Marokkaanse mars naar Museumplein

Screenshot_120

AMSTERDAM – Honderden Marokkaanse Nederlanders verzamelen zich zaterdag op de Dam in Amsterdam voor een protestmars. Ze willen daarmee aandacht voor de ontwikkelingen in het Marokkaanse Rifgebergte, meldt de Amsterdamse zender AT5.

Na maanden van protesten van bewoners die zich achtergesteld voelen door Marokko zijn de leider van de opstand en andere activisten gearresteerd. De demonstranten in Amsterdam eisen hun vrijlating en dat de Nederlandse overheid meer doet om conflicten binnen de Marokkaanse gemeenschap in Nederland te voorkomen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t A.H.)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Hypocrisie, Marokkanen, Marokko, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

29 reacties op Marokkaanse mars naar Museumplein

 1. JanKlaassen zegt:

  Niet naar je zin in NL als maroc parasiet, dan zo snel mogelijk oppleuren naar je tyfusland aub!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Krijg toch allemaal héél wat en nog veel meer.
   Stelletje zand-bacteriën, vlooien, aardwormen en ander zandgespuis.
   Ga terug naar je klotezooi daargunder en kom nimmer meer weerom, aardvlooien van je vaders aarvlooigeslachtsdelen die nog nooit goed gewerkt hebben…

   Gelukkig tenminste…!!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Na elke aanslag gedaan door islamitische terroristen (aanslagen die sharia conform en koran proof zijn) zien we geen enkele Marokkaan op straat die hier iets van vindt. Ja we zien wel een zogenaamde “vorzeige” mohammedaan voorbijkomen die komt vertellen dat het zijn of haar islam niet is.

  Nu er een kans is het regime in Marokko (dat het islamisme stevig in de gaten houdt) een stok in de wielen te steken zien we in een keer een paar duizend Nederland verrijkende exemplaren op straat.

  Dat het regime van Hassan het islamisme stevig in de gaten houdt wil natuurlijk niet zeggen dat dit regime koosjer is. Alles behalve. Dat is de ellende met alle regimes in moslim staten. in elke moslim staat moet het islamisme of ze willen of niet onder de duim gehouden worden wil niet de totale islamitische chaos uitbreken.

  De echte ellende voor een land als Nederland is eigenlijk dat het allemaal dubbele paspoort houders zijn en hun loyaliteit ligt bepaald niet bij Nederland als puntje bij paaltje komt.

  Vergis je overigens niet over het aandeel hardcore islamisten in deze demonstraties zowel in Nederland als in Marokko. Dit soort zal elk podium aangrijpen dat hun geboden wordt. Via het zogenaamde democratische proces en verkapte humanitaire gronden willen ze niets liever dan het kalifaat installeren.

  Hier in Nederland en ook in Marokko.

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Staan ze ook met HONDERDEN op de Dam als er ergens weer een AANSLAG gepleegd is omdat ze het ZAT zijn dat dit soort dingen gebeuren?

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  Daar moeten ze zich druk maken, niet hier, we hebben genoeg van dat riftuig .

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Q; “De demonstranten in Amsterdam eisen hun vrijlating en dat de Nederlandse overheid meer doet om conflicten binnen de Marokkaanse gemeenschap in Nederland te voorkomen.”

  Het lijkt mij beter dat jullie de immer terugkerende vetes en altijd aanwezige eisen mee terug gaan nemen naar eigen land/roots en daar de boel gaan uitvechten.

  Daarnaast is het natuurlijk een giller dat de Nederlandse overheid ook maar iets in te brengen heeft in Marokko. Jullie zullen echt zelf deze zomer in Marokko de straat op moeten. Ik zou zo zeggen, succes!

  Geliked door 3 people

 6. Jean zegt:

  Maak dat Marokkaans gespuis duidelijk dat ze hun Marokkaanse rotzooi gaan opruimen in Marokko. Zet het waterkanon er maar op dan koelen ze af.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  Het beste kunnen deze Marokkanen meteen hun biezen pakken naar het Rifgebergte.
  Als je wat wilt doen kun je dat daar natuurlijk het beste doen.
  De Nederlandse regering heeft geen bal te maken met het Rifgebergte dus ze moeten in Marokko wezen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Petra DeBoer zegt:

  Laat ze in Marokko demonstreren en niet in Nederland. Het kost de belastingbetaler weer veel geld want er moet o.a. weer politie ingezet worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Moeten wij dit ook alweer toelaten? En is het de bedoeling soms dat Nederland de Marokkaanse overheid hier op aanspreekt? Mieter toch op met al die buitenlandse twisten en zogenaamde mensenrechtenschendingen! Laten ze het in Marokko maar mooi zelf uitzoeken. We hebben al genoeg te stellen met buitenlanders in ons eigen land.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marian zegt:

  Ons volk doet toch aub niet mee met die oetlullen?????

  Like

 11. hslot4 zegt:

  Ga even lekker terug naar je zandbak riffaap ga daar maar janken

  Like

 12. Golden Girl zegt:

  zijn die lui wel eens niet kwaad? man man, flikker op, wij gaan in Marokko toch ook niet krijssen als ons iets niet bevalt

  Like

 13. Robby E. zegt:

  Niet te geloven, de brutaliteit van die rifapen!

  Geliked door 1 persoon

 14. J.C.Jans zegt:

  Dit is zo fout andermans {islam/links gerelateerde} buitenlandse belangen laten uitvechten/onder de aandacht brengen op Nederlandse bodem.Dit terwijl hen die de problemen in Nederland willen belichten letterlijk op alle wijze getracht word de mond te sluiten,hiermee wijzend naar Enschede waar onder dreiging van {s}links geweld het nodige verboden is.

  Like

 15. Johan zegt:

  Wandel maar gelijk door naar het Rifgebergte.

  Like

 16. Leo zegt:

  Een mars richting Rakka kijkt een beter idee.
  Wel de koffers meenemen !!

  Like

 17. Duchesne zegt:

  De Nederlandse regering moet inderdaad de conflicten binnen de Marrokaanse gemeenschap oplossen: om te beginnen een paspoort keuze, en in geval men liever Marrokaan wil zijn en een strafblad heeft vof geen verblijfsvergunning direct het vliegtuig in en samen met Julio airlines voor de kust van Marokko lekker freediven met een aanloop. Het gajus/nieuwe ras dat Marrokaan heet heeft nu ruim 40 jaar de boel compleet verziekt in Nederland en er is geen verandering. Ik heb nog nooit een positieve ervaring met Marrokanen gehad, enkel veel last en bedreigingen en binnen mijn kring veel vrouwen die ofwel lastig waren gevallen ofwel botweg verkracht. Wat mij betreeft mag een MG42 of een MAG de muziek spelen op de Dam tijdens deze demonstratie van over het paard getilde opgeblazen rifapen. Nee, als er iets moet veranderen door de regering is het een hele duidelijke scheidslijn trekken tussen welwillende Nederlanders van Marrokaanse oorsprong en het gajus met dezelfde roots dat overblijft. Op een of andere manier is er geen enkel bevolkingsgroep in de Nederlandse geschiedenis die zo enorm de boel heeft verziekt voor ons en feitleijk voor zichzelf dan de Marrokanen die men af en toe ook Nederlander noemt als ze iets moeten hebben…En dan nog klagen dat mensen ze niet willen, alsof je de rat die de vuilniszak openknaagt s’ochtends nog een stukje spek geeft…

  Marrokanen horen in Marokko, zoals Islam hoort in Mekka. Dit land moet zijn voor wie iets wil opbouwen en wie deel wil zijn van Nederland als geheel.

  Geliked door 4 people

  • Alex Delarge zegt:

   De MG42 is weliswaar een naziwapen maar in de context die u beschrijft is het wel ok.

   Like

   • Duchesne zegt:

    De MG42 is als MG 53, als MG 1/2/3/4 wereldwijd in gebruik, 75 jaar na de eerste introductie…..De fabrikant is nofg s5teeds Rhein metall, de afsluiter is ondertussen in drie varianten te krijgen omdat er teveel kogels uit het origineel kwamen, en wie heinrich severloh googled kan zien wat een man met het juiste ding kan. Wat betreft de herkomst, de eerste troepen van de Haganah gebruikten ook MP40, lugers en K98k, bijna direct uit de handen van de mof. Het maakt niet uit waar iets vandaan komt of wie het heeft gebruikt, het maakt uit of het doel waar jij het voor gebruiikt zuiver van aard is. Ik denk dat zelfverdediging geen morele vraagstukken kan opwerpen. Wapens hanteren is enkel voor een slaaf een verboden handeling, voor een mens die wil leven een logisch gegeven.

    Geliked door 1 persoon

 18. Duchesne zegt:

  Hebben ze eigenllijk wel een vergunning?

  Geliked door 3 people

 19. Mary zegt:

  Hier een mars houden?, flinke jongens ga naar Marokko en vecht het uit maar ze moeten die rif gebergte types daar ook niet het verschil met ons is dat ze weten hoe ze ze daar aan moeten pakken en dat is niet zachtzinnig daarom zitten ze hier, hier kunnen ze alles flikken daar niks, de schijtlijsters hier een mars houden daar halen ze het niet in hun hoofd.

  Like

 20. Duchesne zegt:

  @mary…het zou zomaar kunnen dat ze hier straks Asiel geven aan vluchtende rifapen……het gajus onder het gajus.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Duchesne

   Bewaar me!
   Niet nog meer Rif-bewoners in ons land! Het is al beroerd genoeg zo.
   Maar gelukkig wordt Marokko als veilig land beschouwd, dus ze kunnen zich geen vluchtelingen noemen. Dat ze het niet eens zijn met de Marokkaanse overheid, tja, dat zou kunnen. Maar wij in NL zijn het ook niet eens met het beleid van onze overheid.
   Toch geen reden om te vluchten?

   Like

 21. Mirjam zegt:

  Marokkanen in Nederland en daarbuiten, moeten zelf hun conflicten binnen hun gemeenschap – binnen en buiten Nederland – oplossen. Het is niet de taak van ons, de Nederlanders en de Nederlandse overheid, om dat te doen. Het is typisch dat als er moeilijkheden zijn binnen wat dan ook wat de groep betreft, anderen, en meestal de overheid of Nederland in het algemeen, ze altijd moet ‘redden’ en ‘helpen’. Conflicten uitlokken en gestalte geven, daar zijn ze experts in, maar in het oplossen en verhelpen ervan, daar hebben ze altijd anderen voor ‘nodig’, want dat kunnen en willen ze niet. Ze zijn daar niet toe in staat. De hele Marokkaanse islam ideologie en cultuur opvoeding is gericht op oorlog en het starten daarvan én het verwerpen van anderen hun levenswijze door die niet erkennen, maar wél het ge- en misbruiken van hun kennis en hulp, wanneer het ten voordeel van henzelf is. Ze eisen zelfs, zoals in het artikel duidelijk te lezen valt, dat de Nederlandse overheid zich voor hun paraat stelt en hen helpt tegenstand van anderen uit de wereld te helpen, door die op te ruimen, of die nu terecht is of niet. Ja, daaaaaaaaaaaaaag.

  Zij wonen in Nederland. Zijn, zogenaamd en worden dit verwacht te zijn, Nederlanders van Marokkaanse afkomst, maar beschouwen zichzelf niet als zodanig zodra het op loyaliteit aankomt die het meest van belang is. Dan zijn ze opeens Marokkanen die toevallig in Nederland wonen, maar hun loyaliteit ‘woont’ en is ‘aan’ Marokko of waar ze dan ook vandaan komen.
  Gebruik maken van het gratis en voor niets, uit goedheid en loyaliteit toe naar hen, van voorzieningen en gunsten door Nederland, maakt hen nog geen Nederlanders. En, eigenlijk is het geen vraag, maar een vaststelling, dat als Nederland een beroep doet op hun loyaliteit en vraagt voor ons land op te komen, niemand te bespeuren valt. Dan houden ze zich stil, of juist niet en verkondigen dan luid en duidelijk dat ze Erdogan, of wie dan ook, als hun leider zien.
  Wij, de Nederlanders, de Nederlandse staat etc., zijn deze mensen niets verschuldigd, totaal niets. Het wordt eens tijd dat ze dit inzien. Dat ze hun ‘problemen’ met wie ook, maar zelf opknappen. Een goede leerschool: zelf je eigen shit opruimen.

  Like

 22. Elisah zegt:

  Het rifgebergte is een zwaar achtergesteld gebied in marokko, wanneer dat niet zo zou zijn, dan zouden we hier niet zoveel van die gasten hebben.
  Ik geloof dat meer dan 80% van de marokkanen die hier wonen, oorspronkelijk uit het rifgebergte komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s