Zweedse judokampioen bij de junioren wordt uitgezet – hij was geen junior

Screenshot_106

(Vertaling: E.J. Bron)

Zondag werd Madani Ahmad Zweeds judokampioen bij de junioren. Nu worden hij en zijn broer uitgezet naar Afghanistan, omdat het migratiebureau heeft vastgesteld dat de beide helemaal geen “minderjarige vluchtelingen” zijn, zoals ze beweerd hadden, maar volwassen mannen.

Freie Zeiten

De krant “Dagens Nyheter” had een lang en meelijwekkend artikel over de zogenaamde judokampioen geschreven. De Afghaan had zijn leeftijd met 16 aangegeven. Nu heeft hij zijn uitzettingspapieren gekregen.

Het migratiebureau kwam er namelijk achter dat Madani Ahmad en zijn broer liegen over hun leeftijd en eigenlijk volwassen zijn.

“Als we teruggestuurd worden, is ons leven voorbij”, beweert Ahmad. In het artikel van de links-liberale krant wordt hij als “underdog” omschreven, die “ondanks alle tegenslagen als winnaar uit de bus kwam” toen hij als volwassen man tegen Zweedse jongeren aantrad bij het kampioenschap.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Taqiyya, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zweedse judokampioen bij de junioren wordt uitgezet – hij was geen junior

 1. Sabeltant zegt:

  “Als we teruggestuurd worden, is ons leven voorbij”

  Pas de problème!

  Geliked door 4 people

 2. hslot4 zegt:

  Eind goed al goed terug naar je zandbak en vergeet je bomgordel niet

  Geliked door 1 persoon

 3. Hans zegt:

  Mooi opgesodemieterd dat tuig

  Geliked door 1 persoon

 4. Terex zegt:

  Jammer joh !!!

  Like

 5. Jackholland zegt:

  Liegen bedriegen jatten bedreigen chanteren parasiteren allemaal eigenschappen vAn de ware mossels.Hoe lang laten we dit nog toe?

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Liegen tegen ongelovige wordt moslims met de ‘paplepel’ ingegoten !!

  Geliked door 1 persoon

 7. check zegt:

  zijn beslist niet de enigen , maar dankzij het door ons betaalde belastinggeld heb je allerlei gelukzoekers organisaties die deze oplichters van te voren instrueren om vooral te liegen, bedriegen kortom de boel op te lichten. Moet je het land uit dan ben je ineens teener of gewoon homo . kap eens met subsidies en moet je zien hoe snel het is afgelopen

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik snap dan ook niet, dat ze zo’n rol überhaupt lang volhouden, voor zichzelf, wel te verstaan.
   Tiener of homo. Als je dat niet bent, vlieg je immers binnen de kortste keren tegen de wand!
   Maar ja, wie ben ik….

   Like

  • kruisridder zegt:

   Als ”homo” kan je zo door de mand vallen. Ik ben al jaren voorstander voor controles en toetsingen op het toelaten van homo’s. Zet ze in de AZC’s bij elkaar op 1 kamer en verplichten met elkaar het bed te delen. Of zet een goed uitziende getinte vent gebukt met zijn kont naar boven gericht voor een andere homo en laat hem er dan eens op kruipen. Zien hoeveel ”homo”s er over blijven…..

   Like

 8. Zet al die lui van die hulporganisaties maar eens tegen de muur. En laat ze een uurtje de adem inhouden. Dan moet je eens zien wat een zalige rust er over ons Europa nederdaalt. Maar ja, dat doen we niet want dan droogt ook de kweekvijver van toekomstige ministers voor de omvolkings- en ontwikkelingshulp op.

  Geliked door 1 persoon

 9. Marian zegt:

  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel. Oftewel koekje van eigen deeg.

  Like

 10. Theoden zegt:

  En die médailles kan hij ook achterlaten.

  Like

 11. Cathja zegt:

  De meeste zogenaamde minderjarige ‘vluchtelingen’ zijn gewoon volwassen mannen. Het feit dat ze liegen over hun leeftijd zou voor elk land de reden moeten zijn om ze direct uit te zetten.
  Maar die leugenaars weten dat ze meer bescherming en meer geld krijgen als ze ‘minderjarig’ zijn, dus ze proberen het.
  Als alle zogenaamde minderjarigen vandaag nog uitgezet zouden worden, zou het al heel wat ‘rustiger’ worden in de opvanglanden.

  Like

 12. check zegt:

  Cathja,
  Mensen die in eigen land een boterham verdienen gaan niet lopen. Ook die in Syrië niet . Het zijn de criminelen , moordenaars, anarchisten, uitvreters en amokmakers die als gelukzoeker komen een klein percentage uitgezonderd. Als in in jouw baggerland , net zoals het vullis daar, amok ga maken, roven en stelen , pakken ze mij ook op. Het enige grote verschil dat ze je daar ter plekke ophangen en je in het knettergekke baggerland een taakstraffie krijgt, Daarom komen ze en nergens anders voor . Ik hoor die leugenaar Rutte, louche veilingmeester Pechoog en al die hufters in de slaapkamers ( behalve Wilders en Baudet ) nooit eens zeggen dat ze eerst in een moslim land hun heil moeten zoeken bij hun rijke broeders. Zijn ze dom ? zijn ze gek ? zijn ze naïef ? Nee ze zijn totaal corrupt en verrot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s