Lekkende Haagse agent uit beveiligingsteam Wilders nu alweer vrijgelaten

Screenshot_91

Verhoord en woning doorzocht

De Haagse agent die dinsdag werd opgepakt op verdenking van lekken van informatie is vrijgelaten. Hij is volgens het OM nog wel verdachte.

Post online

De man zat korte tijd in het team dat onder anderen PVV-leider Geert Wilders beschermt. De man volgde van half 2016 tot en met februari 2017 een opleiding aan de politieacademie en liep in de maanden januari en februari stage bij de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB). Daar liep hij mee in het bewakingsteam van Wilders. Na februari ging de man volgens het OM weer weg bij de DBB en keerde hij terug naar de eenheid Den Haag.

De agent wordt ervan verdacht dat hij informatie uit het politiesysteem heeft gelekt. De afgelopen dagen is de agent verhoord en ook is zijn woning doorzocht. Er is op dit moment geen reden hem nog langer vast te houden, aldus het OM. Hetzelfde geldt voor de medeverdachte naar wie mogelijk is gelekt. Het onderzoek gaat wel door.

Woensdag werd nog een derde verdachte aangehouden. Hij wordt verdacht van medeplichtigheid aan het schenden van het ambtsgeheim door de agent. Deze man wordt nog gehoord. In de loop van vrijdag wordt duidelijk of hij vast moet blijven zitten.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland. Bookmark de permalink .

10 reacties op Lekkende Haagse agent uit beveiligingsteam Wilders nu alweer vrijgelaten

 1. koddebeier zegt:

  De betrouwbaarheid van de politie slinkt maand na maand !

  Like

 2. Pietersen zegt:

  De term ‘zo lek als een mandje’ is niet meer van deze tijd. Beter is ‘zo lek als een agentje’.

  Geliked door 3 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Vanmiddag in het nieuws; Een hoofdagent heeft 37 brieven verstuurd naar eigenaren van auto’s die op een homo-ontmoetingsplaats langs de A1 of de A27 stonden. De man uit Wijk bij Duurstede dreigde de foto’s van hun kentekens openbaar te maken. Ze moesten 1000 euro betalen om dat te voorkomen. Walgelijk!!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Hoe dom kun je zijn…
   En dat is dan “Hoofdagent”.
   Nou veel hersens zitten er niet in dat hoofd.
   Iedereen weet dat als je zulke dingen doet in een officiële politiefunctie, je binnen de kortst mogelijke tijd geschorst bent in afwachting van oneervol ontslag.
   Zou me verbazen als hij nog recht kan hebben op pensioen….,

   Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Het is afwachten wanneer de kogel van links of rechts zal komen en de aanslag zal altijd gepleegd zijn door iemand zijn die alleen handelde.
  Ik wil er niet aan denken!

  Geliked door 1 persoon

 5. Marian zegt:

  Zijn lief, aardig en een aai over hun bol.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Stage opdoen in het team dat Geert Wilders beschermd. Wel ja waarom niet. We hebben het hier over iemand in “opleiding” die zonder omhaal stage kan lopen in het team dat de man moet beschermen die door islam terroristen en ook door extreem links terroristen gedood kan worden.
  Normaal gesproken horen alleen mensen in het team zware bewaking te zitten die jaren ervaring hebben en eveneens al vele jaren intervisie en supervisie achter de kiezen hebben. Ook moeten deze mensen periodiek onderworpen worden aan een integriteit onderzoek. Kortom mensen die alle ins en outs van het politie en bewakingsvak kennen. Maar nee in Nederland kan gewoon iemand die in opleiding zit op de politie academie “stage” doen in een team dat 100% op elkaar moet kunnen vertrouwen en op elkaar is ingespeeld. Het is niet normaal dat studenten van de politie academie dit soort stages kunnen doen. Normaal zou zijn als iemand met jaren dienst ervaring solliciteert voor een functie bij bewaking en vanuit die sollicitatie route in aanmerking komt voor stage. Er moet toch een aparte opleiding bewaking zijn (is die ondergebracht op de politie academie?) die alleen toegankelijk is voor politiemannen met bewezen competenties dit werk te kunnen doen. Nee joh, gewoon stage voor een student die nauwelijks weet wat hem te wachten staat en daarna interessant loopt te doen thuis en aan de borreltafel.

  Geliked door 1 persoon

 7. paulzwueste zegt:

  Ja, géén wonder!
  Je kan zo’n agent die constant loopt te lekken niet laten werken die moet je op “humane gronden” geheel vrij laten.
  Hoe zou je zelf zijn als je lekt?
  Hoe gaattie…?
  Nou ja, ik lek nog steeds…
  Nou lekker dan. Ga eens naar ’n Uroloog man.
  De hele boel is hier kletsnat!
  Lekker dan.

  Like

 8. Marian zegt:

  In het verzorgingshuis hebben ze nog wel een incontinentie luier voor hem, kan hij hem vast uitproberen voor later.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s