“WEG MET ONS!” . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op “WEG MET ONS!” . . .

 1. Theresa Geissler zegt:

  In z’n sop laten gaarkoken, dat klavertje vier!

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  Ik denk dat veel onnozele huppeldoosjes deze halve Marokkaan hebben gekozen, ze vonden hem leuk om te zien, niet denkend aan hun toekomst,hij is net zoals Trudeau van Canada,die wordt ook helemaal opgewonden van meer,meer en nog meer asieleisers binnen te halen

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Dat klopt, @ Golden Girl. Veel jonge meisjes hebben op hem gestemd vanwege zijn uiterlijk. Van politiek hebben ze geen kaas gegeten, en het interesseert de meesten ook helemaal niet.
   Goed dat Klaver niet mee gaat regeren. Het zou een ramp zijn voor NL. Hij is een echte doordrammer!

   Geliked door 1 persoon

   • Marian zegt:

    Die zelfde jonge meisjes zijn ook heel gevaarlijk bezig op de facebook van Denk.Waar ze Jesse niet de schuld geven maar de VVD en CDA omdat die niet zo ruimhartig zijn en waar ze zich voor Geert Wilders verontschuldigen dat Nederland zo’n iets vreselijks heeft voortgebracht. Je niet verbazen als er vandaag of morgen weer meisjes verdwenen zijn.

    Like

 3. Japio zegt:

  Kwa uiterlijk zou dat stuk nageboorte wel passen in een nieuw kabinet. Ze hebben allemaal onbetrouwbare en huichelachtige ponums die vazallen van de islam.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Moet z`n moslim-strijdkreet er niet bij?
  Het is eigenlijk maar goed dat de onderhandelingen mislukt zijn.
  Op zo`n kabinet zit niemand te wachten…
  Misschien is het tevens hun verdiende loon
  voor het uitsluiten van de PVV.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Het motorblok heeft op gepaste wijze wraak genomen op deze oliedomme man.
  Dacht hij nou werkelijk dat je met een leuk snoetje een vlotte babbel en een half mbo diploma tegen een stel doorgewinterde academici op kunt?
  Zelfs zijn eigen partij kotst hem nu uit.

  Ik zie ‘m nog met een rugby bal gooien tijdens de verkiezingen, man wat had deze kerel nog een energie over, tenminste dat moesten wij denken.
  Hij wordt nu door een zijdeur afgevoerd.
  Tabee meneer Feras, u bent gewogen en te licht bevonden.

  En dat voor 25.000 analfabete parasieten uit Afrika.
  Man je bent niet lekker!
  Laat je maar eens lekker onder handen nemen door wat GL-zweefteefjes die weten wel hoe je van een teleurstelling iets positiefs kunt maken.
  Dan ben je over een week of vier weer helemaal de oude Jesse.
  En wat is er nou nog mooier dan God van je eigen partij te zijn?

  Geliked door 1 persoon

 6. ReaGluurder zegt:

  Rotterdam, Utrecht, Gouda, Groningen, Den Haag, Hoogezand-Sappemeer, Delft, Ede, Breda, Veendam, Assen, Schiedam, Zaandam…. Ja waar niet, overal zit ‘HET’ en het kankert verder!! 500 M I L J A R D heeft ONS dit al gekost!! Yasser Klaver wil NL nog veder slopen, STFU!!

  Geliked door 1 persoon

 7. renato zegt:

  Wat een pleuriskop die haakneus. Het uiterlijk bevestigt wel weer hoe het er onder zijn schedeldak aan toe gaat. Natuurlijk is dit een vrij basaal en weinig rationeel, doch kokhalzende reflex, maar ik kan er niet omheen. De ontstane woede en onmacht mijnerzijds, wegens zijn doelbewust destructief gevoerde agenda, kan en wil ik niet onderdrukken. De houding, de opstelling, de arrogantie en de bijna onschuldig naïeve doortraptheid van dit sujet loopt, zoals bijna in alle soortgelijke gevallen, parallel met de gezichtsuitdrukking. Zoek eens een foto van Il Duce op….

  Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  En dan dit….

  Geliked door 2 people

 9. Witte raaf zegt:

  Dàààgggg Jesse Klaver Dàààgggg Groen Links

  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/06/joj-513501/

  Klik in het stuk even “de Volkskrant” aan en lees de ingezonden stukken van boze groe-linksers!

  Like

 10. biebie zegt:

  Deze Fransman heeft het juiste antwoord (1.10min).

  Geliked door 2 people

 11. 4sjun zegt:

  Brigitte Gabriel legt het nog eens uit voor langzame verstaanders als Jesse Klaver. Niet enkel Libanon waarover Bgrigitte uitweidt, maar ook Zweden en Luton verheldert wat er maar zo ook in ons land gebeuren kan en hoe dat vorm krijgt..

  Brigitte Gabriel testimony – Wake up America , Canada, UK, Europe !!!

  Geliked door 1 persoon

 12. N.E. Derlander zegt:

  Nu was er weer een onbetekenend inlegvelletje geproduceerd, trapt hij er niet in……Het midden is verbijsterd, boos en begrijpt het niet.

  Zouden ze nou iedere denkbare combinatie blijven uitproberen (om de PVV maar buiten de deur te houden). Dat is niet wat uit de onwelgetelde verkiezingsuitslag door de kiezers is opgedragen.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  In feite is het begrijpelijk Jesse wil zoveel mogelijk azielige zoekers zodat hij zich eindelijk kan thuisvoelen tussen zijjn islaaaaam broeders . Moest hij zich een echte Nederlander voelen , hij zou samen met Wilders een regering vormen

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  Nog liever onderhandelen over een nieuwe regering met een onvolwassen puber zoals Jesse dan met Wilders een van de grootste partijen van Nederland . Hetzelfde gebeurd in Belgie VB maakt geen enkele kans want ze zijn “extreem rechts” Het wordt bijna een misdaad om je eigen volk voorang te geven op een troep tafelschuimers, profiteurs en avonturiers . Sedert de komst van die troep bavianen , bijna allemaal jonge mannen , die zogezegd aan de oorlogsomstandigheden waren ontsnapt zelfs uit landen waar geen greintje oorlog werd ervaren, zijn er al talrijke aanslagen gepleegd met een onmenselijk leed tot gevolg. Die klavere (zot) wil meer van die troep binnenhalen Wilders wil dat stoppen dat is het verschil tussen links en rechts

  Geliked door 1 persoon

 15. boorzalf zegt:


  Groen voor de ogen van de belastingen.

  Geliked door 1 persoon

 16. JanKlaassen zegt:

  Geil Slnks zit VUISTDIEP in allerlei vluchtelingen organisaties en had met die achterban nooit accoord kunnen gaan met de toch al smerige nsb-deal van rubberen robbie:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28384705/___Klaver_kort_gehouden___.html

  Like

 17. Flo zegt:

  Het blijft een Marokkaan ,die niks te zoeken heeft in de regering, met zo’n snotneus praten heeft geen zin, Afrikanen , waar ze ook vandaan komen ,kan je het nooit goed doen ,die willen altijd meer ,Mugabe heeft alle boeren het land uit gegooid, er is niks meer over van het land ,zelfde verhaal ,Z Afrika ,hoor je niemand over ,maar daar gebeurd hetzelfde, en een lulletje rozenwater van groen links wil hier ook alles weg schenken,laat hem eerst maar 10 jaar gaan werken op een bedrijf, en niet jaarlijks 150.000 op zijn bankrekening overgemaakt krijgen ,voor gewichtig doen ,hij kan namelijk helemaal niks .

  Like

 18. Jan zegt:

  Klaver’s economisch model

  Geliked door 4 people

 19. Als je een land vol mensen wijs maakt dat ze iets te vertellen hebben en je hofnarren vallen telkens uit hun rol dan krijg je dit.

  Geliked door 1 persoon

 20. Ter stimulering van de kenniseconomie hadden de wethouders van Groen Links en Jesse Klaver publiekelijk kenbaar kunnen maken hoeveel asielzoekers men bij hen thuis opvangt en uit eigen inkomen financiert. Waarom hebben deze mensen gekozen om dit na te laten? Wat zijn de jaarlijkse kosten van asielopvang voor alle belastingbetalers? Waarom zwijgt Groen Links hierover? De staatsschuld is nu reeds 450 miljard euro.

  Like

 21. Joshua zegt:

  Ook die andere landverraders verdienen een pak op hun sodemieter, want ook zij zijn zo fout als het maar kan met hun cordon.
  Weg met die vileine lapzwansen die zelfs hun moeder nog durven verkopen als zij maar in het ivoren torentje kunnen blijven zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s