Lijst met haatpredikers blijft groeien

Screenshot_53

(Door: Cyril Rosman)

De lijst met haatpredikers die Nederland wil weren, groeit nog steeds. Tussen januari 2016 en maart 2017 zijn er zeker vijf nieuwe namen aan de lijst toegevoegd. Dat meldt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) na vragen van deze krant.

Hoeveel en welke predikers er precies op de lijst staan, wil de NTCV niet zeggen. De dienst houdt sinds 2015 een zogenoemde ‘alerteringslijst’ bij van radicale predikers. Daar staan buitenlandse predikers op die een antidemocratische boodschap verkondigen of oproepen tot vijandigheid of geweld. Als zij een visum aanvragen voor een bezoek aan Nederland, kan dat hen op basis van de lijst geweigerd worden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Lijst met haatpredikers blijft groeien

 1. Cathja zegt:

  Als ik zo naar dat zooitje op de foto hierboven kijk, dan voel ik een ongelofelijke afkeer! Zoiets wil ik niet in mijn land tegenkomen. Dit soort Ali Baba-figuren blijven maar mooi waar ze thuis horen, en dat is in het Midden-Oosten.
  Wij moeten dit beslist niet willen. Het toelaten van deze ophitsers en haatzaaiers in ons land heeft niets te maken met godsdienstvrijheid, maar alles met onderdrukking van ongelovigen door de islam! Er zijn er trouwens al genoeg binnen geslopen, die stiekem hun smerige en opruiende taal jegens ons konden verkondigen! De lijst van ongewenste ‘predikers’ moet nog oneindig veel langer worden!! Mede door hun uitspraken radicaliseren steeds meer moslimjongeren! Radicalisering heeft niets te maken met zogenaamde discriminatie en achterstelling van allochtonen, maar met ophitsing en haatzaaierij door zogenaamde predikers.

  Liked by 2 people

  • Manna zegt:

   het zijn geen ophitsers en haatzzaiers. ze vertellen gewoon exact wat in de Koran staat. in plaats van ze te willen verwijderen kan Nederland beter luisteren naar ze, zodat ze weten wat hen te wachten staat…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik meen toch dat het zo was dat wij in de tijd van industriële expansie een beroep hebben gedaan op gastarbeiders die hier kwamen werken omdat wij ze nodig zouden hebben.
    Wij hebben er nooit om gevraagd dat die lui hier zouden blijven nadat we ze niet meer nodig hadden…
    Nu is het al zo erg dat we worden overlopen door alle mogelijke soorten tuig, getriefel, criminelen, moordenaars, verkrachters, dieven, kortom ongedierte.
    Daar hebben wij nooit om gevraagd.

    Waarom vinden die politici het prima dat wij ten onder dreigen te gaan aan die plaag?
    Tijd om het recht in eigen hand te nemen…

    Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Haatimams dekt de lading beter. Alle pastors, rabbi’s en dominees prediken geen haat maar zijn wel predikers.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Het zien van de foto alleen al zouden “rascistische”gevoelens bij je naar boven kunnen doen komen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Hoeveel en welke predikers er precies op de lijst staan, wil de NTCV niet zeggen.
  Wet Openbaarheid van Bestuur ???????????

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Wanneer groeit eindelijk de lijst met deportaties naar de Heimat in de woestijn of de jungle? Ze zouden het zeker weer fijn vinden met Allan de zon en tussen de geitenneukers en de apen

  Like

 6. Peacepipe zegt:

  Het enige wat de zo genaamde haatpredikers doen, is vertellen wat er in de Koran en aanverwante geschriften staat en waar naar gehandeld dient te worden. Zolang die niet verboden worden, is het dweilen met de kraan open! Door de steeds verder toenemende islamisering zal dus ook het aantal haatpredikers blijven toenemen. Voor velen schijnt dit toch moeilijk te begrijpen!

  Liked by 1 persoon

 7. Marian zegt:

  Daarom zal het altijd een HIJ en ZIJ maatschappij blijven.

  Like

 8. Fred zegt:

  Namen en rugnummers graag.
  Het Nederlandse volk mag weten wat er door het zootje in Den Haag binnengelaten wordt.
  Toch.
  TÒCH?

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Niet echt belangrijk, maar die hoofdbedekking van die tweede van rechts doet mij sterk denken aan wat destijds de Egyptische Farao’s en hogepriesters droegen.
  Die had, met andere woorden, zó weggelopen kunnen zijn uit de opera Aïda van Verdi!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s