EEN VERPAUPERD VADERLAND . . .

Screenshot_127

(Door: “Driek”)

De hemel welft zich in schitterend wolkenblauw boven ons verpauperd Nederland waar een vredelievende en nijvere bevolking den aanhangers van een duivelse ideologie hartelijk welkom heten. Edoch, den dunne draad van sympathie en mededogen voor dien sinistere vereerders van Mohammed – welke nimmer een handleiding voor goede omgangsvormen hebben geraadpleegd – dien dunne draad is thans voorgoed verbroken. Wij hebben genoeg ellende geïncasseerd van dien gewelddadige volgelingen van Mohammed die ons eens zo fijne leven voorgoed naar den gallemiezen hebben geholpen.

Het schuim der aarde overspoelt thans ons fraaie polderland, doch dien onaantastbare Haagse bedriegers en landverraders, welke ons land gewetenloos onderdompelen in armoe en onvree, schijnen niet tot het inzicht te komen dat den burger er genoeg van heeft. Straks, binnen afzienbare tijd, rukken wij machteloos aan den ijzeren ketenen om ons te bevrijden van een vernederende slavernij. Doch onze bewindslieden staan als een zooi infantiele lieden met de handen in hun broekzakken en hebben volkomen schijt aan dien arme protesterende burgers wier leven is vergald door dat islamitische geteisem. Zij hebben ons schoon vaderland voor een appel en een ei verpatst aan dat Brusselse Sodom en Gomorra.

Maar, let wel, spitse lezer van E.J. Bron, ten tijde van Mohammed moesten Joden en christenen zijn gezag wel erkennen, doch werden nog niet meteen gedwongen de islam te aanvaarden. Mits zij een bepaalde belasting betaalden, mochten zij hun godsdienst blijven uitoefenen. Doch na het veroverde gebied eenmaal stevig in handen te hebben, liet Mohammed vervolgens een proclamatie voorlezen waarin bepaald werd dat de heidenen nog een termijn van vier maanden werd gegeven om zich te bekeren, waarna zij met het zwaard zouden worden gedwongen zich te onderwerpen aan de islam. Dus, lezer, ge weet wat ons te wachten staat.

Trouwens dat quatsch-verhaal als zouden het hoog opgeleide menschen zijn, is nu wel achterhaald. We hebben nu meer dan genoeg van dien zogenaamde intellectuelen binnen onze landsgrenzen. Straks bezwijken we nog aan een overmaat van intellect en regent het Nobelprijzen.

Screenshot_128
Een stad in het Nederland van Jesse Klaver (2020)

Die linkse broekzaklopers in Den Haag hebben den Nederlandsche burger gans ongelukkig gemaakt door al dien achterlijk onontwikkelde goudzoekers uit Afrika te verwelkomen. En die krijgen we nooit meer weg. Het is maar dat U het weet.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op EEN VERPAUPERD VADERLAND . . .

 1. Flo zegt:

  Allemaal doorleren,linkse scholen,ze worden ambtenaar ,journalist ,advocaat,of rechter, hoofdzaak ze bijten elkaar niet.Uiteindelijk allemaal marionetten van het systeem, die de burgers uitknijpen ,en eronder houden,door hoge belasting,en boetes ,Wat ze niet begrijpen willen dat het slechts tijdelijk zal zijn,en straks is de koek op,en komen ook zij in een verval ,waar ze zich nooit van kunnen redden,omdat ze totaal geen incasseringsvermogen hebben , niks anders geleerd,geen vak ,en geen bedrijf wat op deze uitvreters zit te wachten, kijk bij de banken en verzekeringen,daar wordt personeel al massaal gedumpt , en de clowns die nu al die goudzoekers het land binnenhalen,gaan daar nog heel veel hinder van ondervinden , en dan druk ik me nog zeer gematigd uit.

  Like

 2. Harry zegt:

  Kijk met weemoed naar die bovenste foto .
  Lijkt me nog een bestaande locatie , maar ons land wordt heel snel volgebouwd en verziekt .
  Dit soort plaatjes zal nooit meer opnieuw ontstaan .
  Het wordt alleen maar minder en minder .
  Men is tegenwoordig gek genoeg om toestemming te geven om een moskee klem voor een molen te bouwen !

  Heel jammer , want dat is voor mij ECHT NEDERLAND !

  En waarvoor ?
  Hadden we in het verleden van die stomme onnozele onderwijzeressen , die vonden dat er meer kinderen geboren moesten worden omdat hun klassen steeds kleiner werden .
  Nou , hun wensen zijn verhoord !
  De klassen zitten nu vol met allerlei allochtoon tuig , waar ze meer dan een dagtaak aan hebben om die iets te leren .
  En nu zijn ze massaal overwerkt !

  En die andere idioten , die de multi-culti cultuur hier heen halen , dat zijn criminelen die ons hele land naar de verdommenis helpen .

  Allebei links , die twee groepen !

  Like

 3. Roeland zegt:

  Beste Driek ,

  Sinds 1945 is Nederland een emigratie land geen immigratie land. Dat schijnen ze in ” Den Haag ” niet te willen begrijpen. Nederland is vol, zei ooit een Oranje Koningin in de jaren 50 van de vorige eeuw.
  Nederland is niet vol , Nederland is nu overvol !! Jammer, maar de bevolking heeft in meerderheid daarvoor gekozen of weggekeken. Kansen genoeg gehad om het tij te keren, maar zowel in 2012 als nu in 2017 schijnt de meerderheid van dit volk Nederland te willen afschaffen.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Het Emigratie-bureau heeft tot in de jaren 60 bestaan.
   Je kreeg f100.- mee, de ticket betaald en een bepaald gewicht bagage dat per schip meeging.
   Als je NL-er wilde blijven moest je binnen 5 jaren in het nwe land naar een consulaat om dat aan-te-geven.
   Het woord IMMIGRANT bestond niet, tenminste niet voor Nederland.
   Gestoord zijn ze om zulk volk binnen te laten in al een over-en OVERbevolkt land.

   Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Een verhaal dat leest als een klassiek gedicht. Prachtig.
  Toch onder de lichte toon is de dodelijke ernst van het onderwerp te onderkennen.
  Helaas eindigt Driek in mineur. Hij ziet een afgrijselijke toekomst voor ons allemaal.
  Dat zal zo zijn als we niet, zoals we van plan zijn, krachtdadig optreden en de landverraders verjagen van hun geliefde plûche.
  De volgers van heer Bron van boven de 70 zijn geëxcuseerd maar al wat jonger is kome in het geweer om gezamenlijk dit afschuwelijke regeringsbeleid te elimineren.
  We benodigen nog iemand die op de fluit blaast, Daarna kan de aanval ingezet worden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 5. Jade zegt:

  Goed stukje weer Driek maar dat “schitterend wolkenblauw boven ons”
  is niet meer… Giftige afvalstoffen zoals koolvliegas worden bijna dagelijks
  boven ons afgeworpen. Als we niet dood gaan door islam, gaan we
  hierdoor wel dood.
  En dan heb ik het nog niet eens over de rotzooi in ons voedsel
  of fluoride in de tandpasta…
  http://www.ninefornews.nl/chemtrails-een-goed-bewaard-geheim-waar-de-overheid-bewust-desinformatie-over-verspreidt/

  Like

  • Edjan zegt:

   Precies Jade. Ik vind het lekker, die chemtrails. Telkens als er een vliegtuig over komt ga ik buiten staan en adem diep door. Diep. In en uit en in en… Als ik duizelig wordt, weet ik dat er chem in de trail zat. En elke keer wordt ik meer pro-eu en meer pro-mohammedaan. Het werkt echt!

   Like

   • Jade zegt:

    Babbel maar raak, vriend…
    Je komt er nog wel achter dat ik
    niet uit mijn nek zit te lullen.

    Like

  • Harry zegt:

   En hoeveel piloten zou je zo gek krijgen om dergelijke vluchten uit te voeren ?
   Zou er dan niet eens een klokkenluider tussen gezeten hebben ?
   Ik waardeer dergelijke artikelen net als een heleboel van die Niburu onzinverhalen .

   Getuigt het niet een beetje van labiliteit als je achter dergelijke “nieuws” aan loopt ?
   Spoken , geesten , demonen , engeltjes , duivels , demonen , god , de paashaas , etc. etc .

   Like

   • Asgard zegt:

    Harry,..maar je kan toch niet ontkennen dat het niet gebeurd, sowieso word er gesprayd, wat het is laten we even in het midden,..feit is wel dat de contrasten die gelegd worden in de lucht toch niet normaal zijn, of wou jij beweren van wel,..zelfs de arme weermannen en weervrouwen van onze nationale TV wisten het niet te benoemen, dus noemde ze het maar condens strepen van de vliegtuigen of sluierbewolking, feit is ook dat er uiterst geheimzinnig over word gedaan, het feit dat er openlijk niet word over gesproken binnen de overheid zegt mij wel genoeg,..maar zoals de slapende schapen zal de overheid straks wel met een voor hun super verklaring komen waarom er zoveel strepen in de lucht zijn, en dat er niets aan het handje is en gewoon verder kunnen gaan slapen,..en ach ja het Niburu gehalte zit hier volop op deze site alles te verdedigen wat onlogisch lijkt en voor hen is,..kritisch nadenken hoort er voor velen niet bij,..en ach ja, alu hoedjes en complotten bestaan gewoon niet,..ga je nog lekker zwemmen vandaag Harry, het word warm vandaag, wel ff goed insmeren.

    Like

  • fleckie zegt:

   Aerosol ( drijfgassen) worden waarschijnlijk (nog?) gebruikt in ‘spuitbussen,…haarlak bijvoorbeeld?Bij inademing zet zich vast achter de longen?….. (en wat veroorzaakt het in de oren ?)

   Like

   • Asgard zegt:

    Fleckie,. de huid en slijmvliezen van de gehoorgang overgevoelig zijn voor stoffen in haarlak of make-up. Het chemtrail gebeuren blijft een boeiend onderwerp,..jaren geleden was ik het ermee eens dat wij idd vergiftigd zouden kunnen worden omdat er nogal veel aanwijzingen daarvoor waren, maar langzamerhand heb ik een andere theorie daarover, mijn idee omtrent het chemtrail verhaal is dat het niet directe schade oplevert maar indirecte waardoor de giftige en schadelijke stoffen die worden gesprayd niet direct tot een gevolg kunnen komen maar indirect toe kunnen leiden naar een gevolg van het sprayen, waar na jaaaaren later zich het lichaam zich aan overgeeft tot behandeling van bepaalde binnen en buiten huidziekten, de kans is groot dat de, “Farmaceutische industrie”,…hier direct bij betrokken is,…vooralsnog is het ff koffiedik kijken en afwachten wat het werkelijk kan zijn, “de Chemtrails”,..sowieso is het op zn allerminst mysterieus waarom ze het doen, en waarom het volk daarin terecht vragen heeft van het hoe en waarom,..vooralsnog is daar nog geen 100% overtuigend van geleverd,..en dat is waarom ik ook in mijn andere bericht hierboven aan gaf, dat wanneer het op TV bekend gemaakt word waarom het gedaan word, het volk weer bij de neus genomen word, want 3/4 zal het weer als waarheid aannemen,..en we weten nu toch wel onderhand hoe overheden werken toch?!

    Like

 6. louis-portugal zegt:

  Weer geweldig Driek.

  Like

 7. Marian zegt:

  Weet je wat zo jammer is beste Driek, dat onze burgers niet zo snel gaan protesteren. Ze laten het min of meer over zich heen komen het lijkt wel of ze murw zijn. Net hoor ik op de tv dat ze een tocht gaan houden om geld in te zamelen voor de vluchtelingen. Ik voel mij hoe langer hoe meer vervreemde van dit land. Iedereen is met zijn eigen besognes bezig en heeft lijkt wel geen interesse meer voor zijn omgeving.

  Like

  • Helena zegt:

   Marian 22:36 ja, je wordt er moedeloos van en nee ‘onze’ burgers gaan niet zo snel protesteren, die zitten te wachten tot een ander het doet. Wij (Pegida) staan morgen wel weer in de startblokken in Enschede, met het risico om gestenigd te worden door (de door links gesubsidieerde) ‘Antifa’. Ik hoop dat het je een klein beetje hoop geeft dat er nog mensen zijn die tenminste nog een poging doen het suffe ‘gutmensch’ zootje hier wakker te schudden, maar garanties kunnen wij ook niet geven. Ik meld me wel weer bij leven en welzijn op deze site als het goed gaat morgen, maar daar gaan we wel vanuit, we blijven positief, angst is een slechte raadgever, hartelijke groet 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • Roeland zegt:

    Veel sterkte morgen Heldin Helena! Ik bid voor jullie! Denk eraan, jullie zijn niet alleen!

    Like

   • Harry zegt:

    Helena , hopelijk een succesvolle dag vandaag .
    Als het afa tuig in de buurt komt , probeer ze te fotograferen !
    We dienen een actie te starten om dat gajes aan te pakken .
    En zullen de betreffende (volgende) staatssecretaris daar verschrikkelijk over op zijn nek moeten gaan zitten . Iedere dag hordes mails op zijn dak sturen vanuit alle hoeken .

    Onbegrijpelijk dat we nog steeds niet weten wie hun leider is en wie ze vanuit de politiek aanstuurt .
    Althans voor zover mij bekend is .

    Like

   • Marian zegt:

    Helena ik vind het prachtig wat je doet en waar andere te laks voor zijn. Ik wens je heel veel sterkte toe en wees op je hoede, groetjes Marian.

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   Ik ook in mijn omgeving. Er gaat een huivering door bekenden/familie als ik mijn mond opentrek. Ja, er zijn erbij die zeggen dat Wilders ws over 15 jaar gelijk krijgt, maar dat dit nog niet een reden is om nu je fatsoennormen/humaniteit/waardigheid etc. over boord te kieperen. Gelukkig heb ik nog een paar soortgenoten/ejbron/ea om mijn bezorgdheid en afschuw te kunnen delen/ventileren. Maar mijn wereldje is wel kleiner geworden door dit alles. Maar aangezien ik nogal autonoom ben ingesteld, heb ik daar amper problemen mee.

   Geliked door 1 persoon

 8. carthago zegt:

  Snotneus klaver de nieuwe doodgraver.
  Bovenstaande foto is reeds de huidige schilderswijk.

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Dank Driek, ik ben blij dat er nog mensen zijn zoals U die de waarheid blijven verkondigen.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  In 1970 zag men het al aankomen en kwamen de eerste waarschuwingen. Maar men hoonde ze weg en de boodschapper werd weggezet als ‘de overbekende verwensingen’. Nu zijn we zowat een halve eeuw verder en de aangebrachte schade is alom zichtbaar/hoorbaar/voelbaar. En nog is het allemaal nog niet erg genoeg! Heel W-Eu is ten dode opgeschreven. Oorlogen horen bij de mensheid en er zal weer een volgende komen. Waarschijnlijk net zo iets als wat nu in Syria, Iraq etc. aan de orde van de dag is. Slachtpartijen, onhoofdingen etc. Er is voor gewaarschuwd!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Beschouwer zegt:

  Nou maar fijn dat Klaver met zijn idiote ideeen over een klimaatdictatuur met massa-immigratie uit de kabinetsonderhandelingen is gedumpt. Hopelijk wordt Nederland verder wakker

  Like

 12. fleckie zegt:

  Onze EUROPESE landen worden ‘OVERSPOELD’ door incompetente …, gekleurden'( die er vooral op uit zijn zich van een luilekkerleven te verzekeren, terwijl VELE regeringsleiders in landen van herkomst ,’ om hun rijkdom, van de grondstoffenopbrengsten, ruim MILJOENEN dollars, ( NIET ten gunste van verbetering v.d.levensstandaard van hun eigen bevolkingen….. ‘ aanwenden’ , maar…’opgespaard’ elders … ‘veilig ..ondergebracht’ hebben!!). ……….op 3.9.2016, ejbron,onder ‘de acht rijkste heersers van AFRIKA .+ hun bankrekeningen ‘ staan namen vermeld, en hun ‘vermogens’,………..( jammer genoeg NIET vermeld Waar die vermogens zijn ‘ondergebracht,…..anders kon men die per land ‘aanspreken’ om de binnendringende gekleurden hiermee te’onderhouden’ , …in plaats van ONZE LANDEN te komen …’leegplukken/ leegzuigen’ te laten gebeuren!!!

  Like

 13. Jan zegt:

  Buitenlandse studenten poepen en piesen war het hen uitkomt*

  Students at one of Scotland’s top universities have been told off for pooing in showers and bins.

  ‘While I appreciate that the TIC population is multi-cultural and different countries have different practices, here in the UK the accepted practice is to use only the WC.’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4598160/University-warns-inappropriate-lavatory-habits.html

  * Iedereen herinnert zich de treinen waarin dat gore volk uit zandbakken en jungles kwam, het waren rijdende schijthuizen

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Mooi stuk, Driek !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s