Het dagelijks leven in Duitsland is binnen anderhalf jaar dramatisch veranderd

Screenshot_89

(Vertaling: E.J. Bron)

Seksuele overvallen en mes-aanvallen behoren tot het leven van alledag

KarinGöring-Eckhardt van de Groenen verkondigde in 2015 luidkeels dat Duitsland drastisch zou veranderen en dat zij daar blij mee zou zijn. Het leven in het land is drastisch veranderd. Maar dat is geen reden om blij te zijn.

Die Freie Welt

In Duitsland is het aantal seksuele overvallen en mes-aanvallen sinds anderhalf jaar drastisch toegenomen. Bijna dagelijks vindt er ergens in de republiek een verkrachting respectievelijk poging tot verkrachting plaats, gepleegd door “beschermingzoekers”, “migranten”, “vluchtelingen” of “licht getinte personen”. Het aantal met messen uitgevoerde aanvallen is zelfs nog erger. Volgens politieberichten kwam het dit jaar al tot meer dan 1.600 van dergelijke aanvallen. Dat zijn er 300 in de maand respectievelijk tien per dag. Het stijgingspercentage bij deze daden bedraagt een ongelooflijke 1.200%!

De Duitse “kwaliteitsmedia” weigeren verslag te doen van deze bijna epidemische toename van deze delicten. Want, en dat is een feit, de overgrote meerderheid van deze delicten worden gepleegd door diegenen die nog niet echt lang in het land zijn en “iets zouden meebrengen dat waardevoller is dan goud” (Martin Schulz). Deze daders zouden, dat werd ons door vertegenwoordigers van de oude partijen volmondig beloofd, het gebrek aan geschoolde arbeiders in het land opheffen en hun bijdrage leveren aan de sociale kassen, zodat het pensioen ook morgen nog veilig en zeker is.

Met deze mensen zou het land drastisch veranderen, liet men de burgers weten; en Karin Göring-Eckhardt, de topkandidaat van de Groenen voor de komende parlementsverkiezingen, zou zich daar op verheugen.

Het dagelijks leven in het land is drastisch veranderd. Maar het is meer dan alleen maar twijfelachtig of de burgers van het land de vreugde van de politica van de Groenen over deze veranderingen delen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

50 reacties op Het dagelijks leven in Duitsland is binnen anderhalf jaar dramatisch veranderd

 1. thom zegt:

  Blijkbaar vindt het grootste deel van de Duitsers dat ze deze “arme mensen” moeten helpen ten koste van zichzelf, want ze stemmen nog steeds “Unsere Liebe Mutti”. Domheid moet toch beloond worden.

  Geliked door 5 people

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  De retorische waanzin over de verrijking van de bestaande cultuur wordt nog elke dag uitgebruld door politici. Omdat zij in een ander stadsdeel wonen, dan waar jan-met-de-pet woont. Zij liegen tegen de feiten in. Want feiten zijn voor hen de factoren die “makkelijk” kunnen veranderen. De zogenaamde maakbare samenleving. Het wordt tijd dat alle jan-met-de-petten duidelijk maken aan hun politici dat zij die verandering op deze wijze NIET willen.

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  Er is een grote instroom naar Duitlsland van immigranten en dat geeft al langer problemen. Door meer massa-immigratie nemen deze problemen meer en meer toe

  Like

  • hendrikush zegt:

   Maar voor het eerst in jaren is wel de gemiddelde leeftijd in Duitsland gedaald.
   En Hitler heeft gezorgd voor mooie Autobahnen.
   En op de puinhopen van Nazi-Duitsland is wel het Wirtschaftswunder gegroeid.
   Dus je weet maar nooit.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Ik heb het over no-go area’s in steden. De toegenomen criminaliteit, het moslimterrorisme. Vele immigranten vinden geen werk. Het gaat een deel van de migranten prima echter een flink deel gaat het slecht met bovengenoemde zaken.

    Like

   • hendrikush zegt:

    Dankzij de “vluchtelingen” wordt wel de zwarte economie voortdurend uitgebreid.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Je zult er maar wonen…..
  Oer-Erkenschwick in la Ruhr
  Gaan elkaar te lijf met base-ball-bats en machetes.
  https://vid.me/XpET

  Geliked door 1 persoon

 5. renato zegt:

  Tijd om de Lüger van opa uit het vet te halen….

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik associeer ‘groen’ en ‘links’ met iets monsterlijks, ongeveer zoiets:

  Iets wat het leven van normaal denkende mensen grondig vergalt en verpest.

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Kan mij er niet druk om maken, de Moffen willen niet anders. Kwam er nogal eens, maar wil er nu niet meer naar toe. Nou ja, mss nog naar de eilanden. Geen trek om tegen al dat rondhangend Tuig aan te kijken. In NL trouwens ook niet!

  Like

 8. Peter selie zegt:

  Waarschijnlijk een kleindochter van: “Hermann Göring”! de vernietiging zit deze fam. in ’t bloed!

  Petra Selie

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Nu we het toch over ‘groen’ en ‘rood’ hebben: ik ben toch nog steeds zó dankbaar voor de tip van Jetta Klijnsma. Jullie weten wel, over dat ‘moestuintje’ om je pensioentje bij te spijkeren.
  Nou, ik ben toen natuurlijk meteen begonnen om de bodem hier met een kraan geschikt te laten maken voor beplanting en daarna heb ik aardbeiplanten in de grond gezet. Vervolgens moest ik de hele dag o.a. slakken, rupsen, bladluizen, witte vlieg, spint, trips en schimmelziektes bestrijden en dure meststof en een net aanschaffen tegen vraatzuchtige vogels (ik gun hun wel een aardbeitje, daar niet van, maar jullie snappen me wel). En maar onkruid wieden met mijn chronische rugpijn. Uiteraard moest de hele zaak ook besproeid worden met vele m³ kostbaar leidingwater omdat het maar niet wilde regenen.
  En wat denken jullie? Ik had een netto-oogst van ongeveer drie aardbeien en elke aardbei kwam dus op pakweg minstens 600 euro. Geweldig idee van Jetta hè?
  O ja, ik had ook wat erwten geplant, maar die zijn allemaal mislukt, evenals de tomaten, die ondanks het speciaal hiervoor aangeschafte kasje, allemaal zijn bezweken aan die beruchte schimmel.
  Ach, het is een zwaar vak, hè, fruit en groente telen. Had Jetta misschien nog niet zo bij stilgestaan.

  Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   Hulde voor je doorzettingsvermogen. Omdat je zoveel tijd en energie aan je plantjes moest besteden had je tenminste geen tijd om ander kattekwaad uit te halen. En voor je conditie was het in ieder geval ook goed.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ hendrikush 16 juni 2017 om 08:10

    Ik was in mijn begroting vergeten te vermelden dat ik ook nog 30 plastic ‘stokjes’ en nog meer hulpmiddelen.heb moeten kopen om mijn aardbeiennet te stutten. Als Jesse van Groen Slinks hier straks de baas is, mag ik waarschijnlijk ook geen slakken e.d. meer bestrijden. Dan houd ik dus niet één aardbei meer over. Sterker nog: dan moet ik er aardbeien op gaan toeleggen.
    En dan heb ik het nog niet eens over mijn pluksla die compleet weggevreten was door slakken en ander ongedierte.
    Vandaag zat er weer een horde sprinkhanen in mijn prijsrozen, het gaat lekker.
    Worteltjes zijn ook nog nooit gelukt; die worden ondergronds aangevreten door een soort lastpak die die peentjes helemaal uitholt.
    Vier jaar geleden heb ik een blauwebessenstruikje aangeschaft – dat zou wonderbaarlijke oogsten opleveren – maar daar heeft nog nooit één besje aan gezeten; het ding groeit geen cm.
    O, o, wat is tuinieren toch leuk. Zo ontspannend ook en dan de voldoening die het geeft.
    Nou denken jullie misschien dat ik geen groene vingers heb, maar dat is niet waar, want wilde bramen (die niet te pruimen zijn; zelfs de vogels laten ze hangen) brandnetels, zwarte nachtschade, distels en andere rotzooi groeien hier als kool.
    Voor ik het vergeet: ik had twee jaar geleden succes met de kweek van tien schitterende blauwe schijnpapavers, en ze stonden uiteindelijk op precies de juiste plek in de tuin – ze zijn erg veeleisend qua licht en temperatuur – maar toen ze als een speer begonnen te gaan, zijn ze allemaal opgevreten door de slakken. Ondanks de prachtige, milieuvriendelijke, dure slakkenkorrels van de firma Ecostyle.

    Ik denk dat ik een boek ga schrijven over de rampspoed van tuinieren. En dat ga ik dan illustreren met foto’s van allerlei gammele planten.

    Geliked door 2 people

   • hendrikush zegt:

    Ik lijd met je mee, maar zo krijg je wel oog voor “alles wat groeit en bloeit en ons altijd weer boeit”.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Tistochwat, als je de smaak te pakken hebt, mag je wel bij ons in de tuin komen werken.
    😀

    Daar vliegt de onkruid ook in het rond: zevenblad en zo …. wat een rotspul

    Like

  • Edjan zegt:

   Ik heb ze wel eens bezig gezien op een volkstuintje. Van mijn lang zal ze leven niet! Je werkt je een breuk en het is duurder dan in de winkel.

   Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   De grap is dat als groenten rijp zijn die van de kwekerijen ook rijp zijn en dan zijn groenten goedkoop te koop op de markt en in de winkels.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Jetta had een beetje weer een veel te groot mondwerk terwijl ye niet wist waarvan ye sprak.
   Schimmel oftewel phytophtora is heel moeilijk te bestrijden. Er zijn ook amper middelen voor in de handel.
   Alle plantjes ook die nog goed ogen eruit halen. Flinkf omspitten en zaai er dan maar wat gras ii. In geen geval nieuwe groentetuinplantjes, op die plek en ook geen bloementuin plantjes. De grond is namelijk door en door besmet,

   Like

  • Robby E. zegt:

   Ik heb eerst m’n tuin op moeten laten hogen!
   Kostte een godsvermogen!

   Maar ja ik woon dan ook op drie hoog!

   Like

 10. delamontagne zegt:

  Ook in de andere EU-landen is voor de burgers zo het een-en-ander veranderd.
  De “vluchtelingen”brengen ook on-hygiënische toestanden mee.
  In Noord Parijs zijn in de buurt van een opvangcentrum 100-den gevallen van schurft geconstateerd.

  ************
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2017/06/12/01016-20170612ARTFIG00136-paris-le-camp-de-migrants-de-la-chapelle-touche-par-une-epidemie-de-gale.php

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Over ebola hoor je op dit moment ook niks meer. Zal wel niet passen in het plan om een massa-immigratie vanuit Afrika naar Europa te hebben.

   Like

 11. Jan zegt:

  Schaffe ich auch noch

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Op de site ‘Merkel schafft Deutschland’s video’ is een video te zien van een badmeester die wordt afgetuigd door arabieren in een Berlijns zwembad! Ook te vinden bij Ingrid Carlqvist. Ik heb geen know-how hoe ik de video hier krijg. Mss kan de webmaster hem hier plaatsen.

  Like

 13. Het dagelijkse leven in heel Europa gaat veranderen, misschien blijven de Visegrad landen achter met de influx van de door de elite gewenste asielparasieten. Maar uiteindelijk wanneer de Europese Unie niet uiteen valt dan wordt dit monstrum een federale totalitaire staat, waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen tegen dit dictatoriale EU-bewind

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Het stemgedrag van de Duitsers is net als van de Nederlanders, ze willen gewoon belazerd worden !!
  Zie hier het resultaat ! Ook wij komen nog aan de beurt .

  Geliked door 1 persoon

 15. Elisah zegt:

  Vreselijk, dat kan toch niet eindeloos zo doorgaan.
  Men zou zulk soort criminelen meteen uit moeten zetten, zo blijven vanzelf die mensen over die wel echt hulp nodig hebben en die van goede wil zijn.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  De groenen zijn zodus blij met de veranderingen die Duitsland mag verwachten . De nazi’s waren indertijd ook blij en hadden de beste vooruitzichten voor de toekomst van hun “fatherland” . Nog even geduld beste gelijkgestemden en we mogen opnieuw medelijden hebben met die arme duitse bevolking

  Like

 17. Seculiere zegt:

  Ook het Turkse landschap zal binnenkort veranderen.
  Tegen 2038 zullen er meer Koerden in Turkije wonen dan Turken…
  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/15/erdogans-grootste-angst-koerden-straks-in-de-meerderheid-11103786-a1563223

  Geliked door 1 persoon

 18. N.E. Derlander zegt:

  Er zou een volkstribunaal moeten komen, dat landverraad heel zwaar bestraft.

  Like

 19. Marian zegt:

  Zolang de Duitsers op hun geliefde partij blijven stemmen en niet protesteren, gaat het toch goed met ze.

  Like

 20. Jean zegt:

  Jammer, zeer jammer dat die groene fluiten nooit tegen zo een mes aanlopen.
  Zijn ze soms op voorhand verwittigd waar de messenslijpers vertoeven?
  Mensen doe de ogen open en jaag die groene rotzooi OVERAL weg want vanaf het moment dat die groene rotzooi in ons leven kwam gaat het met een rotvaart achteruit zowel onze welvaart onze veiligheid als onze leefbaarheid.
  Groen afval hoort thuis in een containerpark en niet op onze straten.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Jean

   De keurige deugwijken van de elitairen worden niet vermengd met de door de elitairen hier uitgenodigde “arme hulpeloze vluchtelingen”.

   “Jammer, zeer jammer dat die groene fluiten nooit tegen zo een mes aanlopen”. Dat de elitairen niet tegen zo een mes aanlopen komt omdat zij zich niet zomaar in de door hen gemengde wijken begeven, hooguit op werkbezoek, onder strenge bewaking.

   We weten niet wat de werkelijk verkiezingsuitslag bij juiste telling zou zijn geweest, maar de ondergeschikte kiezers laten zich nog steeds van alles op de mouw spelden. Deels door onwetendheid (vooral studenten), deels door domheid (vooral geïndoctrineerde deugmensen).

   Het wordt tijd voor een volkstribunaal, die landverraad zwaar bestraft…………

   Like

 21. delamontagne zegt:

  Aslam moslim had ruzie met 5 mensen en voelde zich beledigd omdat zij de ramadan bespotten.

  Moslim kunnen geen kritiek velen, dus besloot hij hen OMVER TE RIJDEN.
  Choqing beelden van het “incidentje”.
  Je ziet demensen in de lucht vliegen.

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/06/Zk7yrudc6mDlqZZ4.mp4?_=1

  Muslim driver mounted pavement and ploughed into five men after getting angry at ‘racial abuse’ during Ramadan fast

  Like

 22. jackholland zegt:

  Ach dit is nog maar het begin. Dit islamitisch addergebroed wat door de inteeltcultuur genetisch verkloot is heeft maar 1 levensdoel parasiteren op een ander.
  Ze zijn te lui ,te stom,of beperkt vanwege islamitische levensovertuiging om er zelf wat van te maken.
  Kijk mr nr israel daar was 80 jaar geleden niets anders dan een grote zandbak ,terwijl het nu een welvarend modern land is.In palestina, geografisch nagenoeg hetzelfde ,is het 1 grote puinhoop .
  Het volk heeft in principe dezelfde oorsprong het enige verschil is wel of geen islam.

  Kijk ook maar in nederland naar 2e en derde generatie turken en marokkanen die eigen bedrijven hebben , het hangt allemaal van louche praktijken ,fraude en zwartwerkers, niet houden aan de voorschriften,drugsgeldwitwasserij aan elkaar.

  De enige uitzondering die ik zo kan noemen is volgens mij die turk van Corendon., en het turkse meiske van supertrash .Waarvor ik groot respect heb.

  Kijk ook maar naar de vrouwelijke directrice van het amsterdamse ziekenhuis (ook weer fraude en zelfverrijkking)

  Kijk op de islamitische scholen: fraude met examens fraude met subsidiegeld kortom
  Wanneer leren wij nu eens dat fraude,rommelen,geldwitwasserij, zwartwerken ,geen belasting betalen ,niets aantrekken van warenwet ,openingstijden gewoon ingebakken zit in moslims en waardoor ze zowel in eigen herkomstlanden als in het westen niets fatsoenlijks voor elkaar krijgen.

  turkse en marokkaanse nederlanders doen niet graag duurdere aankopen bij ene turkse marokkaanse firma s omdat ze vooraf weten dat ze genaaid gaan worden.

  Ben zelf door schade en schande wijs geworden in het handelen met moslims.
  Er geldt hier maar 1 regel GA ER ALTIJD VANUIT DAT JE BESODEMIETERD WORDT! en laat dit ook duidelijk blijken . (je lacht je kapot want je krijgt nog respect ook)

  Dek vooraf in : dus niet leveren voor er betaald is door de moslim (anders geen betaling , onterecht gezeur over kwaliteit, betaling in termijnen ,of voorstel je mag gratis shoarma halen bij mijn broer.)

  Niet betalen aan moslims voor dat er geleverd is (anders geen levering,te late levering, foutieve levering ,gedeeltelijke levering , mindere kwaliteit levering.)

  Ja lieve mensen ik had 30 jaar gelden ook medelijden met die arme turkjes en marokkaantjes die met de ford transit met gordijntjes onverantwoord volgeladen zonder reisverzekering naar het thuisland 8 weken op vakantie gingen 3 weken geoorloofd maar de turkse bevriende arts schreef na 20 dagen wel een briefje voor 25 gulden dat achmed ziek was.
  Maar op alle fronten werd ik belazerd zoals ik boven heb omschreven.
  Op een gegeven moment was de maat vol en heb ik hier op de zaak de moslimbehandeling uitgedacht.
  sindsdien geen centje pijn meer en ben ik ze altijd een stap voor .
  Resultaat: respect ze zeggen jij bent mijn vriend, grote broer en met suikerfeest ontvang ik baclava.

  Ps Er zijn geen gastvrijere mensen dan turken marokkanen irakezen. .
  Het is gewoon een kwestie van hun islamitisch cultuur kennen en daar op inspelen.

  Als de nederlandse regering dat nu ook zou doen maw er vanuitgaan dat ze genaaid gaan worden door moslims als je het niet indekt zwaar controleert en bestraft dan zou er waarschijnlijk niets aan de hand zijn.

  Like

 23. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s