Conferentie van de “Bilderbergers” 2017: Wordt Trump aan de kant geschoven? Blijft Merkel?

Screenshot_64

BILDERBERGERS: Jullie kiezen politici en wij vertellen hen wat ze moeten doen! De as van het kwaad.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De Bilderbergers: Vermoedelijk de machtigste organisatie ter wereld

Ze is vermoedelijk de machtigste organisatie ter wereld. Machtiger dan de VN, EU, NAVO of OVSE: De Bilderbergers. Velen zijn de mening toegedaan dat de conferentie van de Bilderbergers de kiemcel is voor een toekomstige wereldregering. Hun besluiten loodsen ze voorbij parlementen en openbare informatie. De deelnemerslijst wordt geheim gehouden – maar telkens weer sijpelen namen van deelnemers aan Bilderberg – vermoedelijk door doelbewuste indiscreties – door in de openbaarheid.

Michael Mannheimer Blog

Bilderberg: Informele, niet-officiële bijeenkomsten van de meest invloedrijke persoonlijkheden

De Bilderberg-conferenties zijn informele, on-officiële bijeenkomsten van invloedrijke personen uit de economie, de politiek, het militarisme, de media, de hogescholen, de hoge adel en de geheime diensten, door wie gedachten over actuele politieke, economische en maatschappelijke onderwerpen worden uitgewisseld.

Zo staat het in de Wikipedia. In werkelijkheid is deze conferentie echter veel meer dan een debater-club: Zij is een niet-gekozen supranationale organisatie, waarin de zwakke plekken der wereldpolitiek worden vastgesteld. De deelnemers vormen een samenzwerende gemeenschap, een geheime bond, vergelijkbaar met de Vrijmetselaars-loges – en zijn daar zelfs vaak persoonlijk mee gelieerd.

Men kan er zeker van zijn dat op deze Bilderberg-conferenties tot de overspoeling van Europa door miljoenen moslims werd besloten – en dat volks- en cultuurverraders als Merkel of Tony Blair door deze organisatie regelmatig worden ondersteund en gemotiveerd om deze politiek er tegen de wil van hun volkeren met ijzeren hand doorheen te rammen.

Belangrijke journalisten worden op koers gebracht

Belangrijke journalisten worden aldaar op de koers van deze geheime bond gebracht – en met passende, d.w.z. sprookjesachtig hoge subsidies “uitbetaald” voor de verbreiding van deze koers. Natuurlijk reppen deze media met geen woord van hun verbond met de Bilderbergers.

Zo wordt bijvoorbeeld de chef-ideoloog van het ZDF, Claus Kleber, een uitgesproken vriend van de Merkeliaanse politiek der massa-immigratie, een der belangrijkste verbreiders van de leugen van een vredelievende islam en een vooraanstaande Rusland-hater, ervan verdacht, deel te nemen aan deze conferenties.

Alle drie hier genoemde punten: Islamofilie, propaganda maken voor massa-immigratie en het in stand houden van een politieke spanning ten opzichte van Rusland zijn typische en centrale ideële kenmerken van de Bilderbergers. Er kan nauwelijks worden aangenomen dat Kleber niet door deze conferenties beïnvloed -en zeer waarschijnlijk ook uiterst goed betaald wordt.

Er zijn bijna geen berichten in de media over de Bilderberg-conferenties

De wetenschappelijk medewerker van het Instituut voor praktisch journalistiek onderzoek in Leipzig, Uwe Krüger, die een dissertatie over elite-journalistiek en de netwerken daarvan gepubliceerd heeft, schreef in 2007 mee aan één van de weinige berichten die in Duitsland over de Bilderbergers zijn verschenen in het mediatijdschrift Message: Alpha-Journalisten embedded.

De Münchense media-socioloog en publicist Rudolf Stumberger gaf over de Bilderberg-conferentie 2010 te kennen er geen begrip voor te hebben “dat verantwoordelijke redacteuren van bijvoorbeeld het weekblad ´Die Zeit´ reeds jaren nauw met de Bilderbergers zijn verstrengeld en desondanks net zoals alle andere deelnemende journalisten nooit ook maar één regel aan de conferenties wijden.” Dat alleen is al een feit dat de Bilderbergers nog suspecter maakt dan ze zonder dat toch al zijn.

De deelname aan de jaarlijks plaatsvindende conferentie is afhankelijk van een uitnodiging door de voorzitter en de beide honoraire secretarissen-generaal die voortvloeit uit overleg en aanbeveling van de bestuurscommissie.

De deelnemers worden na de bekendmaking door de officiële organisatoren zo uitgezocht dat een “welingelichte, tot overeenstemming gekomen discussie” over de voorgenomen agendapunten veiliggesteld wordt. De voertaal is Engels.

Ontmoetingen hebben samenzwerend karakter

Zoals bij het vergelijkbare globaal georiënteerde en discreet opererende Council on Foreign Relations geldt hier de “Chatham-House-regel”: Er kan in algemene begrippen worden bericht, maar nooit met name geciteerd.

De meeste deelnemers komen uit NAVO-staten; sinds 1989 nemen personen uit andere landen in toenemende mate deel aan de conferenties. Eventuele overeenkomsten worden niet openbaar gemaakt. Bij de Bilderberg-groep (internationaal ook bekend als Bilderberg-club of als Bilderbergers) gaat het niet om een formele organisatie. Zowel de agendapunten als de lijsten van deelnemers worden pas na een bijeenkomst toegankelijk gemaakt voor internationale persagentschappen.

Eerste Bilderberg-conferentie al in 1954

De eerste maal werd de conferentie georganiseerd in mei 1954 op uitnodiging van Prins Bernhard van Nederland in het toen aan hem behorende Hotel de Bilderberg in Oosterbeek in Nederland, de naam Bilderberg werd van de eerste congresplaats overgenomen. Deze eerste bijeenkomst van hooggeplaatste persoonlijkheden kwam voort uit de vrees dat West-Europa en Noord-Amerika mogelijk niet zo nauw samenwerkten als de ernstige problemen, waarmee de staten zich op dit tijdstip geconfronteerd zagen, schenen te vereisen. (Bron: o.a. Wikipedia)

(Door: Michael Mannheimer)


Hier vergaderden de Bilderbergers: Wordt Trump aan de kant gezet? Blijft Merkel?

Van 1 tot en met 4 juni kwamen de deelnemers aan de Bilderberg-conferentie van dit jaar bij elkaar in het Westfields Marriott Hotel in Chantilly, Virginia.

Zogenaamd zouden “een paar dagen van tevoren” de deelnemers worden bekendgemaakt, maar op de officiële Homepage zijn slechts de weinige summiere aanwijzingen te vinden en geen informatie over de illustere schare gasten.

Zoals de meeste streng geheime bijeenkomsten vonden de laatste vier meetings plaats in Europese landen. In 2016 vergaderden de Heren voor de huisdeur van Pegida in Dresden. Daarbij ging het “officieel” ook om de ‘oplossing” voor de “vluchtelingencrisis” en de bedreiging door het “terrorisme”, waarmee eerder de vernietiging van de nationale staten en de destabilisering van het continent door burgeroorlog-gerelateerde bevolkingsopstootjes worden bedoeld.

Dat het om het continent, evenwel niet om een eilandenrijk ging, zou ook al in de zomer op de agenda in het Taschenberger Hotel gestaan kunnen hebben. Niet veel later kwam dan de “verrassende” stem van de Britten voor de Brexit misschien nog niet eens zozeer als een donderslag bij heldere hemel.

Vanaf 1 juni ging het in de VS waarschijnlijk heel in het bijzonder om enige oer-VS-Amerikaanse aangelegenheden. Zou Donald Trump deelnemen aan de conferentie? Plant men daar zijn ontzetting uit de macht? Dat vermoedt bestseller-auteur Heiko Schrang  en somt nog eens enkele Bilderbergse vruchtgebruikers uit het verleden op:

Barack Obama, deelname in 2008, vervolgens president van de VS;
Gerhard Schröder en Angela merkel, deelname 2005, vervolgens motie van wantrouwen tegen Schröder en nieuwe Duitse Bondskanselier Merkel;
Jean-Claude Trichet, deelname 2003, vervolgens van de Europese Centrale Bank;
José Mnuel Barroso, deelname 2003, vervolgens president van de Europese Commissie;
Jürgen Schrempp, deelname 1994, vervolgens Chef van Daimler Benz AG;
Tony Blair, deelname1993, vervolgens partijleider van Labour en Brits Minister-President;
Bill Clinton, deelname 1991, vervolgens President van de VS;
Helmut Kohl, deelname 1982, vervolgens Duitse Bondskanselier;
Margaret Thatcher, deelname 1977, vervolgens Britse Minister-President;
Helmut Schmidt, deelname 1973, vervolgens Bondskanselier….

Screenshot_65

Der Spiegel 1999: “Wij besluiten iets, brengen dat dan in de openbaarheid en wachten enige tijd af, of er iets gebeurt. Wanneer er dan geen sprake is van groot kabaal en geen opstanden, omdat de meesten totaal niet begrijpen wat er werd besloten, dan gaan we verder. Stap voor stap, tot er geen weg terug meer is.”
Jean-Claude Juncker
Voorzitter van de Eurogroep van de Minister van Financiën

Dat is de strategie van de Bilderbergers: Ondemocratisch, autocratisch, voorbijgaand aan het welzijn van de volkeren en naties.

Ook Freeman van “Alles Schall und Rauch” wist dit jaar van tevoren maar weinig over de deelnemers aan de conferentie en de geplande onderwerpen, hoewel men zich daar steeds zeer uitvoerig en goed geïnformeerd met de samenzweerders bezighoudt.

Zoals ik vaak heb aangetoond, zijn de Bilderbergers “koningsmakers”, want zij beslissen wie voor hen de leiding van de staat op zich neemt. Met verkiezingen heeft dat niets te maken. Het meest recente voorbeeld, Emmanuel Macron, was in 2014 bij de bijeenkomst in Kopenhagen en is nu de President van Frankrijk.

Bron: http://alles-schallundrauch.blogspot.com

Bijzonder interessant zal de Duitse bezetting van de gastenlijst zijn. Bevindt zich daaronder misschien degene, die het zinkende Fregat Merkel moet vervangen? Dat zou deze hoop shit tenminste nog ergens goed voor zijn……

Bron: http://opposition24.com

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bilderberg. Bookmark de permalink .

69 reacties op Conferentie van de “Bilderbergers” 2017: Wordt Trump aan de kant geschoven? Blijft Merkel?

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dank je wel Theresa, een zeer waardevol artikel. Het gaat allemaal nog verder. De rijke laag van 300 miljoen veelverdieners in de hele wereld plant een uitroeiing van velen door middel van ziekten, hongersnoden en ogenschijnlijk toevallige natuurrampen. Wordt vervolgd.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   U dient eigenlijk Michael Mannheimer te bedanken, Gert Jan: HIJ is de auteur van dit artikel; ik heb het slechts vertaald!
   Daarenboven doet de goedmenschelijke Duitse overheid op dit ogenblik ook nog wat ze kan om deze held-in-geschrifte in het nauw te drijven, c.q. te ruïneren door middel van de ene juridische aanklacht na de andere. Daarover zult U naar alle waarschijnlijkheid één dezer dagen lezen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Petra DeBoer zegt:

  Als realist heeft dit stuk me een veel te hoog complotgehalte. We weten niet wat er besproken word en dat word dan maar ingevuld. Ik hou me liever aan feiten.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Het lijstje van voormalige deelnemers en hoe ze vervolgens terechtgekomen zijn IS gebaseerd op feiten.

   Geliked door 4 people

   • Petra DeBoer zegt:

    Maar niet wat ze bespreken en het niet weten wat er besproken word is voer voor complotdenkers. Burgemeester Aboutaleb was er vorig jaar ook bij en hij vond vorige week dat de PVV niet genegeerd moet worden voor de formatie. Moet hij achter de PVV gaan staan als PvdA-er omdat Bilderberg genodigden graag willen dat de PVV ook gehoord word of is het eigen initiatief??? We weten het niet en dus is alles wat er beweerd word luchtfietserij.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Neem me niet kwalijk, maar wat Aboutaleb betreft: Aan dat heerschap weten we al helemáál niet, wat we hebben, met of zonder Bilderberg, dus wat mij betreft, is dat geen criterium.
    Dat van de PVV kan wel weer zijn zoveelste ‘geniale’ manoeuvre zijn: Iedereen lijkt er voortdurend in te trappen met die vent. Maar mij draait hij geen rad voor ogen met z’n twee paspoorten en z’n honger naar het “islamitisch” premierschap!

    Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   Petra, Petra, Petra ……..
   Kijk eens goed om je heen. Zie je niet, wat er allemaal gebeurd ??? Zie je nog niet genoeg feiten ??? Nee, we weten inderdaad niet precies, wat er allemaal besproken en bekokstoofd wordt. Dat kraaien ze niet van de daken. Maar we zien inmiddels wel welke kant het op gaat. En dat zijn voor ons meer dan voldoende feiten. Moet het soms eerst in geuren en kleuren in de MSM staan, eer je het gelooft ??? Heb je nog steeds niet in de gaten, hoe het systeem werkt ??? De feiten, waar jij op wilt wachten, zijn de voldongen feiten. Dan is het helaas te laat !!!

   Geliked door 3 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Oeps48, waar baseert u op dat ik blond zou zijn. Aanname en daar doe ik niet aan mee.

    Geliked door 2 people

   • Oeps48 zegt:

    @ Petra DeBoer (15 juni 2017 om 17:59)
    Dit is precies het antwoord, dat ik van jou verwachtte. Je bent een open boek. je bent er met open ogen ingetrapt.
    Of jij wel, of niet blond bent, doet er echt niet toe. Het is slechts een uitdrukking, een volksgezegde. Dat had je blijkbaar niet door.
    Ik adviseer je, om wat beter om je heen te kijken en te zien, wat er allemaal gaande is. Als je dat doet, ben je de feiten misschien voor. Als je afwacht tot de feiten helder zijn, huppel je er achteraan. Dan ben je te laat, om nog van koers te veranderen. Dan heb je zelf je eigen lot uit handen gegeven. Dan kun je alleen nog meedrijven met de stroom. Neem de lessen uit de geschiedenisboekjes ter harte en wacht niet af, tot ze je op de trein naar Auschwitz zetten.
    Observeren, analyseren en anticiperen.
    Het is als autorijden. Als je 200 à 300 meter vooruit kijkt, zie je, bijv. dat er kinderen met een bal op het trottoir spelen. Dan kun je daarop anticiperen en hoef je niet op het laatste moment in paniek boven op je rem te gaan staan.

    Geliked door 2 people

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Geachte Mevrouw de Boer, ik wil u aanmoedigen om er zelf wat speurwerk naar te doen. Mensen die zich aan feiten houden, hebben altijd de pech dat ze achter de feiten aan lopen. Zo zie je niet iets aankomen. Voorbeeld: Als de Joden in Nederland zich aan de feiten hadden gehouden die tussen 1933 -1938 in Duitsland openbaar werden, dan hadden duizenden zich kunnen redden.

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Gert Jan Reitsma, heb ik gedaan en uw voorbeeld slaat nergens op want pas eind 1941 werd de zogenaamde entlösung bedacht voor het Jodenprobleem van Hitler en consorten. In 1942 werd begonnen met de uitvoering. In de jaren 1933-1938 kon nog niemand weten wat de Joden uiteindelijk te wachten stond. Dat ze angst hadden was terecht en daarom zijn er ook velen naar Nederland gevlucht, niet wetende dat Duitsland in 1940 ook Nederland binnen zou vallen. Achteraf de geschiedenis duiden is gemakkelijk maar destijds was het echt anders.

    Over de Bilderberg samenkomsten weten we niet wat er werd besproken en dan ga ik achteraf geen gevolgtrekkingen maken op basis van luchtfietserij.
    Dat achter de EU het Kalergi plan steekt is allemaal te onderzoeken en dus geen complottheorie.

    Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Petra DeBoer

   Dat is het m nu juist met die club,
   Alles geheim,elk jaar een andere locatie om de pers te ontlopen,geen transparantie
   alles in t geniep.Dat zou al tot nadenken moeten stemmen.
   Daar wordt besloten wie de eventuele nieuwe leiders moeten worden,en nergens anders
   Ga terug in de geschiedenis,Kennedy .Blair , Clinton ,Obama noem ze allemaal maar op,
   Gesignaleerd bij de Bilderberg conferencies om een jaar later gekozen te worden tot
   wereldleider! En nee,ik ben daar niet bij geweest,maar kan me niet voorstellen dat ze een weekendje stoom gaan afblazen en met elkaar daar zitten te pim pam petten.

   Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Tinekevanschagen, uit verslagen van Bilderberg bijeenkomsten blijkt dat het voornamelijk om (wereld)vrede gaat. Er staan namelijk een aantal verslagen op wikileaks.
    De onderwerpen waar ze dit jaar over hebben gesproken zijn bekend en ook wie er allemaal bij waren. Dit staat gewoon op hun site.
    De genodigden spreken over allemaal onderwerpen en zo heeft een ieder een andere invalshoek en daar leren de anderen weer van. Als je in een bepaalde “bubbel” zit en nooit spreekt met anderen, die met een ander perspectief naar een probleem kijken omdat ze er wellicht dichter “op” zitten, dan blijf je in je eigen “bubbel” hangen. Uiteraard gaan al die mensen met nieuwe inzichten naar huis waar ze er misschien iets mee doen.
    Dat de bijeenkomst geheim is, komt omdat dan iedereen vrijuit kan spreken ook als het ongemakkelijke uitspraken zijn. Er worden dus wel verslagen gemaakt maar daar staat niet in wie wat heeft gezegd. Ik vind het legitiem om vrede te willen en dat dan na zulke bijeenkomsten wellicht bepaalde mensen op een bepaalde positie komen is niet erg, ook is het niet hard te maken dat dit zo is.
    In de verslagen word ook gesproken over fouten die gemaakt zijn door bijvoorbeeld een regering en dat ze bepaalde problemen niet zagen aankomen. Er zijn nu eenmaal allemaal problemen op deze wereld en dat zo’n groep daar naar kijkt is legitiem. Gebeurd ook bij mensen thuis, op de werkvloer e.d. Dan bespreken mensen ook de problemen in de wereld en bekijken de zaak samen van verschillende kanten en “doen” er later wat mee. Of ze kijken alleen maar anders naar het onderwerp of ze proberen het onder de aandacht te krijgen bij anderen. Het duiden van problemen is de normaalste zaak van de wereld en gebeurd hier op de site ook.

    Klaas Knot van de Nederlandse bank was er dit jaar ook bij en zoals bekend is hij niet zo blij met Draghi zijn acties wat de Nederlandse burger handen vol geld kost. Dat heeft al de aandacht van onze regering maar wellicht dat de VS ambassadeur uit China dit niet weet want ook hij was er dit jaar bij tijdens de Bilderberg bijeenkomst.

    De Bilderberg bijeenkomsten zijn nog altijd een Nederlands initiatief en uit de verslagen blijkt dat ze elk jaar weer allemaal zaken te bespreken hebben en dus op veel zaken geen invloed hebben en al helemaal niet op burgers want dit jaar stond op de agenda waar de opkomst van het populisme vandaan komt.
    Als je dat nu nog niet weet dan leef je in een “bubbel” en word het tijd dat ze daar eens over gaan spreken 🙂

    Like

 3. Marlies zegt:

  De lijst van participanten w.o. koning Willem en Jeanine Hennis leest vlotjes weg als een top conferentie van de Cosa Nostra, wiens dreiging verbleekt bij de Bilderbergers. En toch schijnt het in de tijd van de bewapende drones onmogelijk te zijn de samengeraapte parasieten uit te roeien.

  Geliked door 3 people

 4. Beschouwer zegt:

  Deze fascistische/neocommunistische globalisten streven naar een ecofascistische dictatuur hier in Europa met een enorme massa-immigratie. De ultieme doom van de Fabian Society. En dan vreet de ultrarijke elite zich verder vol op de sterk verarmde arbeidersbevolking..

  Like

 5. Ik denk dat de 13 rijkste families (de illuminatie) machtiger zijn dan de individuele Bilderbergers….

  Like

 6. Oeps48 zegt:

  @ Marlies (14 juni 2017 om 21:10)
  Het gaat om 8000 tot 8500 mensen, die de wereld runnen.

  https://mysteryoftheiniquity.com/2014/06/05/bilderberg-madness/

  Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Zouden er ook Chinezen tussen zitten?

   Like

   • Marlies zegt:

    Voor zover ik heb kunnen nagaan was er welgeteld één Chinees uitgenodigd. Vreemd eigenlijk gezien het steeds groter wordende belang van die staat.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Alex Delarge (15 juni 2017 om 10:32)
    Er zullen ongetwijfeld ook chinezen tussen zitten.
    De Bilderberg Groep is een broederschap van illuminati´s uit de hogere rangen. Het is een denktank, waar besluiten worden genomen, die ons allemaal raken. Een en ander schijnt bekrachtigd te worden met satanische rituelen (sexuele escapades, orgiën, pedofilie en moordpartijen).
    De illuminati’s zijn mensen, die hun ziel en zaligheid aan de duivel verkocht hebben. De duivel heeft hen de hemel op aarde beloofd en doet zijn belofte gestand. In ruil daarvoor moeten deze mensen de duivel aanbidden en hebben hem onderdanigheid, trouw en gehoorzaamheid gezworen. De duivel beveelt en de illuminati’s voeren uit. Doen zij dat niet, dan wordt die hemel op aarde een ware hel. Satan is uit op macht en aanbidding.
    Illuminati’s zijn maar tot op zekere hoogte elkaars vrienden. Ieder voert individualistisch zijn eigen opdrachten uit. Hooguit zal de ene illuminati de andere illuminati niet al te hard tegenwerken, als hij signalen krijgt, dat een satanisch bevel wordt uitgevoerd. In de uitvoering van het bevel is alles geoorloofd, dat het doel dient (list, leugen, bedrog, mind control, diefstal, corruptie, verkrachting, moord en doodslag). De illuminati laat zijn egoïsme zegevieren, schakelt zijn geweten uit en zet zijn empathie en andere gevoelens opzij.
    Uit de illuminati kan geen goeds voortkomen. Satan staat immers voor het kwaad.
    Satan is het alziend oog, dat boven de “afgetopte” piramide “zweeft”. Deze piramide is de machtsstructuur van satan. Satan zelf is niet menselijk. En is zelfs niet eens door mensen bedacht. Satan is/zijn de Annunaki|(‘s), die ruim 450000 jaar geleden, dus ver vóór de prehistorie, met hun ruimtevaartuigen (ufo’s) op aarde zijn neergestreken. De Annunaki’s waren egoïstische rotzakken zonder geweten, zonder gevoelens en zonder empathie. Zij wilden de aarde kolonialiseren en de mensheid als slaven gebruiken. Ze zijn met het menselijk DNA gaan knoeien. Zij hebben ook grote rampen veroorzaakt. De Annunaki’s wilden als goden aanbeden worden. Maar zij waren beslist GEEN God. Zij waren dus valse goden, oftewel duivels. De Annunaki’s beheersten niet alleen een ufotechnologie, maar beschikten ook over kennis en methodieken, die de mensheid niet had, zoals dematerialisatie, gedaantewisseling, mind control en dergelijke. Er waren mensen, die met de Annunaki’s gingen collaboreren. Zij vormden een broederschap en kregen de leiding over de mensheid. Zij werden de koningen. Die broederschap is geëvolueerd tot wat wij nu kennen als illuminati, Bilderberg, Vrijmetselarij, Skull and Bones, Maffia en wat dies meer zij.
    De Bilderberg is vrij jong, in 1954 door ZKH Prins Bernhard opgericht, maar de broederschap is al heel heel heel erg oud. Dit zijn historische feiten.

    http://www.earth-matters.nl/103/4138/geheime-genootschappen/onthullingen-over-de-bilderberg-groep.html

    http://www.ellaster.nl/2016/04/25/oranjegekte-tot-gekke-wereld-oranjes/

    http://www.volkwordtwakker.nl/nl/waarheden-of-leugens-openbaringen/bilderberg-groep/

    https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-590e592b03c87b3c45fc29efd1b3d095-c?convert_to_webp=true

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oeps toch…
    Z.K.H. Prins Bernhard…

    Wat is er “hoog” aan ’n zwendelaar, dief en eigen land verrader….

    Gaarne commentaar…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja. Eén Chinees die ze moesten afhalen.
    Vandaar het Chinese spreekwoord, “Halen en brengen.”

    Geliked door 2 people

  • Dorien de Zeeuw zegt:

   Omg, voor mij vallen de puzzelstukken steeds meer om zijn plek. De grote vraag is nu: hoe kunnen we deze verschrikking nog tegengaan, of zo goed mogelijk doorstaan? Ik was via onderzoek naar de OVP ook al op het spoor van agenda 2030 en één wereldregering. Een dictatorale macht. Het is onmiskenbaar en bewijzen zijn er alom!

   Like

   • Oeps zegt:

    @ Dorien de Zeeuw (20 oktober 2018 om 11:48)

    Dames en Heren.

    Hoe meer je jezelf over deze zaken informeert en nadenkt, des te meer puzzelstukkjes zullen er op hun plaats vallen. Het is inderdaad zeer beangstigend. Het is een enorm spinneweb, dat gesponnen is en wij, gewone mensen, zijn de vliegen, die ermee gevangen worden. Eraan ontsnappen is schier onmogelijk. Het spinneweb is wereldwijd verbreid. Vluchten kan niet meer. De wereld is te klein. Het beste, dat we doen kunnen, is ons zo goed mogelijk informeren over de ins en outs van het spinneweb en over de eigenschappen van de spin (satan en zijn ïlluminati kornuiten). Door analytisch feiten te bestuderen en naar verbanden te zoeken tussen het ene feit en het andere, wordt inzicht verkregen in de handel en wandel van het satanisch gedoe. Met dat inzicht kun je je voordeel doen. Als je de sterke aspecten en zwakheden van het gedoe in beeld weet te brengen, heb je een goed begin.

    Satan is niet menselijk en niet aards. Hij houdt zich voor de mensheid schuil en laat zijn kornuiten het vuile werk opknappen. Hij kent geen menselijke gevoelens en emoties. Hij begrijpt de mensheid niet. Hij is machtig en volkomen onbetrouwbaar. Hij beschikt wel over een aantal eigenschappen, die de mensheid niet heeft en door ons worden bestempeld als paranormaal (helderziendheid, hypnose, shape shifting, reïncarnatie, dematerialisatie, bilocatie en dergelijke). Hij is wel behept met obsessies. Hij is uit op de absolute macht en heerschappij. Hij gaat als een dolle driest te keer. Hij wordt niet geremd door list, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, verkrachting en wat dies meer zij. Alles, dat het doel dient, is voor hem geoorloofd. Plannen maken en organiseren kan hij niet zo goed. Daar heeft hij menselijke kornuiten nodig (bijvoorbeeld Adam Weishaupt en graaf Richard Coudenhove Kalergi). Satan wil machtig zijn als God en laat zich graag als zodanig verheerlijken.

    De kornuiten van satan hebben, toen zij zich lieten initiëren als lid van een of andere broederschap (vrijmetselarij, rozenkruisers, bilderberger, skull and bones, malteser orde en dergelijke) hebben zij hun ziel en zaligheid aan satan verkocht in ruil voor eer en aanzien, roem en welvaart. Bij deze initiaties worden menselijke gevoelens en emoties al dan niet geheel of gedeeltelijk geblokkeerd en worden bepaalde obsessien in het bewustzijn ingebracht en mogelijk voorzien van zekere “triggers”. De geïnitiëerden leggen een eed van trouw, onderdanigheid en gehoorzaamheid aan satan af. Zij worden geacht satan te verheerlijken en zijn bevelen en opdrachten uit te voeren. Af en toe zullen ze een bouwwerk c.q. een satanische proeve van bekwaamheid moeten leveren. De geïnitiëerden kunnen van hun voorrechten genieten zolang het satan belieft en zij voor hem nuttig zijn. Vallen ze uit de gratie, dan wordt hun hemel op aarde een hel. Niet zelden kunnen dissidenten het niet meer navertellen. De kornuiten zijn niet alleen te vinden in de politiek, maar in alle lagen en gelederen van de maatschappij, (bankwezen, industrie, entertainment, zangers, artiesten, pers, media, internetproviders, filmindustrie, drugshandel, pharmaceutische industrie, religies en noem maar op). Er is een hiërarchische structuur, de zogenaamde afgetopte 3-dimensionale piramide met daarboven de 2-dimensionale driehoek van het alziende oog van satan (oog van Horus, oud Egyptische godheid). Iedere kornuit werkt in principe individueel. Met een scala aan signalen en symbolen kunnen ze onderling aangeven satanisch bezig te zijn. Het kan ook voorkomen, dat diverse kornuiten tegenstrijdige opdrachten moeten uitvoeren. Het geheel is omgeven door geheimzinnigheid en geheimhouding. Voor de buitenwacht is het een duister gedoe.

    Bestrijding van het satanische gedoe is geen sinecure. Zoals reeds aangegeven is satan zelf niet aan te pakken. Zijn kornuiten wel. Daarvoor is een wereldwijde mobilisatie van de massa nodig. Die laten zich natuurlijk niet zo maar uit het veld slaan. Dat wordt een heftige en langdurige strijd. Reken maar op een enorm bloedbad. Ga daar maar aan staan. Wie beschikt er over de capaciteiten, middelen, inzicht en noem maar op, om dat “eventjes” te regelen ??? Dus ………….

    Op internet is veel informatie beschikbaar, waarmee meer inzicht in de diverse puzzelstukjes kan worden verkregen. Ga googelen op: Satanisme, illuminati, kalergieplan, Nieuwe WereldOrde, mythologie, Anunaki, vrijmetselarij, bilderberg, jezuïeten, vaticaan, Nephilim, enzovoort enzovoort. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen. Het hangt allemaal met elkaar samen. Naarmate je meer weet over deze zaken, zul je hedendaagse feiten herkennen, begrijpen en kunnen duiden.

    Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
    Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
    De waarheid is vaak anders, dan u denkt.
    De leugen regeert vanuit het duister.
    Wat niet màg zijn, ìs ook niet.
    Wat mòèt zijn, wordt u voor gekauwd.
    Het kwaad wordt bedekt met de mantel der liefde.
    Symbolen en de signalen zeggen meer dan woorden.
    De waarheid is verborgen in het volle zicht.
    Het geheel is meer, dan de som van de delen.
    Kijk en zie, wat gij niet ziet.
    Luister en hoor, wat gij niet hoort.
    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
    Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
    Zielig zijn de onnozelen van geest.
    Zij worden op het verkeerde been gezet.
    Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
    Een goed verstaander behoeft slechts een half woord.
    Satan is machtig en sterk.
    Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel.
    Belangen bepalen de uitkomst.
    Wake up !!!

    Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wijsheid met moed
  een zeldzaam goed…!
  .

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Tja, van het gekakel over democratie en transparantie en zeggenschap word je ook niet vrolijk.
  Zolang je het volk daarmee kunt bezighouden en zo hun verdeeldheid kunt uitbuiten heb je een vrijbrief om je eigen gang te gaan. Machiavelli heeft het al aanbevolen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Mirjam zegt:

  Der Spiegel 1999: “Wij besluiten iets, brengen dat dan in de openbaarheid en wachten enige tijd af, of er iets gebeurt. Wanneer er dan geen sprake is van groot kabaal en geen opstanden, omdat de meesten totaal niet begrijpen wat er werd besloten, dan gaan we verder. Stap voor stap, tot er geen weg terug meer is.”

  Jean-Claude Juncker
  Voorzitter van de Eurogroep van de Minister van Financiën

  Alleen al die uitspraak van Juncker zou al iedereen moeten hebben laten nadenken en handelen. Ondanks dat er inderdaad mensen zullen zijn die het niet begrepen/begrijpen, zijn er toch talloze die het wél begrepen/begrijpen wat deze idioot/crimineel zegt. Misschien is de grootste misdaad dat veel mensen het niet hebben geïnteresseerd in die tijd en nu nog, wat deze misdadiger zegt en die maffiose organisatie doet. In feite gaf hij toen al aan dat hij een crimineel is en dat de EU en de rest van het zooitje, inclusief de Bilderberger-groep, doet wat ze willen en Europa wil onderwerpen en voegen naar hun eigen duivelse plannen.

  Dat niemand dat echt toen heeft opgepakt of überhaupt tegen die Bilderbergers en de rest – want dit is al God weet hoelang aan de gang – iets heeft gedaan, om ze aan de kaak te stellen en te berechten, werpt toch zo’n grote vraagtekens op. Niet iedereen in de wereld is deze duivelse kliek toegewijd en er zijn genoeg mensen die hun gedrag verwerpen, dus waarom is nooit iemand opgestaan en heeft ze wat dat betreft dan ook een kopje kleiner proberen te maken in al die jaren?Bovendien is het toch van de gekke dat zelfs regeringsleiders, of mensen op heel belangrijke posities in landen, zomaar mogen deelnemen aan die conferenties. Vooral om de reputatie van geslotenheid en geheimhouding van dat hele gebeuren en van die hele groep. De regeringen zouden hun ‘leiders’ allang dit hebben moeten verbieden. Willem Alexander heeft eraan deelgenomen en zelfs zijn opa, Bernhard von Lippe Biestersveld en dat is al een hele tijd geleden, maar alles is maar zo gedoogd en wordt nog steeds gedoogd. En is Rutte niet ook eens naar die conferentie geweest? Es ist zum kotzen, dat dit mag, kan en nog altijd gebeurt.

  Ik hoop dat die groep én de EU-elite eens zo aangepakt worden, dat ze voor altijd zullen verdwijnen in niemandsland. Auf nimmer wiedersehen.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   Het zal altijd zo blijven dat de machtigen der aarde zich zullen organiseren om de zwakkeren uit te buiten.
   De Socialisten hadden dit ook al gauw door met hun “vakbonden” die een samenraapsel waren en zijn van maffioso die de vakbond gebruiken als opstap naar ’n politieke functie, om van daaruit weer de overstap te maken naar een nog aantrekkelijker positie in een multinational.
   Zie Wim Kok. Voorheen socialistische roeptoeter, nu rijk en machtig
   als Shell-hotemetoot.

   Geliked door 2 people

 10. Marian zegt:

  Ik vind het allemaal. beangstigend.

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps48 zegt:

  @ hendrikush (15 juni 2017 om 07:29)

  Die machiavelli wist, waar hij het over had.

  Enkele hele oude en beproefde principes van macht:
  – Werk van achter de schermen.
  – Kennis is macht,
  – Verdeel en heers.
  – Hou het volk arm en dom.
  – Geef het volk brood en spelen (voetbal).
  – Het volk is gek op afgoden en idolen.
  – Zet het volk op het verkeerde been.
  – Stuur het volk met een kluitje in het riet.
  – Wat het volk niet weet, deert het niet.
  – Laat het volk in zijn sop gaar koken.
  – Zorg ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen.
  – Laat nooit het achterste van je tong zien.
  – Gebruik vitamine “R” (relaties).
  – Denk een aantal zetten vooruit.
  – Geef geen vinger, want ze pakken de hand en nemen de arm.
  – Laat het volk praten en doe alsof je luistert.
  – Doe sympathiek en toon empathie, dat houdt het volk zoet.
  – Veel praten en niets zeggen.
  – Praat zonder woorden.
  – Waarschuwen doe je tussen neus en lippen.
  – Wees attent op symbolen en signalen.
  – Zet een pokerface op.
  – Pappen en nathouden.
  – Wacht op het juiste moment en sla je slag.
  – Slechte berichten laat je door een ander brengen.
  – Slechte berichten zijn voor de vrijdagmiddag.
  – Maak er hapklare brokken van.
  – Praat vandaag over gisteren, maar denk aan morgen.
  – Get organized.
  – All systems are “go”.
  – Get the job done.
  – Voer plan A uit en hou plan B en C achter de hand.
  – Plannen maak je zelf, de uitvoering delegeer je.
  – Een sukkelaar mag het vuile werk opknappen.
  – Zij, die teveel weten, mogen het niet kunnen navertellen.

  De echte machthebbers zijn meesters in het hanteren van deze principes.

  Kijk uit je doppen en laat je niet foppen.
  Wat niet mag zijn, is niet
  Niets is wat het lijkt, dat het is.
  De waarheid is verborgen in het volle zicht.
  Kijk en zie, wat er niet te zien is.
  Toevallig is meestal te toevallig, om toevallig te zijn.

  Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
  Zalig zijn zij, die ogen hebben en zien.
  Zalig zijn zij, die oren hebben en horen.

  Toepassen van kennis en wetenschap:
  – Observeren
  – Reduceren
  – Analyseren
  – Combineren
  – Interpreteren
  – Concluderen
  – Deduceren

  https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/03/illuminaat-weishaupt-architect-van-de-hedendaagse-machtsstructuur/

  Geliked door 2 people

  • H J zegt:

   Correct Oeps48 en wie dit niet weet of begrijpt die is de domme doelgroep. De rest van het volk (20%?) stribbelt tegen, maar dat houdt hen/de elite slechts scherp.

   Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Dat heb je weer goed toegelicht oeps.

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Onbegrijpelijk dat de naam Machiavelli gekaapt is, o.a. door het [rooie] fonds.

   Op 19 juni sluit Machiavelli haar politieke jaar af met het grootste jaarlijkse evenement: Machiavelli Ontmoet! Met dit jaar niemand minder dan Tweede Kamerlid Farid Azarkan van DENK te gast. Azarkan zal in een Collegetour-achtige opzet geïnterviewd worden door een politicologiedocent en natuurlijk ook alle tijd hebben voor vragen van jullie! Na afloop drinken we nog een biertje in het Tropencafé – de eerste 50 zijn gratis!! – om het prachtige politieke jaar en dit evenement na te bespreken. Mis dit dus niet!
   http://www.svmachiavelli.nl/activiteiten/agenda/a/5745/machiavelli-ontmoet-farid-azarkan

   Ik kom niet, heb thuis bier genoeg.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Republikein (15 juni 2017 om 14:01)
    Tja, dat zijn dus de rooiren. Wat stelen ze niet ??? Bier dat ze gratis weggeven, zal ook wel gestolen zijn. Asdakan, kom ik op 19 juni liever niet. Ik heb dan andere bezigheden in mijn lege agenda gezet. Ik heb thuis meer dan genoeg bier. Ik hoef daarvoor niet naar de tropen. Dat is zekers bedoeld voor die zwarte moslims, dat ze zich thuis voelen. Och gut das waar ook, die mogen geen bier. Vandaar, dat het gratis wordt weggegeven.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ oeps 48
   Zij (de satanisten,illuminatie) dienen “Lucifer”
   En wat te denken (als aanvulling) van Baphomet in de werkkamer van onze MP
   Die dienen zij.
   Wel degelijk een bestaande realiteit,anders hadden ze niet zo veel macht.
   Ik ben het helemaal met jou eens.
   Heb dit ook twee jaar helemaal tot uit den treure onderzocht.dit is geen complot theorie.
   Op een gegeven ga je razendsnel de verbanden zien.
   Maar de mensen die dit onzin vinden hebben daar ook recht op natuurlijk.

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    op een gegeven moment moet het natuurlijk zijn

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ tinekevanschagen (15 juni 2017 om 20:23)

    Wat goed van je, dat je de verbanden gaat zien.
    Natuurlijk heeft iedereen het recht, om het te ontkennen.
    Gelukkig krijgen we steeds meer inzicht in deze zaken.
    Daar zijn diverse redenen voor:
    – Voortschrijdend inzicht door wetenschappelijk onderzoek.
    – Godsdiensten en religies verliezen de greep op de maatschappij.
    – Steeds meer mensen gaan grasduinen in het alternatieve circuit.
    – Internet brengt veel zaken razendsnel binnen handbereik
    – Mensen zijn beter onderlegd, gaan op zoek en denken na.
    – En nu is de geest uit de fles.

    De duivel is eigenlijk een verzamelnaam en een meervoudig begrip, duivels. Satan is ook een soort verzamelnaam.
    Er zijn heel veel duivels. Lucifer is er slechts één van. Die wordt in de bijbel nogal prominent genoemd. Asmodeus is er ook een, die ook in de bijbel voorkomt. Maar er zijn er veel meer. Google maar even op “duivels namen”.

    Het begrip duivel gaat terug tot vóór de prehistorie tot de Annunaki, zo’n 450000 jaar geleden. Zie mijn reactie @ Alex Delarge (15 juni 2017 om 10:32)

    Naast duivels zijn er ook nog andere wezens zoals, demonen en entiteiten. Deze kunnen zelfs artificiëel tot stand komen, bijv. de incubus. En dan zit je opeens midden in de wereld van de magie en spiritualiteit.
    En hier moet ik echt waarschuwen. Magie bestaat en werkt !!! Geesten, spoken, demonen en dergelijke fenomenen oproepen is gemakkelijk. Een kind doet de was. Maar ze bezweren is toch heel wat moeilijker. Blijf er verre van, als je niet weet, waar je mee bezig bent !!! Het is beslist geen kinderspel !!! En de tovenaarsleerling is ook veel meer dan fictie.
    Toen Jacques de Molay, het hoofd van de Tempeliers, in 1314 tot de brandstapel was veroordeeld en het vonnis voltrokken werd, vervloekte hij, toen hij de stapel betrad, de Paus en Koning Philips tot in de 13e generatie. Zij waren beide binnen een jaar dood. De 13e generatie was de laatste koning van Frankrijk.

    Voor alle duidelijkheid, dit is geen fictie en heeft helemaal niets met godsdienst of religie te maken !!! Het is realiteit uit de onzichtbare wereld.

    Toen ik hier iets van begon te begrijpen, wist ik, dat ik ook heel voorzichtig moest zijn met zoiets schijnbaar onschuldigs, als halloween.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Aldus McNamara, die kennelijk ook “De Heerser” van Machiavelli had gelezen…

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ paulzwueste (16 juni 2017 om 16:54)
    Je vraagt om mijn commentaar.
    Ik heb in mijn reactie alleen maar aan willen geven, dat een prominent lid van het Nederlandse Koninklijk huis destijds de Bilderberg groep heeft opgericht. Ik heb me geen oordeel aangematigd over zijn “kwaliteiten”. Dat was hier niet aan de orde. Dat is een hoofdstuk op zich. Ik heb het flauwe vermoeden, dat onze meningen dienaangaande niet zover uiteen zullen lopen.
    De deugniet, zo noemde hij zichzelf, is inmiddels gaan hemelen. Wie heeft zich er destijds aan gewaagd, om in te grijpen ??? Het is een gepasseerd station. Dus …..

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ paulzwueste (16 juni 2017 om 16:54)
    Je vraagt om mijn commentaar.
    Ik heb alleen maar willen aangeven dat een prominent lid van het Nederlandse Koninklijk huis destijds de Bilderberg groep heeft opgericht. Ik heb me geen mening aangematigd over zijn “kwaliteiten”. Dat was hier ook niet aan de orde. Dat is een onderwerp op zich.
    Overigens denk ik, dat onze meningen over deze deugniet, zo noemde hij zichzelf, niet zover uiteen zullen lopen. Hij is inmiddels gaan hemelen. Wie heeft hem op zijn daden aangesproken ??? Het is nu een gepasseerd station. Dus …….

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk mijn allerbeste Oeps,
    Heb ik niet de geringste twijfel aan de weg die onze bedoelingen gaan.
    Dientengevolge doet het pijn aan mijn ziel en ogen te moeten lezen dat schurk en profiteur Bernhard hier wordt omschreven met “Zijne Koninklijke Hoogheid…”

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Oeps.
   Mede namens alle dames en heren hier.
   Ze kunnen “De Heerser” zo bij Bol.Com of de plaatselijke boekhandel bestellen.
   Bespaart jou weer ’n avondje overtypen.

   Like

 12. Taljaard zegt:

  En toch gebeurden en gebeuren er geregeld dingen waarvan je toch duidelijk mag veronderstellen dat zij niet in het belang van de globalisten en de internationale elite van grote bedrijven en hun grootaandeelhouders zijn.

  Voorbeelden;
  – De uitbraak van de Eerste Wereldoorlog.
  Het was de bedoeling, voornamelijk vanuit de Londense City van internationale bankiers, Duitsland als opkomende wereldmacht te dwarsbomen. Maar dat is ze uit de hand gelopen omdat Wilhelm II ondanks alles dwars bleef liggen en zich niet liet intimideren, de oude Franz Joseph, niet meer bij de tijd, de situatie helemaal verkeerd inschatte en Nikolaas II hier een goede gelegenheid in zag om binnenlandse onrust te smoren. Tussen juni en augustus 1914 verloor de toenmalige globalistische elite daarom de controle over de gebeurtenissen.

  – De Russische revolutie.
  In feite het werk van een in het nauw gebracht Duitsland, dat op deze manier hoopte Rusland uit te kunnen schakelen, zodat men zich op het Westelijke front kon concentreren. Na een overwinning van de Centralen zou men dan op termijn wel weer orde op zaken in Rusland stellen. Maar de Amerikaanse deelname in de oorlog gooide roet in het eten. Deze Amerikaanse deelname was wel het werk van de toenmalige internationale elite, die Duitsland hoe dan ook wilde neutraliseren en terug in hun greep wilden krijgen.
  Ook zij gingen ervan uit dat zij in staat zouden zijn om de Russische bolsjewieken uit te schakelen.
  Dat heeft men dan ook geprobeerd, door de Witten tijdens de burgeroorlog te steunen, maar het tij was niet meer te keren. Het heeft ze kapitalen gekost, want al hun investeringen in Rusland werden daarna waardeloos.

  – De machtsgreep van Hitler.
  Door hem op 30 januari 1933 tot kanselier te benoemen hoopte de Duitse elite, die verbonden was met de internationale globalisten, hem onschadelijk te kunnen maken en voor hun karretje te spannen. Hitler werkte echter, net als Wilhelm II voor hem, niet mee. Hij draaide de Weimar Republiek, in feite de schepping van de globalisten, de nek om en zette hen buitenspel.
  Dat was ook niet de bedoeling. Hierna probeerden zij koortsachtig dit losgeslagen beest te appeasen en rustig te houden, omdat men een herhaling van de ramp van 1914-1918 wilde vermijden (”Peace in our time!”), maar tevergeefs.

  – Het Japanse ”fuck you!”
  Nadat Japan in 1945 verslagen was rekende men erop dat het enorme militaire Japanse potentieel voortaan in het belang van de globalisten zou worden ingezet om de Sowjet Unie van Stalin onder druk te zetten en Tsjang Kai Chek te assisteren, zodat de communisten van Mao Tse Tung zouden worden verslagen en China onder hun controle zou worden gebracht.
  Maar de Japanse elite weigerde dit door eenvoudigweg te stellen dat Japan geen leger meer zou opbouwen. En zich dus NIET, zoals West Duitsland dit later WEL deed, voor het karretje van hun overwinnaars wilden laten spannen. (”Ons eerst met atoombommen bombarderen en ons daarna N.B. als pion willen gebruiken? Fuck you!”) Dat generaal Mc Arthur, de toenmalige voornaamste machthebber in het Japan van vlak na de oorlog, dit accepteerde maakte Truman woedend.
  Maar het was niet meer terug te draaien.
  Dit had tot gevolg dat de V.S. geen Japanse troepen in zowel Korea als later in Vietnam kon inzetten en zij het daarom grotendeels zelf moesten opknappen. En dat is ook niet helemaal goed gegaan.

  – Het Britse fiasco van de Suez crisis van 1956.
  – De Joegoslavische burgeroorlog.
  – Het weigeren van Putin om Rusland nog langer door hen uit te laten zuigen.
  Dit nadat zij hem in de plaats van Jeltsin hadden gezet. In de hoop dat hij, als onbetekenende ex-KGB apparatsjik, een getrouwe uitvoerder zou zijn van hun plannen om Rusland totaal onder hun controle te krijgen. Maar Putin zei eerst; ”Spassibo dat jullie mij de macht hebben gegeven.”
  En daarna ;”Job twojemadj! Njet! Ik ben jullie trekpop niet, maar handel voortaan uitsluitend in het belang van het Russische volk, waar ik een zoon van ben.”

  En als meest recente ontwikkelingen;
  – De uitkomst van het Britse referendum over de EU.
  – De verkiezingsoverwinning van Trump.
  Want ook daar hadden de globalisten niet op gerekend.

  Kortom, er bestaat een globalistische internationale elite.
  Maar hun controle over het verloop van het wereldgebeuren is nooit absoluut geweest en is dat nog steeds niet.
  Het is hen in 1914 gruwelijk uit de hand gelopen.
  En ook later heeft men een aantal malen flink mis gekleund en mis getast.
  Ook hun EU is een wankele constructie en hun plan om Europa met moslims uit het MO en Afrikanen te laten overstromen loopt vast op een steeds groter wordende weerstand van de autochtone Europese bevolking en de weigering van Hongarije, Tsjechie en Polen om daar nog langer aan mee te werken.

  Geliked door 2 people

  • H J zegt:

   Goede gegevens Taljaard. Je weet wat van de geschiedenis. Misschien kun je me wat links doen toekomen via de moderator…? Ik wil er zo veel mogelijk over weten; tenminste meer dan ik al weet.
   Dat de Illuminati soms ook stom bezig is kun je aan veel dingen merken. De bewijslast van 9/11, hoe doorzichtig wil je het hebben. De false flags hebben allemaal een zelfde taktiek.
   Het inzetten van anderen (nu de hele islam) om hun doel te bereiken.
   Een ding dat ik echter niet snap: als ze alle economieen hebben geruineerd en al het volk (al dan niet gereduceerd door Agenda 2030) tot slaven hebben gemaakt, waar moet dan het inkomen voor de elite vandaan komen. Ontevreden slaven produceren slecht en hebben geen geld om belasting te betalen. Nu lopen mensen nog aardig in het gareel, maar ‘ gevangenen’ moet je bewaken en kosten dus veel geld.
   Heb je daar een idee over?

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ H J (15 juni 2017 om 19:43)

    Als je even wat gaat googelen op: illuminati, NWO, Bilderberg, Soros, Globalisering, Annunaki, satanisme etc. etc. etc. word je binnen de kortste keren een hele boel wijzer. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen. Het is allemaal heel veel erger, dan je je in je stoutste dromen kunt voorstellen.

    De illuminati zijn de mensen in de afgetopte piramide. Zij zijn de uitvoerders. De opdrachten worden gegeven door het alziend oog. Dat is de top, die boven de piramide zweeft. Dat zijn buitenaardse wezens, de Annunaki’s, Zij laten zich als goden aanbidden, maar zijn niet goddelijk. Zij zijn valse goden. Zij zij de duivel(s).

    Als je aan slavernij denkt, moet je niet denken aan productie, maar aan macht. Alles draait ook om het geld,maar het geld is onbelangrijk. Als de NWO ooit tot stand kan worden gebracht zal het in zichzelf vastlopen. Volgens de NWO zal de werldbevolking worden gedecimeerd en de genen die overblijven zullen in slavernij worden gebracht. Dan kun je wel van alles gaan produceren, maar als er niemand is, die je producten kan kopen, hoef je ze ook niet meer te maken. Met de NWO wordt niet alleen de wereldbevolking gedecimeerd, maar wordt ook alle kennis, kunde, vaardigheid, inzicht, vakbekwaamheid, ervaring en routine weggegooid. Enig idee, hoe dat dan gaat functioneren? Niet dus !!! Met andere woorden, ze gaan zichzelf gruwelijk in hun vingers snijden. Ze zullen ten onder gaan aan hun eigen branie en kortzichtige overmoed.
    Dat laat zich beredeneren met gezond boerenverstand. Dat is gewoon de wijsheid van de grijsheid.

    Hetzelfde geldt voor WO3. Ze proberen thans de derde wereldoorlog uit te lokken. Ze hebben atoombomveilige schuilplaatsen voor zichzelf gebouwd. Maar hoe lang kun je het daarin volhouden ??? Ze zitten opgesloten in hun eigen bunker. Wanneer zijn de hamstervoorraden op ??? Wanneer worden ze knettergek ??? Na WO3 is de hele wereld en alle infrastructuur vernield. Alleen degenen in de bunkers overleven. Buiten de bunkers is alles verwoest en is er nog slechts straling. En zullen de bunkermensen daarna nog lang en gelukkig leven ???

    Ik adviseer je wat boeken te lezen zoals.
    – William Bramley, The Gods of Eden
    – Erich von Däniken, Zijn de Goden astronauten.
    – Jules Verne, 20.000 mijl onder zee
    – Jules Verne, Naar het middelpunt der aarde
    – De gilgamesj epos (staat ook on line)
    – Shakespear, Mac Beth (ongekuiste versie)
    – Dante, de goddelijke commedie (ongekuiste versie)
    – Javier Sierena, Het geheime avondmaal (quasi historische roman, heel interessant)
    – Jim Marss, Regeren vanuit het duister

    Bestudeer ook de grote schilders als: Leonardo Da Vinci, Michael Angelo, Sandro Botticelli, Hieronymus Bosch en anderen. Zij hebben heel veel aanwijzingen in hun schilderijen achtergelaten.

    Dat de illuminati af en toe een klein beetje dom bezig zijn ie begrijpelijk,. Het zijn mensen en maken menselijke fouten. Ze maken vaak gebruik van techniek, die ze nog niet helemaal beheersen. Er zijn teveel mensen bij betrokken. Ze voeren opdrachten uit, maar ze weten niet precies hoe het moet (de klok en de klepel). Normale slordigheid. Hebben een grote mond, zetten de grote lijn uit, maar vergeten te vertellen hoe de details ingevuld moeten worden. Ze staan te ver van de alledaagse werkelijkheid af. Ze projecteren hun eigen situatie op de maatschappij. Ze denken, dat de mensen dom zijn en er wel in zullen trappen. Ze zijn op hoge posten beland, niet omdat ze uitblonken door prestaties, maar door vriendjespolitiek. Ze voeren opdrachten uit, maar kunnen niet verder kijken, dan hun neus kort is. Overmoed en bravour en science of stupid. Ze hebben een girorekening en denken dat ze boekhouder zijn, maar weten niet eens wat een journaalpost is. Handelen met kokervisie en oogkleppen op. Ondergeschikten, die toevallig per ongeluk expres lekken. Enzovoort, enzovoort. Ik vraag me al af, waarom het nog zo vaak goed gaat.

    Ik neem nu aan, dat ik hiermee mer vragen bij je heb opgeroepen, dan beantwoord.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @H.J.
    Kan niet linken, want weet niet hoe.
    En wat die globalistische elites met hun plannetjes betreft; ze denken dat ze slimmer zijn dan anderen omdat het ze in het leven toevallig mee heeft gezeten, of omdat het geld ze door afkomst en geboorte in de schoot is geworpen.
    Maar ze zijn echt niet slimmer dan de meeste andere mensen en kleunen daarom dan ook vaak grandioos mis. Dat wordt nog versterkt vanwege hun vaak tegengestelde belangen en het feit dat ze elkaar daarom nog het meeste zelf bedriegen en tegenwerken.
    En de loop van de geschiedenis van de laatste 150 jaar is eigenlijk een lijst van blunders en inschattingsfouten van hun kant.
    De meest recente zijn de dollemansrit van Merkel in 2015, die de deur wagenwijd open meende te kunnen zetten voor een stortvloed aan Mohammedanen, en de verkiezing van Trump het jaar daarop.

    Soms lukt het ze nog wel om de gebeurtenissen naar hun hand te zetten.
    Bij de Franse verkiezingen zijn ze erin geslaagd Le Pen uit te schakelen en een trekpop als Macron tot president te maken. Maar, net als zijn voorganger Hollande, zal ook hij maar bitter weinig kunnen uitrichten om die stoomketel onder druk te kunnen managen.
    Uitstel van executie dus.

    Like

   • H J zegt:

    Bedankt Oeps en Taljaard.
    Lijst van boeken is zeer hulpzaam.
    Dat een soort slavernij niets kan opleveren is me wel duidelijk, maar ik begreep niet wat dan feitelijk het doel is van een NWO. Het lijkt er veel op dat het het alleen maar een soort spel is van de 1%. Puur de macht alleen en dan maar alleen omdat ze het kunnen.
    Je zou ook kunnen denken dat er een ander doel zit achter het gegeven dat de sterk verminderde mensheid tot slaven moeten worden gemaakt. De aarde klaarmaken of voorbereiden voor anderen misschien??
    Ze zijn er alleen wel lang mee bezig dus het zal zo makkelijk nog niet zijn of het moet aangeven dat het inderdaad een soort spel is.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Qeps48
    Het is zonder meer aannemelijk dat sommige van die lui zo vreselijk hoogmoedig zijn dat zij waarachtig in de waan verkeren een Goddelijke opdracht met de wereld te moeten vervullen, dan wel het marxistische/socialistische Utopia te kunnen bewerken, of denken dat zij alleen de wijsheid in pacht hebben. En het daarom beter dan iedereen menen te weten wat goed voor de wereld en de mensheid is.
    Daar moeten gewoon wel ongelukken van komen.
    En dat gebeurt dan ook met een treurig makende historische voorspelbaarheid.

    Tot zover ga ik met je mee.
    Maar dat scientology-achtige gezwatel over buitenaardse ”Annunaki” neem ik met een hele grote korrel zout.
    Hou het er als christen gewoon op dat zij de Heere Jezus verwerpen. En zich daarom, zonder dat zij zich daarvan bewust zijn, of het willen weten, aan de machten van het kwaad hebben overgeleverd en zich daar dus ook door laten leiden. Zoals dat trouwens met ieder natuurlijk mens het geval is.
    Blaise Pascal heeft geschreven dat het de uiterste consequentie van de erfzonde is, dat ieder mens buiten God om gedoemd is om vruchteloos te moeten blijven streven naar datgene wat hij tot zijn eigen behoud niet bereiken mag. En hij verbond daaraan de conclusie dat, hoe meer de mens ernaar streeft om het aardse paradijs te vestigen, hoe meer de aarde op de hel zal gaan lijken.

    Die globalistische elites zijn een nogal gemeleerd gezelschap, bestaande uit de top van de wereldwijde Vrijmetselarij, leden van de Amerikaanse geld-aristocratie, die op topuniversiteiten in gezelschappen als ”Skull and Bones” zijn ingelijfd en vanuit hun netwerk op maatschappelijke sleutelposities terecht trachten te komen.
    En verder een heleboel schimmige wereldwijde elitaire clubjes, waarvan sommige zijn verbonden met multinationale banken, olieboeren, wapenfabrikanten, vastgoedhandelaren, etc., en weer anderen met koninklijke huizen en verdere adellijke bobo’s, en sommigen zelfs met het Vaticaan. Enkele van die gezelschappen zijn al heel oud, maar de meesten zijn gesticht in de XIXe eeuw, en een paar, zoals de Bilderbergers, dateren van direct na WW2, gegrondvest op het motto; ”Dit nooit weer!”
    Dat is allemaal al verontrusten genoeg, zonder er obscurantistische kletsverhaaltjes en broodje aap legendes aan te verbinden. Want er is niks bovennatuurlijks aan.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Hitler was aardig op weg,wilde hij geen ras van alleen blond en blauwe ogen?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Amerika heeft in de oorlog tegen Japan vele 100.000-zenden Japanners stelselmatig met hun B 29-bommenwerpers verbrand met brandbommen, die hun (Tokio en vele andere steden) voornamelijk uit hout gebouwde steden praktisch totaal in de as legden.
   Dáárna eerst hebben de Amerikanen atoombommen ingezet die ook nog eens in één tel 100.000-zenden levens eisten.
   Alléén en uitsluitend door het toepassen van deze tactiek heeft men de Japanse legerleiding zo ver gekregen de Keizer te adviseren de oorlog tegen de VS te willen staken, waardoor de levens van ca. een miljoen Amerikaanse soldaten werden gered.
   Als men dit vergelijkt met de beslissing van Fidel Castro die tijdens de Cuba-crisis Chroetsjov dringend vroeg de atoomwapens die in Cuba waren gestationeerd, in te zetten tegen Amerika, terwijl hij WIST dat Amerika daarop zijn eigen Cuba in een klap totaal van de kaart zou vegen, ga je jezelf toch afvragen wat die Illuminatie en Bilderberg- malloten eigenlijk van zichzelf vinden…
   Kennedy en Chroetsjov hebben toen de wereld gered.
   Het is alléén en uitsluitend aan de “menselijke” principes van deze mannen te danken dat de wereld nog steeds bewoonbaar is.

   Op onze wereld kruipen wat illuminatie en puissant-rijke idioten rond die denken dat zij de wereld regeren…

   Toch niet honden!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Taljaard.
   Meesterlijk geanalyseerd.
   100% Compliment!

   Like

 13. Jean zegt:

  Overloop even, voor zover dat mogelijk is zonder te moeten braken, die Bilderbergersbende, één troep misdadigers die het liefst de weerstandige westerlingen willen uitroeien zodat het dictatoriaat voor hert grijpen ligt. Om dat proces te versnellen halen ze massaal barbaren, perverse barbaren binnen uit de grote zandbak Afrika.
  Betreffende die brand in Londen, daar heb ik heel zware bedenkingen bij, een gebouw “zo” laten uitbranden is zeer vreemd????? Wat lijkt dat verdomme veel op New York 2001….

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Jean (15 juni 2017 om 15:36)
   Die Bilderbergers zijn inderdaad ontiegelijke rotzakken. Ze hebben zichzelf boven alle wetten gezet. De conferentie van dit jaar is net achter de rug. en werd gehouden in Chantilly, Virginia (USA) van 1 tot 4 juni 2017. Ik heb begrepen dat er op deze conferenties normaliter ook satanische rituelen plaatshebben, waarbij kinderen aan satan worden geofferd. Er zullen daar in de buurt nu dus wel een paar kinderen vermist zijn.

   Volgens de lijst waren er ook enkele Nederlander aanwezig:
   – Halberstadt, Victor (NLD), Professor of Economics, Leiden University
   – Hamers, Ralph (NLD), Chairman, ING Group
   – Hennis-Plasschaert, Jeanine (NLD), Minister of Defence, The Netherlands
   – Knot, Klaas H.W. (NLD), President, De Nederlandsche Bank
   – Netherlands, H.M. the “King” of the (NLD)
   – Slat, Boyan (NLD), CEO and Founder, The Ocean Cleanup

   http://www.vrijewereld.org/2017/05/21/bilderberg-conferentie-2017/

   We hebben nu in Nederland ook weer toevallig een paar vreemde kindermoorden. Toevallig vallen ze net voor de bilderberg conferentie. Er zal toch niet toevallig een soort bilderbergbijeenkomst in Nederland hebben plaatsgehad aan de vooravond van de grote conferentie, voor de satanisten, die toevallig niet voor de grote conferentie waren uitgenodigd (???) Er zijn dus toevallig 2 jonge meisjes vermist en vermoord teruggevonden. Toevallig reden ze allebei op de fiets van school naar huis. Toevallig woonden ze niet zo heel ver van elkaar. Toevallig waren ze allebei bekend bij jeugdzorg. Toevallig zijn ze allebei sexueel misbruikt. Toevallig zijn de vermeende moordenaars jonge jongens. Toevallig zijn die jongens ook bekend bij jeugdzorg. Toevallig had de politie heel snel de daders te pakken. Toevallig kwam de politie al heel snel (te snel) met een verklaring, dat de 2 toevallige moorden geen verband met elkaar hadden. Toevallig had de politie verder geen details te vertellen. Toevallig werden er nog een paar meisjes uit dezelfde omgeving op de fiets lastig gevallen c.q. lastig gevolgd door door een zwarte Volkswagen. Toevallig wisten zij aan hun belager te ontsnappen door razendsnel bij een groepje jongens te gaan staan, waardoor ze bescherming hadden..Toevallig hebben al die zaken “niets” met elkaar te maken. zegt de politie toevallig voordat het onderzoek is afgerond. Toevallig wordt er erg weinig publiciteit aan deze zaken gegeven.
   En toevallig geloof ik de officiële lezing niet meer.

   http://www.indigorevolution.nl/supergetuige-verklaard-over-rituele-kindermoorden-in-nederland-in-opdracht-van-prins-johan-friso-html/

   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/04/weerzinwekkende-beschuldigingen-tegen-paus-franciscus/

   http://www.ellaster.nl/2016/10/14/itccs-getuige-toos-nijenhuis-elite-misbruikt-kinderen-op-gruwelijke-manier/

   Like

   • Republikein zegt:

    Boyan Slat is een intelligente jongeling, heeft leiding te Delft gekregen van de schoonvader van mijn zoon.
    Ik denk niet dat hij lid is van de club, maar kan altijd ingewijd worden, dat wel natuurlijk.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @Republikein (16 juni 2017 om 11:58)
    De ervaring leert, dat niemand zomaar wordt uitgenodigd voor de Bilderbergcongferenties. De illuminati’s gebruiken momenteel milieuzaken als stokpaardje. Boyan Slat zit in de Oceaan cleanup. Dat heeft dus ook van alles met milieu te maken. Het lijkt erop, dat hij een bevolgen jonge idealist is. Ze hebben kennelijk hun oog op hem laten vallen. Hij zal binnenkort wel ergens, als een veelbelovende jongeling, vanuit het niets naar voren worden geschoven en een bliksemcarrière maken. Een beetje à la Yasser Feras (Jesse Klaver). Dat is het bekende stramien van de illuminati.
    Maar voor voor niets gaat alleen de zon op. Voor wat, hoort wat. Ik zou die “prijs” niet graag betalen. Ik verkoop mijn ziel en zaligheid niet aan de duivel.
    Ik neem aan, dat Boyan inmiddels heeft toegehapt en niet meer terug kan. Ik vraag me overigens af, of hij alle consequenties wel kon overzien.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Jean
   Tja….En dat ze vanmiddag al de oorzaak wisten.
   kortsluiting in een van de koelkasten.
   Das nog eens een knap staaltje speurwerk…………

   Geliked door 2 people

  • Marian zegt:

   Het heeft er veel van weg Jean.

   Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Jean (15 juni 2017 om 15:36)
   Ja, bij die brand in Londen heb ik ook zo mijn bedenkingen. Ik heb de tv-beelden gezien en er vielen mij meteen enkele zaken op, die niet lijken te kloppen.
   Allereerst mijn condoleances en medeleven met de slachtoffers, de gewonden en de nabestaanden. Het is een verschrikkelijke ramp.
   Ik heb begrepen dat deze torenflat van 24 verdiepingen in een armeluisbuurt stond. Op tv-opnames zag ik, dat er nog minstens 4 identieke gebouwen in de omgeving staan.
   Het was een hele grote brand, die razendsnel om zich heen greep. De brandweer stond kennelijk machteloos en beschikte niet over het juiste materieel, om mensen uit de brandende appartementen te bevrijden. Dit roept toch wel hele serieuze vragen op. Wat gaan de bestuurderen hierop antwoorden ??? Hoe kan een stad als Londen, waar zoveel hoge gebouwen staan, geen materieel hebben ???
   Kennelijk hadden de bewoners al geruime tijd geklaagd over de brandveiligheid. De klachten werden echter niet serieus genomen. De bewoners waren dus zelf wel allert. De instanties niet. Maar ze waren wel op de hoogte van de problemen. Dat roept hele serieuze vragen op. Daar gaan koppen rollen. (??? !!! ??? !!!)
   De oorzaak zou een koelkast zijn geweest die in brand vloog. Hoe kan die oorzaak zo snel vaststaan ??? De oorzaak stond al vast, nog voordat het gebouw kon worden betreden, om naar slachtoffers te zoeken.
   Hoe vaak heb je gehoord, dat een koelkast ging branden ??? Het kan natuurlijk wel, maar de kans is heel erg klein. De pomp kan vastlopen. Der radiator achter de koelkast kan stof vergaren, waardoor de warmte niet meer weg kan. Dat kan brand veroorzaken. Maar dat is wel een hele kleine brand. Die is met een emmer water al gauw geblust.
   Dat Flatgebouw bestond uit een staalconstructie en beton. Dat is vrij degelijk. en niet erg brandbaar. Bovendien is een flatgebouw zodanig ontworpen, dat brand niet snel kan overslaan van het ene appartement naar een naastliggend. Dat geldt niet alleen in Nederland. maar ook in Engeland en dat werd ook al 45 jaar geleden, toen die flat werd gebouwd, zo gedaan. Toch stond het hele gebouw in no time in lichter laaie. Hoe kan dat ???
   Er wordt beweerd, dat de buitengevel onlangs was bekleed met brandbaar isolatiemateriaal, om het gebouw mooier te laten lijken.. Ook dat lijkt me erg vreemd. Dat soort materiaal mag gewoon niet worden gebruikt. En klusbedrijven, die dat soort projecten uitvoeren, weten dat, Dat doen ze dus ook niet. Ze kijken, zeker in Engeland, wel link uit. Tenzij ……
   Op de tv-beelden was te zien, dat veel appartementen van binnenuit in brand stonden en niet bij de vensters in de gevel. Dat betekent, dat de brand via de centrale hal moet zijn binnengetreden. Dat is vreemd. Als er al een grote brand in de hal is ,dan kan die niet zo gemakkelijk overslaan naar de aanliggende appartementen. Dat is bouwkundig zeer onwaarschijnlijk. Het moet al heel flink en langdurig branden, eer een brand een appartement kan binnendringen. Wat kan er in een centrale hal zo flink branden ??? Dat kan alleen, als er verkeerd materiaal is gebruikt. En dan moet je toch wel gaan denken aan verkeerde, brandbare vloerbedekking. Dat zou wel een hele grote stommiteit zijn, die in Engeland niet erg voor de hand ligt. Tenzij ……
   Op de tv-beelden was ook te zien dat er een tweetal hele felle brandstrepen over de gevel liepen, die in een scherpe punt bij elkaar kwamen. Dat is heel vreemd. Het eerste dat bij mij opkwam, was dat er een brandbare substantie over de gevel was gespoten. Maar dat kan niet. Tenzij ……
   En dan zit ik opeens aan een complottheorie te denken. Maar daarvoor heb ik geen bewijzen of aanwijzingen gezien. Dus moet ik voorlopig nog voorzichtig zijn. Ook overeenkomsten met 9-11 in New York is wellicht te ver gezocht. Maar ik wil het niet uitsluiten.
   Kortom een hele grote brand met verschrikkelijke gevolgen en heel veel vragen.

   http://nos.nl/artikel/2178480-nog-65-vermisten-na-flatbrand-londen.html

   https://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2017/06/actiegroep-woedend-voorspelde-brand-in-brief

   Like

   • H J zegt:

    Mijn eerste reactie was ook kwade opzet en 9/11. Wederom een gebouw dat rijp is om geofferd te worden voor de verzekerings penningen. Dat er slachtoffers vallen…ach, wat zou het, het waren slechts deplorables.
    De opknapkosten konden waarschijnlijk niet opgebracht worden, cq men had daar geen zin in. Ten eerste dus inferieur materiaal gebruiken en het dan alsnog af(op)blazen.
    Typisch staaltje elite praktijk.
    Follow the money en je vindt de waarheid!!

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ H J (16 juni 2017 om 13:51)
    Ik kan heel ver meegaan in jouw veronderstellingen. Er zijn overeenkomsten met 9/11 en ook aanwijzingen voor handelen in kwader trouw.
    Ik heb mijn reactie gebaseerd op mijn eerste indrukken. Ik heb expliciet mijn twijfels geuit over de toedracht. Maar ik vond het te vroeg, om specifieke beschuldigingen te uiten.
    Inmiddels is er al wat meer informatie beschikbaar. Deze begint in een bepaalde richting te wijzen. Bij deze verschrikkelijke ramp lijkt kwader trouw inmiddels niet meer uit te sluiten.
    Maar voor hetzelfde geld zou er ook sprake kunnen zijn van terrorisme of een valse vlag operatie.
    Ik heb gerede twijfels over de toedracht, Maar vooralsnog wil ik niet te hard van stapel lopen met vingerwijzingen, die ik niet voldoende kan onderbouwen.

    Like

   • H J zegt:

    @Oeps48. Dat doe je goed om niet direct te wijzen. Let wel dat als het een terroristische (lees islamitische) aanslag zou zijn geweest, de verantwoordelijkheid al zou zijn opgeeist.

    Het zeer snel ophoesten van de mogelijke reden, de koelkast, lijkt weer zo’n stom staaltje als bij 9/11. Er zal weer een doofpot constuctie erdoor geperst worden en de ‘ echte’ pers zal het ons allemaal wijsmaken.

    Geliked door 1 persoon

 14. Marian zegt:

  Dit gaat al door de eeuwen heen. In de serie films van Ansgelique kwam dit ook al ter sprake, alleen voor meer macht. Ik vind deze wereld hoe langer hoe walchelijker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s