VIDEO: Formatieoverleg op geheime locatie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Formatieoverleg op geheime locatie

 1. Jean zegt:

  Politiek gespuis staat “ten dienste” van de burgers en moet dus de wil van de burgers respecteren en NOOIT ANDEROM.
  Wij burgers willen nergens maar dan ook nergens moslims/islamieten tegenkomen op publieke posten, dus nu die Marokkaanse in die 2de kamer dadelijk buiten flikkeren en ze de dubbele nationaliteit afnemen, dat laatste uiteraard bij alle vreemdelingen toepassen want Nederlanders met Marokkaanse achtergrond bestaan niet, er bestaan helaas wel Marokkanen met een extra NL identiteit.
  “Een ezel blijft een ezel zelfs al loopt hij tussen luxepaarden” vergeet dat nooit.

  Like

 2. Japio zegt:

  Denk dat klaver niet tevreden was met het formaat van rutte. Die klaver is natuurlijk een grootgeschapen neger gewent. Misschien had rutte het beter met z’n neus kunnen doen en dat klaver dan had kunnen roepen, lieg mark lieg lieg nog is ff, liegen bich zeg ik je want dat kan markje heel goed. Nou dan had onze MP, Mark-Pinokkio wel gescoord bij yasser.

  Like

 3. JanKlaassen zegt:

  Het achterbakse gedoe kent geen grenzen, smerige ghomo’s!!!
  En verder deelt smerige pechdrol op de achtergrond de lakens uit met zijn teringdemonen666 club, want deze politieke slet wil alleen maar met “vriendjes” regeren.
  Eigenlijk kunnen we het beter zombie666 noemen, want iedereen die op die club heeft gestemt moet wel een zombie zijn. Veel universitaire studentjes hebben op deze drol gestemd, en bij navraag weten ze niet eens waarom. NL, dat is nu jullie “intelligentsy klasse”, veel succes ermee.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  En nog niet zo lang geleden had hij het zo mieters gezellig met Didi:

  Geliked door 1 persoon

 5. Marian zegt:

  Wat zijn ze toch lekker transparant wanneer het hun uitkomt. Ik kan die schijnheilige huichelachtige smoelen niet meer zien. En dat stotterende half dove fossiel die onze toekomst aan het verpesten is.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Hieronder een citaat uit het boek ‘HET MEEST GEVAARLIJKE BIJGELOOF’ (gratis download als PDF) van Larken Rose, Amerikaans anarchist/voluntarist, waarin toch veel waarheid zit:

  “Kortom, regering bestaat niet. Het heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan. De politici zijn echt, de soldaten en politieagenten die de wil van de politici uitvoeren zijn echt, de gebouwen waar ze in zitten zijn echt, de wapens die ze dragen zijn heel echt, maar hun vermeende “gezag” niet. En zonder dat “gezag”, zonder het “recht” om te doen wat ze doen, zijn ze niets anders dan een bende boeven. De term “regering” impliceert legitimiteit – het betekent het uitoefenen van “gezag” over bepaalde mensen of een bepaalde plek. De manier waarop mensen over machtsdragers praten, hun bevelen “wetten” noemen, ongehoorzaamheid aan hen “misdaad”, enzovoort, impliceert het recht van de “regering” om te heersen, en de daarbij behorende morele verplichting van hun onderdanen om te gehoorzamen. Zonder het recht om te heersen (“gezag”), is er geen reden om de entiteit “regering” te noemen, en zijn alle politici en hun huurlingen volstrekt niet meer van een gigantisch georganiseerd misdaadsyndicaat te onderscheiden, en zijn hun wetten niet meer waard dan de dreigementen van overvallers en struikrovers. En dat, in de realiteit, is wat elke “regering” is: een onrechtmatige bende boeven, dieven en moordenaars, die zich voordoen als een rechtmatig heersend lichaam”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s