64,2% van de Duitsers is van mening dat de islam niet bij Duitsland hoort

Screenshot_81

“De islam hoort niet bij Duitsland”

(Vertaling: E.J. Bron)

Anders dan de bijna volledig uit het reële leven weg gerukte politici van de oude partijen, die zich begeleid door bodyguards in gepantserde limousines door de steden laten rijden en in uitstekend beveiligde woongebieden leven, registreren de meeste mensen hier de verandering die het land sinds enige tijd, uiterlijk sinds die drie noodlottige dagen in september 2015, doormaakt. Vooral de sluipende beïnvloeding van het dagelijks leven door de invoering van steeds meer islamitische regels stoot de duidelijke meerderheid van de burgers van het land voor het hoofd.

Die Freie Welt

Keukens op scholen en crèches passen hun menu´s volledig aan de islam aan; boerka, nikab en hidjab doen daar en in andere officiële gebouwen (ziekenhuizen, overheidskantoren, enz.) hun intrede, terwijl christelijke symbolen verbannen worden; aan de mensen in het land dienen nieuwe gedragsregels opgelegd te worden, om ruimte te geven aan de religieuze rituelen van de islam, bijvoorbeeld tijdens de ramadan – deze opsomming zou nog uitgebreid kunnen worden. en de politici van de Duitse gevestigde partijen bevorderen dit gedoe. En wel tegen de wil van de bevolking.

De internetsite “Cicero” heeft bij het opinieonderzoeksinstituut INSA een peiling in opdracht gegeven en de mensen geënquêteerd of volgens hen de islam bij Duitsland zou horen. Het resultaat is een knallende draai om de oren voor Merkel en consorten. Slechts 17,9% van de geënquêteerden sluiten zich aan bij de woorden van de voormalige Duitse president Christian Wulf. Daartegenover geeft 64,2% van de geënquêteerden echter heel duidelijk aan dat de islam NIET bij Duitsland zou horen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Islam, Islamisering, meningsdictatuur, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op 64,2% van de Duitsers is van mening dat de islam niet bij Duitsland hoort

 1. Sabeltant zegt:

  Het grootste gevaar voor de individuele vrijheid van mensen waar dan ook ter wereld en 35,8% van de Duitsers heeft het nog steeds niet in de gaten.

  Like

 2. Dat mag zich dan wel eens in een verkiezingsuitslag ‘vertalen’……………

  Geliked door 2 people

  • tjonge zegt:

   dat vroeg ik mij ook af ? of zal er massaal stemfraude gepleegd worden, en niet alleen in duitsland maar in heel europa, opdat de eu-agenda door moet blijven gaan….

   Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   Dat is het rare , het is moeilijk om het verstand van die Duitsers te peilen .
   De Islam hoort niet bij Duitsland (uiteraard)””” Aber mutti gehort zu Deutschland “”” ze willen meer mutti

   Like

 3. Japio zegt:

  64,2% vindt dat de islam niet bij Duitsland hoort? En 35,8% vindt van wel? Dus 1/3 maakt de dienst uit daar in Duitsland? En van die 1/3 is waarschijnlijk de helft moslim en de andere helft besmet met linkse virus.

  Geliked door 2 people

 4. JanKlaassen zegt:

  64,2% van de Duitsers is van mening dat de islam niet bij Duitsland hoort, jaaaaa dussssss, wat gaan we er aan doen dan stelletje letthargen???????????????????????

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Dat kunnen zij nu nog laten zien bij de verkiezingen…

  Like

 6. Jean zegt:

  Maar 64,2%????? dat wil dus zeggen dat 35,8% niet durven spreken uit angst het postje de verliezen….

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Hoe kan het dan toch dat al die Duitsers weer massaal Merkel gaan stemmen.
   Het is voor een normaal mens toch niet meer te volgen dit?

   Like

  • tjonge zegt:

   conclusie is simpel, 64.2% is autochtoon duitser en de overige 35.8% is allochtoon.
   dus nog een paar generaties doorfokken van de allochtonen en de duitser is minderheid in eigen land..

   Like

 7. Mary zegt:

  Nu laat je massaal horen zou ik zeggen!!! dan kan de stasi Merkel er in ieder geval niet onderuit,

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ook daar zullen de stemmen gemanipuleerd worden.

   Geliked door 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    Tineke, moet je horen. Vlak voor onze verkiezingen schatten opiniepeilers de PVV goed voor 37 Kamerzetels. Na de verkiezingen stortte de PVV zomaar plotsklaps in elkaar en hield van die 37 slechts 20 kamer-zetels over. Rutte echter, die 8 jaar lang werd verguist door de hele bevolking, kwam als overwinnaar te voorschijn na de verkiezingen. Ook werden ergens ten lande achter een cafe, waar gestemd werd, door iemand 2 volle dozen met stembiljetten gevonden met PVV voorkeur stemmen. En dit zal heus niet de enige plek zijn waar men PVV stembiljetten weggedonderd heeft. Je proeft het al, ook onze verkiezingen werden gemanipuleerd om Rutte, met zijn smerige politieke agenda, zijn beleid te kunnen laten voortzetten !

    Like

 8. wouteenhoorn zegt:

  Zijn de stembiljetten daar al in hhet Arabisch dan?

  Like

 9. Thom zegt:

  Ik geloof er geen snars van. Het zou betekenen, dat bijna heel Duitsland hypocriet is, want recht lullen en links stemmen.

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Iedereen zegt het hier al een beetje. Deutschland bleibt sich abschaffen.

  Oftopic maar toch ook weer niet. De VVD en het CDA zijn onze eeuwige vijanden met hun cordon sanitair. Ik haat die gasten meer dan de “echte”rooien.. Wilders moet van de VVD eisen dat zij al die rooie ratten- ik noem een Rutte, een Zijlstra- uit die teringpartij gooien. Anders doen wij nooit meer zaken met hun..

  Ik roep de PVV bij deze op om geen enkel voorstel- zelfs geen goede- van deze 2 partijen te steunen. Tot ze die duivels hebben uitgedreven…

  Like

 11. Witte raaf zegt:

  Dat is aan het “stemgedrag” niet af te zien.

  Like

  • kampersrene zegt:

   Wie niet horen wil moet voelen Er zijn al enkele Europese landen , zoals Polen die de “fluchtelingen” niet echt symphatiek vinden Ik las ook dat de “burgermeesteres” van Rome geen “fluchtelingern” meer wil opnemen . Stillekensaan gaan de oogjes open . Als we een paar culturele terroristenactiviteiten verder zijn,waarbij weer onschuldige slachtoffers zullen vallen (de martelaren van morgen) dan nog zullen die Euro achterlijken ( zoals kalvere zot Jesse ) nog niet in staat zijn hun fouten te bekennen , want ze waren , zijn onfeilbaar.

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Wel ja, de islam hoort zeker bij Duitsland. Doe niet zo mal. Let op, in het najaar als weer Duitse Bondsdag verkiezingen zijn.

  Like

 13. Sergeant hyvces zegt:

  zijn die 35 procent dan allemaal idioten ? dat ziet er niet goed uit
  ,

  Like

 14. karl zegt:

  Geloof er eerlijk gezegd niet veel van. De verkiezingen en beelden van welkomst demonstraties laat toch echt iets anders zien.

  Like

 15. Marian zegt:

  Ws hebben ze zich bekeert, alleen een beetje laat en een beetje dom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s