De kwekerij van Bert

Screenshot_79

(Door: Bert)

Dit stuk  gaat over iets dat op  dinsdag 30 mei gebeurde. Een gewone dag en ik was gewoon aan het werk. Totdat ik om een uur of half vijf gebeld werd door de beneden buurman, die vraagt wat ik gedaan heb. Eh, niets, maar vertel. “Er staan twee politieauto’s voor je deur en er lopen agenten in je huis.” “Je maakt een grapje”,  zei ik. “Nee”, zei hij, “ze zijn nu nog binnen.” Dan toch maar even de politie bellen, het landelijk nummer. Al onze medewerkers zijn in gesprek, een ogenblik a.u.b. Na 20 minuten verbinding. Waar gaat het om? je legt het uit en “blijft u even aan de lijn.” Tuut, tuut, tuut, de verbinding is verbroken. Goed, nog maar eens proberen. Al onze medewerkers zijn in gesprek, een ogenblik geduld a.u.b. Opnieuw na een minuut of 20 krijg ik verbinding. “Waar gaat het om meneer? Ik ga even contact op nemen met uw woonplaats.”

Deze keer ging het goed en kreeg ik een agent aan de lijn die mij wist te vertellen dat ik de opium-wet had overtreden en ik ervan werd verdacht een illegale wietkwekerij in huis zou hebben. De officier van justitie heeft een huiszoekingsbevel afgegeven. Ik woon hier al 23 jaar en ik heb nooit ook maar 1 plant of bloem in huis gehad en nu dus een hele kwekerij. Ik kon ook de sleutels ophalen op het politiebureau. Maar ik heb mijn huissleutel toch. Nee meneer, wij moesten geweld gebruiken, omdat u niet thuis was. Nee, dat klopt. Ik was gewoon op mijn werk. Ik maak de afspraak met de agent dat ik gelijk naar het bureau kom en hij was er tot 19.15 uur, zei hij. Ik was er ongeveer om 18.45 uur. Kom ik daar… politiebureau gesloten. Is maar tot 17.00 uur open. Wat nu? Oh wacht, er zit rechts een intercom. Ik leg de situatie uit en de dame vertelde dat ik nu met 112 belde en dat ik dat niet moet doen. Toch verbond ze mij door. En kijk, de deur ging open. Wat is er aan de hand meneer? Hij vertelde mij dat mijn stroomrekening opgevraagd was bij de Nuon. Die was wel hoog. Er was ook een zoemend geluid waargenomen. Dat waren toch echt de bijen niet die mijn plantage bezoeken. Kan hooguit de airco zijn.

Ik kom thuis en ja hoor, het slot en de voordeur hangen scheef. Toch maar weer even de politie bellen. Alle medewerkers zijn in gesprek. Eindelijk is er dan iemand die zegt dat ik dan bij de woningstichting moet zijn. Dus ik bel met de woningstichting hoe het nou zit. Alle medewerkers zijn in gesprek en na een poosje zeggen zij: Nee, wij behandelen dit soort vragen niet, dat is via de officier van justitie gegaan. Dan maar weer met de politie bellen. Ik blijf bellen, want mijn voordeur en het slot zitten wel scheef. Dan moet u bij de woningstichting zijn. Die maar weer bellen… Kunnen we u later terugbellen, want we moeten een monteur vinden. Best raar antwoord, maar goed, er kwam iemand langs. Hij keek en zei….dit is voor uw eigen kosten, want dit wordt niet vergoed. Los het probleem op, zei ik tegen hem, en hij ging aan de slag. Ik hoorde boren en timmeren en nu hangt de deur nog schever. Ik vroeg hem wat ie gedaan had. Ik heb er een schroefje in gedraaid, was het antwoord en ging weer op weg naar de volgende klant. Eigenlijk best wel raar wanneer je de schuld krijgt van iets waar je buiten staat, de hele politiemacht staat voor je deur, er lopen wildvreemde mensen door je woning. En je buren weten van niks… Niks gezien en niks gehoord.

P.S. van de webmaster: de webmaster kan beamen dat bovenstaand verhaal volledig op waarheid berust, aangezien hij een toegevoegd document heeft gelezen dat hier niet gepubliceerd kan worden wegens privacy gegevens.

Door:
Bert
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op De kwekerij van Bert

 1. hslot4 zegt:

  Ga er maar vanuit dat het opvragen van je stroomrekening een bullshit verhaal is dit doen ze om de wet op het binnentreden te omzeilen ze geven zich ook maar al te graag uit als medewerker van de nuon .
  Ze hebben wat gezocht en gebruiken dat als excuus dus ga eerst maar een zelf je huis even nakijken telefoons en computers .
  Even in het logboek kijken waneer je apparaten gebruikt zijn .

  Geliked door 2 people

 2. Japio zegt:

  Nou Bert, na zo’n ongelofelijk avontuur ben je wel toe aan een joint zeker? Alle gekheid op een stokje, het is echt belachelijk. Ze weten over veel buitenlanders dat ze wapens hebben en andere teringzooi maar die laten ze met rust de helden met hun geelgestreepte bijenpakjes. Laten ze maar die moskeeën gaan doorzoeken, daar zullen ze zeker het één en ander aantreffen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joost Visser zegt:

  Ik neem aan dat u vergeten bent te vertellen dat er een agent voor uw deur stond om mogelijke inbrekers tegen te houden?

  Geliked door 1 persoon

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Punr 1. Gratis advocaat zoeken. Punt 2. Proces aanspannen. Punt 3 Publiciteit zoeken. Punt 4. Alle antwoorden bekend maken.

  Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Gratis advocaat bestaat niet als je werkt. En een proces tegen de overheid aanspannen is ook niks, men gaat gerust 3 x in beroep van ons geld.
   Wat dan?? Als ik dat wist, woonde ik daar ook.

   Geliked door 4 people

 5. We leven inderdaad in een achterlijk land!

  Geliked door 2 people

 6. paulzwueste zegt:

  Je ziet het voor je.
  Arme man… of vrouw, kan ook natuurlijk.
  Het zal je maar gebeuren.
  Oh, maar het gebeurt héél vaak hoor.
  Iedereen weet het, maar vergeet het weer want het leven gaat door.
  En daarbij, we denken altijd dat het met mij nóóit zal gebeuren.
  Dit gebeurt nu eenmaal altijd bij anderen…
  Totdat het bij jou gebeurt.
  Tsja. Vroeger gebeurden dit soort dingen nooit.
  Maar nu gebeurt het gewoon…

  Like

 7. Kanaloa zegt:

  De rechterlijke macht in Nederland ligt op zijn gat, moord en doodslag, verkrachting en beroving, het kan allemaal ongestraft maar als het vermoeden van een cannabis plantje bestaat wordt je behandeld als een zware crimineel. het wordt met de dag gekker in dit zo langzamerhand tot een pleuris geworden landje.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Eerlijk gezegd zit ik ook niet te wachten op een buurman die met veel geknutsel iets onveilig in elkaar zet om weed plantjes te verbouwen naast mij.
   Een huis staat dan zo in de brand, en je zal er toch maar naast slapen.

   Weed moeten ze vrij geven, dan hoeven mensen ook niet iets stiekem en onveilig te doen.

   Geliked door 1 persoon

   • Marian zegt:

    Helemaal eens om wiet vrij te geven. Een fikse brand heeft mij dochter ook mee gemaakt van haar buren. Bert heb jij misschien iemand die je na het leven staat?
    Of waar je iets mee gehad hebt. Onderschat je medemens niet.

    Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Zo belde een vriend van mij ooit eens de politie om een inbraak te melden…
  Een Noord Afrikaanse type had ’s nachts zijn voordeur geforceerd en was in zijn huiskamer de zaak overhoop aan het halen.
  Hij belde de politie om te vertellen dat er op dat moment een N.A.T. inbreker in zijn woonkamer aan het inbreken was.
  De politie in kwestie vertelde dat ze op het moment geen tijd hadden en dat hij beter ook niet zelf kon ingrijpen en de andere dag maar tussen 9.00 en 10.30 uur aangifte van de diefstal kon doen.
  Mijn vriend sloop naar beneden en sloeg met een hamer de schedel van de inbreker in.
  Hij bedacht zich echter dat hij de politie gebeld had en hij belde meteen terug om te vertellen dat ze niet meer nodig waren omdat hij de dader inmiddels zelf al buiten gevecht gesteld had.
  Twee minuten later was de politie ter plaatse, het huis werd verzegeld, er werden twintig rechercheurs op de zaak gezet en mijn vriend werd met handboeien afgevoerd…

  Geliked door 2 people

  • Feniks zegt:

   En hoe is dat verhaal geeindigd?

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Dat het toneel was gleuf ik, maar die taktiek werkt.
    Zo was er een geschil met een belastinginspecteur, een fiscaal jurist, mr. voor zijn naam en blablabla, en wilde mij een oor aannaaien.
    Je hebt gelijk zei ie, maar van mij krijg je het niet, dacht dat ik onwetend was o.i.d.
    Ik kom wel ff bij je langs zei ik, en toen bewaking voor zijn kantoordeur gekregen en bij kantoor politie.
    Ben toen in het casino beland, dat boekenwurmpje wel zenuwachtig gemaakt, is dat een giller of is dat een giller?
    Heb achteraf wel mijn recht gekregen via de DG van Financiën.
    Nooit meer last gehad van die miesgasser, hij kroop voor me, bang voor einde carriere.
    En ze leven nog lang en gelukkig.

    Like

  • S zegt:

   het “kromme systeem” heeft totaal niets meer met onze rechten te maken, bestaat uit de grootste profiteurs (criminelen) die er zijn. Zelf schakelde ik eens een advokaat in die een rekening stuurde van 145.00 voor het versturen van een voor hun “standaard brief” zonder dat ik een reactie had omtrent de uitslag. Wij hebben geen rechten! Wij zijn alleen goed om te betalen. Als we dat wel hadden zou de overheid voor “ons”, het volk opkomen en ons niet als tuig behandelen. De politie heb ik allang geen respect meer voor. Als kind herinner ik mij dat de wijkagenten met een knuppel door de buurt rondliepen en een praatje hielden en als er iets was stonden ze vrij snel voor je deur om te helpen. Nu racen ze in auto’s voorbij (met sirene) als het druk met verkeer is.

   Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Ja, zo’n ‘criminele’ autochtone burger moet je natuurlijk streng aanpakken!
  Kijk, als het nou een mohammedaan zou zijn met een stuk of twintig atoombommen en achttien onthoofde lichamen in zijn slaapkamer, dan geef je die een aai over zijn bol, dat spreekt.

  Geliked door 1 persoon

 10. Theresa Geissler zegt:

  Verbijsterend, Bert! Mijn oprechte deelneming: De ambtenarij in functie klooit maar raak en U zit met de bakken peren!
  Zeggeh….. Waarschijnlijk een overbodige vraag, maar dit laat U toch niet op U zitten, hè?
  Laat U juridisch beraden, stap hiermee naar alle bevoegde instanties plús de pers! (Als ze dit voor de verandering oppikken, doen ze tenminste nog eens íets goed!
  (Ik vrees trouwens, dat de politie dit soort geintjes aangrijpt, om de echte problemen, die met de immigranten, te kunnen laten liggen.)

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Politie? Eikels kunnen het zijn. Een paar maanden terug knalde om drie uur ’s nachts een auto tegen een boom in het plantsoen bij de flat. De bestuurder, dief, want auto was gestolen, liep weg van de auto. Ik belde de politie, die even later kwam, niets te doen natuurlijk zo vroeg in de ochtend, behalve koffie zuipen. Echter, de gehele ochtend tot ongeveer 11 uur belde de politie mij (computerstem) dat ik onterecht hen had gebeld. O.K. dacht ik, stik maar, volgende keer al wordt hier iemand gekeeld, ligt hij met zijn kop door de voorruit, doe ik alsof ik niets zien of hoor. Barst maar.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ivan Chapka zegt:

  Ik voel met je mee Bert, wat ikzelf met die gasten heb meegemaakt is met geen pen te beschrijven.
  Ik kan het hier niet opschrijven want ik ben als de dood dat ik ze weer op mijn dak krijg.Dus de intimidatie is hun goed gelukt
  Ik kreeg pas na 3 jaar een minimale vergoeding. We heten nu eenmaal niet allemaal SS.
  En ik heb het verkeerde geloof, ik ben dus ongelovig en dat schijnt nog erger te zijn.
  Van die hele zogenaamde rechtstaat Nederland moet ik erg vomeren.

  Geliked door 4 people

  • Ivan Chapka zegt:

   Nog even een update:
   2 maanden geleden stonden er ineens 6 man voor mijn deur, belden aan waarop ik de deur opende (woon in een flatgebouw met galerijen in een prachtwijk), 2 politieagenten, 2 orde ambtenaren, en 2 brandweerlieden allen in uniform met de vraag of ik soms wist/rook en/of overlast had van weed plantages in de flat, ja want die waren brandgevaarlijk dus ze bleven aandringen. Nou zelfs al zou ik het weten, zou ik het nog niet zeggen, want al die plantages worden gerund door kampers en/of Moroc maffiosi, en gezien het lekken bij de politie door hun soortgenoten ben ik daar toch pagus voor. Ik heb 30 jaar in de horeca gezeten en ken mijn pappenheimers. OK ze gingen weg.
   Echter een paar weken geleden stonden ze weer voor de deur, nu alleen politie en medewerkers van Stedin, ze wisten te vertellen dat er plantages in het flatgebouw waren en gingen de woningen langs ter controle. (Niet waar, controleerden maar enkele woningen) Of ze in de meterkast konden kijken. Ik had niks te verbergen dus OK . Hoofdkast opengemaakt, wat aan het rommelen geweest, kon ik niet goed zien, gingen er allemaal voorstaan, nieuwe gele ik denk digitale zekering aangebracht aan de buitenkant i.p.v. loodje.
   En toen ging er nog eentje in andere bedradingskastjes zitten rommelen en knippen + verbinden. Ik maak het lekkerste eten klaar, echter van techniek heb ik geen kaas gegeten. Dus ik weet nu nog niet wat ze geflikt hebben. Ze hadden alleen alles opnieuw gezekerd zeiden ze, en dat moet je dan maar geloven, want ze weigeren om ze in de meterkast te laten kijken mag niet, met gelul over brandpreventie, fraude met electra etc. want ze hadden dus ook een bewijs van toestemming van de flateigenaar.
   1 verschil met Bert, bij mij vroegen ze het nog netjes, maar vertrouwen? Nee, niet meer.

   Geliked door 2 people

 13. N.E. Derlander zegt:

  Ik vind dat de minister van Justitie hier verantwoording voor moet afleggen. Het kan toch niet zo zijn als je stroomrekening iets afwijkt dat dan de politie onaangekondigd je huis binnentreedt, de boel vernielt en achteraf met een argument komt, die te dun is om dit optreden door de politie ite rechtvaardigen. De minister hoort minstens na te gaan waarom de OvJ deze actie nodig en gerechtvaardigd vond. En of deze OvJ wel vaker van deze missers heeft. Voorts dient Bert materieel en immaterieel schadeloos gesteld te worden.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Waarom denk jij nou dat zo graag bij iedereen zo’n slimme stroom, gas en water meter willen aanleggen.
   De ultieme controle hebben ze daar mee.
   Alles is op afstand af te lezen en te manipuleren, bewijs dan maar dat dat niet zo is.

   Geliked door 1 persoon

 14. OphEUffen zegt:

  Ik vrees dat ‘Bert’ zich onvoldoende politiek correct heeft uitgelaten op internet. Kennelijk is dit dan een tactiek om ‘legaal’ zijn pand te betreden en de woning te doorzoeken. Of erger.

  Geliked door 4 people

 15. leefbarbaar zegt:

  De leiding van de politie is in handen van de PvdA. Tuig is het. Maar spreek ze aan en ook uw B&W, laat ze er niet mee weg komen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Ron zegt:

  Nou Bert,
  Dan maar heel goed onderzoeken of laten onderzoeken of er met apparatuur geknoeid is, of ergens microfoontjes en zendertjes verstopt zijn.
  Mogelijk de huidige computerapparatuur en randapparatuur niet meer gebruiken waar het eerst voor gebruikt werd wegens aangebrachte justitiële spyware.
  Helaas moeten we in deze tijd paranoide zijn als justitie met smoezen zomaar je huis binnenvalt.
  Vraag eens bij de Nuon de huidige tot nu toe gebruikte hoeveelheid electriciteit op, delen door het aantal maanden waarover de berekening gaat en vergelijken met de afrekening van vorig jaar gedeeld door 12.
  Dan aan Nuon vragen hoe ze er bij komen dat er zoveel electriciteit zou zijn gebruikt.
  Sterkte verder hiermee.

  Geliked door 2 people

 17. Duchesne zegt:

  Het niet bereikbaar zijn van mensen die verantwoording dragen maakt dat een burger machteloos is tegen acties van het voetvolk van de overheid maar ook prive instellingen…Dit is het gevolg van automatisering en call centers, van decentralisatie en het verminderen van rechtsbijstand. Einde van de rechten van de burger als mens en wezen dst over zichzelf mag beschikken.

  Mijn advies in bovengenoemde zaak: zoek de verantwoordelijke wethouder of de burgermeester bij de eerste raadsvergadering en discussier even mee en open met de vraag welk circus ze hebben ingehuurd. Problemen los je niet meer op via de geijkte wegen maar via alternatieve oplossingen.
  Eventueel voor de raadsvergaderingnvast een dotje vloeibare kwik of een zakje fijngemalen asbest in de koffie van de raad is ook een optie, het schijnt dat het op korte termijn een soort geluksgevoel geeft, misschien net de druppel die jou verhaal wat extra dimensie geeft. Kortom, wil je als burger serieus genomen worden dan moet je een onderhandelingspositie kweken, de chihuawwa vannde wethouder even als loge is een mindere optie.

  Mijn advies als het mij betrof: emigreren! Dit land is lang een paradijs van uitvreters en corrupte zakkenvullers geweest maar ook die hebben zich nu uit de markt geprezen. En die agenten, wel, die zitten straks ook allemaal aan de antidepressiva met een uitzichtlose baan en nul beschrming van hogerhand. We gaannnog medelijden met se hebben, als ze weer door een groepje mislams op straat even moeten buigen met de broek op de knieeen…

  Geliked door 3 people

 18. Taljaard zegt:

  Nou Bert, klaar ben je.
  Was in jouw plaats gewoon persoonlijk naar het regionale politiebureau gegaan om verhaal te halen in plaats van vruchteloos aan de telefoon te hangen.
  Wanneer je geluk hebt krijg je dan de desbetreffende agenten zelf te spreken.
  En dan gewoon redelijk en netjes blijven, in de trant van ”Vergissen is menselijk, jongens. En dat kan iedereen gebeuren, maar….etc.”
  Dat heeft mij al twee keer een dikke boete gescheeld, omdat men dacht dat ik mijn auto ten onrechte op een invalidenparkeerplaats had neergezet.

  Like

 19. tjonge zegt:

  tjesus, werkelijk een ongelofelijk verhaal bert !
  iets zegt in mij (ondanks een huiszoekingsbevel) dat de politie op zijn minst eerst jou op de normale manier hadden moeten contacteren en jouw persoonlijk de gelegenheid hadden moeten geven om op een normale manier toegang te verschaffen zonder direct de deur in te beuken ?
  .
  ik zou werkelijk de bak in gaan als dit mij zou overkomen want er gingen 100% koppen rollen, letterlijk, niet figuurlijk !

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat doen ze dus nooit, aankondigen wanneer ze komen.
   Anders, als je wat in je huis heb liggen, heb je de tijd om het te verplaatsen of iemand in te schakelen om iets te verplaatsen.
   Die gelegenheid geven ze je dus nooit.

   Like

   • tjonge zegt:

    ze kunnen je ook een haf uur van tevoren bellen, dan heb je te weinig tijd om een hele kwekerij te verwijderen.
    mocht je het wel lukken om die kwekerij in een half uur te verwijderen/vernietigen dan is het een kwekerij van geen betekenis…

    Like

 20. Killuminati zegt:

  Hadden ze een huiszoekingsbevel? Een sterk vermoeden is 1 ding, maar door de officier van justitie moet dit aannemelijk achtten en dan het bevel ondertekenen. Dat is je aanspreekpunt, succes! Oja, mocht je een twitter account met veel volgers hebben: schroom dan niet dit te delen en de juiste personen te @en.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Er hoeft maar iemand te zijn die wat tegen jou hebt, die belt dan, meld misdaad anoniem, en ze starten een onderzoek.
  En zeker als het vermoeden een weed kwekerij is, daar zijn ze helemaal happig op.

  Like

  • Elisah zegt:

   Dat denk ik ook Bert, iemand zal een melding gedaan hebben dat er een vermoeden is dat je een kwekerij hebt. Is hier in de buurt ook gebeurd, bij een huurhuis waarvan de bewoners er zelden waren en men het verdacht vond.

   Like

  • Marian zegt:

   Daar ben ik heel bang voor Bert. Er zijn nog steeds NSB’ers om ons heen.

   Like

 22. Erik zegt:

  Shit Bert, je had als ik je verhaal goed interpreteer absoluut geen enkele wietplant in huis ook niet onder geforseerd licht? Dan is de inval onrechtmatig en de verdenking onterecht geweest.
  Je kunt er nu van uitgaan dat er iemand justitie opmerkzaam heeft gemaakt en je heeft willen verlinken, ze komen pas in actie als er twee parameters zijn die de indicatie geven van een wietkwekerij, spreek uit ervaring. Bij mij was het de buurman en een paar maanden ervoor een meting in opdracht van de Nuon, vlak voor het pand meten ze dan de kabel in de grond hoeveel er doorheen gaat, dit doen ze met een busje die enkele dagen blijft staan om de pieken te meten, dit wordt gedaan door net beheerder Liander.
  Je snapt dat ik het verder niet kan hebben over hoe en wat er bij mij gebeurd is, dat ze bij jou een inval gedaan hebben vind ik dus heel vreemd hoe ze aan gerede aanname kwamen om de inval te plegen met goedkeuring van OvJ.
  Ik heb toen een goede advocaat gehad en dat zou jij ook moeten doen.
  Waren de indicatoren terecht dan kan je er zeker van zijn dat je wordt afgeluisterd en je apparatuur is gehackt, ook als ze namelijk niets hebben gevonden gaan ze over op waarheidsbevinding en wachten af welke acties en gespreken jij voert in je privésfeer en of je plannen hebt om het licht weer op je plantjes te zetten (ik denk hier even als justitie).
  Wees voorzichtig Bert je staat nu in de kijkerd en dat zal voorlopig zo blijven.
  Nog een ding, het kan ook zo zijn dat je stukjes en commentaren op het internet hier het hangijzer zijn, wat betekend dat geen media meer veilig is.
  Zelf maak ik gebruik van VPN verbindingen voor stille communicatie.
  Als je toch thuis wilt praten gebruik dan een jammer die kan je overal kopen, laat wel iemand anders die voor je bestellen, gebruik hem kort want de buuren hebben dan geen wifi of internet.
  Beste is om ruggespraak te houden is buiten in het bos zonder telefoon.
  Oh ja ook bij je advocaat de telefoon in je auto laten liggen.
  Sterkte in deze Bert en wees voorzichtig.

  Like

 23. delamontagne zegt:

  Ik heb uit hele verhaal niet begrepen hoeveel dat te “grote” verbruik dan wel was. ?
  Ook niet of de schade vergoed wordt als ze voor niks je huis binnenvallen.
  In Nl is gem. elek-verbruik +- 3400 KwH.
  Ik gebruik hier in Fr +- 10 à 11.000 KwH.
  Gebruik ik dan volgens NL-normen ook teveel ?

  Like

 24. bert zegt:

  bedankt voor alle reacties. toch even speciaal meriam , ron en teresa bedanken. verder iedereen hoor. ik dacht dat ik de enige was die ziet dat de wereld krankzinnig word . ik had geprobeerd daar iets over te posten. .zeer cryptisch en het is een vijfsterren puzzel maar . uiteindelijk begrijp je het wel tja wel even nadenken natuurlijk .of ik het in een reactie mag plaatsen weet ik niet.. echt jammer dat het niet geplaatst word want zelf vond ik het geniaal maar ej zegt niet goed genoeg. maar eerlijk is eerlijk ook ej bedankt voor het plaatsen.nu weer de plantjes water geven..

  Like

 25. bert zegt:

  elisah, nu zie ik je berichtje. maar de politie kon vertellen dat de melding vanuit mijn flat kwam. een van de bewoners hier. wie? nee privacy van de melder. iets wat ik pas geleden verloren heb.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s