Europees Parlement heft immuniteit Le Pen op

Screenshot_77

Het Europees Parlement heeft de immuniteit opgeheven van Marine Le Pen. Dat gebeurde op verzoek van de Franse justitie. Het besluit maakt de weg vrij voor de vervolging van Le Pen. De Fransen hebben haar aangeklaagd wegens belediging van de burgemeester van Nice, die zij een handlanger van Jihadisten genoemd heeft.

NOS

Het is de tweede keer dat de leden van het Europees parlement stemmen voor het intrekken van de juridische bescherming van Le Pen. De eerste keer was begin dit jaar. De aanleiding was toen dat Le Pen foto’s van gruweldaden van IS via Twitter had verspreid, wat is strijd is met de parlementaire regels..

Een andere procedure tegen de leider van het Franse Front National loopt nog. Het Franse OM heeft ook een aanklacht tegen haar ingediend wegens betaling met EU-geld van medewerkers van Le Pen, hoewel die niet in het Europees Parlement maar op het partijkantoor van Le Pen werkzaam waren. Het EP houdt al een deel van haar salaris in.

Bron:
http://nos.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, demoniseren, establishment, Europees Parlement, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marine Le Pen, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europees Parlement heft immuniteit Le Pen op

  • Japio zegt:

   En als ik het had gedaan? Dan hadden de rapen gaar geweest. In dit geval was het een Pool maar het lijkt er sterk op dat er juridisch gezien met 2 maten gemeten wordt als het om buitenlanders gaat. Ik krijg steeds meer een grafhekel aan dit klote land met z’n klote beleid en z’n klote justitieapparaat.

   Geliked door 1 persoon

 1. Japio zegt:

  Als je afwijkt van de ideeën van die EU ratten dan ben je zuur. Net als Trump in Amerika bij de elite/democraten. En onze Geert bij het links/liberale plucheplakkersvolk. Links en de islam voeren wereldwijd een oorlog tegen alle mensen met een gezond verstand. Mensen die niet in de pas willen lopen met het (ultralinkse) gedachtengoed van een handje vol super rijke wereldvernietigers. De middenklasse moet in z’n geheel verdwijnen en gedegradeerd worden tot arme slaven.

  Geliked door 2 people

 2. Oeps48 zegt:

  De een gooit haar bonnetjes weg. De ander neemt personeel in dienst. Wat is het verschil ???Het een wordt met de mantel der liefde bedekt. Het ander wordt vervolgd. Hoezo, geen rechtsgelijkheid ???
  En zo glijdt La douce France 1) langzaam maar zeker, onder de bezielende leiding van die zoete Macaron 2), af van de glijbaan en belandt op de verkeerde weg. Wat rest er nog van de grote waarden en de bezieling van de revolutie, liberté, égalité et fraternité 3). Vive la république et merde au président. 4) Il finira la démocratie !!! 5) Mes gavroches, quand allez vous aux barricades ??? 6) Allez, va chercher votre Marianne !!! 7) On bouchera votre coq français !!! 7)


  De haan, het nationale symbool van Frankrijk, blijft trots kraaien, zelfs als hij met zijn poten in de stront staat.

  —–
  1) het liefelijke Frankrijk
  2) macaron = typisch frans koekje
  3) vrijheid, blijheid en broederschap
  4) Leve de repibliek en shit op de president
  5) Hij gaat de democratie om zeep helpen.
  6) Straatjongens van Parijs, wanneer gaat gij op de baricaden ???
  6) Vooruit, zoek uw Marianne !!!
  7) Ze gaan uw franse haan slachten.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Er moeten eerst héél véél mensen zijn die moeten boeten voor de schanddaden van anderen.
  Vroeger heetten die “Martelaren”.
  In Gorkum liepen er wel tientallen van dat soort mensen rond.
  Waarom dat nou persé in Gorkum zo was weet niemand…
  Maar goed.

  Ik wil later best ’n bidprentje van Marine le Penn hebben.
  Geweldige vrouw en dan ook nog martelaar…!

  Geliked door 2 people

 4. het is een ware hetze tegen islam-critici in Europa………………..

  Geliked door 1 persoon

 5. dirkroelofs zegt:

  Je moet blijkbaar gewillig volgeling zijn van dat EU Nazi parlement anders ben je verward en ongewenst bij die slopersbende.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Er moet een burgeroorlog overheen en die gehele vervloekte marxistische maffia dient onder de guillotine (stompe bijl) te sterven.

  Geliked door 2 people

  • Maar gaat dat niet te snel…

   Like

  • Sorrie, stompe dinges niet gezien…

   Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Jan (15 juni 2017 om 20:03)
   Een burgeroorlog met Syrische toestanden zie ik niet zitten. Dat is werkelijk het allerlaatste waar we behoefte aan hebben.
   Ik verwacht wel, dat er hele grote massabetogingen en akties in heel Europa zullen komen. Maar Daarvoor is het nog te vroeg. De massa slaapt nog.
   Een mobilisatie van de massa is iets, waar de illuminati schrik voor hebben. Als de massa de staat opgaat met de nationale vlaggen en de volksliederen, dan gaat daar een grote dreiging van uit. Grote massademonstraties kunnen zomaar omslaat in een opstand of revolutie. En dan verliezen de illuminmati alle grip. En dan loopt het bruin ze dun door de broek.Zij proberen niet voor niet de massa met mind control in het gareel te houden. Maar als de massa de straat opgaat, faalt de mind control.
   Maar het is nog te vroeg. De massa gaat nog niet de straat op. De massa heeft nog teveel te verliezen. Er zal eerst iets moeten gebeuren, dat als katalysator gaat werken. Dat gaat ongetwijfeld komen. De spanningen lopen momenteel zo hoog op, dat er wel ergens een vlam in de pan moet slaan.
   Dus gewoon het juiste moment afwachten en dan gebruik maken van het momentum. Zo zijn ze in Roemenië hun politieke leiders ook kwijtgeraakt.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Marine le Pen wordt door musulmannen beledigd, uitgescholden en een bar uitgewerkt.
  Waarschijnlijk ergens in N-Oost Frankrijk.

  Like

 8. Karen zegt:

  Mijn bloed gaat hier van koken. Ik versta niets van wat die die mannen denken mogen te zeggen/krijsen en ik denk dat maar goed is want als ik die va haat verwrongen rotkoppen zie kan het niet veel goeds zijn.
  En zulke mannen worden natuurlijk vervolgd wegens belediging, haatzaaien? Oh nee natuurlijk niet het slachtoffer betreft hier Marine le Pen maar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s