Saksen: Moslimbroeders in opmars – moskee gepland

Screenshot_83

(Vertaling: E.J. Bron)

Onder de naam “Saksische Ontmoetingsplaats” (SBS) breiden moslims met extremistische tendensen zich uit in de Duitse deelstaat Saksen. Ze huren ruimtes om daar het wereldbeeld van de islam in de vorm van haat-preken aan jonge moslims door te geven.

Mitteleuropa

Deze centra zijn niet nieuw in Duitsland. In Dresden, Leipzig, Riesa, Meißen, Pirna, Zittau, Görlitz, Brandenburg, Rastatt en Bruchsal bestaan al vergelijkbare projecten, n de toekomst dienen er bovendien in Bautzen, Luckenwalde en Senftenberg islamitische centra opgericht te worden. Dat zoiets in een door het christendom en vooral door de Duitse aard beïnvloede Avondland mogelijk is, komt vermoedelijk voor rekening van de traditie verwoestende politici in heel europa. Ook diegenen die ondanks dit alles aan zulke politici hun stem geven, mogen zich hiervoor medeverantwoordelijk.

 De AfD stelde in het parlement van de deelstaat Saksen vragen met betrekking tot de “Saksische Ontmoetingsplaats”. De president van de binnenlandse veiligheidsdienst van Saksen, Gordian Meyer-Plath, zei tegenover de MDR over de Moslimbroeders:

“Ze zijn al langer ook in Saksen actief, maar onopvallend. En nu pas, met het aantal moslims dat naar Duitsland komt, zien zij hun kans schoon om juist buiten de grote steden structuren op te bouwen om interessant te worden voor de nieuwe moslims in Saksen.”

Ook de uitvoerende macht past zich aan de islamisering aan: behalve uitstapjes van schoolklassen en kleuterscholen naar het islamitische centrum bezoeken ook politieagenten deze plekken om cursussen met als onderwerp “Omgaan met de islam” te bezoeken. Het openbaar gezag laat zich door moslims de omgang met de islam uitleggen.

Dat de islamisering door “vluchtelingen” plaatsvindt, betwist niet eens de SBS. De expansie van de centra zou vooral komen door de “religieuze behoeftes” van de “vluchtelingen”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Saksen: Moslimbroeders in opmars – moskee gepland

 1. Japio zegt:

  Die afbeelding is zeer treffend moderator, dit keer geen fotoshop maar een echte moslim in zijn ware hoedanigheid.

  Like

 2. Jean zegt:

  In België zitten wij ‘jammer’ met saksen coburgers op ons dak die ons jaarlijks ± 45 miljoen euro kosten ‘alle grappen inbegrepen’ en diezelfde saken coburgers gaan lekker??? eten met dat zandbak volkje ons daarmee zwaar vernederen.
  Als wij nu zouden stoppen met aan die club nog één eurocent te verknoeien dan zouden wij politiekers hebben die respect verdienen, helaas hebben wij die niet.

  Like

  • Roeland zegt:

   Beste Jean , er zijn geen belgen en er is ook geen belgie. Er zijn Vlamingen en Walen.
   De tweetaligheid van Brussel is in 2017.. arabisch en frans 😦 . Terwijl Brussel toch een Vlaamse stad is ! De echte Vlamingen , die jarenlang op de barricaden stonden treffen geen blaam, zij hebben helaas de strijd verloren. De meeste ” belgen “, die uit gemakzucht (lamme goedzakken) wegkeken treft wel blaam! Jammer! Groeten van een echte Vlaming in Nederland.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat is zo, kijk eens naar het weerbericht van Sabine of Frank, die lieve mensen, een akte van vertrouwen.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Jean
   Ik vrees dat we die ook ni.et meer gaan krijgen

   Like

 3. Marian zegt:

  Ik zou zeggen Duitsland welterusten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s