Knettergekke Jesse Klaver eiste dat Nederland 25.000 Afrikaanse ‘asielzoekers’ EXTRA zou opvangen

Screenshot_40

(Door: Michael van der Galien)

Jesse Klaver heeft er alles aan gedaan om de gesprekken te laten mislukken. En dat is gelukt. Jesse, bedankt!

In De Telegraaf van vandaag een heldere uitleg over de mislukte formatiegesprekken tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks. Het meest opzienbarende aan het relaas van Wouter de Winther is dat het volstrekt helder is dat GroenLinks, niet de VVD of zelfs maar het CDA, de gesprekken bewust in het honderd heeft laten lopen. Iedere keer dat de onderhandelaars dachten dat een akkoord erin zat gooide Jesse Klaver een nieuwe eis op tafel. Hij ging steeds verder, eiste steeds meer toezeggingen, en brak uiteindelijk de gesprekken maar helemaal af. Ondertussen bleven Mark Rutte, Sybrand Buma en zelfs Alexander Pechtold verbaasd achter.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Knettergekke Jesse Klaver eiste dat Nederland 25.000 Afrikaanse ‘asielzoekers’ EXTRA zou opvangen

  • paulzwueste zegt:

   Als je die kop van die Klaver op de foto ziet, zie je toch ontzettend duidelijk dat het ’n smerige mocro is, met ’n verborgen opdracht.
   Daarom was de gluiperd ook zo voor Obama.
   Nou, daar zijn we mooi mee, de wedergeboorte van Obama is in Nederland opgestaan.
   Godzijdank dat de smeerlap zichzelf heeft opgeblazen, want schurk Rutte wilde hem zo graag in het kabinet hebben, alles om maar Premiertje te kunnen spelen…
   Wat ’n smerige landverrader is rat Rutte toch, ideale combinatie Klaver en Rutte.
   Nederland zou binnen het jaar zodanig beschadigt zijn dat het ’n eeuw zou kosten om het land weer op te bouwen…

   Zou me niks verbazen dat hij straks voor de vierde maal op rij door het stomme volk gekozen wordt!

   Like

 1. Japio zegt:

  Die klaver is werkelijk knettergek met z’n 25000 extra vluchtelingen uit Afrika. De Turkije deal wees hij in eerste instantie af gewoon omdat hij in de verste verte niet wist wat dat inhield. En dat secreet moet mee regeren in ons land? Hij heeft niet alleen de looks van een marokkaan maar ook het iq. Het is werkelijk een NSBer die jesse klaver.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Naar mijn mening is het een kloon van ’n zaadje van Obama dat hij nog in z’n broekzak had zitten toen die ’n keer in Marokko op bezoek was.

   Like

 2. dirkroelofs zegt:

  Klaver? GL wordt bruin rechts.

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Blijft alleen de vraag over of elastieke Rutte diezelfde 25000 ”asielzoekers” niet binnen laat komen.
  Naar mijn bescheiden mening een meervoud daarvan.

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Kan je nagaan hij schat ons land net zo groot in als zijn eigen ego. Hij zal terug naar school moeten en leren hoeveel groter Afrika is boven Nederland en sommige mensen een hoger iq hebben dan hij of zijn Afrikaanse vrienden.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Jesse Klaver is gewoon een schijtlaars.
  Want waar had meneer gedacht zijn ministers en staatssecretarissen vandaan te halen?
  De meeste leden zijn het predicaat milieu actievoerder nauwelijks ontgroeid.

  Nee, handig gespeeld knulletje. Je heb je kans voorbij laten gaan.
  En trouwens, wat moeten we in godsnaam met extra 25.000 van die analfabete parasieten?

  Ga maar lekker met je zonnepaneeltjes spelen in de oppositie.

  Geliked door 1 persoon

 6. Claudia M. zegt:

  Wie gaat dat betalen, zoete lieve Gerritje, wie gaat dat betalen zoete lieve meid…

  Echt stapelgek, laten we eerst de al aanwezige sujetten maar eens onder handen nemen, o.a. uitleggen dat wij hier stoepen hebben om op te wandelen en dat fietspaden voor de fietsen zijn.

  Dat hinderlijk in de weg lopen en ook blijven lopen, niet helpt bij enig begrip van fietser, die gewoon van huis naar werk of vice versa wil en daarbij buiten dit hinderend gedrag ook niet bepaald zit te wachten op de nodige seksueel getinte opmerkingen. (Blagen van GVD max. 15 jaar, ik had hun moeder kunnen zijn!!!)

  Gaaf land hoor Rutte! Ik geniet iedere dag weer… Enfin binnenkort komt er invalidenwagentje, deze is uit gefietst, ik heb er geen zin an straks ook nog van mijn fiets afgetrokken te worden, omdat de heren van mening zijn dat ik maar vrouw ben en respect dien te tonen…

  Dan nog even off topic; http://www.geennieuws.com/2017/06/hongaars-parlement-keurt-wet-verbieden-van-ngos-goed/

  Hier moeten wij nu ook naartoe!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Het allersterkste vind ik nog, dat die jonge/dolle hond (vul maar in) nog maar kort geleden serieus overwoog om een gooi te doen naar het premierschap!
  Nou, dan had je voor hetzelfde geld overal in Nederland de dijken kunnen doorsteken: Exit Nederland.
  Op twee verschillende manieren, maar met hetzelfde eindresultaat.
  Het is nóu al rampzalig, maar als je het allersterkste doemscenario wilt hebben…….

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Gezond verstand ontbreek totaal bij deze linkse randdebiel en ook bij al die idioten die op deze cultuurvernietigers gestemd hebben !!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Het Klaverjessen, vroeger “Klaverjassen”, is echt over………

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zou me niks verbazen als dit duivelsjong er over enige tijd de brui aan geeft en verdwijnt.
   Om plaats te maken voor de zoveelste nieuwe klootzak-GL-leider.
   Weten we nog wat voor ’n smerige klootzakken dat waren?
   Horen we ook helemaal niks meer van. Tuig van de richel…

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  De met goede wil oplosbare invasie van economische vluchteling is voor de luchtfietsers van Groenlinks onoplosbaar. Want er moeten 25000 extra hand op houders bij. Niet eenmaal maar elk jaar. Dat we elkaar hierover goed begrijpen. Daar tegenover staat dat het gefingeerde probleem met CO2 emissies wel aangepakt zou kunnen worden met ontelbare miljarden Euro’s zolang die Euro nog blijft bestaan. Nederland opzadelen met een kosten post die in de miljarden loopt de komende 30 jaar met als eindresultaat een nauwelijks meetbaar getal rondom een gefingeerd probleem met CO2 en de vermeende opwarming van de aarde die maar niet wil komen. Dit op je in laten werken laat je in verbijstering achter.

  Like

  • Elisah zegt:

   Hij is vergeten dat iedere extra 25000 mensen, ook voor veel extra CO2 uitstoot gaan zorgen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    En dan hebben we het nog niet gehad over datgene wat ze elke dag vervuilen.
    Dat begint ’s morgens vroeg, als ze de smerige troep die ze de vorige dag gevreten hebben lanceren.
    Dat gaat dan de hele dag door tot ze ’s avonds, voor ze gaan slapen nog even snel wat vrouwen verkrachten en daarna nog bij hun eigen soort wat wijven bezwangeren…

    Like

 11. Mirjam zegt:

  Ik denk dat Jesse Klaver ook niet echt van plan was om mee te regeren. Zijn positie in de Tweede Kamer als fractievoorzitter van GL is voldoende voor hem en wordt heel goed betaald. Het mee regeren vergt andere en hogere verantwoording, kennis en kunde en hij kan goed ‘Obama’- bluffen en ‘popster’ spelen, acteren zit in zijn bloed, maar dat is iets te hoog gegrepen voor hem en angst om te falen en zijn ‘gezicht’ te verliezen, is een risico dat hij niet wil nemen. Nu kan hij nog de sunnyboy spelen en staan zijn ‘fans’ nog achter hem, ook omdat hij de schijn wil hoog houden dat hij uit ‘principe’ geweigerd heeft om mee te gaan in de onderhandelingen over de vluchtelingen deal, zodat hij de indruk wekt dat hij niet van de GL-visie afwijkt en die hooghoudt. Zijn achterban onderstreept dit, voor de helft in ieder geval, en hij is tevreden, maar zij ook.

  Hij was al vanaf het begin niet van plan mee te regeren, vandaar ook die ‘absurd’ hoge eisen wat betreft de klimaat- en vluchtelingen thema’s. Hij wist dat de andere partijen hier niet mee akkoord zouden gaan. En zo zou hij ook geen gezichtsverlies behoeven te lijden als het niet doorging, wat nu het geval is. Hij had beter acteur kunnen worden, want het theater zit in zijn bloed.
  De grote partijen zouden teveel overhand hebben gehad in de te vormen coalitie en als hij mee had gedaan, was hij toch maar een ‘meelopertje’ geweest dat getolereerd en niet volledig geaccepteerd zou worden. Hij heeft zijn hachje gered en kan nu weer achterover leunen zonder het schaamrood op zijn kaken te hebben, want bijna iedereen heeft begrip voor zijn GL-visie, maar vinden het grotendeels jammer omdat hun eigen ‘snode’ plannen nu geen doorgang vinden en ze opnieuw op zoek moeten naar andere bij-groepjes/partijen. Achteroverleunend vertelt hij nu iedereen, dat ze niet kunnen beweren dat hij het niet heeft geprobeerd, maar dat het niet is gelukt. Voor de duidelijkheid verteld hij er maar niet bij dat hij diegene is die daarover het meeste verheugd is.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je hebt helemaal gelijk Mirjam.
   Het grote gevaar bestaat er nu vervolgens in dat het nieuwe kabinet, wat ’n samenraapsel zal zijn van te veel partijen, op een goed moment zal worden opgeblazen, en dat Klaver in die tussentijd nog eens wat extra verwachtingen voor zijn idealistische achterban zal scheppen, zodat de meute zich bij nieuwe verkiezingen massaal in de armen van de nagemaakte Obama zal storten.
   Het kan zijn dat hij zich dan wéér uit ’n ministerpost zal proberen te draaien… want Klaver wil alléén als President regeren.
   Dat zal hij natuurlijk NOOIT halen.
   Ben en blijf benieuwd…

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja Paul, Klaver blijft in zijn rol, want hij heeft een droomvisie van zichzelf gemaakt en hij moet gewoon eraan vast blijven houden, want zou hij dit niet doen, dan valt het hele beeld dat anderen, maar vooral hijzelf, van zich heeft, uit elkaar. En dan zien de mensen die op hem gestemd hebben, hoe fake hij en zijn ‘idealen’ nu eigenlijk zijn.
    Hij rijkt gewoon zo hoog met zijn ‘wensen’ en ‘idealen’, omdat ze dan voor normale mensen in normale omstandigheden, nooit haalbaar zullen zijn. En dat plaatst hem en GL op een voetstuk, waar anderen hem niet kunnen bereiken of raken en vrijwaart hem ervan dit ooit te hoeven doen. The impossible dream.

    Totdat de luchtballon doorgeprikt wordt en dat zal eens gebeuren. En dan is het finito voor hem als ‘shownummer’. Want niet kan leven van gebakken lucht en de realiteit komt dan gewoon om het hoekje kijken. Ontnuchterd zullen zijn aanhangers dan ook zien, dat hij een gewoon mens is met de wensen om beroemd te worden en te worden aanbeden door anderen. Zo in de trant van: kijk mij eens, van niets naar de top, en het is me gelukt! De ontnuchtering zal groot zijn als dit gebeurt en hij zal zichzelf proberen te redden, door dit alles keihard te ontkennen, met nog meer idealistisch gezwets en in zijn eigen fantasieën te blijven geloven. Hij zal voordoen alsof hij president wil worden, want dat hoort een leider van een partij te doen – verantwoordelijkheid nemen, niet bang zijn en de uitdaging aangaan, moed en vastberadenheid tonen – maar in werkelijkheid weet hij dat hij dit alles niet aankan of waarmaken, daarvoor heeft hij de knowhow niet, ondanks dat hij het ego er wel voor heeft. Hij staat, voor zijn gevoel, constant op een podium en moet zijn act doen. ‘If you can see me now’ – de mannelijke versie dan wel. The ‘show’ must go on.

    Like

 12. wim zegt:

  Gaat Rutte nu ook Jesse Klaver voor altijd uitsluiten? Te onbetrouwbaar.

  Like

 13. Oeps48 zegt:

  Toen Yasser Feras het onderste uit de kan wilde hebben, kreeg hij het deksel op zijn neus !!!
  De ware aard van Groen – Links is de uitverkoop van Nederland aan de moslim

  https://ejbron.files.wordpress.com/2017/03/screenshot_148.png?w=498&h=309

  https://ejbron.files.wordpress.com/2017/03/screenshot_95.png?w=517&h=311

  Like

 14. Klippie 72 zegt:

  Door de uitspraak van Wilders, minder, minder, willen ze met hem niet meer aan tafel zitten.
  Maken ze nu ook die harde opstelling om met Yasser niet meer te willen samen werken.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Klippie 72 zegt:
   13 juni 2017 om 20:00

   Door de uitspraak van Wilders, minder, minder, willen ze met hem niet meer aan tafel zitten………………………………………

   De onderhandelingen zijn stuk gelopen op Klavers, ik wil meer, meer, meer Marokkanen.
   Je mag niet zeggen dat je minder Marokkanen wilt, maar dus ook niet dat je meer Marokkanen wilt, dan lig je eruit.
   Ik vind dan ook dat klaver ook voor het gerecht gesleept moet worden voor zijn meer, meer, meer Marokkanen. (cynisch))

   Like

 15. Baksteen zegt:

  Soros vond het blijkbaar toch niet goed…….
  Jongens, wat een goed nieuws dat die gek geen ja heeft gezegd.

  Like

 16. ReaGluurder zegt:

  25.000 meer of minder, maakt geen ruk meer uit! Het is al te laat! Alleen met geweld is de afbraak van Het Land van Onze Voorouders nog te redden! Het wachten is op het Klootjesvolk dat nu nog in hun loungemeubilair hangt, alsof dit altijd zo blijft! Pas als de Pislam zich laat gelden op het platteland, wordt men daar wakker!

  Like

 17. Mary zegt:

  Maar dat is met dat “ras” immer zo eisen, eisen en nog eens eisen. Als Yasser Feras zo graag tussen zijn Marokkaanse “familie” wenst te vertoeven zou ik zeggen naar de zandbak en nooit meer terug, wij willen ze onder geen beding hier!!!.

  Like

 18. Pietersen zegt:

  25.000 ? Geloof ik niets van. Waarschijnlijk wordt 250.000 bedoeld.

  Like

 19. Ellie Hamelink zegt:

  Ben geschrokken van zoveel commentaar op Jesse Klaver. Is de enige integere politicus die meedoet met de formatie.

  Like

 20. daiyu-ninja zegt:

  Ellie Hamelink zegt:
  15 juni 2017 om 17:55

  Ben geschrokken van zoveel commentaar op Jesse Klaver. Is de enige integere politicus die meedoet met de formatie.

  Hoe kunt u een man die de Nederlandse cultuur en identiteit kapot wenst, integer noemen?????????????
  Hoe kunt u een man die ons wil uitleveren aan de gewelddadige islam, integer noemen??????????

  Voelt u zich wel goed?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s