Denemarken: Extreme dierenmishandeling door kleine kinderen in het moslim-getto van Odense

Screenshot_85

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

Van katten wordt de kop afgerukt en van kittens de buik opengesneden en de ingewanden eruit getrokken. De halal slachting is een gruwelijk voorbeeld van de zienswijze van de islamitische cultuur op dierenrechten. De behandeling van dieren in islamitische wijken is een verhaal op zich.

InselpresseJihad Watch

“Ik heb gezien hoe ze katten misbruikten als voetballen. Ik heb gezien hoe ze katten de poten afrukten en de ogen uittrokken. We hebben meegemaakt dat van katten de kop werd afgerukt, de huid werd afgestroopt of hoe hun poten werden gebroken.”

Zo omschrijft een vrouw, die werkt voor de Deense dierenbescherming, hoe wreed met dieren in de door moslims bewoonde wijk Vollsmose, een voorstad van Odense, wordt omgegaan. Ze zei:

“Het ergste wat ik zag was een nestje jonge katten waar de ingewanden naar buiten hingen, omdat hun buiken waren opengesneden.”

Ook de directrice van de Deense kattenhulp, Therese S. Wilbert, zegt dat de wijk vooral gevaarlijk is voor katten:

“In Vollsmose vinden meer dierenmishandelingen van katten plaats dan elders in Denemarken. Het zijn normaal gesproken kinderen onder de 10 jaar die de dieren mishandelen.”

Wilbert zegt dat de kattenhulp alleen al in 2016 20 meldingen van dierenmishandeling uit Vollsmose ontving.

“Veel gevallen worden echter niet gemeld, zodat we er van uit kunnen gaan dat de wreedheden veel vaker voorkomen.”

Voor de autoriteiten is het niet gemakkelijk de dieren te helpen, omdat de wijk zeer gevaarlijk is. Toen een vrijwilligster van de Deense dierenbescherming daar een keer naartoe reed om een mishandelde kat te redden, werd ze door bewoners met een migratieachtergrond aangevallen. Toevallig werd de aanval gefilmd. De vrouw moest de kat achterlaten en voor haar eigen veiligheid vluchten.

“Een groep jonge mannen viel een medewerkster van de dierenbescherming aan toen ze naar Vollsmose reed om een gewonde kat mee te nemen. De jonge mannen hielden de auto aan, deden de portieren open, jatten de sleutel, trokken de vrouw aan de haren naar buiten en schreeuwden tegen haar. Van de auto werd een achterlicht vernield en er werden deuken in geslagen.”

Sinds deze aanval stuurt de dierenbescherming geen medewerkers meer naar de wijk om dieren te helpen […]

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.jihadwatch.org
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Denemarken, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

34 reacties op Denemarken: Extreme dierenmishandeling door kleine kinderen in het moslim-getto van Odense

 1. A.J. de Koning zegt:

  Het is een walgelijk volk, ik ben hier niet eens verbaasd over. Je zult maar in zo,n wijk wonen.
  Alleen begrijp ik niet dat de politie niet met groot vertoon gaat ingrijpen maar dat durven ze waarschijnlijk niet. Alleen als de politie in de krant komt gaan ze iets doen, anders moet je later maar terugkomen, we hebben dat de laatste tijd vaak in de krant kunnen lezen.

  Geliked door 3 people

 2. Theresa Geissler zegt:

  En daar laten ze het dan maar weer bij?!
  Laat, GVD, versterking aanrukken! Rol voor mijn part zo’n hele wijk op! Volwassenen in eerste instantie naar het Huis van Bewaring en kinderen om te beginnen naar het observatiehuis, weet ik veel!
  Zo gaan we in Europa niet met dieren om en het is zaak, dat dat tuig zich dat eens gaat realiseren!
  Niets meer doen is hoe dan ook geen optie!

  Geliked door 2 people

 3. leefbarbaar zegt:

  Ook een taboe; onder moslims is dierenmishandeling leuk. Vinden ze prachtig, maken ze filmpjes van en lachen wat af.
  Ook een taboe wat je doet afvragen waarom GsL zo nodig een moslimpartij wil zijn.
  Vrouwen, homo’s, ongelovigen, dieren, pleur toch op met je negertimport.

  Disclaimer: je hebt ook goede moslims, die liefdevol met allah’s wezens omgaan, maar niemand weet waar die gebleven zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Dat klopt, In Gaza waar de leuke Palestijnen wonen wordt het “festival of sacrifice” gehouden. Hier worden runderen op straat op de meest gruwelijke manier mishandeld.
   Enjoy;

   https://www.liveleak.com/view?i=084_1387055821

   Like

  • Lies zegt:

   Marokkanen zijn Indiërs, of een mix daarvan, net als de Egyptenaren en de Irakezen. Dit is niet het volk dat daar 2000-3000 jaar geleden leefde. Indo/gypsies zeggen dat zij uit Egypte komen als een referentie wat een groot volk zij zijn denk ik maar. De grote indusvallei en de pyramiden in Egypte werden bevolkt door Atlanteans voor de zondvloed. Toen de zondvloed kwam hebben zij de Indiërs gewaarschuwd waar zij zich moesten verborgen houden, daarom zijn er vandaag ook zoveel Indiërs over. Toen de beschaving in Egypte weg was, zijn zij via Qatar, Irak naar Egypte gegaan. De huidige Egyptenaren hebben de Pyramiden niet gebouwd. De Indiërs hebben zich aan de zuidkant van de middellandse zee gevestigd, omdat het daar warmer is dan aan de noordkant. De Assyriers, staat in de bijbel kwamen de Turkse bergen af om zich in Assyrie te vestigen en daarna aan de oevers van de zee, wat de middellandse zee is, daarom zijn Italianen en Grieken zo donker. (niet zo donker als de Irakeze Indiërs.
   Het verhaal is verschreven en je kunt het zien aan de nomadische Saudi Arabiers, die veel lichter van kleur zijn, en nog het meest de oorspronkelijke Arabieren zijn. Weet niet of arabieren en assyriërs hetzelfde volk zijn, maar ga uit van twee volken. Het kan zijn dat noordafrikanen soms wat kroes hebben, maar dit is nauwelijks en zij lijken op de Egyptenaren en de weten dat zij lang geleden 5000-10000 jaar uit Indus vallei kwamen.
   Noord afrikanen zijn dus geen afrikanen, zij wonen alleen in Afrika, net als de zuid afrikanen.

   Like

   • anna zegt:

    wat een verwarrend verhaal …. het kon veel korter …. zeg gewoon dat het tuig is, van welke kleur dan ook …

    Like

  • Lies zegt:

   En van Aziaten is bekend dat zij wreed zijn met dieren. Denk aan het Indonesische boek van een bekende schrijfster, Hella Haasse het boek Oeroeg, die als kind speelde met die kinderen en ook poten uittrok, alleen zij vond dat zielig en al aangaf dat er een grote kloof tussen hen zat van onbegrip dat onoplosbaar bleek.
   En Arabie ligt in Azie. Als je kijkt op de kaart dan liggen Arabie en indusvallei, is ook Pakistan, vlak naast elkaar. Het is hetzelfde als nederland en Polen of Moskou.
   Dus ik hoop dat jullie het nu begrijpen. En nee ik haat mensen niet, maar ik denk als je achter dat soort dingen komt, dat je daar ook niet tussen kunt wonen. Vele volken, vele soorten mensen, dat niet willen zien, wat ben je dan? Ben je dan nog een mens. En daarom bestaat racisme ook niet, het is de leer dat er veel volken zijn → en dat is waar. Niet fout, niet goed, gewoon een feit. En er bestaat geen keus voor multiculturalisme, want plaats je diverse volken bij elkaar, Chinezen en Afrikanen, dan krijg je een Multi culturele samenleving → en dat is waar, dat is een feit. En je kunt het niet ongedaan maken alleen als je de Chinezen en Afrikanen weer uit elkaar haalt en niet meer in een land wonen.
   Het zijn de linkse en Arabische lui die ergens goed of fout op willen plakken, zoals in de kerk. Iets is niet goed of fout, sommige dingen zijn nou eenmaal zo.

   Like

 4. urbanshenkie zegt:

  Het zijn duivels maar dat wisten we al.

  Geliked door 2 people

 5. Charles Martel zegt:

  Rituele slacht heet dat.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Vreemd volk die muslims.
  Aan de ene kant leren ze hun kinderen dieren te kelen………..

  Kinderen onderwijzen in de kunst”van onthoofden…

  Maar dan heb je heeel soms ook weer een z.g.n. “Goede Muslim”die z’n geit niet wil laten lopen en dus………..

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Dat hele genetische materiaal van dat “ras” is een afwijking daar zou je normaliter voor in een gesloten inrichting voor behandeld worden een gevaar voor mens en dier.

  Geliked door 1 persoon

 8. Willie zegt:

  Gewoon die rotzakken een simpele 9mm door hun stomme kop jagen , Zoals sommige dokters in Duitsland met een doorgeladen pistool hun ronde moeten doen in een ziekenhuis, kan men de dieren redders ook zoiets meegeven :enne NIET AARZELEN , het is maar ongedierte waarop je knalt ,

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Naast idiote stomme hersenlozen zullen er veel moslims zijn die van katten houden. Zonder katten komen er meer ratten en muizen

  Like

 10. Japio zegt:

  Als je geen respect hebt voor mensen dan heb je al helemaal geen respect voor dieren. Als ze jong beginnen met sadistische dingen te doen bij dieren is het een kleine stap naar geweld plegen op mensen als ze volwassen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 11. Golden Girl zegt:

  Ik ben kattengek en wordt woest hiervan
  Het vernietigen van alles wat leeft worden ze zo gelukkig van,je ziet op die ene foto dat ze leren hoe je een schaap vermoord, in de box zien ze kennelijk hun ouders thuis dieren doodmaken
  Nu zijn het helaas dieren en daarna gaan de gemene ongelovige westerlingen hun hoofd eraf, walgelijk wat een mensen

  Geliked door 1 persoon

 12. renato zegt:

  Pffftttt. Nederland. Een land aan de vliegroute van allerlei trekvogels van noord naar zuid en andersom. Een land van de standvogels. Een land van de parken en struwelen met eeuwenoude eiken en beuken. Een land van de garnalen, de mosselen, de haringen, de oesters de palingen en de platvissen. Het land van de schapen die grazen langs de dijken die in de strijd tegen het oprukkende water in duizend jaar met veel ploeteren, trots en volharding zijn opgeworpen. Het land van de polders. Het land van de gemalen die het overtollige water weg pompen. Het land van de koeien, de kaasmakers en de hunebedden. Het land van de kerkklokken. Het land van Sinterklaas en Zwarte Piet. Het land van de Pasen en de Pinksteren. Van de Kerst en de Elfstedentocht. Het land van de Limburgers met hun kilometers lange gangen onder het heuvellandschap door, met als doel de bouwstenen van de vaderlandse expansie steen op steen te kunnen vast hechten. Het land van de AOW en een fatsoenlijk pensioen en een collectieve opbouw van maar liefst 1.200 miljard Pleuro. Het land dat door de Nederlanders is geperfectioneerd, zonder de hulp van een hogere macht. Het land waarvan de bewoners van anno nu inmiddels zoveel naïviteit en onbenul aan de dag leggen, dat zij zichzelf de macht van de creator denken te evenaren of zelfs te overstijgen. De terminaal hersen-vergiftigde sociaaldemocratische nomenklatoera met dogmatisch nakakelende aanhang, welke vanuit hun eigen perceptie uitgaat dat de maakbaarheid leidt tot het maatschappelijk en sociaal walhalla, waarin elke geïmporteerde siliciumparasiet en gesubsidieerd gerelateerde nazaat tot in de derde graad zich kan verplaatsen in hetgeen zich in deze rivierdelta heeft ontwikkeld de afgelopen 1.000 jaar. Niet dus. Of het nu aan de opleiding ligt of aan het voorstellingsvermogen, het is mij een raadsel. Eigenlijk niet dus. Het siliciumgilde is niet geïnteresseerd in wat wij in dit land tot stand hebben gebracht en de fokking politieke idioten nog minder. Wat denkt u wat er gebeuren zal met al onze trekvogels wanneer de omslag plaatsvindt? Het trekvogel-onderwerp is slechts een greep uit de gebeurtenissen welke ons te wachten staan. Ik laat het geheel aan uw eigen fantasie en voorstellingsvermogen over. Met dank aan onze landverrader die zichzelf als MP wil handhaven. MIjn hart jankt.

  Geliked door 1 persoon

 13. ReaGluurder zegt:

  Henk en Ingrid Lul maar een beetje papier/glas/apparaten/chemies afval etc etc scheiden. Denkt u dat de Parasieten/Profiteurs zich hier druk om maken. Echt niet!! En je wil niet weten wat er allemaal in het riool geflikkerd wordt! De rioollasten gaan alweer omhoog, verdomme!

  Geliked door 1 persoon

 14. Tistochwat zegt:

  De vuile, smerige, sadistische, demonische, mohammedaanse rotratten!
  Er is niet één mohammedaan die iets om dieren geeft, NIET ÉÉN! Zodra ze kunnen kruipen en iets in hun poten kunnen vasthouden, zijn ze al door en door verrot; óók de kindjes, dus.

  DOE WAT AAN DAT TUIG, ACHTERLIJK MOHAMMEDANENKNUFFELEND, MOHAMMEDANENAFLIKKEND, KRUIPERIG, VERRADERLIJK LINKS DEUGVOLK! MOHAMMEDANEN ZIJN NIET ZIELIG EN NIET LIEVVV!!!
  TRAP DIE GORE MOHAMMEDANEN ERUIT! ALS JE GEEN DONDER GEEFT OM ONS, JE REALISTISCHE LANDGENOTEN, DOE HET DAN VOOR DIE ARME DIEREN!!!

  Mijn excuses voor de hoofdletters, maar hoe moet ik anders duidelijk maken dat ik het linkse deugvolk toeschreeuw?

  Geliked door 1 persoon

 15. kraftavilqa zegt:

  Je zou zo’n tyfuskind toch met plezier opensnijden en een beetje schudden zodat z’n ingewanden eruit hangen. En dan zeggen snap je ’t nu, pleur nu maar weer op als ik je nog een keer betrap wordt ik echt vervelend. Er is werkelijk altijd alleen maar shit met die kudtmuzels er is bij dat stinkvolk waarlijk niets te ontdekken dat niet negatief, achterlijk of barbaars is. Het is geen wonder dat dat stinkvolk door alle normale mensen gehaat wordt daar is geen haatzaaien door Wilders of wie dan ook voor nodig (geweest), het woestijnvolk van de Satanische doodscultus heeft dat helemaal zelf voor elkaar gekregen simpelweg door zichzelf te zijn. Kunnen we niet ’s een paar van die lui voor de leeuwen gooien kijken of ze dan net zo stoer zijn als tegenover een nestje kittens. On the bright side ’t is goed om te weten dat ook kleine muzeltjes al door en door rot zijn en in vrijwel niets lijken op echte mensenkinderen je zal toch maar jezelf aan gevaar blootstellen door dat spul gewoon als kinderen i.p.v. bloeddorstige wilde beesten te behandelen. Jammer dat deze barbaarsheid geen ruimere bekendheid genoot ten tijde van dat zieligheidsgeniek gedrapeerde verzopen kudtjong op dat turkse strand. Terzijde ook toen waren berichten over door het stinkvolk gepleegde gruwelijke wreedheden jegens dieren niet onbekend, althans niet bij mij helaas. Ik treed even niet in detail ik herinner me een foto die ik liever zou vergeten. En dat kudtvolk wordt met bootladingen tegelijk Europa binnengehaald, het braken staat me nader dan het lachen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Pietersen zegt:

  Moslims zijn psychopaten, ze beginnen met het martelen en pijnigen van dieren en gaan later mensen afslachten. Gevoelloze wezens als ze zijn. Moeten wij daarmee samenleven ?

  Geliked door 1 persoon

 17. delamontagne zegt:

  Wij hebben 9 huisdieren, 2 honden 7 katten [ binnen & buitenkatten ].
  Als er een “buitenkat” een dag niet komt opdagen, zijn we al ongerust.
  Ze hebben het ook wel naar hun zin bij ons…………..

  Geliked door 3 people

 18. TL zegt:

  We blijven maar benoemen, het besef dat onze regeringen Satanisch zijn en niks aan de gruwelijkheden doen moet een keer overslaan bij de zombiemensen, deze extremen niet keihard aanpakken en eveneens islam pedofilie toestaan (uitkijken dat een internet landverrader agent meekijkt en niet teveel een eigen mening ventileren voordat je onder een politiestaat wet die pro islam is en tegen de verlichting wordt opgepakt) getuigt van de satanische spiegel verwarring wereld waarin we leven.

  Deze oorlogscriminelen die indirect verantwoordelijk zijn voor het opzettelijk binnenlaten van de islam als wapen tegen de westerse wereld,
  zouden onder oorlogsrecht samen met de zieke geesten en hun kinderen die nu al niet meer te redden zijn en zonder empathie een onschuldig dier gruwelijk mishandelen een evenredige behandeling moeten krijgen, maar dat is hun niveau het beste voor de planeet zou zijn als al deze niet aardse entiteiten voorgoed ons frequentie gebied verlaten en wij boven ze blijven leven zodat hun voorgoed in het duister vastblijven zitten en nooit meer in hun bestaan de kans krijgen om tussen verlichte westerse mensen te infiltreren!

  Dit is hun laatste truc in deze oorlog, ze denken alleen kans te maken door extreme pijn de wereld in te gooien en ons te laten buigen, ons westers dna zal dit niet toelaten de overlevings drang zal komen ook al is het laat en zullen daardoor nog vele doden vallen en mensen kinderen verkracht mishandeld en vermoord worden, grotendeels omdat mensen zelf schuldig zijn door alles maar te geloven van de staatsmedia en pas in actie komen als hun eigen dochtertje of nichtje een keer verkracht wordt door een groep hoogopgeleide neurochirurgen die gevlucht zijn uit oorlogsgebied zoals het nichtje van Tommy Robinson die door het benoemen hiervan en legale actie te voeren en mensen te informeren zelf zonder grondige reden de gevangenis is ingesleurd in een cellenblok met extreme haatmoslims hij leeft nog door een goede cipier die hem de isoleercel intipte door een kleine obstructie te veroorzaken,

  Onze globalistische leiders die de natuur zo belangrijk vinden op dit moment door een global warming scam te hoaxen vinden dit zo belangrijk met zijn allen dat ze nul euro uitgeven aan het redden van een vitaal orgaan van patient aarde de longen/regenwoud of fukushima twee elementen die het leven daadwerkelijk kunnen vernietigen voor ons,
  de scam is een plan om mensen schuldig te laten voelen zodat er een wereldbelasting kan worden ingevoerd en ze ons klimaat vluchtelingen kunnen opdringen om het Kalergi plan te versnellen.

  Het benoemen van de waarheid in een politiestaat wordt strafbaar zoals nu al in veel europese landen, technisch verkeerde woorden en termen zoals ilamofobie en haatzaaien worden ingeprent als iets echt wat je moet voelen en begrijpen terwijl het betaalde staatsdoctrinatie is betaald met olie dollars en chantage vanuit laffe landen die Israel in de Yom Kippur oorlog bijna vernietigd hadden door dit land massaal met zijn allen aan te vallen op een joodse feestdag waarin de soldaten thuiszaten, de arabieren maakte gelukkig zoals altijd weer een domme fout door hun russische toen high tech speeltjes niet goed te gebruiken zodat het israelisch leger wat ruimte kreeg met hun tanks, plus het feit dat amerika ingreep op het laatste momemt zorgde voor winst en behoud van Israel dat anders totaal vernietigd was!

  Dit hoor je uiteraard niet op onze scholen omdat de arabieren zo boos waren om dit verlies dat ze ieder westers pro israel land chanteerde met olie, die ze daarna alleen nog konden krijgen door islam invloed contracten te tekenen alle problemen van vandaag de dag staan daar in:
  -Infiltratie in westerse scholen en universiteiten
  -valse geschiedenis
  -de islam is goed denken
  -ruimte om te veroveren door moskeeen verplicht toe te laten
  -overspoelen met moslims
  -Islam kritiek bestraffen
  ik vergeet er vast een boel, en oja die fantastische den uyl heeft dat getekent voor ons land!

  Het islam is goed denken met valse geschiedenis is een van hun sterkste wapens de vijand staat met een leger van honderdduizenden kwijtgeraakte architecten klaar om echt toe te slaan onze huidige aanslagen zijn proefballonetjes en kinderwerk vergeleken met wat er gaat komen!
  De vijand is openlijk hier vermoord en zaait verkrachtings en geweld overvallen en bijna niemand ziet de vijand omdat benoemen en herkennen satanisch is gesloopt.

  De vijand is een collectieve gemeenschap die met elkaar communiceert wij zijn losse individuen die nergens meer bij horen onze vrienden denken vaak al anders of zelfs familie, het vormen tot een volk is ook al gesloopt door ons wijs te maken dat de Nederlander niet bestaat, wel hij bestaat wel en is de grondlegger van de verlichting hier is de bakermat valse geschiedenis vertelt anders, de Nederlander is met vele dingen pioneer en uiterst bekwaam onze lijst met wereld uitvindingen staan in verhouding met geen enkel ander land, De lijst met dingen die de wereld aan dit kleine landje te danken hebben en zijn volk zijn bijna niet te geloven het is ons dna dat dit mogelijk heeft gemaakt!

  Valse geschiedenis alsof dit niks met ons en onze voorouders te maken heeft gehad en ons proberen te brainwashen dat wij niet echt zijn en eigenlijk mohammed er net zo goed bijhoort en evenredig heeft bijgedragen is pure mentale genocide trap er niet in!

  Ons eigen dna is wereldtop een Berber uit de bergen heeft geen voorouders die nobel prijzen hebben gewonnen of de zeeen heeft bevaren en is niet uitgerust voor het leven in onze maatschappij hij is niet gelijk aan ons, als mens is iedereen met een goed hart gelijkwaardig in zijn eigen natuurlijke omgeving waar je ook geboren bent dit principie komt uit het westen en is tegen onze eigen evolutie die een systeem van inferieur en superieur hanteert keihard!

  Dat wij dit principe hebben bedacht en voor iedereen met een goed hart willen zorgen ongeacht of je nu laagbegaafd bent of een raketgeleerde bent getuigt van het ware westen.

  Deze ingebakken gevoelens worden satanisch gekaapt door globalisten die woorden en termen verdraaien door te stellen dat wij niet bestaan en gelijk zijn aan iedereen in dit land,
  technisch is dit onmogelijk mensen kunnen alleen gelijkwaardig zijn en niet gelijk aan elkaar!

  Ons afproberen te vlakken tot lege sukkels lukt behoorlijk goed, ieder land en volk heeft ook zwaktes en voor ieder land ligt er een ander recept klaar, in de oorlog stonden italianen en nederlanders bekend als de grootste overlopers, onze lafaards en overlopers zijn met meer in verhouding dan in andere landen dit komt omdat onze nederlandse kracht ook onze zwakte is.

  De lafaards en overlopers zijn nu aan de macht en werken ook voor ze mediamensen zijn doorgaans sterk op tv en zetten een alter ego neer van de verlegen en bange persoon die ze in het echt zijn, zij die de meeste invloed op ons kunnen uitoefenen zijn het meest beinvloedbaar voor globalistische indoctrinatie en geloven iedere leidende macht die toevallig heerst,
  na de oorlog zaten opeens 75% van de ondervraagden in het verzet en wisten ze altijd al dat die Hitler geen lieverdje was.

  Deze mensen die blijven draaien en van mening veranderen hebben wel de gave van het goed verbaal praten en over te komen met overtuiging althans voor de meeste mensen.

  Gelukkig komt er verandering de verkiezing van Trump is het beste voorbeeld bijna 70% van de Amerikanen geloven de media niet meer gelukkig, zo dom zijn amerikanen dus niet meer, ons volkje daarintegen wordt nog gekaapt door tv bners die mede oorlogscrimineel zijn door de globalistische agenda als waarheid te poneren.

  Opvallend zijn de millenials die helemaal opgaan in de realiteit van de machthebbers en totaal als een soort van religie alles van medialand geloven, gelukkig is de generatie daarna compleet anders
  mijn neefje van 13 en zijn vriendjes en velen van zijn generatie zijn opgegroeid met het nog vrije internet en weten al heel goed hoe de wereld in elkaar zit door zelf informatie te verzamelen en met elkaar te delen en ook te bespreken zij voelen heel goed aan wie liegt of niet een eigenschap die vele zombies niet meer hebben.

  Deze generatie is onze hoop zij zijn de soldaten en hebben de kennis, het internet wordt beetje bij beetje dicht getimmerd zodat toekomstige generaties weer onder een controle matrix komen.

  De vijand zal overwonnen worden met een zeer grote prijs van bloed de aarde zal ook hevig gaan bloeden, wij zullen mischien op de rand van uitsterven terecht komen zoals al eerder in de oertijd
  hopelijk worden er genoeg mensen op tijd wakker om dit scenario te voorkomen en kunnen we de vijand van de verlichting en aarde voorgoed uit ons frequentiegebied verwijderen zodat er geen onschuldige wezens en mensen meer mishandeld worden op dagelijkse basis.

  (Dit is dus een menings uitting, voor degene die stiekem op ejbron lezen en bv anti trump zijn maar pro pizzagate hillary die in een interview moest lachen toen in haar tijd dat ze pedofielen verdedigde als advocaat ter sprake kwam dat ze een pedofiel vrij kreeg die kindertjes misbruikten totdat hun ingewanden er uit vielen,
  voor eventueel commentaar van jullie wil ik vragen om met goede gestaafde argumenten te komen zodat we de discussie westers kunnen voeren, en elkaar niet aanvallen met bedachte doctrinatie termen zoals bv iemand racist noemen uit het niets in een discussie zonder iets toe te lichten, of nog erger matrix technisch onjuiste woorden zoals haatzaaien te gebruiken, ik heb de text niet extreem goed gecontroleerd je zou me kunnen aanspreken op wat foutjes of opbouwen,
  ik weet wel dat de meeste mensen de intentie snappen die ik wil overbrengen alvast bedankt voor het plaatsen)

  Like

 19. Jan zegt:

  De jonge mannen hielden de auto aan, deden de portieren open, jatten de sleutel, trokken de vrouw aan de haren naar buiten en schreeuwden tegen haar.

  Ik had plank gas gegeven, was vervolgens weer achteruit gereden, een paar rondjes door de gehaktbrij en mijn auto was weer getectyleerd.

  Geliked door 1 persoon

 20. Ad zegt:

  Sorry maar als ik dit lees zou ik dat moslim volk gewoon willen uitroeien Respectloze pokkejong Preventief ruimen ik kan niet tegen dierenleed en het wordt steeds erger oprotten met dat kwaadaardige Gezwellenvolk van deze wereld

  Like

 21. Marian zegt:

  Dat is de reden waarom ik moslims haat, en alleen maar daarom!!!!!!!

  Like

 22. Hans H zegt:

  Zelf ooit is meegemaakt bij een kippen bedrijf Bij aanvoer van nieuwe kippen werden de uitstekende poten uit het krat door moslim knaapjes voor de lol gebroken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s