Griekenland krijgt geld uit noodfonds

Screenshot_90

(Door: Ruud Mikkers)

LUXEMBURG – Griekenland kan rekenen op een bedrag van 8,5 miljard euro uit het Europese noodfonds. De schuldeisers bereikten vanavond een overeenkomst waardoor Athene de volgende tranche uit het derde hulppakket krijgt uitgekeerd.

De negentien ministers van Financiën van de eurozone bereikten daar in Luxemburg overeenstemming over. Het was een laatste kans voor Griekenland, dat het geld hoognodig heeft, aangezien er volgende maand enkele miljardenrekeningen moeten worden betaald en er daarvoor niet genoeg geld in de Griekse staatskas is.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Griekenland, IMF. Bookmark de permalink .

54 reacties op Griekenland krijgt geld uit noodfonds

 1. Steven zegt:

  Die Grieken lachen zich helemaal ZIEK. Elke keer weer krijgen ze geld, en gaan het nooit meer terug betalen.
  Over een paar maanden komen ze weer met het verzoek dat ze geld nodig hebben, net zolang totdat men er helemaal mee stopt te geven…

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Het is net als bij een junk , zolang je blijft geven , blijven ze vragen om meer .
   Nu krijgen ze weer geld om hun schulden af te lossen ………………………..
   Wie hier heeft dat hier ooit meegemaakt ?

   Ergo, ze krijgen daardoor nog meer schuld die ze nooit meer afbetaald krijgen .
   Daarom beginnen ze nu al zachtjes te opperen vanuit de EU om maar wat schulden kwijt te schelden !
   Daar gaat ons goeie geld weer !
   Het is weg , er gaat nog meer weg en het komt nooit meer terug .

   DAT IS DE EU !
   DE GELEGALISEERDE DIEVENBENDE WAAR WE TEGEN GESTEMD HEBBEN .

   Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    ONS GOEIE GELD?? Er bestaat geen “goed” geld meer. “Ons” geld heeft de waarde van het papier waarop het gedrukt staat – that’s all – geen waarde dus. De goud standaard is losgelaten. Zelfs de verblijfplaats van het eerder opgeslagen goud is dubieus. (Fort Knox) Alle z.g. schulden van landen, begrotingstekorten, etc. etc. worden uitgedrukt in waardeloos geld. Ëén druk op de knop en het saldotekort is opgeheven. Laat je niet langer belazeren.

    Geliked door 2 people

   • Mirjam zegt:

    Schulden aflossen is onzin. Ze lossen alleen nog een paar jaar hun maandelijkse bedrag af en dan wordt de rest, zoals al vanaf het begin voor iedereen duidelijk was, kwijtgescholden. Dat zeiden ze gisteren al verdekt in het nieuws. Wederom is het ‘grotere’ geld van de bankieren in de wereld, de drijfveer om op zo’n manier voorwaarden te stellen. Het lijkt dan alsof de Grieken zoveel mogelijk hebben geprobeerd om zich aan de voorwaarden te houden, maar in werkelijkheid was het de bedoeling dat het zo zou verlopen. Indirect wordt met dit ‘plannetje’ weer een ander ‘plannetje’ voltooid.

    Like

  • koddebeier zegt:

   De gewone Griekse burgers lachen inmiddels niet meer !!

   Geliked door 1 persoon

   • Marian zegt:

    Nee, dat denk ik ook koddebeier, als je nog maar de helt van je pensioen krijgt. Dan vergaat je het lachen wel.

    Geliked door 1 persoon

 2. 19 ministers ? Ik dacht altijd dat ALLE ministers van Financien , dus 27 ,het erover eens moesten zijn……………of zie ik het verkeerd………..

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ging geld naar Griekenland ?????? Ander woord voor politicus……….LEUGENAAR !!
  Dus we worden geregeerd door ………juist……..door Leugenaars !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Die Grieken zien er geen stuiver van. Die poen gaat allemaal rechtstreeks naar de banken die ooit voor duizenden miljarden US rommelhypotheken en andere waardeloze zooi, waar ze mee in de maag zaten, aan onder andere de Griekse banken hebben verkocht, uiteraard tegen leuke provisies voor de vazallen waarvan we er later gek genoeg ook weer een stel in het bestuur van de EUSSR terugzien. Meuk, die geen stuiver waard was en waarvan de Griekse banken de leningen nooit zou kunnen terugbetalen. Dus wat is er nu leuker dan te gaan brommen tegen het Griekse volk, foto’s en andere propaganda te laten zien van #dobbergrieken die van de honger liggen te sterven en alle volkeren van Europa op te roepen tot ‘JeSuiGriek’? En dan vervolgens de poen van de EU-burger te gebruiken om via de ‘Grieken’toch mooi de poen voor je toendertijd verkochte teringzooi in de knip te krijgen.

  Ik beschouw dit hele gedoe als een daad van agressie tegen de Staten in Europa, gepleegd door een criminele organisatie, de EU, met als mededaders en dus verraders de lieden die het allemaal in de betreffende landen mogelijk hebben gemaakt of metterdaad de hand erin hebben gehad. Als zelfbenoemd vertegenwoordiger van de aangevallen Staten, omdat de rest nog vredig ligt te slapen, aan het werk is of van GroenLinks, roep ik dan ook Europawijd de Staat van Beleg uit en van nu valt alles onder het oorlogsrecht. Dit betekend dat u vanaf vandaag een 007-licence hebt en dat u alle verraders zonder proces standrechtelijk, of als u daar te gevoelig voor bent, ‘Auf Der Flucht’ dient te executeren en rare bewegingen zoals die van Thierry Baudet, die nog geeneens goed Latijn spreekt, en Leefbaar Rotterdam, verboden zijn. De piano van Baudet zal vanmiddag uit veiligheidsoverwegingen en op veler verzoek in het Torentje tot ontploffing worden gebracht. Dat ding heeft toch al geen leven: https://youtu.be/APBf3oIJHN8

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Breinbrouwsels 16 juni 2017 om 08:37

   Verschrikkelijk! Noemt die showbink dát pianospelen? Dan deed ik het vroeger toch een stuk beter! Jammer dat ik het niet heb bijgehouden, want ik heb hier een prachtige digitale piano staan, die klinkt als een concertvleugel. Daar kan dat ding waar Thier’ op zit te rammen, niet aan tippen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Bah.
    Wat een voor mij persoonlijk dan, volledig kwetsende reacties over Baudet.
    Hebben jullie wel muzikaal gevoel?
    Nou ik ook niet, maar Baudet hoef ik helemaal niet te horen.
    Het zicht alléén al. De adonis speelt… Welk een musicus!
    En daarna strekt hij zich in zijn volle lengte uit op de vleugel!
    En kijkt kwijnend schuin naar boven.
    Ik heb eenmaal geprobeerd mijzelf ook zo uit te strekken op de piano, maar ik was vergeten dat het geen vleugel is waar je de ruimte op hebt.
    De gevolgen waren niet te overzien.

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 16 juni 2017 om 19:39

    De adonis speelt… Welk een musicus!

    Welk een sublieme reactie, ik kom niet meer bij.

    De gevolgen waren niet te overzien.

    Foto?

    Geliked door 2 people

   • Showbink is een heel goeie analyse van het verschijnsel Baudet. Ze zijn als een productmerk in de markt gezet door reclamejongens. Ik zie jou liever op je mooie digitale piano liggen:-)

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Breinbrouwsels 17 juni 2017 om 09:03

    Ik zie jou liever op je mooie digitale piano liggen:-)

    Daar heb ik momenteel geen fotootje van, maar is deze ook goed? Mooi hè, mijn vorige vleugel?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Wacht, ik vergat de foto:

    Geliked door 1 persoon

   • @Tistochwat
    Ik kan ’t zo in ’t verticale niet goed zien. Ga es legge:-)

    Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Kohler zegt:

   Het Latijn van Baudet is nog altijd beter dan jouw Nederlands.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Niet helemaal, Baudet kan er geen zak van en ik zet letters af en toe in onverwachte hoeken om te kijken of er nog mensen zijn die het opvalt. Proficiat!

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Brein, heel goed van jou.
    Je moet ze wel scherp houden hier, anders verslapt de aandacht.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Bah, Kohler.
    Persoonlijk vind ik, en ik kan het weten, dat Breinbrouwsels Nederlands een van het meest verNederlandste Nederlands is dat er in Nederland ooit werd geschreven…
    Als ik hier tegenover het “latijn” van enen zekeren Baudet (wie is dit… komt nèt kijken) zet, moet ik absoluut walgen…
    Baudet is zeker geen kwaje kerel.,.. maar hij kan zich toch maar beter en dit samen met zijn vader… met het pianospelen van doende houden, en wat zijn Latijn betreft…
    Ik kan er geen ene moer van maken, dus weg er mee…!

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Wat dat scherp houden Bert….Ga ik helemaal met je mee…
    En wat die Baudet betreft. Aardige lichtinval…onder een zekeren hoek markant profiel. Sensuele onderlip… houdt zekeren beloftes in… maar toch…

    Laattie eerst maar eens wat zinnigs produceren…!
    En als we latijn nodig hebben roepen we wel de italiaan om de hoek wel even…!

    Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Breinbrouwsels, vandaar mijn al jaren oproep om definitief die EU misdaadorganisatie droog te leggen en de misdadigers voor minimaal 20 jaar op te sluiten, liefst levenslang zodat we dergelijk gespuis nergens nog tegenkomen want het is reeds een drama met die volksverraders resp. ordinaire zakkenvullers, het gemeenste van het gemeenste in Europa.
   Elke mens met nog maar 5% geweten & eergevoel resp. zelfrespect zal nooit deelnemen aan dergelijke misdaadorganisatie enkel de grootste huichelaars en gewetenloze volksverlakkers kom je er tegen.
   Europa gaat door voor een democratie???? Waarom wordt een decadente levensgevaarlijke dictatuur dan getolereerd????

   Geliked door 1 persoon

   • Ik denk niet dat ze 20 jaar worden opgesloten, tegen de tijd dat het woedende volk haar natuurlijke driften gaat botvieren. Zal wel iets moderner worden. Een electrische stoel met een vertraging bijvoorbeeld die bij elke klik op een beeldschermpje 1/10de seconde later pas de rode knop in werking stelt. En dan mogen ze zelf met die graaiklauwtjes op de beeldschermpjes hakken. Met televisiecamera’s en Maartje van Weegen d’r bij om ons te vertellen dat het feestvarken voor deze gelegenheid gekleed is in een wit overhemd met opgerolde mouwen en dat als ie zo doorgaat met beeldschermen de eindstreep haalt.

    Geliked door 1 persoon

  • Storende slordigheid met de JeSui moet JeSuis zijn. Komt door WordPress die af en toe letters van me jat.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Helemaal eens, de gewone burgers in Griekenland worden er geen cent wijzer van
   een voorportaal wat ons te wachten staat.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Tineke.
    “Voorportaal”… Wat een bijzonder interessant woord.
    Het houdt volgens mij verband met het zogenaamde “voorspel”.
    Het een moet verband houden met het ander.
    Zinnig en zinnelijk. Iets anders kan ik er niet van maken en eerlijk gezegd wil ik het ook helemaal niet.
    Wat een mysterieuze bedoening zo maar ineens…
    En dan te bedenken dat we nu nog maar aarzelen om het “voorportaal” te betreden…

    Like

 5. dirkroelofs zegt:

  En Rutte als harlekijn van Brussel beloven dat er geen geld maar zou worden uitgegeven. Zo zie je maar weer wat die nazi bende allemaal doet om ons land verder te slopen.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Daar is niet tegen op te boksen, er is structureel veel fout in Griekenland.
  Zoals bijv dat verhaal dat er een Grieks eiland was waar zeer veel blinden waren…..men ging toch maar eens op onderzoek uit…..bleek er een arts te zijn die voor geld overal blind-verklaringen
  uitdeelde.
  Of een interview met een Griekse miljonair, hij vertelde dat hij graag belastingen wilde betalen om ook zijn land er bovenop te helpen, maar dat was voor hem gewoon wettelijk volkomen onmogelijk. Die rijken betalen dus niks en om die wetten te kunnen veranderen, zijn letterlijk jaren nodig.
  Of een reportage, waarbij men een kijkje gaat nemen bij de gemeente waar zeer veel ambtenaren zouden werken. Er waren alleen heel veel lege kantoren en men vond maar één vrouwelijke ambtenaar die aan een bureau zat te werken achter gigantische stapels achterstallige papieren, zonder computer.
  Men ging bijv ook langs bij mensen die al eeuwig geen waterrekening betaalden, daar bleek dat men afspraken had met bevriende ambtenaren, dat ze gewoon niks hóefden te betalen vanwege de een of andere vriendendienst.
  Of subsidie voor hele olijfgaarden, die nooit bestaan hebben.
  Veel mensen werken daar ook zwart, voor familie of vrienden, niks staat officieel op papier en geen belastingen worden betaald.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   “Veel mensen werken daar ook zwart,…”
   Wordt hier bedoeld in het zwart of zijn het Afrikanen?
   In beide gevallen ziet het er zeer zwart uit voor de Grieken.
   Wie zich inlaat met corruptie zal door corruptie vernietigd worden.

   Like

 7. Cathja zegt:

  Ik hoor het Jan-Kees de Jager nóg zeggen: “Het geld kómt terug, mét rente”..!

  Nou Jan-Kees, als ik denk aan de vele, vele miljarden staatssteun die de Grieken inmiddels hebben ontvangen uit allerlei potjes en noodfondsen, en als ik denk aan jouw woorden, dan kan ik alleen maar vaststellen dat dit een smoesje geweest moet zijn om ons koest te houden.
  De Grieken veranderen niet, de schuld wordt NOOIT afgelost, en wij krijgen NIETS meer terug van het geld wat we hebben uitgeleend. Vergeet het maar. Ik zie er nog van komen dal álle EU-lidstaten verplicht worden om een groot deel van de schuld op de Grieken kwijt te schelden.
  Dat betekent opnieuw een lastenverzwaring voor iedere belasting betalende EU-burger.

  Leuk hè, Jan-Kees?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 16 juni 2017 om 09:29

   Ja, dat is zeker leuk. Maar ach, we geven gewoon onze pensioenpotten – voor zover die er nog zijn – ook wel weg. Wie dan leeft, wie dan zorgt of woorden van gelijke strekking. En zoals ik al elders schreef: we hebben binnenkort toch die zalige euthanasiepil?
   Zeg nu zelf: wat voor leven hebben we straks nog als we geen geld meer hebben om onze huizen tijdens de barre winters te verwarmen en als we geen geld meer hebben voor het betalen van de belastingen? O ja, en eten moeten we natuurlijk ook nog. Maar daarvoor hebben we gelukkig onze moestuintjes. (en nu zeg ik niks meer over mijn tuin 😉 ).

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk niet dat die vette dikzak zich iets zal aantrekken van datgene wat je schrijft.
   Dit soort moet je gewoon bloot in een wit laken met zo’n Cesar-lauriertakken-kroontje op laten opdienen in een Grieks restaurant .
   Daar heefttie aanleg en het uiterlijk voor

   Geliked door 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Catja
   Dat hoesten we allang op met zijn allen.
   Al het zogenaamde uitgeleende geld naar Griekenland rouleert via banksystemen,
   waar de gewone burgers de dupe van zijn.
   50 % van de mensen daar kunnen hun lasten niet meer betalen.
   En hier en in andere lidstaten is het niet anders,
   We zijn met zijn allen gevangen in het eu monster.

   Geliked door 1 persoon

 8. Witte raaf zegt:

  Hoor Rutte nog zeggen;
  Er gaat geen cent meer naar Griekenland!
  En dan te bedenken dat het geld nooit meer terugkomt en dat het waarschijnlijk ook niets helpt.Je oude schuld inlossen met nieuw geleend geld,echt té bizar voor woorden!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Witte raaf 16 juni 2017 om 09:29

   Tja, Rutte! Die vertelt alleen maar leugens. Wat die vent zwetst, gaat mijn ene oor in het het andere weer uit. Sterker nog: ik wil niet eens horen wat die lamlul uitkraamt.

   https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-1/

   https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-2/

   Geliked door 1 persoon

   • Witte raaf zegt:

    Jaaa Tis,zag m vanavond in t journaal,hij was in Gronigen vanwege de aardbeving en schade ellende daar,je had m moeten horen wat hij stond te brallen,
    “het is verschrikkelijk wat hier allemaal is gebeurt” en blablabla!!
    Het is gewoon niet meer om aan te zien/horen,die man maakt een karikatuur van zichzelf!!

    Like

   • Mirjam zegt:

    Als Rutte weer eens, voor de tigste keer, Geert hetzelfde (en enige) verwijt naar het hoofd smijt in de Tweede Kamer tijdens een debat. Dan zou ik, als ik Geert was, zijn pedante stemmetje en zijn ‘vinger wijs’ maniertje nadoen en dan ook tig keren hetzelfde als antwoord terug zeggen, zoals Tis hierboven al zo treffend laat zien:

    ‘Geen cént naar Griekenland! Geen extra geld naar ontwikkelingshulp! We morrelen NIET aan de hypotheekrenteaftrek! Jullie krijgen allemaal 1000 euro! ECHT WAAR!!!’

    En dat de HELE tijd als antwoord geven op de retoriek van Rutte en dit constant als enig antwoord blijven herhalen. Dan zal hij voor altijd zijn mond houden, dat weet ik zeker.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Mirjam 17 juni 2017 om 09:35

    Dat zou hij zeker moeten doen, lijkt me erg vermakelijk! Maar Geert Wilders is veel te beschaafd om zulke dingen naar de knijter van Rutte te slingeren. Dat seniele gezeur over steeds hetzelfde (wat trouwens nog niet eens klopt ook) tref je alleen bij die leugenaar aan.

    Like

 9. Edjan zegt:

  Grieken zelf krijgen niks.

  Ooit is Griekenland de EU in gerommeld. Duitse en Nederlandse banken zagen een kans: ze leenden Griekenland een enorme hoop geld tegen lage rente. De zegeningen van de eu! Er was een risico dat Griekenland dat niet terug kon betalen maar hé: dan zou de staat wel bijspringen. Ondanks dat dat eigenlijk niet mocht van de een of andere wet, maar wetten zijn voor stumpers.

  En Griekenland bedeelde zichzelf goed, zelfs het plebs kreeg wat. Maar terug betalen konden ze niet. En onze mooie banken dreigden om te vallen, niet alleen vanwege Griekenland maar ook en vooral omdat er ontzettend gegokt was met (ons) geld en fout gegokt. Vooral in Amerika, maar hier niet veel minder. Onze mooie banken! Wie moest die redden? 3x raden: de belastingbetaler!

  Die hebben ze toen wijs gemaakt dat de Grieken heel erg slecht waren en lui en dat ze zgn. geld moesten krijgen. In werkelijkheid is al dat geld naar onze eigen banken gegaan die fors fout hadden gegokt en de Grieken mogen uit de vuilnisbak eten.

  Wordt vervolgd.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja.
   Dat laatste maakt die Grieken helemaal niks uit want dat Griekse eten van ze, dat die Grieken eten dus, is gewoon niet om te eten.
   Heb je het zelf wel eens gegeten?
   Man, wat ’n eten is me dat zeg.
   Er zit geen ene smaak aan.
   Alleen die Griekse dienstertjes, daarvóór kwam ik altijd.
   Het eten ging zo de vuilnisbak in.
   Dat was voor de Grieken…

   Geliked door 2 people

 10. Stef zegt:

  Nog nooit een bank gezien die geld geeft omdat je de schuld niet af kunt lossen!
  Wel zotte henkies.

  Like

  • Edjan zegt:

   Het is dan ook niets anders dan een gehaaide constructie om de belastingbetalers geld aan de banken te laten geven. De gewone Grieken zien hier geen cent van.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    We noemen dat witwassen.
    Ik geef jou zogenaamd 10.000.000,- Euro.
    Maar iemand anders boven jou geeft jouw geld dan aan de bank die het het geld heeft geleend en jij hebt zogenaamd een schuld van 10.000.000,- Euro.
    Of nog meer… Dat speelt geen rol.

    Like

 11. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2017/06/15/85-miljard-euro-naar-griekenland-pvv-opmaken-aan-souvlaki-en-ouzo-en-vervolgens-om-bijstand-vragen/

  De PVV is weinig ingenomen met de extra injectie en stelde gelijk Kamervragen aan Minister van Financiën en Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem (PvdA).

  “Is de minister met de PVV van mening dat je niet al je geld kunt opmaken aan souvlaki en ouzo en vervolgens om bijstand kunt vragen? Zo ja, wanneer bent u van plan de Grieken te vertellen dat ze niet langer beloond worden voor hun fraude en bedrog? Zo nee, hoe legt u dit uit aan de Nederlanders die met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen?”

  De vraag is nu of Dijsselbloem in deze Schnaps und Frauen-referentie trapt.

  Geliked door 1 persoon

 12. biebie zegt:

  Dit gaat richting gezamenlijke EU (staats) schulden pot,het voorstel van Macron.
  Braafste jongetje van de EU; Betalen maar(Rutte leest U mee?).
  Dan rekent men in % van het gezamenlijke EU BNP(BEUP),lenen maar!!!!!!

  Like

 13. dickrotterdam zegt:

  Voorzover mij bekend hebben wij al 13,7 miljard euro bijgedragen aan het ESM fonds dus dat gaat helemaal de goeie kant uit ! Staatsschuld bijna 500 miljard ! Was in 2001 115 miljard ????

  Like

 14. Walter zegt:

  De EU is België in het groot. Het Noorden onderhoudt het Zuiden. De gelijkenis is treffend!

  Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  Kom op, mensen, laten we kalm blijven. Er is een mooie oplossing en die zal ik jullie even nader toelichten.
  Kijk, de (r)overheid is er op uit om ons, realistische burgers, het leven zuur te maken. Net zolang tot we er ziek van worden en het niet meer zien zitten om de eindjes aan elkaar te knopen.
  Net zolang tot we er geen zak meer aan vinden, omdat we al die loodzware lasten en idiote regeltjes die ons worden opgelegd, niet meer kunnen verdragen. Dan vergaat de levenslust je wel (vooral als je moestuin ook is mislukt).
  En dan komt de prachtige zelfmoordpil heel mooi van pas. En wat geeft het nou eigenlijk als je dood bent? Monddood zijn we tóch al en we komen steeds vaster in de strik te zitten.
  Liever vrijheid in de dood, dan ‘vrijheid in gebondenheid’.

  *OMG, KOTS*

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  19 klootzakken liggen wat te rotzooien met ONS belastinggeld want Griekenland zit in de problemen? Welk land in Europa zit niet in de problemen door die toestroom van die maas achterlijke perverse gewelddadige barbaren van uit Afrika???
  Volgende week zullen die 19 klootzakken zeker wel op vakantie gaan naar ….. Kreta “op onze kosten” …..
  Hoelang gaan wij die misdaad en dat gerotzooid met ONS geld nog blijven slikken????
  Nu die EU misdaadorganisatie droogleggen en de lafaards resp. zakkenvullers opsluiten voor minimaal 20 jaar, het beste voor Europa zou uiteraard “levenslang” zijn zodat we dat onbetrouwbaar onbekwaam tuig nergens nog tegenkomen, ze in Afrika dumpen kan ook dan zijn ze bij hun lievelingsvriendjes en vriendinnetjes…
  Nooit heb ik haat gekend maar die lafaards en volksverlakkers resp. zakkenvullers hebben het mij geleerd.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Robin de Ruiter:
  Misschien nog interessant om te weten. Dijsselbloem is lid van 2 van de bestaande Ur-Loges, Te weten COMPASS STAR-ROSE en THREE EYES

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s