Agenten belaagd tijdens Ramadan in islamitische enclave Schilderswijk Den Haag

Screenshot_115

Den Haag – Bij een ongeval op de Vaillantlaan met de kruising Hobbemastraat is vanavond een politiebus op de zijkant terecht gekomen.

Rond tien over half twaalf kwamen een politiebus (met twee agenten) en een auto met elkaar in botsing op de kruising nabij het Paletplein. Bij het ongeval werd de politiebus in de zijkant geraakt door de auto waarbij de politiebus gekanteld tot stilstand kwam. De agenten hebben de meldkamer direct geïnformeerd waarbij direct twee ambulances werden gealarmeerd. De agenten zijn door omstanders uit hun dienstvoertuig geholpen.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Agenten belaagd tijdens Ramadan in islamitische enclave Schilderswijk Den Haag

 1. Jean zegt:

  Ga toch eens met een heel grove borstel die allergisch is voor islam door die schilderswijk en ruim die rotzooi op tot in de kleinste uithoekjes want die rotzooi hoort niet thuis op Nederlands & Vlaams grondgebied.
  Janbom heeft beloofd (???) Molenbeek, (nog zo een islamitisch gedrocht) te gaan opruimen!!! Ben benieuwd of hij woord houdt???
  Die smeerlapperij is de ondergang van onze lage landen Nederland & Vlaanderen en dus is het onze plicht onze lage landen te beschermen uit respect voor onze vrouwen, dochters en kleinkinderen.

  Liked by 2 people

 2. Elena zegt:

  Mooi resultaat hoor dat iftarren van plisie met moslims.
  Je ziet er duidelijk een stukje verbinding in.

  Liked by 4 people

 3. leefbarbaar zegt:

  Toegegeven, de politie rijdt zelf als dwazen, zonder rekening te houden met verkeersregels. Omdat ze heel af en toe ergens met spoed naar toe moeten.
  Neemt niet weg, wie er ook schuld heeft aan de aanrijding, er geen enkel excuus is om moslims nog langer in ons land te tolereren. Tuig wat nu nog “allah snackbar” staat te krijsen en met stenen gooit, hoort morgen terug te zijn in hun zandbak.

  Liked by 2 people

 4. Pingback: Klaver-klucht gelukkig ten einde | E.J. Bron

 5. Marian zegt:

  Wat je zaait zal je oogsten. En wie wind zaait zal storm oogsten, dit roep jezelf over je af als je de kant kiest van onze regeringsleiders.

  Like

 6. Minder islam ,minder islam,minder islam ,minder islam,en betere agenten !Shalom van Léon van Duren.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Dat die mensen zich niet schamen…..voor hun eigen volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s