Oostenrijk: Iedere maand trekken er 720 “asielzoekers” naar Wenen

Screenshot_80

Het raadhuis van Wenen.

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse hoofdstad is een magneet voor immigratie. Ook voor “asielzoekers”, die vooral ook aanspraak willen maken op de hogere minimale uitkering.

Contra magazine

In de afgelopen twaalf maanden trokken er volgens de “Kronen-Zeitung” in totaal 8.600 “asielzoekers” (dus “asielgerechtigden” zoals dat heet in Newspeak) naar Wenen. Dat zijn er iedere maand 720 – of gemiddeld bijna 25 per dag. Mede een reden daarvoor is ook de nog altijd behoorlijk royaal verdeelde minimumuitkering door de hoofdstad, terwijl andere Oostenrijkse deelstaten deze al lang hebben verlaagd.

De minimale uitkering bedraagt in Wenen voor alleenstaanden respectievelijk alleen opvoedende mensen € 837,76, voor stellen per persoon € 628,32 en voor ieder kind krijgt men € 226,20, exclusief de gezinstoelage voor kinderen.

De hoogte van de minimale uitkering zou echter slechts één van meerdere factoren zijn. Ook de sowieso plaatsvindende trek naar de stad, de infrastructuur en daar al wonende familieleden en kennissen zijn er mede een reden voor waarom veel van de “asielzoekers” uit de andere deelstaten naar Wenen trekken.

Met het oog op deze omstandigheden moet men zich afvragen hoe het verder moet met de Oostenrijkse hoofdstad. Nu al wonen daar percentueel de meeste mensen met een migratieachtergrond in de Alpenrepubliek. Dit is ook voor de scholen en kleuterscholen een grote “uitdaging”.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Oostenrijk: Iedere maand trekken er 720 “asielzoekers” naar Wenen

 1. Jean zegt:

  In heel Europa moet het verboden worden cash geld te geven aan vreemdelingen, vreemdelingen horen ondergebracht te worden in gesloten centra en grondig gecontroleerd te worden, bij de kleinste fout zoals ‘geen identiteitsbewijs’ dan dadelijk Return To Sender.
  Echte vluchtelingen zullen wij helpen met onderkomen en voeding maar nooit cash geld geven, ik was steeds van mening dat het max 5% echte vluchtelingen waren maar dat blijkt fout te zijn, het zijn er maar max 2,5% w.w.z. 97,5% zijn economische terroristen dus DADELIJK terugsturen.
  De toestroom zal snel in mekaar klappen als ze dat horen in die grote zandbak Afrika, dat geeft een win-win situatie nl. minder overlast, meer veiligheid en minder kosten.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Een nog véél grotere uitdaging is het om deze uitkeringsmigranten te lozen.

  Like

 3. Japio zegt:

  RIP Wenen, stad van Strauss en de wals en je mooie historische architectuur. Binnen de kortste wordt je afgebroken en verbrand en gereduceerd tot een spookstad vol ruïnes. Want er is niets tegen bestand met zoveel moslims die maar op één ding uit zijn, vernietiging van de westerse cultuur.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Waarom altijd zo negatief over onze asielbroeders . Misschien hebben ze een voorkeur voor Wenen voor zijn muziek , zijn cultuur , zijn Johan Straus , zijn beroemde walsen. Ik weiger te geloven dat ze enkel interesse hebben in een hoger leefloon ( wij niet te letterlijk geloven wat ik schrijf aub)

  Like

 5. Marian zegt:

  Dit is gewoon misselijkmakend. De parasieten zijn de jagers en wij de slachtoffers, zeg maar slaven die voor hun moeten werken.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Niks geleerd door Wenen over de slag van 1683.
  Nu komen ze op kousenvoeten binnenstappen.
  Welkom………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s