SHARIA WETGEVING IN DE UK

Screenshot_37

De Engelse krant Mailonline meldt het vreselijke nieuws: “De politie heeft 2 mannen opgepakt op vermoeden van raciale haat nadat er een online video verscheen waarop een man een koran verbrandde. De SHARIA Law (islamitische) wetgeving begint nu echt los te komen in Engeland, wat dat betreft is een Brexit wel goed. Houd die idiote wetgeving lekker daar.

Al met al is het een hele opluchting. De Britse politie wordt gefeliciteerd en wij zijn haar ontzettend dankbaar dat het echte tuig nu eindelijk van de straat is en in de gevangenis, voordat er nog meer onschuldige korans worden verbrand. Zeker na alle doden die er zijn geweest door alle aanslagen in Engeland (22 stuks in Manchester en zeven in Londen) door idioten die door dat boek zijn geïnspireerd.

Lees verder>>>
(h/t E. van B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op SHARIA WETGEVING IN DE UK

 1. Hier is m.i. géén sprake van raciale haat. Hooguit van religieuze haat en dan is er ook nog het recht op de vrije mening en eventuele recht op koranverbranding. Dus al met al is er m.i. geen sprake van een strafbaar feit.

  Geliked door 3 people

 2. Marian zegt:

  Met je eens Wim.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Ik zou die Koran verbranders feliciteren voor hun moed en doorzicht .Want in heel dat boek staat alles wat haaks staat op onze beschaving. De enige plaats voor die Koran brochure is de mesthoop of brandstapel

  Like

 4. Republikein zegt:

  Tijd gaat snel, gebruik hem wel.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  De politie zei onder meer tegen der Spiegel dat het niet om een terroristische aanslag gaat.
  Dat denk ik ook niet.
  http://nos.nl/artikel/2177980-gewonden-bij-schietpartij-station-munchen.html

  Like

 6. kampersrene zegt:

  We hebben dringend een nieuwe Paus nodig ene die zijn geloof verdedigd

  Like

 7. Elisah zegt:

  Als het zijn eigen boek is, waarom zou het dan niet mogen verbranden?

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  ‘ Een vermoeden van raciale haat’ nou meer dan een vermoeden zal ’t ook niet worden omdat mohammedemonemn nog altijd geen ras zijn, zeer tot verdriet van en ondanks alle inspanningen ter zake uit brede(vooral linkse) kring met de muzelbrotherhood voorop vanzelfsprekend wil dat stukje Orwellian doublethink om de fopreligie van de wrede als ras gedefinieerd te krijgen maar niet van de grond komen. Het zou zo mooi kunnen zijn omdat de slachtofferkaart dan nog veel effectiever dan al het geval is gespeeld zou kunnen worden, iedere kritische kanttekening bij of opmerking over de woestijnische religie der eeuwige barbarij, zou dan simpelweg racisme zijn en als zodanig lekker makkelijk te vervolgen met de volle kracht van de wet. Zou het smerige plannetje niet van de grond komen doordat het te zwaar is van de vele haat en racisme van mohammerdse zijde, ’t zou zomaar kunnen. Toch? Ik merk dat ik op deze warme dag weer voortvarend radicaliseer, n.m.m. dient al dat kamelenbeffersvolk gedeporteerd te worden naar de herkomstlanden en om de open wond (de herkomstlanden dus) te cauteriseren dienen deze landen nauwgezet nucleair gebombardeerd te worden men kijke niet op een paar megaton meer of minder; genocide, tja maar wat is erger genocide door ons op eenbarbaarse tyfusbende of genocide door hun op ons. ik weet wel naar welke kant de balans doorslaat bij die afweging, het is vast wel onethisch om genocide te plegen maar is het niet minstens zo onethisch om dezulken gelaten te ondergaan met deze laatste overweging in de hand weten we meteen precies waar onze overheid Nl. Zowel als bruzzel in ethisch opzicht staan de vuile habbezakkers vinden het best om ons te laten uitroeien, vergeet en vergeef dat nimmer! Zelfs voor mij als niet religieus persoon is het zonneklaar dat de ware heerser van zo niet de ganse aardkloot dan toch zeker van Europa geen ander is dan de duistere heer op zijn zwarte troon.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Aldus oppervlakkige nieuwsgaring.

  Like

 10. Steven zegt:

  Dan zal die koran verbrander vast wel onthoofd worden door de Britse politie neem ik aan…

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Er moeten veel meer koran’s verbrand worden!
  Verderfelijk boek dat “Mein Kampf” van ome Adolf doet verbleken.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  De Britse politie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Landverraders !!

  Like

 13. Marian zegt:

  Die koran zou op heel veel verschillende plekken tegelijkertijd in de fik gestoken moeten worden als protest tegen menselijke en dierlijke wreedheden.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Alle boeken mag je van mij verbranden, niet het origineel.

  Like

 15. Marian zegt:

  He, bestaat er een origineel? Een iman kon mij vanavond geen antwoordt geven wie de koran had geschreven dat bleek te complex te zijn en wilde mij dit wel laten zien. Liever maar niet dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s