Subsidie voor gescheiden gymmen

Screenshot_39

DEN HAAG – De gemeente Den Haag ondersteunt gescheiden gymlessen bij de Islamitische basisschool Yunus Emre. Tot die conclusie komt de PVV nadat de partij ontdekte dat de onderwijsinstelling zelfs 2,5 keer zoveel subsidiegeld krijgt voor een schoolsportcoördinator als aangevraagd.

In totaal gaat het om 14.707 euro, genoeg voor tien uur per week, terwijl de aanvraag uitging van 5.882 euro (vier uur per week). Deze gediplomeerde gymjuf of –meester is verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van het sportaanbod tijdens en na schooltijd.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Subsidie voor gescheiden gymmen

 1. Marian zegt:

  Totaal van de pot gerukt.

  Like

 2. Gimmen de moslims in jurk aan en met kopvod op ? Volgens mij mogen ze helemaal niet gimmen………..staat in de Koran………….. ze zullen wel weer liegen en bedriegen om wat geld binnen te harken. Hoe ziet trouwens een moslim gimleraar/lerares er uit ??? Iemand een idee……

  Like

 3. en tien uur per week GIM????????????????????hier vallen ze al door de mand…………..

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Apartheid creëren lijkt op Afrika vroeger. Scheiden bij zwart en wit, lijkt er verdacht veel op

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Gelukkig gaat het over gescheiden gymmen. Voor je het weet wordt je zwanger bij niet gescheiden zwemmen. Wat een onzin dat nog betaald wordt ook.

  Like

 6. Cleo zegt:

  Dit gebeurt ook al voor ‘gescheiden zwemmen voor mannen en vrouwen’; geen wonder dat er op de rijksbegroting steeds maar tekorten ontstaan, met de voortwoekerende islamitische jihad die alles en iedereen naar haar hand wil zetten!

  Laat de autochtone kinderen hun zwemlessen maar lekker zelf ophoesten (vroeger was dit niet het geval), geef de kinderen met een zgn. ‘taalachterstand’ maar recht op DUBBELE plaatsing in peuterspeelzalen in contrast met de autochtone peuters, etc.
  Wie wordt er anno 2017 het meest gediscrimineerd in Nederland?!
  Met dank aan Prutte en zijn linkse policor vriendjes…

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Subsidie voor gescheiden gymmen op een islamitische school ? Ik geloof dat ik gek wordt van woede !

  Like

 8. Japio zegt:

  En ze gaan maar door met belastinggeld door de plee spoelen. En de mensen die het keihard nodig hebben worden genegeerd en in de steek gelaten. De situatie hier in Nederland wordt onderhand diep en dieptriest. Wanneer wordt de Nederlander is wakker uit die multiculti slaap? Wanneer gaat die hopeloze links liberale landgenoot is de socialistische oogjes openen? Wat zou er nou moeten gebeuren om dat linkse geteisem op andere gedachten te brengen? Ik ben bang dat “links zijn” net als aids een chronische ziekte is die bij geen of onjuiste behandeling erg dodelijk is.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Amsterdam is natuurlijk een stad die allang niet meer onder het gezag van den Haag zou staan maar als ik eens bekijk wat er allemaal in Den Haag wordt uitgebroed, goedgekeurd, toegejuicht en met instemming begroet, en dit alles om de islam te ondersteunen, dan haal ik toch weer opgelucht adem…
  Ik dacht even dat de boven ons gestelden geen autoriteit meer bezaten…
  Maar er is helemaal niets aan de hand hoor.
  In Amsterdam wordt gewoon datgene gedaan wat In Den Haag wordt uitgedacht en betaald natuurlijk.
  En dat alles onder het mom dat we zo nodig belasting zouden moeten betalen om er geen zooitje van te maken in Nederland.
  Vandaar ook dat er in Rotterdam een Marokkaanse burgemeester moest komen…
  Nee, het is me nu helemáál duidelijk.
  We kunnen gerust gaan slapen.
  De overheid waakt over ons en beschermt ons aan alle kanten…

  Like

 10. Flo zegt:

  Geweldige actie van de ambtenaar ,die daar zijn goedkeuring aan heeft gegeven,als hij zo begaan is met de gymnastiek ,moeten ze hem dit uit eigen zak laten betalen, denk dat hij plots terug krabbelt,
  Al de ambtenaren zo aanpakken bij geldverspilling van de burgers,wat denken die klunzen,dat we het zo van de bomen kunnen plukken, media en ambtenaren gek wordt je van die debielen .

  Like

 11. Jan zegt:

  Ben ik voor, zolang zij de woestijn gebruiken

  Like

 12. Hendrik zegt:

  En er is geen geld voor bejaardenzorg. Moslimparasieten zijn schijnbaar belangrijker.
  Eruit met die invasieve islam!

  Like

 13. dirkroelofs zegt:

  Er gebeuren wel heel vreemde dingen in Den Haag.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Het zullen de Haagse onderkruipers wel weer zijn !! De islamhielen likkende gemeenteraad, die stad moet onder Rijkstoezicht geplaatst worden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s