Keulen: Spooktrap wegens angst voor seks-gangsters en islamterreur?

Screenshot_116

(Door: Markus Wiener – Vertaling: E.J. Bron)

Het duurste uitzichtplatform van Keulen wordt uitgerekend tijdens een van de grootste manifestaties van de stad een spooktrap: de € 25 miljoen dure Rijn-boulevard (foto´s) zal op 15 juli tijdens de zogenaamde “Keulse lichten”, met een geïllumineerd scheepskonvooi en een enorm vuurwerk, gesloten worden. Waar volgens de planning tot 22.000 mensen van zulke evenementen met een panorama-uitzicht op de mooie kant van Keulen – dus de Dom, Romaanse kerken, enz. – kunnen genieten, zal dan gapende leegte heersen.

PI News (2)

Officiële reden: de gebrekkige vluchtmogelijkheden bij een massale aandrang ten noorden en zuiden van de trap. Onofficieel wordt er echter niet alleen in de wandelgangen van het raadhuis van Keulen gemompeld dat de verantwoordelijken van de stad en de politie bang zijn voor een Oud&Nieuw 2.0 of islamitische terreuraanslagen.

Andere redenen klinken in ieder geval ongeloofwaardig. Per slot van rekening is de kwestie van de vluchtwegen niet plotseling uit de lucht komen vallen, maar daarmee moet toch vanaf het begin bij de planning van de Rijn-boulevard juist voor zulke enorme evenementen rekening zijn gehouden. Zo niet, dan zou het project van € 25 miljoen met jaarlijkse honderdduizenden euro´s onderhoudskosten de vermoedelijk grootste onnozele streek van de afgelopen jaren in Keulen zijn.

Keulse politiek probeert gevaren te bagatelliseren

Relatief nieuw echter zijn de gigantische uitwassen van terroristische en criminele bedreigingen bij grote manifestaties. Waren zulke gebeurtenissen altijd al een groter risico dan normaal, nu zijn ze bijna een nachtmerrie: uiterlijk sinds de vrachtwagen bloedbaden van Nice en Berlijn, de moord-orgies in Parijs en Londen of de spijkerbommen in Manchester waart overal in Europa waar grote mensenmassa´s bijeenkomen de angst rond. En behalve terroristische gewelddaden hebben nieuwe “criminele verrijkingen”, zoals met Oud&Nieuw 2015 in Keulen, hun intrede in Duitsland gedaan.

Terecht bevinden de veiligheidsautoriteiten zich daarom in permanente alarmtoestand en leggen zij ook nieuwe maatstaven op bij de toestemming voor publieke grote manifestaties. Maar tegelijkertijd probeert de gevestigde politiek deze crisis te bagatelliseren. Men probeert zoveel mogelijk te sussen en in de doofpot te stoppen. Meer dan eens bleek in het verleden informatie over daders of over potentiële risico´s een camouflagetactiek te zijn. Men zou de bevolking gewoon niet alles kunnen vertellen om haar niet onzeker te maken, zoals de Duitse minister van Binnenlandse Zaken zo kort en kernachtig vaststelde.

Screenshot_117

Trap centrum van “lichtgetinte” criminelen

Wat betreft de Keulse Rijn-boulevard waren de autoriteiten in het verleden bijna creatief bij het verdoezelen van noodzakelijke, maar politiek incorrecte verordeningen: omdat vroeg in de zomer op de eerste warme avonden de nieuwe trap het centrum van “lichtgetinte” criminelen werd, legde de ordedienst een waterpijp-verbod op aan het hele gebied om de hierbij behorende clientèle te kunnen verjagen. In plaats van politiek incorrect “racial profiling” dus onverdacht “waterpijp profiling” met eenzelfde resultaat – hoe sluw!

Maar niet iedereen van “diegenen die hier al langer wonen” wil zich door de staat, die zij financieren, van vroeg tot laat voor de gek laten houden. Wij zijn geen kinderen, die tegen boze waarheden beschermd moeten worden! Vooral niet als het de bedoeling is om de vraag naar de politiek verantwoordelijken voor de misère al helemaal niet te laten opkomen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Markus Wiener

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Keulen: Spooktrap wegens angst voor seks-gangsters en islamterreur?

 1. JanKlaassen zegt:

  Zomaar een berichtje, zie onderstaand.
  Waarom trappen we die tering toneel club van pechdrol, rubberenrobbie en de gristencdarat in den Haag niet het land uit met z’n allen?? Dit zou zo snel mogelijk dienen te gebeuren!!
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11948:italiaanse-bevolking-wordt-als-eerste-vervangen&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  De Duitsers moeten hun plek opeisen en elke haatbaard die daar de boel komt verstieren de kade afgooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s