Nederlandse oudjes in de stront? Niet in Afghanistan, want Ploumen strooit weer met € 4,5 miljoen

Screenshot_110

De eerste zin van deze titel hoeven wij niet verder toe te lichten, rest de 2e helft. Omdat onze demissionaire hulp-Sinterklaas Liliane Ploumen (foto), nadat zij binnenkort haar schadelijke activiteiten moet stoppen, meent  nog niet voldoende gedaan te hebben om een leuke baan bij de een of andere hulporganisatie te krijgen, door ons zieligheidsindustrie NGO genoemd, heeft zij weer eens lekker in uw portemonnee gegrabbeld.

En met succes, want het daarin gevonden geld, € 4,5 miljoen, gaat nu via een donatie aan het DRA, het Dutch Relief Fund, waarin alle in Nederland actieve hulporganisaties op hun beurt vanwege hun grote ter zake en ter plekke aangetoonde deskundigheid samenwerken.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, NGO´s, nieuw fascisme, Ontwikkelingshulp, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nederlandse oudjes in de stront? Niet in Afghanistan, want Ploumen strooit weer met € 4,5 miljoen

 1. Edjan zegt:

  Citaat:
  “… Omdat onze demissionaire hulp-Sinterklaas Liliane Ploumen, nadat zij binnenkort haar schadelijke activiteiten moet stoppen …”

  God bewaar ons*! Liliane Ploumen is van de PvdA, de Partij van de Enige Eerlijke Rechtvaardigheid. Die gaat toch niet haar activiteiten stoppen? En toch zeker niet binnenkort!!!

  Nu denken sommige misleide mensen dat er enige tijd geleden verkiezingen zijn geweest. Dit is het eerste misverstand. Er waren helemaal geen verkiezingen. En dezelfde misleiden menen zich te herinneren dat de PvdA toen fors verloren heeft (van 38 naar 9 zetels, zeggen ze). Ook dat is niet waar. De PvdA staat nog steeds op 38 zetels en gaat gewoon verder met haar zegenrijke arbeid.

  Zo ook ons aller Liliane die dus rustig verder gaat het onrecht overal ter wereld te bestrijden (behalve in Nederland).

  (* voor de gelegenheid ben ik even gelovig geworden, ook om het eeuwige hellevuur te ontlopen)

  Geliked door 2 people

  • Zelfs God redt dat niet [ik durf nog wel] en ik weet bijna zeker dat IE Zichzelve met pensioen heeft gestuurd als ik al die kreten om hulp en dat IE ons moet bewaren benevens de kranten en zo lees. Zal mijn advies van lang geleden wel opgevolgd zijn toen ik brulde dat IE net zo goed met Zijn handel kon stoppen omdat IE tegenwoordig nog vaker door de Ongelovigen om hulp wordt aangeroepen dan door zijn eigen kudde. En @Edjan , ik was daar toch ongeveer in de buurt dus even nagevraagd maar jij komt niet in dat Hellvuur, geen zorgen komt allemaal goed, Hij stuurt je, schaterlachte Hij [leek verdomme Rutte wel] wegens drukte meteen door naar de Buurman die ook in die handel zit en waar je 72 maagden krijgt. Iedere 100 eeuwen een en dezelfde.

   Geliked door 1 persoon

 2. VarAway zegt:

  Ach, PvdA tuttebelletje Ploumen?
  Zij is toch ook de royale schenkster ( van uw belastingcenten ) van een container
  scanner in de haven van Mombasa? € 25 miljoen door het putje, zodat de import
  containers van meneer Maersk in doorvoer naar UGANDA ietsje sneller op hun
  bestemming komen?
  Kunt u het zich voorstellen? Een CONTAINER SCANNER?
  Tienduizenden werklozen rondom Mombasa, maar een supermoderne SCANNER
  staat te verstoffen onder het woestijnzand?
  Doet me denken aan die koel en vrieshuizen in Ghana, waarin nooit een bevroren
  vis heeft gelegen, omdat de compressors niet waren aangesloten….
  Voor beroeps goedmensen is het uitstekend zaken doen in ontwikkelingslanden.

  Geliked door 3 people

  • Nee, dit zijn Goede Mensen, die stelen niet, die romen alleen maar af. En het mooiste romen kun je op een traject waarin overheidspoen [van de belastingslaaf] naar een enorm belangrijk project gaat waarin zieligheid, groen, demense als argument hoogtij vieren. Zie bijvoorbeeld ontwikkelinghulp vanwege zielig, windmolens vanwege groen. Soms is het gewoon nodig voor demense in ’t land. Voorbeelden zijn dan snelheidslijnen- en wegen, banken die niet mogen vallen. Ook leuk, maar al lang vergeten was de grootste afromerij in de geschiedenis van de menselijke parasieten: de privatisering van ons complete huisraad en infrastructuur, dus de spoorwegen, posterijen, nutsbedrijven, de complete gezondheidszorg en de verzekering daarvoor.

   Ze hebben er allemaal aan mee gedaan, alleen is de PvdA nu aal de beurt om de Kop van Jut te spelen. Over een paar jaar staan er weer anderen te vertellen dat ze nu niet kunnen gaan regeren omdat de kiezer heeft gesproken en ze kennelijk het eerlijke verhaal niet eerlijk genoeg hebben verteld. Dus volgende keer maar weer eerlijker. In de tussentijd worden de onderhandelingen over een nieuwe regering zolang opgerekt totdat Ploumen en haar mederatten hun projecten hebben afgerond. De rest is GTST met slechtere acteurs.

   Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Dat mens heeft ook in ‘r hele leven nog nooit een normaal betaalde baan gehad.
  Van het ene sociale projectje naar een ander liefdadigheid projectje gerold.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lilianne_Ploumen

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Hoelang gaan de Nederlanders dat blijven pikken dat enkele achterlijke kutwijven de Nederlandse samenleving naar de kloten drijven?
  Stuur dat zandbakvolk massaal terug richting zandbak en stop met er één eurocent nog aan te verknoeien, sluit de grenzen en sleur die timmerfrans, de grootste huichelaar/zakkenvuller op Nederlands grondgebied die leeft van verraad en profitariaat voor een volkstribunaal waar de uitspraak sowieso zal zijn “het schavot met de strop”.
  Opgeruimd staat netjes.
  O ja, niet vergeten de grenzen te sluiten zodat er geen enkele moslim/islamiet nog binnengeraakt dan wordt Nederland in een snel tempo een leefbare welvarende Republiek.

  Geliked door 2 people

  • Dat gaat net zolang duren tot de rek eruit is en de guillotines hier en daar al op worden gesteld. Dan staan er andere ratten in de coulissen klaar om ons te leiden naar het vergezicht van een Gouden Toekomst, waar we dan massaal intrappen en de hele zooi weer ligt te schateren van de lach omdat ze ons weer dezelfde kool hebben gestoofd.

   Like

 5. Pietersen zegt:

  Dutch Relief Fund is te vinden onder DRA (Dutch Relief Alliance). Een nauwelijks in kaart te brengen organisatie met vooral een linkse signatuur, ook gelieerd met Cordaid ( zo’n humanitaire kerk organisatie.
  Deze organisatie is erg goed in het geld weggeven aan moslims (maar dat geld kan net zo goed naar terroristische organisaties gaan)
  Hier een linkje met foto van mensen die het geld vast meer http://www.zoa-international.com/dutch-relief-alliance-2015-2017nodig hebben dan arme Nederlandse oudjes.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  nodig (is weggevallen)

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Weer zo’n linkse rotzak die weer even onze belasting euro’s uitdeelt !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Wij zijn tweederangs burgers geworden, die het geld wel moeten ophoesten voor de NWO en onze oudjes mogen met recht door de stront zakken. Hoelang blijven wij dit nog pikken.

  Geliked door 1 persoon

  • anna zegt:

   in sommige bejaardenhuizen worden de haren van demente vrouwen met de tondeuze gekortwiekt, gemakkelijker !!!!. de kapper is de laan uitgestuurd, alweer een extra kamer over ….

   Like

 9. kampersrene zegt:

  Vandaar de uitdrukking moet er geen zand zijn

  Like

 10. Oeps48 zegt:

  Waar is dat Ploumense wijf mee bezig ??? Onze zuurverdiende belastingcenten over de balk gooien en in een bodemloze put smijten. Is zij helemaal van de ratten besnuffeld ??? Wij moeten bezuinigen en zij gaat als demissionair minister een beetje sinterklaas spelen. Hoe durft ze ??? Foei, foei, foei !!!
  Onze bejaarden zijn aan het verkommeren. Onze middnlanders kunen de vaste lasten niet meer opbrengen. Onze economie ligt op zijn gat. De middenstand is failliet. Het bedrijfsleven ligt op apegapen. De arbeiders zitten werkeloos thuis zonder uitzicht op een baan. ZZP-ers zitten zonder werk. Onze pensioenen zijn naar de mallemoer. Ons zorgstelsel is de nek omgedraaid. Steeds meer mensen zijn op de voedselbank aangewezen. Onze daklozen gedaan worden aan hun lot overgelaten. Onze portemonnaie is leeg En madam de demissionaire PVDA minister gaat van onze centen een leuk reisje doen naar verwegland om daar sinterklaas te spelen. Dat wijf is niet goed wijs en verdient een pak rammel met de roe van Zwarte Piet.
  De gulheid van Lilly Ploumen zal wel bedoeld zijn als een sollicitatiegesprekje voor een goed betaalde bijbaan bij de VN voor als haar demissionair ministerschap eerdaags ophoudt te bestaan. Goodwill kweken over onze rug. NEE dus !!! AFGEWEZEN !!!
  Meisje Ploumen, een beetje DIMMEN jij en de hand op de knip. BEGREPEN !!!

  Geliked door 4 people

  • Het is misgegaan toen ze onze voorouders wijs stonden te maken dat ze op hullie moesten stemmen want dat Het Land en de hele zooi wat er in en onder lag van den Aarbeier was, dat den Werkgever een vuile vieze teringkapitalist was die den Aarbeier uitzoog, het bloed van hun kinderen dronk en hun wijf in de Nacht van de Huwelijkse Uitelkaarscheuring voorboorde. [ Nou ja, dat laatste was effe eerder maar toen betaalden we maar 10% belasting en iedereen die verder aan je poen, koe of vrouw kwam werd de kop eraf gejast. [Dochter weet ik effe niet, maar die waren altijd dienstMaagd bij de Heer, dus.], dus moggut voor die poen?]

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s