Britse pers maakt zich zorgen: “Immigranten” verdringen “autochtonen”

Screenshot_69

(Vertaling: E.J. Bron)

Britten vrezen de “grote vervanging”. Al over 30 jaar zouden de “immigranten van de andere kant van de oceaan” de autochtonen volledig verdrongen kunnen hebben. De pers en activisten slaan alarm. Maar het gaat over heel iets anders dan u denkt . . .

Die Freie Welt

Zijn in de Britse hoofdstad Londen de etnische Britten al in de minderheid? Zijn de moslims de snelst groeiende religieuze groepering? Is de burgemeester van Londen een moslim? Is de naam Mohammed (in al zijn varianten) inmiddels de meest populaire mannelijke voornaam voor baby´s in Groot-Brittannië? Maakt de Britse publieke opinie zich nu zorgen om “The Grand Replacement”, zoals Renaus Camus deze heeft beschreven, namelijk dat de Europeanen in enkele landen een minderheid in eigen land worden?

Nee! Het gaat om iets heel anders. De Engelse rode eekhoorntjes (Red Squirrel) worden door de grijze eekhoorns verdrongen, die oorspronkelijk uit Noord-Amerika werden ingevoerd. Dat houdt de Britten bezig. Want al over 30 jaar zouden de rode eekhoorntjes door de grijze vervangen kunnen zijn. Natuurbeschermers en nostalgici maken zich daar grote zorgen over. Inmiddels is er zelfs sprake van massa-sterilisatie van de grijze eekhoorntjes om de autochtone rode eekhoorntjes tegen uitsterven te beschermen.

Het is alleen de vraag of het alleen maar rode eekhoorntjes zijn die men over enkele tientallen jaren vergeefs zal zoeken in Engeland.

Meer info en achtergronden hier, hier, hier, hier en hier.

Screenshot_67

Rode eekhoorntje

Screenshot_68

Grijze eekhoorntje

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, mainstream-media. Bookmark de permalink .

16 reacties op Britse pers maakt zich zorgen: “Immigranten” verdringen “autochtonen”

 1. Tistochwat zegt:

  Faunavervalsing verloopt altijd rampzalig voor de oorspronkelijke soort.
  Mohammedanen horen hier niet = faunavervalsing.

  Waren wij ook maar rode eekhoorntjes.
  Hoefden we ook geen leefboete (belasting) te betalen.

  Liked by 2 people

 2. Johan zegt:

  massa-sterilisatie lijkt me overigens wel een goed middel om de gevreesde omvolking tegen te houden. Maar of die beesten daar blij mee zijn is maar de vraag.

  Liked by 3 people

 3. Theresa Geissler zegt:

  Och ja, ze denken duidelijk: “La’ we maar over de eekhoorntjes beginnen, dan kan dat andere hete hangijzer in de ijskast blijven….”
  Tót je vervolgens, met de woorden van wijlen Wim Kan, “de hele ijskast weg kunt gooien….”

  Liked by 3 people

 4. Edjan zegt:

  Over 10 jaar zullen in de grote en middelgrote steden in Engeland (en de meeste andere Europese landen) al meer mohammedanen dan blanken wonen. En dan komt het platteland aan de beurt. Over 30 jaar zijn ze al een heel eind.

  Like

 5. Beschouwer zegt:

  Men maakt zich meer druk over faunavervalsing dan massa-immigratie. Leuk dit artikel overigens..

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Er moeten voorwaarden aan migratie worden verbonden inderdaad. Liever zie ik een totale migrantenstop. Als alternatief zie ik verplichte sterilisatie als goede optie voor de ´´vluchtelingen´´.

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Ja ja, die rode eekhoorntjes toch, vervangen door de beruchte Amerikaanse grijze.
  Twintig jaar geleden was ik op vakantie in Engeland en toen speelde dat probleem al. Een treffender staaltje van op z’n beloop laten met alle gevolgen van dien, is zou gauw niet te bedenken.

  De analogie met de islam dringt zich onmiddellijk op. Daar zijn we sinds de tijd van Janmaat al mee bezig en ook dat hebben we op z’n beloop gelaten.
  Eens komt het moment dat het echt onomkeerbaar en te laat is. Helaas dringt dat bij de meeste sukkels niet door tot hun kersenpit ; zij blijven stemmen op de verkeerde partijen.

  Like

 8. Hendrik zegt:

  Ze kunnen beter moslims steriliseren, hier ook overigens.

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Dit is “survival of the fittest” in de praktijk.
  De mohammedanen geloven daar niet in, maar ze demonstreren wel dat het bestaat en dat allah er geen moer over te zeggen heeft.

  Like

 10. Marian zegt:

  Daar komen ze dan ook wel erg laat mee.

  Like

 11. ronaldo en saskia zegt:

  Vinden ze het gek dan NL geen kids meer nemen vaak, met dit regeringsbeleid is er gewoon GEEN TOEKOMST !

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ ronaldo en saskia
   Helemaal mee eens!
   Ik hou mijn hart vast voor mijn kinderen.Heb (gelukkig) nog geen kleinkinderen.
   wat mij betreft blijft dat ook zo,al heb ik er wel eens anders over gedacht.
   Tis triest.
   Maar met deze gehersenspoelde (smartphone) jeugd gaan we de oorlog al niet winnen,
   laat staan met die generatie die daarna komt….nou ja…..alles is nu al verloren…

   Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Als ik aan de grijze eekhoorns denk die vanuit de VS naar Engeland werden verscheept en de rode eekhoorns verdringen dan kun je ook eens gaan denken aan de vele tienduizenden halsbandparkieten en monniksparkieten die zich in onze “multiculturele” hoofdstad Amsterdam bevinden! Deze vogels zijn voor sommigen een lustobject en voor anderen een plaag daar zij evenmin in toom worden gehouden, gelijk naar de “immigranten”! Zo kunnen de Canadese bever (die in Scandinavische landen werd uitgezet!) en de Europese bever zich ook niet met elkaar vermengen, gelijk aan de Amerikaanse en Europese nerts. Soms ga ik haast wensen dat deze “allochtoonse” dieren eens een keer de “immigranten, vluchtelingen en moslims” het leven zo zuur maken dat die halsoverkop op de vlucht slaan!
  Links heeft de gehele theorie van Charles Darwin (1809-1882), waarin natuurlijke selectie plaatsvind en in de natuur de zwakkeren moeten sterven (zoals Adolf Hitler dit misbruikte om “Untermenschen” uit te roeien, zodanig omgedraaid dat de volkeren in Europa er alleen maar zwakker door worden en er NOOIT een verenigd volk van sterke Europeanen zal bestaan! De moslims verzwakken godzijdank ook zichzelf door incest, inteelt en de onderlinge afkeer waardoor zij zichzelf ooit gaan verdelgen!

  Like

 13. Jan zegt:

  De totaal waardeloze Britse politie, op de vlucht voor stenen gooide zwarten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s