegt:

    thersa, ook israel boeit me totaal niks, de strijd van israel tegen het midden oosten/islam is mij bekend, alles wat midden oosten en afrika is wil ik niets van weten !
    al gooien duizend moabs op dat hele midden oosten incl israel, dan lig ik er geen seconde wakker van.
    het enige wat mij boeit is hoe we in nederland/europa/het westen van die verderfelijke islam af komen, andermans ¨vetes¨ boeien me echt niet, we hebben hier genoeg aan ons zelf zou ik zo zeggen wat betreft islam.

    Like

 4. Marlies zegt:

  Ik had al weinig vertrouwen in de mensheid – deze film heeft het laatste restje volledig weggevaagd. Onbeschrijfelijk. Onbeschrijfelijk, omdat WIJ de financiers zijn. Ik zit nog met een brok in mijn keel.

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Vanuit de geest van dubbele binding in islam is dit best te begrijpen, zoals het antisemitisme bedreven door links als de politieke neefjes van de nationale variant van het socialisme dat de eerste buitenlandse Kanselier van Duitsland leverde te begrijpen valt. Daarnaast zien we voortdurend hetzelfde dezelfde uitgangspunt: Bevraag de ideologie nooit, want anders….

  Een blik op de schizofrenie binnen islam:

  Ex Muslims reveal the strange paradox of the Muslim mind

  Geliked door 1 persoon

 6. Bernard Cremer zegt:

  @tjonge: Heel raar dat u het niks kan schelen ( “lig er geen seconde wakker van ” )dat het hele Midden Oosten platgebombardeerd wordt, met “moabs” ..
  Dan komt er dus ook geen olie en gas meer vandaan… en er is dan genocide gepleegd, op zowel Arabieren, Joden, Koerden etc. En al die duizenden miljarden aan onroerend goed van de al Sabachs (Koeweit ) , de al Thanis (Katar) , de Saoedis.. Goed, dat hun eigen oorlogsvluchtelingen dan de dans zijn ontsnapt, niet in de puissant rijke Arabische staten zijn ingeburgerd, maar veilig in de EU wonen…
  Iets meer nuance zou dus wel verhelderend kunnen werken, lijkt me…
  En, nee hoor, in NL / de EU komen we nooit meer af van de Islam. De invoering van de Sharia gaat sluipend, vanuit bepaalde stadsdelen in een aantal West-Europese steden. En , weet u nog, ene Aboe Dja Dja, toenmalig voorzitter vd AEL, Arabisch Europese Liga, mocht, in een monoloog, bij Pauw & Witteman (VARA) even komen aankondigen, dat Holland ( en de rest van NL dan ? ) tegen 2060 de Sharia heeft ipv de Grondwet…Dus: genoeg werk aan de winkel voor u…. , want :
  “andermans vetes ” worden ook hier allang uitgedragen.
  Daar laat die Duits/Franse TV Documentaire nou juist wat van zien. Al hebben ze daarin nog lang niet alles kunnen opnemen: de demo in Den Haag b.v. met het spandoek: “”Hamas , Hamas, Joden aan het gas”, waar ook een voorman van de SP meeliep… Of: die TV clip van VARA “kunstenaar” , S. van de Pavert in DWDD , in oktober 2016, waarin hij B. Nethanyahu laat zeggen , “zoveel mogelijk ‘Palestijns Arabische ‘ kinderen te laten doden… Nou, wachten we maar even, wat deze meneer de kunstenaar in dat VARA programma zal brengen over de IS, die volgens de Unicef, doelgericht kinderen ( Arabische moslims) doodt in Mosul.
  Wellicht heet het dan bij vd Pavert en de VARA: “Das haben wir nicht gewusst”, ach so was..
  vooral niet verder kijken dan de ‘grens’ met Duitsland.. en geen FAZ, der Spiegel, die Zeit, die NZZ, die SZ lezen of naar ARD, ZDF, WDR, NDR, VRT, ARTE kijken…
  Overigens : moslim worden gaat binnen een uurtje, zag op NL TV, dat iemand 5 zinnen in het Arabisch na moest zeggen, handtekening op kantoor vd Imam, en klaar is kees..
  Kwantiteit tegen kwaliteit he, tegen de overmacht (kwantiteit kunt u niet op)…
  Wil iemand joods worden, dan moet ie er voor studeren, dus daar is geen gevaar. Bovendien doen rabbijnen niet aan actieve bekering….

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  De ‘tolerante’ socialisten laten hun antisemitisch gezicht weerzien: lesbo’s gaan tegen joden tekeer Israëlische homovlag unerwünscht und deshalb auch Juden

  Chicago ‘Dyke March’ Bans Jewish Pride Flags: ‘They Made People Feel Unsafe’

  Dyke March organizers removed participants waving Jewish Pride flags because they were ‘triggering’

  ….
  http://www.haaretz.com/us-news/1.797650

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: De onderdrukte antisemitisme-documentaire vanuit historisch perspectief | E.J. Bron

 9. Jan zegt:

  Besluit Duitse trein te noemen naar Anne Frank is definitief

  Een woordvoerder van de Deutsche Bahn bevestigt aan NRC dat het vernoemen van een hogesnelheidstrein naar Anne Frank definitief is en een heel bewuste beslissing was.

  In enkele Duitse media was afgelopen dagen de vraag opgeworpen of die naamgeving niet ongepast is, omdat Anne Frank in 1944 per trein gedeporteerd is naar het concentratiekamp Auschwitz en daarna naar Bergen-Belsen, waar ze in 1945 stierf.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/30/besluit-duitse-trein-te-noemen-naar-anne-frank-is-definitief-13751076-a1579223

  Duidelijk plaat beton voor de kop.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s