‘Europa moet Amerikaans budgetgat VN-klimaatpanel compenseren’

Screenshot_92

Europese landen moeten op initiatief van Nederland het financiële gat gaan compenseren dat bij het VN-klimaatpanel IPCC is ontstaan door het terugtrekken van de VS uit het klimaatakkoord van Parijs.

Dat zegt demissionair staatssecretaris Sharon Dijksma (Milieu, foto) vrijdag in de Volkskrant. Nederland verdubbelt haar donatie aan het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) tot 100.000 euro. Dijksma vraagt andere EU-landen hetzelfde te doen. Duitsland heeft al toegezegd, stelt zij.

Het IPCC, dat in 1988 werd opgericht, brengt voor de Verenigde Naties de klimaatveranderingen in kaart. De rapporten van het panel vormden de basis voor het klimaatakkoord dat in 2015 in Parijs werd gesloten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Desinformatie, klimaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Milieu, Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

36 reacties op ‘Europa moet Amerikaans budgetgat VN-klimaatpanel compenseren’

 1. BertG. zegt:

  Ik las ergens, ze kan beter dat gat zelf gaan opvullen, ze heb er wel de omvang voor.

  Geliked door 5 people

 2. N.E. Derlander zegt:

  De VVD’er Wiegel zei het vroeger al: nou weet ik zeker dat Sinterklaas bestaat en hij zit (wijst de PvdA’er Den Uijl aan) daar!

  Merkwaardig en opvallend is er nooit een onderzoek gelast/afgedwongen door de zo devote aan het klimaat toegewijde (politieke) partijen (zelfs GL, PvdD, D66 en PvdA niet) naar de vraag welke invloed de talloze vliegbewegingen van vliegtuigen op het klimaat hebben. Als je echt begaan bent met de ontwikkeling van het klimaat zou dit de eerste vraag moeten zijn waarop je een antwoord zou willen hebben. Waarom is nog nooit een onderzoek ingesteld, ondanks deze al lang bestaande vraag daarnaar? Something is rotten…………

  Like

 3. JanKlaassen zegt:

  Achterlijke debiele tering muts, slinks kan zooooooo makkelijk andermans geld uitgeven!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. dirkroelofs zegt:

  Het is wel heel erg gemakkelijk van zo’n zot mens om met andermans geld te smijten. Als ze het zelf moet betalen geeft zo’n schepsel niet thuis.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Heel erg PVDA door te denken dat al je er geld in (weg)gooid de problemen opgelost zijn.
  Het mooiste van alles dat steeds meer mensen in gaan zien dat het hele gebeuren een gigantische oplichting is om de verschillende milieuclubs en industrie van een rijkelijke subsidie te voorzien.

  Like

 6. biebie zegt:

  Als demissionair minister die niet meer nodig is kun makkelijk sinterklaas spelen er rest trouwens een enorm gat na de Brexit wie o wie…………€€€€€€€€

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Er zit alleen maar vet in die dikke kop en ging hersens !

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Toen ik dit artikel in beeld kreeg, was het eerste wat ik waarnam, een voorhoofd met een vetkuif. Ik dacht heel even dat het weer een portret was van Jesse Klavert, maar gelukkig, het is Sharon, die ook altijd zo veel leuke dingen doet met ons belastinggeld.
  Zo te zien aan haar kinnen, heeft Sharon geen moestuintje waaruit ze eet. Dergelijke kinnen krijg je volgens mij niet door het eten van groente uit je heerlijke tuintje.
  Ja, het zit me hoog, de moestuin van die linkse muts Klijnsma.

  Dit doet me meteen weer denken aan de Afrikaantjes die ik vorig jaar in mijn tuin had gezet.
  Nee, géén ‘asiel-mohammedanen’, maar dankbare plantjes. Prachtig geel waren ze, heel gezond met volop bloemen. Ik keek al uit naar een geel tapijt tot aan de vorst, maar wat denken jullie? Alles opgevreten door de slakken. Die dure, blauwe korrels van Ecostyle werken voor geen meter.

  En als die slakken nou nog te vreten zouden zijn…

  Geliked door 4 people

 9. Sabeltant zegt:

  Dit wijf, ik heb er geen andere woorden voor, is helemaal van het padje af.
  Het geld wat hier ingestopt wordt gaat op aan rapporten die aan tonen dat de aangesloten landen miljarden extra moeten stoppen in de klimaatleugen.

  Als dit soort gekke wijven het voor het zeggen krijgen zal elke werkende nadat hij de helft al aan belasting aan de staat heeft afgestaan minimaal 50% van het overige moeten steken in “groene” belastingen.
  Deze tante die goed is voor een inkomen van meer dan 100.000 euro zal voor de doorsnee werknemer met een salaris dat nog niet een derde is van haar inkomen straks 6000 euro per jaar extra kwijt zijn aan milieu belastingen en groene inkomensnivellering.

  We hebben inmiddels al 37,7 MILJARD uitgegeven aan deze groene waanzin en het NETTO resultaat is slechts een 1,43% extra groene energie. (bron groene rekenkamer) http://www.groenerekenkamer.nl/6307/e377-miljard-143-extra-duurzame-energie-energieakkoord-als-duurzaam-fiasco/

  De ideeën van dit gekke wijf zijn een totaal fiasco.

  Geen wonder dat Trump uit dit belachelijke akkoord is gestapt.

  Geliked door 3 people

 10. Oeps48 zegt:

  Is dat wijf helemaal gek !!! Nou ja, ze schijnt zwanger te zijn en vrouwen, die zwanger zijn, doen wel eens rare dingen. Ze kan dus maar beter met zwangerschapsverlof gaan.
  Maar met alle gekheid op een stokje. Dat kan niet. Dat kunnen wij niet betalen. We hebben meer dan voldoende problemen binnenslands, waarvoor we al geen geld hebben. Weer typisch iets voor de rooie rakkers, het geld van de belastingbetalers rondstrooien en over de balk smijten. De PVDA schijnt nog steeds niet te beseffen, dat de Nederlandse “abeider” heel hard moet werken, om de belasting af te kunnen dragen. Als vrouw Dijksma dit echt gaat uitvoeren, kan ook Nederland het faillissement aanvragen. Dan heet de PVDA voortaan de Partij Van De Armoe. Dus vrouw Dijksma, geen rare dingen doen. En zeker niet als demissionair staatssecretaris. We hebben grote problemen. Ons land wordt overstroomd door grote aantallen zielige moslims. Onze economie zit nog helemaal in het slob. Het aantal werkelozen is abominabel groot. Zij hebben geen uitzicht op werk. De middenstand is grotendeels failliet. Wat er van de industrie nog over is, ligt op apegapen. En de famnilie Doorsnee heeft de grootste moeite, om de lasten nog te kunnen betalen. Vooralsnog zijn er geen echte signalen, dat de problemen spoedig voorbij zijn. Dus vrouw Dijksma, DIMMEN !!!

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Je kunt er de klok op gelijk zetten dat tegen de tijd dat deze vetkut uitgerangeerd is in de politiek wij haar terug zullen vinden als CEO bij een of andere club die gelieerd is aan hetzelfde klimaatpannel.

   Geliked door 3 people

   • Oeps48 zegt:

    @ Henk der Niederlànder (16 juni 2017 om 20:00)
    Dat zit er dik in. Haar tijd als staatssecretaris zit er bijna op. Ze schijnt zwanger te zijn. Na de bevalling heeft ze een andere baantjes nodig. Daarom is ze nu al volop met haar vitamine “R” in de weer. En dat laat ze ons betalen. Wat een kreng !!!

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat zal dan wel kunstmatig gebeurt zijn, dat zwanger worden.
   Je kan mij niet wijs maken dat er daadwerkelijk iemand overheen gegaan is.
   Dan maakt het echt niet meer uit hoeveel je gezopen zou hebben, maar overal zit een grens aan.
   Zo iets doe je gewoon niet.

   Geliked door 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    Humor Bert, ik hou er van.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    Als rasechte goeie politiek correcte slinxe zal ze wel met de sharia in de hand zijn gaan flikflooien met zo’n zielige hoogopgeleide geradicaliseerde redelijke moslim vluchteling, die hoge nood had.

    Like

   • daiyu-ninja zegt:

    BertG. zegt:
    17 juni 2017 om 08:13

    Dat zal dan wel kunstmatig gebeurt zijn, dat zwanger worden.
    Je kan mij niet wijs maken dat er daadwerkelijk iemand overheen gegaan is………………….

    Dat lijkt me inderdaad stug. Want niemand wil verdwalen in een doolhof van vetlagen waar de uitgang niet te vinden is door de overlappende vetkwabben.

    Like

 11. ildiko zegt:

  Zij mag zelf ophoesten, en iedereen die in deze onzin heilig geloofd.

  Geliked door 1 persoon

 12. aquarius4422 zegt:

  Nederland moet ook uit dat fake-panel stappen.
  Die hele klimaat hysterie is niets anders dan een gigantische zwendel.

  Geliked door 1 persoon

 13. Aegolius cs zegt:

  Haar uitstoot is minder dan wat haar politieke aanwezigheid kost.

  Geliked door 1 persoon

 14. Flo zegt:

  PVDA proleten zijn er alleen op uit om de burgers op extra kosten te jagen,of zijn er soms nog mensen die denken dat ministers dit uit eigen zak ophoesten. Nooit een slag uitgevreten die dikzak,alleen delegeren, schop ze zonder geld morgen op straat,en ze is binnen een jaar graatmager, omdat ze niks kan .

  Geliked door 2 people

 15. Frank zegt:

  She’s a cunt

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  De eerste kolder over het milieu kwam uit de koker van Rachel Carson met haar onzin van Silent Spring. Alle beesten gaan dood omdat men DDT gebruikt. Niemnd ging dood.

  Toen kwam een zogenaamde kleine ijstijd in de jaren 60 want je kon ineens 3 maanden schaatsen en er lag 30 cm sneeuw.

  Na die gruwelijke ijstijd, de zomer kwam weer gewoon en het was warm, werden wij opgezadeld met ‘stervende bossen’ vanwege ‘zure regen’. De bossen bleven, breiden zich uit en zowaar kwam de wolf in Duitsland een kijkje nemen.

  Toen kwam het zogenaamde ozongat en wij zouden allen verbranden en onder de grond weg moeten kruipen om te overleven. Niets gebeurde, het ozongat verdween, kwam en ging, maar intussen hadden de koelkastproducenten iedereen zover gekregen om andere ‘milieuvriendelijke’ koelkasten te laten kopen.

  Daarna kwam fantast Al Gore (what in a name) met zijn onzin die hij maar niet kon en kan bewijzen, nee want het is bij elkaar gelogen, het gaat om pure diefstal en herverdeling van geld.

  Doemscenario’s altijd van links maar het islamscenario, daarvoor zijn zij ziende blind.

  Geliked door 2 people

 17. Iedereen die met de klauwen in onze kas zit is van de PvdA en afgestudeert in het klakkeloos over de balk blijven flikkeren van gemeenschapsgelden. Nu denken ze daar te weten dat gemeenschap iets met neuken te maken heeft en dat ze er dus het recht toe hebben omdat ze ons toch al naaien.

  Geliked door 3 people

  • Die andere goedhartige, Ploeme, is trouwens veel gevaarlijker, die blijft dag en nacht de wereld doorstruinen en er gaat geen minuut voorbij of ze heeft een leuk kadootje van minstens een paar miljoen voor de vele vriendjes van haar partij en trouwens ook voor die van die andere partijen. Zo wast de ene partij de hand van de andere en bij de volgende bestuurswisseling wordt degene die zich offerde weer in de watten gelgd. Democratie, hahahahahahahahah.

   Geliked door 2 people

 18. Jan zegt:

  Yuri Bezmenov over onveranderlijk dom-links

  Geliked door 1 persoon

 19. koddebeier zegt:

  Echt PvdA of ze jatten ander mans geld of ze smijten het over de balk !!
  SOCIALISM:
  A GREAT IDEA……
  ‘TIL YOU RUN OUT OF OTHER PEOPLE’S MONEY.

  Geliked door 2 people

 20. Marian zegt:

  Wat een randdebielen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Taljaard zegt:

  Oh wat DEUG ik toch!
  Kijk nu toch eens hoe GOED ik wel niet ben!
  Want ik ben VROUW en LINKS, dus GOED en ik DEUG

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Nja, ik weet het niet hoor, Taljaard. Nu ben je weer een goede, linkse vrouw, maar gisteren bedreigde je me nog met het eeuwige hellevuur. Ik kan het niet meer terug vinden dus ik kan niet citeren. Maar Oeps mocht er niet zo bijgelovig op los fantaseren en dat hoefde ook niet want iedereen die niet in de Heere geloofde, ging toch volautomatisch via de satan ter helle.
   Dus dat heb ik me wel aangetrokken en ben nu naar een passend geloof aan het zoeken. PZ heeft zich ook al bekeerd, las ik bij drs. Schilder.

   Geliked door 2 people

   • Edjan zegt:

    Ah, ik heb het gevonden.
    https://ejbron.wordpress.com/2017/06/14/conferentie-van-de-bilderbergers-2017-wordt-trump-aan-de-kant-geschoven-blijft-merkel/
    Taljaard zegt:
    16 juni 2017 om 11:41
    “Hou het er als christen gewoon op dat zij de Heere Jezus verwerpen. En zich daarom, zonder dat zij zich daarvan bewust zijn, of het willen weten, aan de machten van het kwaad hebben overgeleverd en zich daar dus ook door laten leiden. Zoals dat trouwens met ieder natuurlijk mens het geval is.”

    Nja, ik had het dus iets erger gemaakt. Niet de hel maar de “machten van het kwaad”. Wie zijn de machten van het kwaad???

    Like

   • Ze veranderen hier op deze site net zo snel van geslacht alsof ze van de GroenLinks zijn of subsidie van Edith krijgen. Nooit geweten dat @Taljaard van (m) naar (x) is omgebouwd. Maar goed, ik hoef er niet mee te winkelen.

    Ik wil het even over die Machten van het Kwaad hebben omdat niemand precies schijnt te weten wie dat zijn. Dat zijn dus lui die:
    -met d’r klauwen aan mijn boterhammetje zitten;
    -het spul vergiftigen dat ik er op smeer;
    -mij telkens zo gek krijgen dat ik toch die rotzooi blijf kopen;
    -toestaan dat er vieze mensen met d’r ongewassen klauwen in de bakken sperciebonen graaien;
    -weigeren om de Oekraïne gewoon aan de Russen te geven;
    -tietenvergrotingen betalen met mijn belastingcenten aan lui die technisch geen tieten kunnen hebben noch dat die van node zijn;
    -een toverkol door de wereld laten trekken om onze belastingcentjes aan iedere struikrover die ze tegenkomt te geven omdat ie zo leuk kan glimlachen;
    -vier kerelsachtigen met de handen in de zakken naar Groningen laten gaan omdat daar de grond zo lekker trilt terwijl ze elkaar via filmzakken in de broeken bij de pik vast hebben.

    Ik heb nog een hele rij maar dit was om een indruk te geven van mijn gevoelens als jullie het over die MvhK hebben.

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Breinbrouwsels, ik ben je zeer erkentelijk voor je informatie. Zo heb ik nooit geweten dat de Machten van het Kwaad elkaar via filmzakken bij de pik hadden.

    Net nog een andere Macht van het Kwade op het spoor gekomen. Ik wilde het bier drinken sterk minderen omdat je er dik van wordt en tieten van krijgt. Dat met die mannen-tieten is een false-flag operatie van de vrijmetselende illuminatie. Dus ik dacht: ik ga Frissss-limonade drinken dat ziet er hartstikke gezond uit met vezels en zo. Blijkt er in zo’n pak 90 gram suiker te zitten. Geen wonder dat automobilisten het aan hun bloedsuiker krijgen. Ik ga er ook al raar van doen.

    Like

   • Dat Frisssss heb ik ’t niet zo op. Buurjongen drinkt ’t de hele dag door en nu zag ik van de week dat ie een bruin overhemd aan had. Een bruin! Midden in de zomer en dan ook nog met lange mouwen en van die opgenaaide emblemen d’r op. Maar ja, misschien drinken ze ’t alleen als er een S in de maand zit. Wel veel essen trouwens. Weet je wie ook stierf van de essen?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s