VIDEO Geert Wilders: Debat over de voortgang van de formatie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Geert Wilders: Debat over de voortgang van de formatie

 1. Cathja zegt:

  Zoals altijd: naar waarheid gesproken. Ik vrees alleen dat er niets zal veranderen in de hoofden van Rutte, Buma en Pechtold.
  Het lijkt wel alsof ZIJ uitmaken wie er mag aanschuiven en wie niet, en wie mag meeregeren en wie in de oppositie moet blijven.
  Treurig, dat zoveel mensen in NL totaal worden genegeerd.
  Van democratie kan in ons land zo geen sprake zijn.

  Like

 2. Japio zegt:

  Moet het jullie nog duidelijker uitgelegd worden stelletje lamzakken? Want als je het nu nog niet begrijpt zal het ook nooit meer gebeuren. Beste Geert, duidelijke taal en blijf het ze maar inpeperen. Wrijf het er maar steeds weer in want hun begrijpertjes werken niet naar behoren.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Prima speech van Geert!! Je zag de hypocriete ‘vibrerende mondhoeken’ geërgerd op het pluche. Ya’Allah, Natte Scheet ASScher zag er impotent uit!! Zo ver zijn we nu, na decennia liegen en bedriegen. NL is naar de filistijnen (mohammedanen) geholpen en er is geen redden meer an!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zoals altijd bij Geert: Geen speld tussen te krijgen.
  Het is dan ook frappant, dat er alvast één ding niet te ontkennen valt: Dat CDA en VVD niet in staat zijn, te verbergen, dat hun gedachtegoed m.b.t. het immigratie-beleid inmiddels toch een flink stukje opgeschoven is richting dat van de PVV.
  En dan toch je poot stijf houden en tegen beter weten in pogingen doen om de wonderlijkste constructies tot stand te brengen, zolang de PVV er maar niet in zit! Ongelofelijk!
  (Ik schoot trouwens wel in de lach om die tronie van Pechtold, toen Geert zijn uitgebluste uiterlijk hekelde: Kostelijk!

  Like

  • Asgard zegt:

   Onvoorstelbaar toch Theresa,…Rutte heeft toch nog een moeder? Die arme vrouw zal toch wel van haar zoon houden? Echt, moeder van Mark, neem je kind Mark tegen zichzelf in bescherming want dit heeft grote psychologische consequenties voor Mark,, trek m van het toneel af in Den Haag want dit gaat ie niet redden, vroeg of laat krijgt ie last van zn geweten,..red je zoon, als je werkelijk van je zoon houd!!

   Like

   • Denk je dat echt. een normale moeder? Lijkt me eerder als ik zijn gedrag zie dat hij een hoerenzoon is en een bastaard.Normaal is hij niet,maar de rest ook niet. Het zijn parasieten die nooit gewerkt hebben en wiens doel het is dit land,ons erfgoed aan andere bevolkingen te geven . Aan moslims.

    Like

 5. GT zegt:

  Geheel dit surrogaat gatenkaas motorblok kabinet naar huis sturen, en met een sneltrein vaart nieuwe verkiezingen uitschrijven, met een gedegen grondig onderzoek wat hier aan de hand is, wat dat er hier iets onder de pet geschoven wordt is meer dan duidelijk, en Rutte zo las ik al aangaf vertoon u niet meer!

  Like

  • Niet naar huis sturen. Deze lands en volksverraders en Volksmoordenaars moeten in de gevangenis zitten. Op verraad stond altijd de doodstraf ik denk dat we die nu ook in moeten voeren.Er komen als het aan de EU ligt nog 7miljoen zwarte moslims in ons land.Ze zijn bezig met ons er,hier uit te werken en anderen erin. Waarom? Omdat de,eucommunisten en al wat links denkt een stoornis in hun hersens heeft.Dit land wordt ons afgenomen nadat de regeringen decennialang dit hebben voorbereid. Kom aan,vecht voor je land.HetVolk is de baas en zei moeten voor ons en ons,land werken. Dit doen ze niet,dus vastzetten.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De VVD schoffeert niet alleen de PVV stemmers maar ook de democratie met hun cordon sanitair !
  Deze democratie is een NEP democratie door de VVD, D66 en het CDA !!

  Like

  • Asgard zegt:

   Alle verkiezingen zijn nep op het Europees halfrond voornamelijk het rijke westerse Europa,…Oost Europa is transparant en duidelijk in hun mening,..De Turkse stunt net voor de verkiezingen wat Rutte in de kaart speelde,..en Frankrijk, zelfde laken zelfde pak, al decennia’s de naam Le Pen in het politieke klimaat en duidelijk in hun of haar standpunten, komt er in eens een Macron opduiken op het Franse toneel, never heard off, zo uit de bankierswereld, zo jongen jij word de nieuwe President, dit is ozo duidelijk doorgestoken kaart, zo opzichtig, hier kan toch niemand aan twijfelen dat allen een vooropgezette facade is, met een duidelijke eigen agenda!!

   Like

  • En al die partijen zijn Land- enVolksverraders en Volksmoordenaars. Stop daarom met het betalen van belasting. We betalen voor onze eigen ondergang. Dom,dom,dom.

   Like

 7. Marian zegt:

  Ze krijgen Geert toch niet klein. Hij kent de klappen van de zweep maar al te goed.

  Like

 8. Geert kan het niet alleen,hoor. Wij als volk hebben de macht en het recht om ze weg te halen van het pluche en in onze lege gevangenissen te zetten. Ze hebben al mooi plaats gemaakt door alle islamitische overvallers en moordenaars los te laten. Plaats genoeg dus voor Rutte en co,voor hun land-en Volksverraad,hun Volksmoord,hun corruptie met de verkiezingen,hun weggaven van Nederland aan de EU,een communistische organisatie waarvoor wij niet gekozen hebben,het weggooien van onze referenda,eerst door Balkenende en nu laatst weer. Het Volk moet ingrijpen! En vooral niet meer betalen voor hun eigen ondergang. Als lammetjes naar de slacht. Dom ,dom,domVolk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s