VIER ZAKKENWASSERS . . .

Screenshot_35

(Door: “Driek”)

Zie die vier wereldleiders daar eens lopen met de handen in hun broekzakken. Het lijkt wel alsof ze geneeskundige hulp nodig hebben. Zakkenwassers zijn het. Neen, lezer, dat komt niet meer goed. En zojuist lees ik in één onzer Socialistische Couranten dat de hervatte gesprekken tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks op niets zijn uitgelopen. Welnu, ik ben daar zeer tevreden over, want stel je nu toch eens voor dat die vier gannefen ons land gaan besturen. Neen, spitse lezer van “E.J. Bron”, die snode lieden braken hun bijeenkomst af en riepen dat de combinatie niet mogelijk is.

Afgelopen week was het viertal door Tjeenk Willink weer bij elkaar gezet, nadat eerdere coalitieonderhandelingen met GroenLinks waren mislukt en D66 ook de optie met de ChristenUnie van tafel had geveegd. Edoch, mijn inziens ligt de oplossing voor de hand. De PVV samen met VVD en die meneer Buma van het CDA. En laat alsjeblieft die Alexander Pechtold in vrede rusten.

Maar nee hoor, ze blijven maar door emmeren. Er werd geprobeerd om via ‘informele’ gesprekken de draad van de eerdere onderhandelingen met GroenLinks op te pakken. Maar nadat ook maandag weer de hele dag was overlegd op het Catshuis, bleek dat het niet mocht baten. Het viertal kon op het onderwerp migratie nog altijd geen overeenstemming vinden, hetzelfde dossier waarop de onderhandelingen enkele weken terug ook stuk waren gelopen. „Ik betreur dat buitengewoon”, aldus Tjeenk Willink.

Lezer, ik betreur het buitengewoon dat Geert Wilders nog steeds wordt buitengesloten. Ik ben daar zeer verontwaardigd over en vind het meer dan schandalig.

Desalniettemin wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op VIER ZAKKENWASSERS . . .

 1. de vergroting der moordkans op de niet-islamitische hoogleraren en wethouders (conform de Koran-inhoud) is al 30 jaar gaande en die willen deze 4 gewoon voortzetten

  Geliked door 1 persoon

 2. dutchess43 zegt:

  Precies beste Driek, ik deel uw mening. Zakkenwassers zijn het, en de 2 grootsten zijn pechdrol en snotneus klavertje. Met een grote schop onder hun reet de Noordzee in. Het blijkt dus dat deze partijen het woord democratie niet kennen, de tweede grootste partij van een land moet mee kunnen regeren.

  Like

 3. Oeps48 zegt:

  Zijn die vier zakkenwassers wereldleiders ??? Vier slappe lullen zul je bedoelen !!!
  Die vier landverraders, met topsalarissen lopen met hun harrewar over hun “hogere belangen” wel onze belastingcenten te verkwanselen. Wat een zooitje !!! Het is de hoogste tijd, dat die bedriegers met hun cordon sanitaire oppleuren !!!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Vier “WERELD-LEIDERS”………?

  Ik kom de naam Geert Wilders in buitenlandse media meer tegen dan die van die 4 bij elkaar.

  Geliked door 4 people

 5. Ze kunnen beter alle vier een krantenwijk nemen voor hun socialistische kranten. Dan doen ze wat nuttigs deze NSBers !

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  We weten allemaal wat er nu moet gebeuren,
  al wil dit Machtsblok er nog steeds niet aan…
  men dient met Wilders in gesprek te gaan
  wég met ’t gekonkel en de afgesloten deuren !
  .
  maar ja, wie heeft de heldenmoed dit aan te durven ?
  want Geert blijkt altijd nog die vent met ruggengraat,
  die trots aan ’t hoofd van eigen troepen staat…
  die pakt de lapzwansen met verve bij de lurven !
  .
  wij zijn benieuwd wat Tjeenk hiervan gaat brouwen
  met al die dwarse schapen in dat hok…
  wie weet blijkt trots bij hem óók nog de stok
  die zijn gebonden handen alsnog helpt ontvouwen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Wel leuk dat het de onderkoning van Beatrix ook niet lukte
  Laat ze nog maar eens naar de stembus gaan.
  Dan heeft de VVD geen Turkijevoordeel en verliezen ze nog eens pakweg 10 zetels.
  OK een beetje wensdenken dat die zetels dan naar Wilders en Baudet gaan met nog wat andere..

  Geliked door 1 persoon

 8. Johan zegt:

  Beste Driek, ten eerste dank en u ook een gezegende dag zal moeilijk zijn zeker gezien de heersende politieke correctheid in dit land.
  Kan mij geheel vinden in uw ingezonden brief.

  Like

 9. Jos van Gogh zegt:

  kunnen we de nummers 2 van de kieslijsten eens laten praten.
  als de nummers 1 domme uitspraken hebben gedaan met dit resultaat ; er moeten toch ook intelligente mensen tussen zitten

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Dat die vier clown musicals met de handen in hun zakken lopen bewijst dat hun zakken nog leeg zijn De poging om ze te vullen zijn mislukt

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Dit is wel geen datingsite maar ik wil u feliciteren met uw 73ste verjaardag, ik hoop dat u dit leest, ik heb dit onthouden omdat ik morgen 14 juni jarig ben, groetjes Golden Girl

   Like

   • kampersrene zegt:

    Dat is de verrassing van mijn leven .Hoe wist mijn favoriete Golden Girl dat ik gisteren jarig was ? Uiteraard ook mijn gelukwensen voor uw verjaardag …14 juni …is ook de verjaardag van mijn kleindochter ! drie en zeventig jaar !! op die leeftijd heb je feitelijk meer behoefte aan steunbetuigingen dan aan felicitaties met al die asielers op de achtergrong

    Like

   • kampersrene zegt:

    Mijne nikkel iis gevallen ik had mijn verjaardagdatum ergens in een reactie geschreven , maar totaal vergeten (begin dementie ?) Ik hoop maar, dat mijn geestelijke degradatie nooit het gehalte zal krijgen zoals vele Nederlanders dat ik zou stemmen voor “groen links !

    Like

  • Golden Girl zegt:

   leuk dat u het heeft gezien mijn felicitatie, aardig dat de webmaster het heeft geplaatst
   u had idd geschreven dat u 13 juni 73 zou worden, ik heb geprobeerd u op internet te vinden maar dat is niet gelukt, groetjes Yvonne of nickname Golden Girl

   Like

 11. john zegt:

  Het ziet er naar uit dat ze het gelgisch reccord (meer dan 500 dagen) nog gaan breken als ze denken de PVV eruit te kunnen sluiten. Rutte schijnt niet te gegrijpen dat hij de kiezing verloren heeft.

  Like

 12. semper fi zegt:

  Pechthold is niet blij,wij moeten een vuist maken met deze coalitie tegen de populisten!!
  zijn die tiefesgroenen en D66 verraders geen populisten ??
  De pvv wordt uitgesloten ,dat is strafbaar????
  Mem wringt zich in alle bochten om maar geen rechts in de regering te krijgen!De zultkoppen in frankrijk kozen macron om le pen maar geen meerderheid te geven,nou stem dan helemaal niet!!DROMO,S
  Nogmaals overbevolking is ook vervuiling en dan willen die groenen alles voor het milieu doen,ja men verraad zelfs menig ouder die krom lagen voor hun luxe enz!
  Schande voor de ouderen onder ons die onze welvaart gaven,zij hebben er voor gebuffeld!
  Kijk vooral op de Fb site van jesse klaver,dan zie je de reacties van menig studentje die op onze kosten leven,en met een nat poesje die klaver aanbidden!
  Ergernis alom,en waar blijven de 1,3 miljoen burgers die pvv stemden?/
  Stille tocht maar?/
  Zo de kou is eerst uit de lucht maar welke zooi komt nu praten met die tjeenkhomo??
  KOTSSSSSS

  Like

 13. D. G. Neree zegt:

  Dus Tjeenk Willink dacht: “als ik aan het paard trek dat eerder al dood was verklaard, misschien dat er nu beweging in zit”, om er na rukken en sjorren achter te komen dat het beest inderdaad kassie wijlen is.

  Geef die minkukels een schop onder de kont waar ze een week niet van kunnen zitten. Gekonkel, gemiespel en gedraai.

  Deze mensen zijn, door de PVV bij voorbaat uit te sluiten, niet alleen verantwoordelijk voor de politieke impasse, maar voor het kreupel maken van de democratie.

  Het is het partijensysteem dat dit als zijn natuurlijke eindpunt heeft. Stagnatie. Niet alleen in NL maar in alle landen met een “representerende” particratie. We moeten snel naar een directe democratie, want dit is de dood in de pot.

  En maak van die 4 Jan Klaassens weer wat ze behoren te zijn: ambtenaren, ouderlingen, veilingmeesters en bakfietsvaders. Wegwezen met die charlatans!

  Geliked door 2 people

 14. Astrid zegt:

  4 kogels wellicht een oplossing? Dat zijn namelijk geen volksvertegenwoordigers, maar volksverlakkers.

  Geliked door 1 persoon

 15. joga zegt:

  En Geert Wilders werd ONTERECHT door Rutte, Buma en Pechtold steeds maar weer bestempeld als wegloper, terwijl Klaver wel graag mocht terugkomen. Inderdaad zakkenwassers zijn het letterlijk en figuurlijk. Nederland wordt eens wakker bij de verkiezingen.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Volledig met u eens @Driek! Het is schandalig dat politici zélf uitmaken met wie ze willen samenwerken, en wie ze ongegeneerd uitsluiten. Zelfs als dit de op één na grootste partij van ons land betreft!
  Ik ben ook verheugd dat GL niet meer meedoet. Hoe het verder moet? Wel, als ze de PVV blijven uitsluiten, is het beter om nieuwe verkiezingen uit te schrijven.
  Maar dan wél stemmen met de stemcomputer! Ook al is Plasterk mordicus tegen. Er zijn veel teveel onregelmatigheden gevonden na 15 maart j.l.

  Like

  • JanKlaassen zegt:

   Volgens mij maken ze helemaal niets zelf uit, het zijn smerige nsb-trekpoppen (soort van zetbazen) van de alcoholistische rat in Brussel & de Bilderbergers. Het is het grootst mogelijke landverraad wat er momenteel plaats vindt!!!
   Brussel bepaald wat hier in Nedrigland gebeurd!!!

   Like

 17. Charles zegt:

  En dat noemt zich “Democraten”, behalve groen links dan (voormalig communistische partij) en sluiten de 2e keuze van het volk uit!!!

  Like

 18. Beschouwer zegt:

  Fijn dat de onderhandelingen mislukt zijn. Geen klimaatsprookjesdictatuur met ongebreidelde massa-immigratie.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Vier nationale rampen bij elkaar !!

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Nou, heer Driek, laat dat ‘gezegende’ maar zitten. We zijn reddeloos verloren.
  Een ‘formatie’ die stuk loopt op het onderwerp ‘migratie’. Het is toch gewoon niet te geloven.

  Al dat zinloze gezwets over mohammedaanse ‘vluchtelingen’ die hierheen moeten komen!
  Dat zou !#@#$%^%$#$%^& helemaal geen gespreksonderwerp moeten zijn!
  Ik moet alsmaar denken aan die smerige opmerking van Rutte over dat Wilders ‘weggelopen’ zou zijn en dat hij ‘geen verantwoordelijkheid wilde nemen’.
  VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN IS ERVOOR ZORGEN DAT HET JE EIGEN (BEJAARDE) BEVOLKING AAN NIETS ONTBREEKT EN DAT JE STOPT MET HET VULLEN VAN JE EIGEN ZAKKEN!

  Geliked door 3 people

 21. Golden Girl zegt:

  ik vind het stel schoften om Wilders buiten te sluiten, en handen in de zakken vind ik zo onbeschoft, staat hufterig, maar dat zijn ze ook

  Geliked door 2 people

 22. Republikein zegt:

  Geen woord niet waar, het is inderdaad tinnef van het ergste soort.
  Ze beseffen het echter niet, blinde vlek en dooie hoek.
  Nederland, ontwaak nou eens!
  We worden vreselijk in de maling genomen.

  Geliked door 1 persoon

 23. Ivan Chapka zegt:

  Volgens mij lopen die 4 minkukels gewoon te handballen !!!

  Like

 24. Roeland zegt:

  90 zitten dagen kletsen en niets voor elkaar gekregen. Terwijl iedereen met een beetje gezond verstand dit natuurlijk allang had zien aankomen. Die VVD is zijn geloofwaardigheid nu helemaal kwijt. Het CDA ; dan denken we aan een boerin in Brussel , ook weg.
  GL? Wilde met “liberalen” regeren, mislukt. D66? Zit ook geen verstand , weten totaal niet wat ze willen.
  Ik blijf pleiten voor nieuwe verkiezingen met dan hopelijk veel zetels, dus een meerderheid, voor de echt Nederlandse partijen te weten PVV en FVD.

  Like

 25. Roeland zegt:

  90 dagen zitten kletsen….

  Like

 26. Terex zegt:

  De 4 grootste kneuzen van Nederland op dit moment. Wat een stelletje lafbekken zeg. Nieuwe verkiezingen en voor eens en voor altijd afrekenen met dit soort kut volk.

  Like

 27. Kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk is de gedroomde combinatie onmogelijk met een communistische (ergo extreme) partij als club-klaver of zo men wil factie-feraz valt niet te werken. Nochtans bemerk ik dat de televisie nog bijna onafgebroken reclame maakt voor klaver blijkbaar moet dat rampkabinet er komen. Extremisten als de klaverijnen nou OK dan ferazis kunnen hooguit samen met de andere hardlinkse clubs PvdA en SP dus enpeggold die lamzak kunnen ze er dan misschien ook wel een beetje tussen frutten, je moet er niet aan denken. Die ademloze bewondering van het jonge vrouwvolk voor e krulharige Neder-pol pot is ook zo iets raars zien ze dan niet dat deze in en in enge gozer een ordinaire loverboy is neen dat zien ze niet want grenzeloos naïef, tja op die scholen leren ze alleen links is goed rechts is fouten denk er vooral niet zelf over na wij vertellen je wat je moet denken eigen inbreng is ongewenst en gaat je punten kosten. Niemand studeert af zonder zich volledig te conformeren.

  Like

 28. Jean zegt:

  Wat is bezig? Smeerlapperij.
  4 hufters liggen even onderling hun wensjes voor werkelijkheid te realiseren waarbij ze ± 16.000.000 burgers in de ellende drammen omdat een marokkaan graag zijn zinnetje wil krijgen.
  DEMOCRATIE wil zeggen dat de politiekers er zijn om de wil van het volk te respecteren en te realiseren en nooit andersom dus rutte & co oprotten, laat Geert Wilders maar snel in dat torentje plaatsnemen zodat hij kan doen wat de meerderheid van de Nederlanders willen nl. veiligheid en leefbaarheid, dat zal nooit werkelijkheid worden als de grenzen maar open blijven staan.
  Dubbele nationaliteit verbieden en islam verbieden en de aanhangers van die smeerlapperij het land uit flikkeren is “de redding voor echte Democratie” en uiteraard Nederland omvormen tot Republiek.

  Like

 29. Leo zegt:

  Mooi plaatje.
  De handen diep in de zakken , de ECHTE “V.O.C. mentaliteit !!!!!

  Moooaaahhhhh, de stakkers. !

  Like

 30. bigljohn zegt:

  Vier zakkenwassers ? Ze hebben alle vier een bijbaantje gevonden als zakkenwasser in een homo bordeel. Voor het geval de formatie mocht mislukken, en dat gebeurt, en nieuwe verkiezingen volgen, hebben die vier schuinsmarcheerders toch nog enige financiele ruimte !

  https://www.startpagina.nl/v/taal/vraag/448794/woord-zakkenwasser

  Like

 31. D. G. Neree zegt:

  De sukkels. Door de PVV uit te sluiten hebben ze een spaak in hun eigen regeringsdeelname gestoken en NL lam gelegd
  En ze hebben zo vaak geroepen “nooit met de PVV”, dat ze het zichzelf onmogelijk gemaakt hebben om nog normale gesprekken met Wilders te voeren. Het lijken gvd wel kleuters.

  En ze zijn nog steeds als de dood, want als ze eenmaal over hun schaduw heenspringen en met de PVV om de tafel gaan zitten, dan heeft Wilders alle troeven in handen. Als hij het goed speelt valt er goud voor hem te behalen. Maar daar zullen ze waarschijnlijk nooit aan gaan beginnen, dus blijft het land in een impasse.

  Hierdoor gaat trouwens GroenLinks de PvdA achterna in de vrije val en dat is een positief punt.

  Like

 32. wouteenhoorn zegt:

  Ach ik denk dat we nog vreemd gaan opkijken als er een kabinetje is. De PvdA en de SP maken een goede kans. Onzin????? Wacht maar af. Ze doen dan wel aan zelfdoding Dus??

  Geliked door 1 persoon

 33. Peacepipe zegt:

  Er wordt door de “politiek correcte elite” dag in, dag uit gestreden tegen de uitsluiting van mensen MET EEN MIGRATIE ACHTERGROND!
  Die zelfde “POLITIEK CORRECTE ELITE” maakt zich dag in, dag uit schuldig aan uitsluiting van mensen ZONDER EEN MIGRATIE ACHTERGROND!

  Like

 34. Fred zegt:

  Geweldig stuk, Driek.
  Alleen zijn het niet alleen zakkenwassers maar hypocriete zakkenwassers.
  Want als je telkens weer verkondigt dat er niemand uitgesloten mag worden en je doet dat wèl met de tweede partij van het land, de PVV, dan verdien je de term hypocriete zakkenwasser met lof.
  Deze volksverlakkers zijn nog erger dan Rost van Tonningen en Mussert bij elkaar.
  Maar wie verlost ons van dit zootje?
  Wie?
  En die loopjongen van Beatrix is ook geen knip voor zijn neus waard.
  Beatrix ja, want die WA is een snotneus die er niet toe doet.
  Die is alleen maar populair vanwege zijn Argentijnse “xxx”.

  Geliked door 1 persoon

 35. Marian zegt:

  Hoe hebben ze in hemelsnaam zo’n oud fossiel van stal kunnen halen als die Tjeenk Willink? Die man is niet om aan te horen, je valt hierbij in slaap.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s