Politieke wetenschapper weet het zeker: (West)-Duitsland is verloren

Screenshot_97

(Vertaling: E.J. Bron)

De toenemende islamisering van het Avondland heeft wat betreft de politieke wetenschapper Michael Ley een punt bereikt waarop geen terugkeer meer mogelijk is. “Misschien kunnen we enkele delen van Duitsland nog redden, Sachsen of Thüringen bijvoorbeeld, geeft hij een rationele kijk in de Duitse toekomst, maar: “West-Duitsland kunt u vergeten!” West-Duitsland zou al aan de islam verloren zijn gegaan. Hij beschouwt de deelstaat Nordrhein-Westfalen, net zoals Parijs, als reeds onomkeerbaar geïslamiseerde gebieden.

Mitteleuropa

Het nieuwe Europa ziet Ley in de Oost-Europese gebieden. Deze willen hun identiteit behouden, hun duizenden jaren oude traditie bewaren, en zich niet overgeven aan de tijdgeest. Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije evenals de Baltische landen Estland, Letland en Litouwen, worden de nieuwe dragende landen van Europese cultuur.

Wat de islam met een land doet, is toch na een blik op het Midden-Oosten duidelijk. Terwijl de Germaanse natie cultuur-scheppend is, zijn andere culturen in ieder geval cultuur-behoudend. De islam echter is cultuur-vernietigend. De islam maakt met ongeveer 1,2 miljard mensen op dit moment ongeveer 20% van de wereldbevolking uit. Tot nu toe kregen echter slechts 4 moslims een Nobelprijs. Deze cijfers spreken voor zich.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Oost-Europa, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Politieke wetenschapper weet het zeker: (West)-Duitsland is verloren

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  De waarheid lezen is hard. Jammer dat Petra het pas gelooft als de aanhangers van de islafietenziekte bij haar voordeur staan. Dan gelooft ze het feit en is ze vijf minuten daarna niet meer in het land der levenden.

  Geliked door 1 persoon

 2. VarAway zegt:

  Die 4 Nobel prijzen, is dat inclusief die van de ” Vrede ” van Hussein Obama en
  Yassertje Arafat?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja en die 4 prijzen hebben ze uit mededogen uitgereikt want het werd onhoudbaar.

   Like

  • Edjan zegt:

   Vergeet de Nobelprijs voor de ontdekking van Amerika door de turken niet.

   Geliked door 2 people

   • Was niet te voorkomen omdat Christophanous Coloumbous een Griek was die zich als ontdekkingsreiziger, soort Floortje Dressing, had verhuurd aan een ouwe tante van mij, Isabella. Logisch allemaal want zeg tegen een Turk dat een Griek iets heeft ontdekt of beter kan voetballen en je hebt nog nooit zo’n hoopje ellende gezien.

    Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Nederland is dankzij stompzinnig stem gedrag en achterlijke politici het volgende land wat ten ondergaat aan de islam !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Een willekeurige dag in Duitsland

  Schietpartij in Oer-Erkenschwick

  Like

 5. Hans zegt:

  Het is niet te laat. Gewoon staps gewijs uitzetten. Vooral mannen.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Saksen of Thuringen misschien nog te redden, wat een onzin. De islam rukt ook in Saksen steeds verder op en er gaat een moskee komen.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Ik kom geregeld in Nord Rheinland Westfalen. Duisburg, Oberhausen, Essen. Ik kan het artikel alleen maar beamen. Absoluut verloren gebied. Wil je dit gaan oplossen kom je in het gebied van deportatie met geweld en wellicht ook nog massa moord. Dat willen we niet en ik zeker niet. Dit is ook het hele dilemma waar al die politici in zitten die dit allemaal veroorzaakt hebben. Ze weten dat ze een grote chaos veroorzaakt hebben en zullen openlijk nooit tot inkeer komen. Dit zou politieke zelfmoord zijn van henzelf en hun partijen. Krampachtig proberen ze vol te houden wat niet meer vol te houden is. Hierbij geholpen door corrupte en mee schuldige media. Overigens is dit zelfde verhaal ook van toepassing op de klimaatfraude en het EU fascisme met niet meer te tellen miljarden aan kapitaal vernietiging veroorzaakt door dezelfde politici.

  Geliked door 1 persoon

  • Perfide Albion zegt:

   Ik heb geen enkel probleem met welk middel dan ook. Dat zoetsappige gezwam is begrijpelijk maar in de kern best hooghartig (staat u daarboven, dat geweld?). Het is oorlog en dan mag alles..Dat zou u nu toch wel mogen weten.

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Goed verhaal, helemaal mee eens. Kwam nogal eens in het Ruhrgebied, maar wil er niet meer naar toe. Overal zie je rondhangende arabieren. Wil er niet tegenaankijken, ook niet hier in NL. Dus vermaken wij ons maar meer binnenshuis. Voel mij wel omringd met debiel volk, maar zal mijn tijd wel duren. Laat ook geen ‘levende have’ achter met de zooi. Prima zo!

   Like

 8. Japio zegt:

  Het wordt tijd om de een moslim eliminatie team in het leven te roepen.

  Like

 9. Jean zegt:

  De strijd tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet opgedreven worden tot in alle uithoeken van straat, dorp, stad, provincie, staat en continent, die rotzooi moet eruit, liefst goedschiks maar als ze dwarsliggen, wat te verwachten valt, dan maar kwaadschiks en de lafaards onder eigen volk die deze ellende hebben geïmporteerd moeten delen in de klappen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Het is waarschijnlijk tijd voor de Duitsers EN VOOR ONS de Friese nationale volkslied te leren ;
  Fries bloed kom op
  Ga nu eens bruisen en koken
  En bruis door onze venen door
  Loop naar de hel, Wij zingen voor
  Het beste land van de aarde
  Het Friese land vol eer en roem

  Er is hier is geen spat van angst te bemerken. Degene die het land van de Friezen wil afpakken, mag gewoon naar de hel lopen. In de hel is er plaats zat voor de EU en alle mogelijke politieke verraderlijke schijters die hulp bieden aan het ongedierte uit islamitische landen en Afrika. Onderwerping brengt inderdaad het einde.

  Like

 11. Ik heb er een aantal jaren gewoond (NRW), zelfs in dorpen zie je veel getint genetisch afval lopen. En ook daar(Duitsland), worden ze verwend met taxiritjes, flatscreens en compleet ingerichte woningen. Zum kotzen!

  Like

 12. Ik ben er voor om de dijken door te steken en Nederland weer terug te brengen zoals het eenmaal was. Dan ben je meteen de hele Randstad met al die kutplaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht kwijt en als je het goed aanpakt met alles wat d’r in zit. Nijmegen en Arnhem zullen we kunstmatig tot zinken moeten brengen. Maar 1 verzoek, kom niet allemaal naar Limburg en zeker niet naar dat mooie Noordelijkste Puntje toe. Ga maar naar de Moffen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s